Fabuloasa avere Gojdu si “fabuloasa” suma de la Becali

In anul 2006, pasionat fiind de subiectul jurnalistic reprezentat de cazul Gojdu (pentru cine nu e in tema recomand o lectura pasionanta a sutelor de articole care au tratat pe larg acest caz) le-am propus fostilor mei colegi de la Realitatea TV sa realizam un documentar tv intitulat “Fabuloasa avere Gojdu”. Initial le-a placut ideea, am inceput sa scriu scenariul documentarului, dupa care, pe masura ce trecea timpul, am constatat ca aveau din ce in ce mai mari retineri in a finanta, dar, mai ales, in a programa o eventuala difuzare a acestui documentar. Si, atentie, eram de-abia la faza scenariului! Le-am inteles retinerea: subiectul era extrem de sensibil si atingea cele mai inalte zone ale administratiei politice de la Bucuresti si Budapesta.

N-am abandonat ideea. Scenariul era gata, dar aveam nevoie de citiva sponsori care sa sustina efortul reprezentat, mai ales, de deplasarea unei echipe de filmare la Budapesta pentru o saptamina. Un cunoscut mi-a spus atunci ca Gigi Becali e dispus sa sustina, printr-o sponsorizare, o parte din acest efort financiar. M-am intilnit cu domnul Becali si am fost placut surprins sa constat ca stia despre subiectul Gojdu amanunte foarte interesante. I-am explicat ca subiectul e interesant si ca poate iesi un documentar foarte bun, dar e nevoie de o echipa de filmare care sa petreaca citeva zile la Budapesta pentru interviuri cu oameni care cunosteau subiectul si pentru a filma ansamblul rezidential Gojdu. Gigi Becali s-a oferit sa ia parte la acest efort financiar prin incheierea unui CONTRACT INTRE EL si FIRMA CARE REALIZA FILMARILE SI MONTAJUL DOCUMENTARULUI! L-am intrebat daca vrea sa fie trecut ca sponsor, a refuzat, singura doleanta fiind aceea ca la finalul proiectului sa intre in posesia citorva DVD-uri.

Prin amabilitatea si cu acordul firmei SC PRODMEDIA SRL, public astazi contractul dintre aceasta casa de productie TV si domnul Gigi Becali. Este vorba de un contract cu valoarea de 1.500 de euro + TVA! Semnatura pe acest contract este a domnului Becali.

Singura televiziune care a fost dispusa sa difuzeze filmul a fost OTV, care la vremea respectiva avea o relatie foarte buna cu Gigi Becali. Asta e tot. Sau, poate, ar mai trebui mentionat ca n-a fost o afacere, ci un subiect jurnalistic sensibil de care s-au ferit ca de dracu’ marii jurnalisti ai tarii. Motiv pentru care lansez o provocare pe adresa Antenei 3: aveti curajul sa difuzati acest documentar? Pot pune o vorba buna sa va fie oferit, gratuit, spre difuzare. Pentru scenariu si idee, singurele mele contributii, nu va cer nimic. Veti avea, oricum, multi bani de dat la finalul procesului pe care vi-l intentez in legatura cu difuzarea de informatii calomnioase si fotografii trucate in mizeria numita “lista coloneilor”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

294 de gânduri despre “Fabuloasa avere Gojdu si “fabuloasa” suma de la Becali”

  1. Cheers regarding the post and I find yourself being back to read a lot more! Just looking at some blogs, seems a reasonably nice system you happen to be utilizing. Im currently making use of WordPress for some my blogs but Im not happy with it up to now. Im searching to alter 1 of these more than to some platform similar to yours (BlogEngine) like a trial operate. Anything in particular youd suggest?
    Nike Lunareclipse+ 2 red norway
    [url=http://www.diet-links.com/list_info.php?pid=1108]Nike Lunareclipse+ 2 red norway[/url]

  2. Combien d’ann茅es avons-nous 茅t茅 oblig茅s d’茅couter Boston fan cri de la mal茅diction du Bambino et les moyens Woebegone des Red Sox. Ainsi, les Red Sox n’ont pas gagn茅 la S茅rie mondiale depuis 88 ans, et alors? Les 16 titres NBA Celtics gagn茅s au cours des 50 derni猫res ann茅es, y compris 11 des 13 cours d’un tron莽on n’茅taient pas assez bons?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *