Se inchide cercul!

Jurnalistul Stelian Negrea mi-a trimis un e-mail cu detalii extrem de valoroase. Este vorba de legaturile de afaceri dintre Viorel Zoicas, presedintele Consiliului de Administratie al firmei SC UNIO SA, care, va reamintesc, l-a invitat in Romania pe consilierul lui Putin, masonul Alexander Kondyakov, in perioada 25 mai -25 iunie 2012. Kondyakov a mai vizitat Romania si in 2007 – tot inainte de suspendarea lui Basescu – si a avut la acea vreme o intilnire cu premierul Tariceanu, intilnire care a fost recunoscuta de acesta.

Iata informatiile primite de la Stelian Negrea:

Oficial Zoicas Viorel a detinut 10% in firma Rom Clean Services SRL – activitati generale de curatenie a cladirilor – cu adresa pe Intrarea Miciurin nr 5 – unde e si resedinta lui Magureanu Marian, fiul lui Virgil Magureanu.

La infiintarea firmei in 2001, 75% din actiuni erau detinute de Petre Alina Ioana (devenita ulterior prin 2004 Magureanu prin casatoria cu Magureanu Marian), restul: 10% Zoicas, Dide Luminita 7%, Tocaci Dan Victor 1% si Ungureanu Anamari Carmencita cu 7%. Acum, conform datelor de la Registrul Comertului, Rom Clean Services SRL e detinuta in proportie de 99% de Magureanu Alina Ioana si Tocaci Dan Victor 1%.
Magureanu Marian a mai detinut parti sociale in vreo 12 firme- una dintre acestea se numeste Green Forest Resort SRL (inchirierea de bunuri imobiliare proprii) unde el detine 50,02% din actiuni, iar restul de parti sociale le are Biris Ioan Andrei ( ginerele lui Virgil Magureanu, insurat cu Biris Anca Andreea fiica lui Magureanu). Anca Andreea statea in casa lui Virgil Magureanu inainte sa se casatoreasca .

Crin Antonescu si-a cumparat apartamentul din Floreasca – asa cum au scris colegii mei din EVZ – chiar de la o firma a familiei lui Magureanu, ori singura firma a familiei lui Magureanu care se ocupa de dezvoltari imobiliare este chiar Green Forest Resort SRL!

Magureanu Marian a mai detinut 50% din actiunile firmei Sarom Impex SRL alaturi de Adele El Khoury Salem (Savoiu) care avea tot 50% . Ea este sotia lui Savoiu Bartolomeu Constantin – mare mason. Firma a fost de altfel infiintata de Bartolomeu Savoiu cu un francez si cu sotia lui, apoi a fost trecuta prin Societe Fudiciariaie D’Ile France et de Champagne Ardenne si, in final, a ajuns pe mana sotiei lui Savoiu si a fiului lui Virgil Magureanu care au vandut-o mai departe catre off-shore-ul Oriole Management Limited.

Unio SA Baia Mare a avut in perioada 2007-2010 contracte cu CN Huilei, Complexul Energetic Turceni si cu alte companii de stat din energie contracte de 49 milioane lei conform datelor www.e-licitatie.ro. Principalii parteneri de afaceri ai lui Zoicas la nivel local in Maramures si Satu Mare cu care apare atat in Unio SA dar si intr-o serie de alte firme sunt Tamasan Ioan Vasile si Craciun Ioan.

Magureanu Marian a mai detinut actiuni in firma Ro Invest SRL alaturi de Ungureanu Anamari Carmencita (cu care mai apare in firma Rom Clean Services in care e si cu Zoicas Viorel) dar si alaturi de Mihai Prisacariu, fost sef al Comisiei Nationale de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) si un marunt mason de pe aici dar si un influent om din Valea Jiului unde a castigat contracte constant firma Unio SA. De altfel, CNSC e o institutie cheie unde pot fi trantite sau nu licitatii pe bani publici.

143 de gânduri despre “Se inchide cercul!”

 1. Turcescule esti varza…sa dea dracu daca am inteles cum se-nkide cercu tau:)) Ori ai luat-o razna ori iei etnobotanice. Daca poti sa explici mai simplu ce vrei sa spui te rog s-o faci!

   1. ADI, CHIAR CREZI CE SPUI……SUNTEM MEMBRI UE, NATO….CE SA MAI FACA RUSIA???……SA NE SPIONEZE POATE, NOI PROBABIL PUTEM RASPUNDE,…..DAR NOI NU AVEM NIMIC INTERESANT DE SPIONAT!!!……CUM VA PUTETI LASA MINTITI IN HALUL ASTA??

   2. PAI DL BASESCU VREA REDESCHIDEREA UNOR ASTFEL DE EXPLOATARI……SA INTELEGEM CA E O UNEALTA A RUSIEI??

   3. Sa iti explic ce se mai poate face in Romania: USL poate sa incalce reglementarile UE in mod voit si atat de flagrant, incat UE sa ne excluda.

    Si atunci, toate posibilitatile devin realitate pentru USL. Se opresc dosarele, se inlocuiesc toti sefii independenti din toate institutiile menite sa ne apere, ocupa ei toate posturile, isi reiau accesul total la bugetul de stat si gata.

    UE nemaiavand niciun cuvant de spus, s-a incheiat cu orice mers spre democratie.

    Si vom ramane din ce in ce mai saraci, mai neajutorati, mai neaparati, cu drepturi incalcate din ce in ce mai mult, zdrobiti de un curs astronomic al monedei euro, buni doar sa platim impozite din care sa isi umfle buzunarele toti grasii si toate cefele groase din USL. Dar de unde sa le platim cand nu vom mai putea pleca liber sa muncim in alta tara? Pentru ca ei aici nu vor putea intretine o viata economica sanatoasa, au nevoie sa fure prea mult; si nu se vor mai putea face afaceri decat sub girul si taxa de protectie USL .

    Si daca va fi vorba de emigrat, cine ne va mai primi?

    Cam asta se va intampla daca iesim din UE si ne ocupa din nou mama Rusia via cozile de topor USL.

   4. FALSURI GROSOLANE……..PANA SA NE EXCLUDA MAI ESTE SI NU SE PUNE PROBLEMA!!…………DACA STI PROCEDURILE, STI BINE CA E COMPLICAT…..IAR IN ACEST MOMENT IMPOSIBIL!!!!……..IN REST E SCENARIU…………NU INDUCETI ASEMENEA MANIPULARI IN POPULATIE…CA VOI VETI AVEA DE SUFERIT!!!

   5. Pt.Freedom..ai scris cuvant cu cuvant lucrul de care ma tem cel mai mult si cred ca este singura explicatie posibila.Nu cred ca au fost prea fericiti cand am intrat in UE.Nu au vrut nici investitori seriosi care numara banul si sunt invatati sa respecte legea si sa ceara socoteala pt. fiecare banut.Nu cred ca sunt ei toti corecti dar la ei functioneaza legea si cand ai fost prins nu conteaza cine esti..platesti si dispari pentru totdeauna de pe ecrane.

 2. loja Rusiei este un produs FSB , anul reinfiintarii este 1995 , in 1922 comunisiti au distrus masoneria , 73 de ani mai tarziu au creat un raspuns la masoneria vestica (in declin) . Nu exista masonerie , este doar un produs FSB_KGB cu ramura si in Romania . In Romania toti prosti ajunsi patroni dupa 90 sunt masoni , daca ii intrebi ce e cu templul lui Solomon sau ce inseamana mason ai sa ramai masca

 3. DOMNULE TURCESCU, SINCER, NU VAD CE CERC S-A INCHIS, DAR E TREABA DUMNEAVOASTRA. POT DOAR SA SPER CA INTR-O ZI VETI FI UN JURNALIST AUTENTIC…..PENTRU CA ACUM NU SUNTETI!!!…NU VA VAD INTERESANU-VA DE CELEBRUL APARTAMENT CUMPARAT DE FIICA PRESEDINTELUI, …….CU O SUMA ENORMA…….” DIN VANZARI ANTERIOARE”…….SAU ACOLO VI SE PAR LUCRURILE CLARE??………CAT TIMP NU SUNTETI OBIECTIV….NU SUNTETI CREDIBIL. MA INCLIN!!!

  1. Bari, credeam ca esti ocupat pana peste cap cu dezinformarea si manipularea pe toate site-urile de stiri din tara asta. Daca ti-ai facut timp sa-ti dai cu parerea si aici, inseamna ca cercul intr-adevar se inchide si adevarul este aici, pe-aproape, dupa colt. Ce zic stapanii tai, e groasa rau, nu?…

   1. EU IMI EXPUN PARERILE SI ATAT, NU AM NICI UN STAPAN SI NU SUNT IMPLICAT POLITIC! MODALITATEA DE ABORDARE A DVS MA INGRIJOREAZA PENTRU CA IN ROMANIA OPINIILE SUNT LIBERE……..NU INSEAMNA CA DACA AVEM OPINII OPUSE , AVETI DREPTUL SA JIGNITI……MA INCLIN!!!

   2. Bari, sa stii ca nimeni nu este orb pe aici. Ori inca nu ai invatat de netiquette? Nu-i nevoie sa tipi la noi. Ce scrii tu sunt „urlete” si nu pareri. In rest, am impresia ca esti mult prea ‘pafarist’ ca sa intelegi despre ce anume este vorba. Nu’i bai, ca majoritatea USLasilor sunt asa.

   3. NU URLU…..NU VAD DE CE!!AVETI TOT DREPTUL SA NU VA PLACA PARERILE MELE…….CAT DESPRE PAFARIST…ESTE DREPTUL DVS SA SUSTINETI ASTA…..AR FI BINE SA SI PROBATI, DEOARECE EU NU V-AM PUS NICI O ETICHETA!!..

   4. ai vreun singur DOCUMENT (nu spume la gura de la SRS) din care sa reiasa, pt. apart.Ioana Basescu: A. pretul de vanzare B. cat a fost cash C. cat a fost ipoteca (daca exista) D. cat a fost credit furnizor (daca exista). Daca n-ai niciun document esti doar un zvonist sau mincinos!

   5. PAI TOCMAI DE ASTA AR FI BINE SA SE LAMUREASCA PROBLEMA!!..NU CREDETI? SA VINA SI SA NE SPUNA……COMUNICATUL OFICIAL SPUNE „VANZARI ANTERIOARE”

  2. Bari, emani de la o posta „parfum” de USL.ist. Tara arde si tu te piepteni. Astia ne aduc iar comunismul in tara si pe tine te doare de apartamentul Ioanei Basescu. E notara si astia castiga sau castigau cel putin putin inainte de criza, cum zici tu – enorm. Iti zic asta din experienta. Am lucrat la o notara. Se invarteau acolo sume de miliarde (pe lei vechi).

   1. SINGURUL COMUNIST DINTRE NOI TREI E ..BASESCU, SA NU UITI!!!…NU EU AM FOST REPREZENTANT NAVROM LA ANVERS!!……….NU ADUCE NIMENI COMUNISMUL, PENTRU CA NU E POSIBIL ASA CEVA, GANDITI-VA SI APOI VORBITI. DACA L-ATI TRAIT ATUNCI STITI, DACA NU….VA RECOMAND SA VA INFORMATI……..CAT DESPRE IOANA BASESCU S-AR PUTEA SA AVETI DREPTATE, DAR EA SPUNE CA L-A CUMPARAT DIN ” VENITURI ANTERIOARE”…SI NU DIN CASTIGURILE CA NOTAR(A)

   2. Si eu am fost „comunista” cu carnet de partid, propusa pentru ca meritam profesional. Pe vremea aceea, intelectualii, specialistii priceputi si competenti, erau racolati pt. partid pentru ca aveau nevoie si de oameni competenti printe hahalere. Cat despre Basescu, in nici un caz nu ajungea reprezentant Navrom unu ca Ponta sau Antonescu ci unul care chiar ERA COMPETENT, bine pregatit, echilibrat psihologic, „cel mai” caci nu ne putea reprezenta oricine in strainatate si nu oricui i se dadea o nava pe mana, nu oricine putea sa fie Capitan de Nava! Un capitan de vas, trebuie sa fie un barbat si jumatate.As vrea sa-l vad pe Crinut la carma unei nave cum face el pipi pe el, caci in afara de a da din gura (fara continut!), este o nulitate demonstrata de pregatirea lui anterioara si de actiunile lui bazate pe nimic, sau pe cei care-l manuie ! O „paiata”, comparativ cu orice capitan de nava vreti!

   3. PAI DACA STITI PERIOADA COMUNISTA….STITI , LA FEL DE BINE CA MINE CA IN AFARA TARII PUTEAU PLECA DOAR CEI CU…DOSARE BUNE…CONTA …DOSARUL…NU NEAPARAT COMPETENTA!!! NU-L POTI COMPARA PE CRIN, CARE ESTE ISTORIC CU BASESCU , COMANDANT DE NAVA……ESTE INUTIL. AMBII O FI FOST BUNI PE DOMENUIL LOR!! DINTRE TOTI BASESCU A FOST COMUNIST..ASTA E CERT…….SI ATUNCI DE UNDE ANTICOMUNISMUL TABEREI LUI????…E MANIPULARE IEFTINA…..ATENTIE MARE CA ACESTE CUVINTE DE ..APRECIERE LA ADRESA LUI BASESCU.(ECHILIBRAT PSIHOLOGIC!!??)….SUNT NELALOCUL LOR…..SEAMNA CU ALTCEVA…

   4. Daca amenintarea comunismului este una inexistenta, imi explici si mie pozitia axei Washington-Londra-Bucuresti?

    Sau serviciile USA si UK sunt unelte propaganditistice basiste???

   5. CONCEPTUL APARTINE LUI BASESCU SI INCEARCA O APROPIERE DE SUA SI MAREA BRITANIE……..IN SERVICIILE LA CARE FACETI REFERIRE NIMENI NU-SI PUNE PROBLEMA REVENIRII LA COMUNISM…..VA ROG SA VERIFICATI……DACA OBSERVATI SUA SI MAREA BRITANIE NU AU AVUT POZITII ASA NEGATIVE FATA DE MISCAREA USL..PRECUM GERMANIA…..DECI AXA ASTA E MAI MULT DRAGOSTEA LUI BASESCU…CA RESTUL…??

   6. bari, iti spun si tie asa cum spun tuturor: comunist nu inseamna, in primul rand, fost membru PCR! E cu mult mai mult si mai profund. Incerci?

   7. ADICA CE???……..UN COMUNIST…CU APUCATURI SECURISTE DE LA VARF E BASESCU…….MAI PROFUND……??!! POATE TE REFERI LA COMPORTAMENTUL AGRESIV, DEGRADANT, CONFLICTUAL…….TOT BASESCU SE CHEAMA…..

   1. NU STIU CE INSEAMNA JURNALISTI AUTENTICI,……PENTRU CA FIECARE ARE DREPTUL LA O POZITIE POLITICA, LA PARTIZANAT……ZIARISTI OBIECTIVI SUNT RARI….POATE CTP S-AR APROPIA, DAR DEPINDE CUM SE VAD LUCRURILE!!

   2. bari, sa iti explic, in netiquette, sa scrii cu majuscule inseamna sa tipi, sa iti impui pararea!!!! Civilizat domnule, ca tot in inferioritate esti!

   3. OI FI IN INFERIORITATE, DAR…..NICI UNUL DINTRE DVS..NU PRE ARE HABAR DESPRE CE VORBESTE…..PENTRU CA DE CATE ORI VA INTREB CEVA,CE POATE NU INTELEG EU……..NU STITI SA-MI EXPLICATI…………E DESTUL DE JENANT ACEST LUCRU!!

   4. bari says:
    July 20, 2012 at 1:00 pm
    DOMNULE TURCESCU, SINCER, NU VAD CE CERC S-A INCHIS, DAR E TREABA DUMNEAVOASTRA. POT DOAR SA SPER CA INTR-O ZI VETI FI UN JURNALIST AUTENTIC…..PENTRU CA ACUM NU SUNTETI!!!…
    Iar mai sus
    „bari says:
    July 20, 2012 at 2:06 pm
    NU STIU CE INSEAMNA JURNALISTI AUTENTICI,……”
    Ca tot vorbeai peste tot de logica si argumente :-)

   5. DA..TURCESU DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU E UN JURNALIS AUTENTIC ADICA OBIECTIV…….CA SA LAMURIM…….NU STIU CE INSEAMNA AUTENTIC DIN PUNCTUL DE VEDERE AL CELUI CARE M-A INTREBAT??…AM SPUS ACOLO..CITESTE SI O SA VEZI….

   6. bari, tu chiar nu intelegi limba romana? Declaratia despre Turcescu „nu sunteti un jurnalist autentic” iti apartine. Apoi declari ca nu ai habar ce e aia. Ce informatii SIGURE (pentru accentuare) ai, de spui ca nu e Turcescu cinstit? Si pentru ca tot vorbesti de cinste, sub ce nume postezi pe la antene despre acest echilibru necesar la un jurnalist?

   7. Da-mi voie sa-ti spun domnule ca repetentii sigur nu erau primiti in partid decat daca trebuiau sa parvina,sa ciripeasca.Iar cu inclinatul e bine sa o lasi mai usor ca s-ar putea sa ramai asa in fata USListilor sefi ca atunci cand saruti condurii lor.
    In alta ordine de idei pot sa-ti spun ca nu s-a petrecut in Romania o lovitura de stat asa cum scrie la manual(dar a fost o lovitura de stat) si la fel e si cu comunismul care sigur nu va mai avea aceiasi fata ca inainte de 1989.Si noi astia multi nu vrem asta.Si noi astia destul de multi credem ca Basescu daca nu era trebuia inventat pentru ca se pare ca este printre cei destul de putini care chiar a vrut sa faca ceva pentru noi si impotriva unei clase politice bolnave si corupte.

   8. DLE EMIL…..DACA VA FACE PLACERE SA VORBITI PE TONUL ASTA E TREABA DV!…PENTRU MINE TURCESCU NU ESTE UN JURNALIST AUTENTIC(OBIECTIV)…..AM SPUS CLAR CA CEL CARE MA INTREABA POATE ARE ALTA PARERE DESPRE TERMENUL DE JURNALIST AUTENTIC, NU DETIN EU SINGURUL RASPUNS…..!!…CELELALTE INSINUARI SUNT INUTILE… DNA SANDA DECI PARTIDUL PRIMEA NUMAI OAMENI BUNI???…..SI ANTICOMUNISMUL DV??…PAI A FOST SAU NU O LOVITURA DE STAT???……CU ASEMENEA TERMENI NU TE JOCI…CA NU E VORBA DE CUVANTUL POPOR..SA POTI SA-L INTERPRETEZI!!!CE A FACUT BASESCU PT DV??……V-A TAIAT SALARIILE, V-A LUAT DIN PENSIE………….PAI E SEFUL CLASEI POLITICE….ADICA TOTI SUNT RAI…NUMAI EL E BUN??!!..DAM IN RIDICOL DNA!! MA INCLIN….E O FORMULA DE SALUT, NU ALTCEVA………..

  3. Bari, pentru ca sunt un om civilizat, logic, indraznesc sa te intreb: despre apartamentul cumparat de Antonescusi Adina ai aflat?
   Si daca da, de unde bani? Ca Antonescu si Adina sunt bugetari, nu?

   1. BUNA INTREBARE…..EXACT BINE VINE..CRIN A LUAT UN CREDIT DE 100.000 SI CEVA DE EURO……..NU MAI STIU…IN TIMP CE IOANA BASESCU ..L-A CUMPARAT DIN „VANZARI ANTERIOARE”…….SE OBSERVA CINE E MAI CREDIBIL, ……IMI PARE RAU PT VOI CA CITITI DOAR EVZ!

   2. Vad ca esti in tema :-) Imi dai si un link cu sursa informatiei tale? Sau, pe tine, TREBUIE sa te cred?

   3. LA O SIMPLA CAUTARE AFLI……..EXISTA SI ALTE INF NU NUMAI EVZ , B1, ANTENA 3, ….

  4. draga bari : daca presupusa problema a apartamentului fiicei presedinteliu este o problema de securitate nationala, asa cum este ce descrisa de dl.Turcescu, atunci ma inclin, eu !

   1. PROBLEMA APARTAMENTULUI IOANEI BASESCU E O PROBLEMA DE MORALITATE SI DE ADEVAR….SI ATUNCI NU POTI SUSTINE CA VREI DEMISIA LUI PONTA , PT CA E IMORAL CA A PLAGIAT…IN SCHIMB TU …ITI DAI O CASA IN MIHAILEANU…..FIICA ISI CUMPARA DUBIOS UN APARTAMENT,…..AI PROBLEME POATE IN DIVERSE DOSARE………….NU VA FACETI CA NU INTELEGETI………….NUMAI VOI PUNETI PROBLEMA SECURITATII NATIONALE, O MAROTA…CARE TREBUIE SA INGRIJOREZE……….DE FAPT O MANIPULARE EVIDENTA..

  5. Aia autentici sa nu-mi spui ca sunt la Antena 3.
   Voi nu vedeti cat de penibili sunteti? Daca nu intelegeti de ce dracu’ mai comentati?De ce aveti dreptul la vot intai de toate!?
   Oameni ca voi voteaza (fara sa priceapa o iota) si ne decid noua viitorul (astora care mai intelegm cat de cat).
   Imi pare rau insa ca sunt mai multi „de voi” decat „de noi”.

   1. BANIUESC CA NOI ASTIA MAI PROSTI…..PUTEM VORBI???……….AVEM DREPTUL LA VOT PT CA SUNTEM …OAMENI…….DEMOCRATII SI EUROPENII CA VOI AR TREBUI SA STIE…….ANTENA 3 SI B1 TOT UN DRAC….DACA VRETI SA VA DECIDETI VIITORUL VENITI LA VOT,….E SIMPLU….

  1. ESTE DREPTUL DUMNEAVOASTRA, DAR NU UITATI CA DEMOCRATIA SE BAZEAZA PE VOTUL OAMENILOR!!!……ASTA E ESENTA DEMOCRATIEI!!!………..CAT DESPRE LOVITURA DE STAT…..SPER CA AVETI PROPRIETATEA TERMENILOR!!!…….STITI CE INSEAMNA, CA ALTFEL……..

   1. bari daca maicata in trecut o supt belite la comunisti..trebuie sa sugi si tu???????e ceva genetic tio transmis din mama in fiu meseria ??????????estri un lingau mah fatalaule……

   2. Bari, la chestia cu limbajul tind sa iti dau dreptate:
    vili foloseste un limbas de usLAS. Despre chestia cu LOVITURA DE STAT e limpede
    se intampla sub ochii nostri.

   3. DLA EMIL..DE MAI JOS…..LIMBAJUL ESTE URAT DE AMBELE PARTI…NU VA FACETI CA NU VEDETI!!…CAT DESPRE LOVITURA DE STAT EA ..NU EXISTA, ESTE DOAR UN CONFLICT PENTRU PUTERE. ESTE INSA SIGUR CA MANIPULAREA ACESTUI CONCEPT DE CATRE TABARA BASESCU VA ADUCE SUFERINTE INTREGII TARI……DEOARECE NU SUNT ARGUMENTE PT A O SUSTINE..

   4. Altfel ce? Faci plangere penala ca Nicolaescu ieri? Eraul doar 15 si aveti nevoie de o cifra rotunda? Apropo, daca te inclini, ramai inclinat. Nu te mai ridica.

   5. MA INCLIN IN SEMN DE RESPECT……NU DE ALTCEVA, IMI PARE RAU DE ATITUDINEA DVS, DAR VA PRIVESTE…….PLANGERE PENALA POATE SA FACA ORICINE DIN ROMANIA…….

   6. CORECT, PERFECT CIVILIZAT…..DAR ASTA NU INSEAMNA OARE CA DEMOCRATIE AR AVEA DE SUFERIT???

   7. Spui:
    „bari says:
    July 20, 2012 at 2:15 pm
    DLA EMIL..DE MAI JOS…..LIMBAJUL ESTE URAT DE AMBELE PARTI…NU VA FACETI CA NU VEDETI!!…CAT DESPRE LOVITURA DE STAT EA ..NU EXISTA, ESTE DOAR UN CONFLICT PENTRU PUTERE. ESTE INSA SIGUR CA MANIPULAREA ACESTUI CONCEPT DE CATRE TABARA BASESCU VA ADUCE SUFERINTE INTREGII TARI……DEOARECE NU SUNT ARGUMENTE PT A O SUSTINE..”
    Pai, intamplator mesajul meu de mai sus completeaza. In plus, in momentul in care o putere a statului incearca (si, deocamdata, reuseste) sa inlature celelalte puteri care ii stau in cale, ce e? Cat despre limbajul „urat de ambele parti” exista statistici care imi justifica afirmatia: usLASII se exprima josnic (statistic). Daca incercai sa citesti ce am spus mai sus, ii reprosam lui wili exact asta. Iar manipularea de catre „tabara basista” (!) iar imi pare o afirmatie gratuita! Ani de zile cei care asemeni tie au acuzat dictatura Basescu, i-au reprosat lui Basescu ca nu este bagat in seama de catre occident (lumea civilizata, se zice). Acum, asta nebagat in seama, reuseste sa ii straneasca sa ii adopte punctul de vedere FALS? (majuscule in scop de accentuare). Ca tot iti place sa vorbesti de logica: unde e aici?

   8. Mestere Bari; habar nu ai ce inseamna democratia; nu stii cand au aparut primele idei despre democratie, despre drepturile cetateanului si cum au evoluat ele in istoria omenirii; votul a aparut cu mult mai tarziu acestor idei; votul este rezultatul democratiei si nu invers. dar pentru asta dvs aveti nevoie de cunostinte de logica care va depasesc evident(ma refer si alte contradictii din postarile anterioare).

   9. EMIL,NICI O PUTERE A STATULUI NU INLATURA ALTE PUTERI??…IN PUTEREA EXECUTIVA INSA A APARUT UN CONFLICT INTRE PRESEDINTE SI GUVERN……..IAR DE AICI A INCEPUT TOTUL……SA VA REAMINTESC CA GUV BOC SI-A ASUMAT RASPUNDEREA PE 18 LEGI………ADICA PRACTIC A INLATURAT PARLAMENTUL!!….DECI CE AU FACUT UNII..FAC SI ALTII…..DESPRE LIMBAJ, E INUTIL SA VB E PLIN DE MIZERII DE PARTEA AMBELOR TABERE. BASESCU A FOST CLAR NEBAGAT IN SEAMA…ASA E SI ACUM, DOAR CA U.E REACTIONEAZA INSTINCTUAL CAND SUNT VEHICULATI TERMENI CA ..LOVITURA DE STAT……LA ASA CEVA RIDICI CAPUL………ISTORIC SI LOGIC NU E O LOVITURA DE STAT, E O LUPTA PENTRU PUTERE..ATAT…….. DLE DORU…..ATITUDINEA ASTA DE SUPERIORITATE VA PRIVESTE……NU STIU EU MULTE……DAR IMI SCRIU PARAREA………

   10. Tie iti scapa cam multe, bari. Cat despre logica si argumente….o ciudata coincidenta. Nu am gasit raspunsul la intrebarea mea despre coerenta afirmatiilor din trecut legate de relatia dintre Traian Basescu si occident.
    Mai e o chestie „ciudata”
    La tine nu exista intrebare neclara; in schimb, eu nu gasesc raspunsurile (argumentele) tale la nedumeririle mele.
    Ca tot se discuta pe media:
    ce zici, Ponta a plagiat? Parerea ta ca persoana cu DREPT DE VOT.

   11. DLE EMIL, PONTA CRED CA A PLAGIAT….CA SI KOVESI, CA SI 90% DIN DOCTORANZII ROMANIEI, POATE EXAGEREZ..DAR ORICUM SUNT MULTI!!!..E UN SISTEM…PONTA FIIND O PARTICICA MICA……….DAR DINTRE BASESCU CARE A FURAT BANII SALARIATILOR DIN ROMANIA…SI PONTA CARE A FURAT IDEI…CARE E DE ALES????……ASTA CU PLAGIATUL E CHIAR NESEMNIFICATIVA PT POPULATIE….

   1. De mirare asemenea limbaj la unu’ ca tine? Desigur, sursele tale de incredere sunt antenele si Mircea badea, nu? Editorialele lui SRS si Nistorescu (ala de la Cotidianul).

 4. Uselistilor comunistilor KGBstilor..sa nu care cumva sa zica ceva lumea de voi ca luati foc..de ce nu va cumparati teren in rusia ca shsa sunteti pro putin si lasatine..noi nu va vrem !!!!!!!!!!!!!!si sa va iau familile in belita de comunisti mancavar pamantu ca pe paunescu….bravo robert nu lasa shacali rupele gatu..:))))))))))))

   1. NU URLU…SCRIU CU MAJUSCULE FARA A AVEA NICIO INTERPRETARE!!!!….PUR SI SIMPLU….SI MAI SI GRESESC PENTRU CA NU SCRIU PREA BINE

   2. Bari, ca principiu, scriem (si vorbim) ca sa transmitem niste mesaje intr-o limba comuna; in sensul de aici, limba se refera si la interpretarile diverselor semne in lumea comunicarii prin internet. Doar usLASII cred ca ei FAC legea in asa fel incat sa nu ii mai impidice nimic sa isi duca planurile la indeplinire. Antonescu dixit (in mod repetat). Vrei link?

   3. DLE EMIL…..IMI CER SCUZE DACA NU RESPECT NU STIU CE COD…..DAR NU ASTA MA INTERESEAZA……..CONSIDERATI CA SCRIU CU LITERE MICI…OK!

 5. interesele rusiei sunt roshia montana acolo este zacamant de aur argint si un metal foarte rar care se gaseste doar in 2 locurii in lume ……asa ca acolo are rusia interese!!!!!!!!!!!!!!

   1. NU INTELEG DE CE MA FACETI BOU…..DAR MA ROG E LIMBAJUL DVS!….MAI SUS SPUNEATI DE RUSIA..ACUM DE CANADA….REPET BASESCU A MILITAT PENTRU REDESCHIDEREA EXPLOATARII DE LA ROSIA MONTANA, PUBLIC!!…..INTREBATI-L PE DANSUL!

   2. da un consortiu din Canada(urma sa extraga aurul)
    , nu din Rusia , asa ca logica ta ca Basescu e in slujba Ruisie cade , de aia te fac bou

 6. lol, tuciurescule, sigur nu i-ai uitat pe masonii frati Paunescu ?!? :))))))))))))
  ia mai concentreaza-te pana maine cand te va face online-ul de kkt

 7. DRAGA DLE ADI…….DUMNEAVOASTRA VA TEMEATI CA VINE..RUSIA ..CANADA…CINE DORITI DVS..SA NE FURE BOGATIILE….NU EU!!……PUTETI INTRA IN EXPLICATII, CA SA INTELEGEM…….DAR INCA O DATA VA SPUN CA DL BASESCU A SPUS PUBLIC CA TREBUIE DAT DRUMUL LA ROSIA MONTANA, NU EU!!!! MA INCLIN!

   1. DACA DVS STITI…….AR FI BINE SA SI ARGUMENTATI….CA PANA UNA ALTA NU SUNTEM IN RUSIA!! DOAMNE FERESTE DE ASA CEVA!!!

 8. @ bari. Esti o cauza pierduta din start. Din moment ce Ponta o ia la misto pe Merkel dar da fuguta la voronin (care s-a indragostit de ponta si antonescu) eu ce naiba sa inteleg? Ca sa nu mai zic ca se aude prin targ ca ponta a fost si in vizita la ambasada rusiei. Deci?

  1. INTELEGETI CE VRETI!!!….CE DORITI!!…..FAPTUL CA VORONIN A FACUT DECLARATIILE RESPECTIVE E TREABA LUI, DAR SA NU UITAM CA ACELASI VORONIN A DISCUTAT SI CU PRESEDINTELE BASESCU, CA DOI SEFI DE STAT….!!!!…..

   1. EU DOAR SCRIU…..ATAT…..NU POT INTELEGE NISTE IDEI TRIMISE IN ETER FARA NICI UN ARGUMENT, FARA NICIO EXPLICATIE, FARA NIMIC….DACA VOI SUNTETI FANATICI E TREABA DVS, DAR LOGIC SI NORMAL ESTE SA VB CIVILIZAT…SI ARGUMENTAT…

   2. LIGIA….NU STIU CAT GANDESC EU, DAR VOI CARE SUSTINETI CEVA..FARA SA STITI CE….SAU DE CE??……SAU FARA ARGUMENTE……….ACESTE FENOMENE CUM SE CHEAMA???

   3. Nu discut acum decat despre forma: URLI.
    Asta cum pot sa iti demonstrez? Vezi mai sus si, daca nu crezi, vezi pe google!

   4. chiar nu observati nivelul intelectual ?
    pe cine vreti sa convingeti cu argumente , pe un viitor posibil sef de C.A.P. ( cei mai in varsta stiu ce spun ) adica prostul satului ( pentru cei tineri )

   5. PROSTUL SATULUI…..SA INTELEG CA DVS SUNTETI DESTEPTUL SATULUI!!!!!!!!!!!!!…….NU MAI E NIMIC DE ZIS….

   6. NU DVS IMI DATI SAU IMI LUATI ACEST DREPT, DACA LA MINE V-ATI REFERIT……..ORICE CETATEAN CU SPIRIT CIVIC FACE ASTA……

   7. DLA ADI….NU O SA IA NIMENI NICIODATA DREPTUL DE VOT IN ROMANIA ACTUALA, ESTE O FALSA TEMA, DEMOCRATIA NOASTRA NU E IMACULATA……….DAR SA MANIPULEZI CU IDEEA ASTA E..PENIBIL..

   8. poate nu sti dar daca apesi Caps Lock poti schimba scrisul cu litera mica ( probabil ca din viteza nu au explicat postacilor acest amanunt ) :))

 9. He, he, he, chiar nu intelegem de ce acesti doi pampalai, tonta si cretin antenescu, au fost impinsi sa stea in fata. Papusari fiind, poti face orice cu ei. Doua gonflabile.

   1. Logica ta lasa de dorit. Diferenta dintre cei trei e uriasa.Tonta si Adormescu au fost numiti. Basescu a fost ales de popor

   2. BASESCU, PONTA SI ANTONESCU…AU FOST ALESI TOTI DE POPOR….FIECARE LA NIVELUL SAU….DACA IMI SPUNETI CA BASESCU A AVUT MAI MULTE VOTURI E OK…….DAR ASTA NU INSEAMNA CA CEILALTI DOI .SUNT….PROSTI…..SI SE NUMESC PONTA SI ANTONESCU…..FAPTUL CA NU-I SCRIETI CUM TREBUIE..E JIGNIRE. ……E PROBLEMA VOASTRA..

   3. PUIULE?????????????…….LA CUM VORBESTI…..CU MINE ..DRAGUTULE……NU LITERELE SUNT PROBLEMA!!!!!!!!!!

   4. Vad ca tu ai treaba: esti platit la bucata? Te-am atentionat ca pe net exista niste reguli; frumos; am incercat sa discut cu tine. Am crezut ca se poate. Vad ca nu.
    Repet o intrebare:
    Ponta a plagiat?
    Despre Ponta aici, nu despre altcineva.
    Pe urma restul.
    Problemele cu literele? ai dreptate: e vorba despre respectul in discutie pe care nu il arati.
    Dincolo de lipsa ta de respect fata de ceilalti (placerile, gusturile s.a.) ce ARGUMENT ai de repeti cu majuscule? Raspunde la asta ca sa mai sper ca esti o fiinta rationala.

   5. DLE EMIL……STATI IN ROMANIA??……DACA NU …..VA INTELEG OARECUM POZITIILE!…NU MA PLATESTE NIMENI…NU E CA IN SEDIUL LUI BASESCU, PESTE TOT!!…………….AVETI UN LIMBAJ…..INGRIJORATOR, POATE SUNTETI ACEL FAN BASESCU DE PE NET..CEL DIN SPANIA!!!…POATE MA INSEL EU..SI ORICUM E LIBER SA AVETI CE POZITIE DORITI..SI SA FITI UNDE DORITI…………………TOTUSI SUNTETI UN PIC FANATIC….AM VB DESPRE RESTUL…….IMI CER SCUZE PT MAJUSCULE!

   6. @bari
    Sunt doua papusi gonflabile, cu care un barbat adevarat, nu se incurca :))) ai priceput?!
    Ia pune mana la pantaloni, vezi, le ai acolo?
    😉

   7. SA INTELEG CA SUNTETI…NASTASE..DOAR EL NE TRIMITEA SA-I NUMARAM OUALE…..CE SA MAI ZIC!!!

 10. Din comentariile postate deduc ca societatea romaneasca este deja scindata, ceva mai mult decat in anii ’90. Atunci exista scuza celor 45 de ani de comunism. Acum avem si o alta scuza decat prostia?
  Felicitari ziaristului Robert Turcescu!
  In ceea ce ma priveste cred ca voi opta pentru asteptare, la fel ca dl. Mihai Neamtu. Sper doar ca B1TV sa fie lasat sa ofere cifrele reale ale participarii la Referendum. Daca la orele 22 trec de 50% merg sa votez, daca sunt sub 45% nu, iar a doua zi ma duc sa aflu daca am votat. Daca cineva se foloseste de „votul” meu, dau in judecata Statul pentru fals in acte si furt.

  1. „Acum avem si o alta scuza decat prostia?”
   Da, Ana dezinformarea! Incearca sa asculti un usLAS; eu ma uit acum la B1
   l-am ascultat prin telefon pe Pop (fost ministrul educatieie) si il vad pe Catalin Pop care MINTE direct.
   Minciuna nu este o chestie asa simpla; trebuie sa ai un termen de comparatie.
   Daca cineva iti spune ca e soare afara poti sa verifici singur. Cu minciunile usLASE e mai greu.

   1. MINT TOTI…….EX LA BASESCU: NU PRESEDINTELE FACE MAJORITATEA IN PARLAMENT, A ZIS NU DEMULT………..DAR EXACT ASTA A FACUT CAND L-A REFUZAT PE JOHANNES CA PREMIER SI A FACUT O NOUA MAJORITATE, CU BOC;………SAU CAND SPUNE CA TEL STS E PENTRU CONTACTAREA SPP!!??;…..ETC…

  2. ASTEPTATI CE??……UN PROCENT….O CIFRA????…………….SI NE INVATATI PE NOI CE ESTE ACEEA DEMOCRATIE!!!!….PACAT….

   1. Pluralul fata de Ana ar spune ceva; din pacate continuand cu „NOI” inteleg adevarul :-(

   2. NOI INTRUSII…CEI CARE NU AU CE CAUTA IN…ACEST CLUB EXCLUSIVIST AL….SUSTINATORILOR LUI BASESCU!

 11. Va rog lamuriti problema numirilor de secretari de stat de la Economie. Pretextul ca domnul Chitoiu se ocupa de campanie e cusut cu ata alba. Probabil nu a raspuns comenzilor celor doi dani:Rusanu si Voiculescu. De aceea a fost retras in spate si aruncati in fata Stefan Diaconu si ceilalti.

  1. SI EU VA ROG DLE TURCESU LAMURITI PROBLEMA LICITATIILOR CU FONDURI EUROPENE DIN SECORUL 3……..PROBLEMA HIDROELECTRICA……….PROBLEMA FONDURILOR DNEI UDREA…….CE SA MAI SPUN DE CASA DIN MIHAILEANU…DE CASA IOANEI BASESCU…..DE CATE SI MAI CATE…….

 12. Domnule Turcescu, va rog sa cereti public sefilor celor doua servicii secrete SRI si SIE sa raspunda CUM AU VOTAT la propunerea lui Antonescu, de demitere a lui Opris. Vrem sa stim pozitia oficiala a celor doi.

 13. Cunoastem doar spusele lui Antonescu, care spune ca a votat impotriva, doar consilierul prezidential FOTA.
  Vrem sa stim, daca serviciile secrete tradeaza interesele nationale ale Romaniei.
  Si pt ca nu pot urmari B1, va rog mult sa scrieti si raspunsul acestora, chiar si pe FB.
  Va multumesc anticipat.

 14. cea mai buna idee ar fi ca Basescu sa recomande sustinatorilor sai sa nu vina la vot.
  Si asta pentru ca suntem profund dezamagiti de actualul guvern , toti parlamentarii si politicienii care pun interesul personal (sau al dosarelor) înaintea celui național.
  Oricum, majoritatea românilor asta fac, nu se sinchisesc să dea o oră pentru că așa a vrut plagiatorul Ponta, doar din cauza lui și a lui Crin + 256 de pușcăriabili, hoți, trădători care ne reprezintă.

  1. PAI ASTA A DAT DE INTELES…ASA CA BUCURA-TE……….INTERESUL NATIONAL NU MAI EXISTA IN ACEST MOMENT, E CALCAT IN PICIOARE DE AMBELE TABERE……

   1. Intersul national? Adica al lui Voiculescu? Spune cinstit ca ai reusit sa blochezi orice discutie. Poate asta este ecopul existentei tale, nu?

   2. DLE EMIL……..NU VREAU SA BLOCHEZ NICIO DISCUTIE…….DAR IN LUPTA ASTA PENTRU PUTERE NIMENI NU SE GANDESTE LA INTERESUL NATIONAL………NU MA LUATI CU VOICULESCU..CA NU ACCEPT MANIPULAREA ASTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *