Se inchide cercul!

Jurnalistul Stelian Negrea mi-a trimis un e-mail cu detalii extrem de valoroase. Este vorba de legaturile de afaceri dintre Viorel Zoicas, presedintele Consiliului de Administratie al firmei SC UNIO SA, care, va reamintesc, l-a invitat in Romania pe consilierul lui Putin, masonul Alexander Kondyakov, in perioada 25 mai -25 iunie 2012. Kondyakov a mai vizitat Romania si in 2007 – tot inainte de suspendarea lui Basescu – si a avut la acea vreme o intilnire cu premierul Tariceanu, intilnire care a fost recunoscuta de acesta.

Iata informatiile primite de la Stelian Negrea:

Oficial Zoicas Viorel a detinut 10% in firma Rom Clean Services SRL – activitati generale de curatenie a cladirilor – cu adresa pe Intrarea Miciurin nr 5 – unde e si resedinta lui Magureanu Marian, fiul lui Virgil Magureanu.

La infiintarea firmei in 2001, 75% din actiuni erau detinute de Petre Alina Ioana (devenita ulterior prin 2004 Magureanu prin casatoria cu Magureanu Marian), restul: 10% Zoicas, Dide Luminita 7%, Tocaci Dan Victor 1% si Ungureanu Anamari Carmencita cu 7%. Acum, conform datelor de la Registrul Comertului, Rom Clean Services SRL e detinuta in proportie de 99% de Magureanu Alina Ioana si Tocaci Dan Victor 1%.
Magureanu Marian a mai detinut parti sociale in vreo 12 firme- una dintre acestea se numeste Green Forest Resort SRL (inchirierea de bunuri imobiliare proprii) unde el detine 50,02% din actiuni, iar restul de parti sociale le are Biris Ioan Andrei ( ginerele lui Virgil Magureanu, insurat cu Biris Anca Andreea fiica lui Magureanu). Anca Andreea statea in casa lui Virgil Magureanu inainte sa se casatoreasca .

Crin Antonescu si-a cumparat apartamentul din Floreasca – asa cum au scris colegii mei din EVZ – chiar de la o firma a familiei lui Magureanu, ori singura firma a familiei lui Magureanu care se ocupa de dezvoltari imobiliare este chiar Green Forest Resort SRL!

Magureanu Marian a mai detinut 50% din actiunile firmei Sarom Impex SRL alaturi de Adele El Khoury Salem (Savoiu) care avea tot 50% . Ea este sotia lui Savoiu Bartolomeu Constantin – mare mason. Firma a fost de altfel infiintata de Bartolomeu Savoiu cu un francez si cu sotia lui, apoi a fost trecuta prin Societe Fudiciariaie D’Ile France et de Champagne Ardenne si, in final, a ajuns pe mana sotiei lui Savoiu si a fiului lui Virgil Magureanu care au vandut-o mai departe catre off-shore-ul Oriole Management Limited.

Unio SA Baia Mare a avut in perioada 2007-2010 contracte cu CN Huilei, Complexul Energetic Turceni si cu alte companii de stat din energie contracte de 49 milioane lei conform datelor www.e-licitatie.ro. Principalii parteneri de afaceri ai lui Zoicas la nivel local in Maramures si Satu Mare cu care apare atat in Unio SA dar si intr-o serie de alte firme sunt Tamasan Ioan Vasile si Craciun Ioan.

Magureanu Marian a mai detinut actiuni in firma Ro Invest SRL alaturi de Ungureanu Anamari Carmencita (cu care mai apare in firma Rom Clean Services in care e si cu Zoicas Viorel) dar si alaturi de Mihai Prisacariu, fost sef al Comisiei Nationale de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) si un marunt mason de pe aici dar si un influent om din Valea Jiului unde a castigat contracte constant firma Unio SA. De altfel, CNSC e o institutie cheie unde pot fi trantite sau nu licitatii pe bani publici.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

143 de gânduri despre “Se inchide cercul!”

 1. Rugaminte adresata D.lui Robert Turcescu

  1)Rog luati in discutie in emisiunile Tv intilnirea Primului Ministru Tariceanu cu lumea interlopa Ramaneasca din ITALIA si sa-l intrebati daca SRI l-a informat si
  ce pozitie a luat
  2)Deasemenea luati din nou in discutie intalnirea Primului Ministru Ponta in biroul sau cu INFRACTORUL-INTERLOP DUICU si capetenile MI.
  Cereti oficial punctul de vedre SRI si textul convorbirilor .

  In Viitorul apropriat voi reveni cu noi rugaminti cu caracter politic.

  Mihai Ionescu

 2. I simply want to tell you that I am beginner to weblog and absolutely savored your web blog. Most likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely come with superb stories. Thanks a bunch for sharing your web site.

 3. Traducerea in si din limba rusa pentru Antonescu i-a asigurat-o probabil Gavrila Alexe, lipovean, adica vorbitor nativ de limba rusa.
  Gavrila Alexe, om de casa al lui Antonescu si in vremurile bune chiar si al lui Tariceanu, fost Presedinte interimar in 2007-2008 al Consiliului Concurentei iar d-na Gavrila fost Secretar general al Ministerului Apararii si ulterior Prefect al Municipiului Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *