„Marele” avocat Sova si contractele lui de la companii de stat: 90% din veniturile S.C.A „Sova si asociatii” din perioada 2006-2009 au fost obtinute din contracte cu statul sau cu autoritatile locale. Suma totala e ametitoare – 28.093.717 RON! Adica un mizilic de peste sapte milioane de euro…

Un document uluitor care ne arata ce avocat bun, dar mai ales priceput la afaceri cu statul a fost domnul Dan Sova. Lectura placuta!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

33 de gânduri despre “„Marele” avocat Sova si contractele lui de la companii de stat: 90% din veniturile S.C.A „Sova si asociatii” din perioada 2006-2009 au fost obtinute din contracte cu statul sau cu autoritatile locale. Suma totala e ametitoare – 28.093.717 RON! Adica un mizilic de peste sapte milioane de euro…”

 1. da lautare, stim, de ani de zile mancati rahat pe tema asta, or fi dormit morar si kovesi in timpul asta ? ce credibilitate mai ai ba ?

  1. Te rog sa nu-l jignesti pe d-l Lingescu, fiindca este colonel fara nici o zi de armata, daca ar fi facut stagiu acum il faceau general.

   1. I simply want to say I’m new to blogs and absolutely enjoyed your website. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You really have perfect stories. Thank you for sharing your web-site.

   2. Nu se putea sa nu apara si lingaii , sclavii sovo-pontisti ! Schimbati bai mocofanilor placa ca rugineste acu’ de-atata repetat la infinit aceeasi partitura latrinisto-varanista !

 2. Bai,programul rabla-mercedezu,din punct de vedere legal,aceste contracte sunt legale.Este vorba de o anumita moralitate care,in primul rand,impiedica accesul altor firme la cascaval si intotdeauna , nesimtit de umflate sunt valorile acestor contracte in raport cu realitatea.Acesta este modul prin care se finanteaza partidele politice,indiferent de numele lor.Aici este de fapt marea coruptie.dar este greu pentru unii sa inteleaga,se mai baga si in seama…rable.

 3. 4.XI. NEWS
  14decembrie 2004MUSAMALIzAREA- UNEI-STRATEGICE-INFORMATII-DE-PRESA-APARUTE-INTR-UN-ACT-EMIS-DE-BIROUL-DE-PRESA-AL DELEGATIEI-COMISIEI-EUROPENE- TOCMAI DE-CATRE-MAFIA-POLITIEI-POLITICE-INFILTRATE-INCLUSIV-IN-LACOMA-MAAS-MEDIE CHIAR-SI-A-–REPREzENTANTEI—DIPLOMATICE—U.E.
  ACTUL-E-DENUMIT-Cele-11-conditii-convenite-de- Guvernul-din-RO:[A.NASTASE-PONTA-HREBENCIUC –PUSCAS]–CU-DELEGATIA-COMISIEI-EUROPENE.-în ţara {înca-a}-noastră- ref.- la-închiderea ultimilor-doua -cap.de-negociere-.
  Scrie negru pe alb cap. 24J.A.I. [7 conditii-de-îndeplinit]: [Schengen,STRATEGII-ANTI-CRIMINALITATE,ANTI-CORUPTIE,INDEPENDENTA-EFECTIVA-A-D.N.A…..] +
  cap.6 CONCURENTA [4 conditii-de-îndeplinit]: [-OBLIGATIILOR-ENERGETICE,REDUCEREA-CAPACITATII-DE-PRODUCTIE-stabilite-A-COMBINATELOR-SIDERURGICE-RESTRUCTURATE-potrivit-planului-revizuit TRIMIS-PANA LA-15 decembrie 2004[
  <>agreat-de-Comisia Europeana-]în-consonanta-cu ACORDUL-EUROPEAN -PENTRU-SECTORUL-SIDERURGIC.>>].

  Delegaţia Comisiei Europene în România-MISIUNEA-DECLARATA:SPRIJINIREA-ADERARII-României-LA-UE în-01. 01.2007-.
  PENTRU-CA NASTASE-SI-BAROSO-SA-SCAPE-DE-RASPUN DEREA-PENALA INTERNA – SI I NTERNATIONALA-,S-A-APELAT-LA-INTERMEDIARII-IMPUTERNICITI.

  <<<<>>>>> IATA-DE-CE ,CU-PRILEJUL-SCANDALULUI Oltchim [PRODUS-DE-SEFUL-PRIVATIzARII-FOSTUL-COLEG-DE-FACULTATE-AL-LUI-PONTA],VINOVATI-FIIND,Guvernul– mafiot- al-României-si- CORUPTA-Societate-Civila,AU-LOVIT-TOT-IN-CURAJOSUL-zIARIST-DAN-DIACONESCU-CARE—A—-INTELES-DE-LA –Inceputul-profesarii-nobilei—profesiuni-CA-NU-TREBUIE-SA-FIE-UNEALTA-UMILA —A -POLITICIEILOR-[ASA-CUM- -MAJORITATEA-CELOR—CE-DOAR-POzEAzA —CA – SUNT -JURNALISTI] –<<>>>>>>>>>.>

  Jonathan Scheele
  Jonathan Scheele (n. 7 noiembrie 1948) este un diplomat britanic. În prezent este director general pentru Transporturi la Comisia Europeană, funcție pe care o ocupă din 2007A absolvit Colegiul Trinity Hall al Universității Cambridge în 1970, cu licența în mecanică și economie.
  Din octombrie 2001 până la sfârșitul anului 2006 a fost șeful Delegației Comisiei Europene („ambasador al Uniunii Europene”) înRomânia. Urmare a activității depuse în România, Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București îi acordă pe 1 mai2009 titlul de doctor honoris causa.>>>>>>>>
  Martin Schulz:
  ……• În privința Schengen am [MOSCOVICI[E.P.]]luptat ca România să aibă acces în această zonă. România îndeplinește criteriile necesare și are tot dreptul să facă parte din această zonă.Președintele Parlamentului European a susținut un discurs în fața Camerelor reunite ale Parlamentului. ..Zilele acestea au ajuns la Bucureşti trei scrisori din partea CE, prin care i se aduce la cunoştinţa Guvernului faptul că trei dintre cele mai importante programe operaţionale cu fonduri europene vor fi suspendate. Această decizie este luată ca urmare a gravelor deficienţe înregistrate în procesul de acordare a contractelor atribuite prin licitaţie şi la administrarea acestora. Este o veste foarte greu de digerat, care arată că procesul de reformă nu a fost finalizat, la fel şi lupta împotriva corupţiei”, a declarat Martin Schulz, în faţa parlamentarilor români.Acesta a subliniat însă că ţara noastră că nu este singură în această luptă, că UE ne va susţine.

  Wednesday, 31 October 2012. Martin Schulz: ”România îndeplinește criteriile și are tot dreptul să facă parte din spațiul Schengen”Autor: Carmen Vintilă, Silviu Sergiu
  Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Cei doi oficiali au susținut o declaraţie de presă comună.

  Solidaritate Dan Diaconescu.ro: Masoneria, implicata in arestarea lui Dan Diaconescu? Brigada de propagandisti FSN si santajisti de la fosta Scanteie da lectii de moralitate OTV: “CTP, las-o jos ca macane!”. Monitorizatorii lucreaza:)
  Dan Diaconescu, la DNA, in dosarul privatizarii combinatului Oltchim
  05 Noiembrie 2012

  Omul de afaceri si lider PPDD, Dan Diaconescu s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în dosarul în care fostul preşedintele al OPSPI Remus Vulpescu a depus o plângere penală împotriva sa pentru înşelăciune în legătură cu privatizarea Oltchim.

  Dan Diaconescu a declarat la intrare că la prima dintre audierile lui la DNA a fost reţinut, iar ulterior au urmat 50 de audieri în alte dosare. El a susţinut că nu îi este teamă de o eventuală reţinere, mai ales că ştie că se doreşte arestarea lui, dacă s-ar putea înainte de alegeri. Diaconescu l-a criticat pe premierul Victor Ponta, contracandidatul său la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

  În 22 octombrie, la DNA a fost audiat şi fostul şef al OPSPI Remus Vulpescu.

  Vulpescu a declarat că audierea sa a avut loc în calitate de „persoană care poate furniza informaţii sau relaţii” şi a vorbit cu procurorii şi despre activitatea sa de la OPSPI.

  „Spuneam la momentul formulării plângerii că domnul Dan Diaconescu s-ar face vinovat de înşelăciune şi uz de fals în formă continuată şi ambele cu consecinţe deosebit de grave asupra statului român. Urmează însă ca organele de cercetare penală să îşi facă treaba”, a spus Remus Vulpescu.

  Pe 3 octombrie, Remus Vulpescu a demisionat din funcţie şi a sesizat în aceeaşi zi Parchetul.

  În plângerea penală ajunsă la DNA, Remus Vulpescu îl acuză pe Dan Diaconescu de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, deoarece acesta ar fi indus în eroare statul român şi opinia publică susţinând că deţine suma de 200 de milioane de lei necesară pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni deţinut la SC Oltchim SA.

  Remus Vulpescu susţinea: „Activitatea infracţională reclamată a fost săvârşită prin multiple acţiuni deliberate, având drept scop dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al licitaţiei organizate pentru privatizarea SC Oltchim SA şi a drepturilor decurgând din această calitate de către Diaconescu Cristian Dan. De asemenea, activitatea infracţională reclamată prezintă elemente transfrontaliere”.

  „În cadrul activităţii infracţionale reclamate, numitul Diaconescu Cristian-Dan a utilizat înscrisuri false, pe care le-a întocmit sau obţinut de la terţe persoane. Se apreciază că prin activitatea infracţională reclamată a fost produsă o perturbare deosebit de gravă a activităţii SC Oltchim SA şi OPSPI”, se mai arată în plângere.

  Monday, 05 November 2012.
  Dan Diaconescu, la ieșirea de la DNA: „Astăzi fără cătușe. Principala acuză care mi se aduce este că nu am gusturi muzicale”
  Autor: Ionel Stoica, Dan Istratie

  Ultimele stiri | Editie online05.11.2012Dan Diaconescu, audiat la DNA în dosarul Oltchim

  Dan Diaconescu, la DNA, in dosarul privatizarii combinatului Oltchim
  05 Noiembrie 2012

  Omul de afaceri si lider PPDD, Dan Diaconescu s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în dosarul în care fostul preşedintele al OPSPI Remus Vulpescu a depus o plângere penală împotriva sa pentru înşelăciune în legătură cu privatizarea Oltchim.

  1. I just want to mention I am new to blogs and honestly savored your blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely have outstanding posts. With thanks for sharing with us your blog.

 4. Cred ca DD trebuie sa plateasca pentru farsa asta cu Oltchim, cu minciunile ca ar plati salariile oamenilor de acolo si cu sacii de bani. De ce oare nu s-a cerut sa se spuna cati bani a scos? Cred ca avea 1000 deE in fiecare sac. De ce oare nu a mai platit salariile la oamenii in atatea zile care au trecut de atunci. Nu este corecta o astfel de joaca cu o tara intreaga, fiindca maine s-ar putea sa apara si altii ca el. Si acum minte populatia din Gorj ca le va rezolva problemele, si rezolvare consta in aceea ca va aminti problemele pe postul OTV. Avand in vedere ca sunt f multe posturi TV, acestea vor trece neobservate.

  1. I just want to say I am beginner to blogs and truly savored your web site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You definitely have terrific well written articles. Thanks for sharing your blog.

  1. Prostia intruchipata ! Cand o sa intelegeti , sclavilor stapaniti de ura ca acest om a gasit in el puterea de a se rupe de trecut , ceea ce Tonta si tot neamul lui de idioti n-or sa poata sa faca-n veci , pentru ca nu au onoare , demnitate si educatie in acest sens ?

 5. Nu stiu de ce nu se scrie pe nicaieri, sau n-am vazut eu, ca acest Dan Sova este si patronul ziarului „Ziua News”, la inaintare fiind bagat un oarecare Mihai Bratiloveanu, care pe vremuri era mana a lui Rosca Stanescu la acelasi ziar. De unde o avea el atatia bani, mai ales ca am inteles ca de la anul vrea sa-l scoata zilnic pe piata, cotidian adica

 6. Pingback: Robert Turcescu
 7. Pingback: Robert Turcescu
 8. Awesome site you have here but I was wondering if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really like to be a part of online community where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!

 9. This is the correct weblog for anybody who wants to seek out out about this topic. You notice so much its virtually laborious to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!

 10. I simply want to say I’m new to blogs and definitely savored this website. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You really come with great article content. Bless you for sharing with us your web site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *