Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!

Trei, Doamne, si toti trei: Ponta, Georgescu si Chitoiu. Prim-ministru, vice-prim-minstru si ministru al Economiei. Cei trei au schimbat radical strategia de privatizare a Oltchim in doar doua saptamini. Stiu ca materialul e stufos, dar citirea documentelor de mai jos merita a fi facuta cu atentie. Veti descoperi cum, aproape peste noapte, se trece in mod inexplicabil de la o atitudine la alta, complet diferita, in legatura cu privatizarea Oltchim! In fapt, e vorba de doua „memorandumuri”, unul din 07.08.2012 si celalalt din  23.08.2012.

Se nasc, firesc, intrebari din categoria: ce s-a intimplat, ce s-a dat, cine a luat si ce a luat pentru a produce cu grabire doua documente total diferite ca abordare in legatura cu privatizarea combinatului de la Valcea.

Pentru o mai usoara orientare in… spatiu: paginile numerotate de la 1-7 la 12-7 reprezinta cele 12 pagini ale memorandumului din 07.08.2012, iar paginile de la 1-23 la 17-23 reprezinta cele 17 pagini ale memorandumul din 23.08.2012.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

53 de gânduri despre “Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!”

 1. Firma Pro Confort, firma de termopane a lui Robert Negoita reabiliteaza blocurile chiar din sectorul 3, unde primar este chiar Robert Negoita !!!
  Verificati pe Str Burdujeni Nr 7 Bloc B2 unde firma Pro Comfort schimba termopanele unui bloc reabilitat de primaria sector 3

 2. Domnule Turcescu, justificat ati vrut sa investigati cum un mafiot economic precum Daniel George Tudor a ajuns in varful, CSA, ASF . Pe ” surse ” se vechiculeaza ca Danilel Tudor ar fi platit 200.000 Euro domnului Dan Andronic iar acesta v-ar fi dat interdictia de a publica ceva la adresa clanului Tudor.
  Ramane totusi intrebarea cum poate un evazionist , un fraudator de asigurari, un spalator de bani sa ajunga asa sus fara studii ???? Intre bac si diploma cumparata s-au scurs 17 ani unde Tudor prin sprijin politic bishnitarea asigurarile medicale de calatorie prin firma sa RAI. Daca asta se numeste profesionalism atunci ne meritam soarta sa ne joace un infractor precum Tudor !

 3. Domnule Turcescu!Nu vreau sa va laud dar de cateva luni ,poate chiar doi ,trei ani nu ma mai uit decat pe B1 si Realitatea si din cand in cand la Romania TV.Azi 12 06 2013 v-am urmarit emisiunea la care atzi invitat pe tovarasa Berchel ( cine o mai fi si mincinoasa asta?) si pe tovarasul Gerea sau Gherea Doamne ca am mai avut un Gherea care mi-a mancat sufletul in liceu (un venetic rus sau ce o fi fost a carui critica literara am fost obligat sa o invat si care parca un blestem a fost si unul din subiectele mele de la bacauleat)Am ramas uimit de acesti invitatzi obraznici si mincinosi care nu au nici o problema sa minta ca porcii.Sunt de o nesimtzire de neconceput.Am vazut ca si Dumneavoastra v-a dat durere de cap. M-am bucurat ca le-ati dat peste botul obraznic desi nu prea cred ca i-a afectat prea mult.Dovada e ca acea doamna statea ca vitzica si radea ca un inapoiat mintal cand credea ca v-a prins cu o mica nesigurantza. Nu o mai chematzi ca va oboseste si ne oboseste si pe noi telespectatorii.

 4. ma intreb si ii intreb si pe altii in afara celor care iti canta in struna: mai ai ceva sfant, daca ai avut ceva vreodata? daca pana si simbolurile ai ajuns sa le terfelesti in picioare, ce valori mai ai, daca ai avut vreodata? colonele, dar tu ai restituit banii incasati datorita gradului? ca sa ajungi sa terfelesti, mai intai hai sa ne spui de unde iti iei banii? din publicitate? care? cine da la un post de 3 bani, reclame? cred ca nici nu erai nascut cand nadia ridica o lume pe mapamond, in picioare. nu ai dinti asa tari sa spargi o nuca, ca nadia. esti atat de mic si neinsemnat. dute la stapanul tau basescu sa te mai invete si 7 ani de acasa. tu nu faci televiziune. ce faci tu la b1, se numeste in orice fel, dar nu televiziune. si cand pleci nu uita de pora si turturica, alte specimene demne de muzeul rusinii. un mapamond se mira de tupeul tau, cum poti ataca o valoare, un reper. te ai facut de caca o.

   1. Why Choose Us As Your Houston plumbing company?

    Houston Plumbing service company, YB Plumbing Services have Plumbers in Houston TX YB Plumbing ready to take any Plumbing job. It doesn’t matter if you’re remodeling and need Plumbing fixtures installed, your water heater is not keeping your Hot Water during the winter, or you have burst pipes and Sewer clogged Or drains. We’re here to fix, install or maintain all of the workings of your home to make Sure you can pay attention to the other important things in your life. Check out a full list of what our YB Houston Plumbing Service can do for you.YB Plumbing of Houston have plumbers in Houston who are here to help you with all of your plumbing, and drain cleaning needs, from emergencies to repairs and renovations. Big or small We do it all! Our Expert techs in Houston are here to help! YB Houston Plumbing Service & and drain cleaning provides you with the highest level of residential and commercial plumbing and drain cleaning service. Our Plumbers in Houston are available anytime day or night to help

 5. Bai Turcescu-le ! Aviz si pentru gret-osii tai ce te accepta,pupin-curisti sadea, nu tzi-ar muri multi inainte, sa scapam de rejectiile, ce le debitezi la televiziunea din vulcani noroiosi, la care grohai zilnic cu privitori numeros aproape de zero barat,tu maior devenit la fara frecventa, cu armata la doi degeaba tu cel destept an rest toti sunt niste prosti .Te privesti an oglinda sa vezi ce mutra de canibal ai ? la ce data ai trecut testul psihologic cu ce rezultat de ai realizat acel salt de la spargator de masini la mare realizator de minciuni TV. Cum ai reusit de ai avansat de la caldarar pletos la asa mincinos a la Cristoiu.

   1. Houston Plumbing Service. Whether you need help with a simple repair or a full re-piping of your house, YB Plumbing of Houston provides professional service

 6. Domnule Turcescu, una din masurile pe care ar trebuii sa le ia poporul roman este sa puna zabrele pe toate ferestrele si usile din Casa Poporului. Acea institutie colcaie de infractori.

 7. Romania, o tara cu currul in sus, unde infractorii legifereaza legi in parlamentul tarii doar pentru binele lor, iar romanii cinstiti stau si privesc impasibili la bataia de joc la care sunt supusi. halal tara !

  1. astia chiar nu pot fi trasi la raspundere, gasca asta de complotisti e mai periculoasa decat mafia,pentru ca sunt cu acte in regula in parlamentul romaniei !

 8. am trait s-o vad si p-asta…nu se poate\bai frate, ce fel de tara e asta baaaai! …ori visez ori am eu ceva la cap…oamenii de la putere se sfatuiesc cu un infractor veros si pe deasupra turnator notoriu, dovedit! E clar ca sistemul e putred pana la maduva. Oamenii cinstiti si pasnici nu au nici o sansa in tara asta. Sunt condamnati definitiv.

 9. the following:"Anyone can RUN for president but only a natural born citizen can assume the OFFICE of the presidency, therefore the time to stop an ineligible president-elect is to challenge that person's credentials between election day and inauguration day."–––-You all may not remember, but Maobama pretended to be a Centrist right up until Inauguration Day. Right after he was sworn in, he immediately swung hard Left. He knew. He waited it out (and hid his true stripes) in case someone attempted to challenge his legitimacy. Unfortunately, no one did.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *