Pai, sa nu-ti vina sa mori cu ei de git?!

Cititi si ascultati declaratiile lui Ponta despre cazul Campeanu, asa cum sint consemnate in aceasta stire Hotnews. Mi-e sila…
Sint doar citiva ani de cind patru (sau mai multe?) investigatii JURNALISTICE au dus la anchetarea, judecarea si CONDAMNAREA unor inalti demnitari ai statului roman: Ioan Avram Muresan, Decebal Traian Remes, Adrian Nastase si Relu Fenechiu.
Azi, in 2013, premierul Ponta se declara SOLIDAR cu un ministru asupra caruia planeaza, cu numeroase probe, suspiciunea de abuz in serviciu (cel putin!). Tot Ponta este cel care refuza s-o demita (cu toate ca el a numit-o!) pe plagiatioarea-secretar de stat in MEN, Stefania Duminica. Premierul Ponta coteste politic aruncind responsabilitatea revocarii in curtea liberalilor, pentru ca plagiatoarea e membru PNL.
Incercati sa va inchipuiti ca miine prindeti un hot in casa, il duceti la Politie, declarati cu martori cum l-ati gasit umblindu-va prin lucruri, dar, ce sa vezi, apare Presedintele la televizor si, ingrijorat de infractionalitatea in crestere din tara, cere autoritatilor sa faca o ancheta serioasa in acest caz pentru a descuraja potentialii spargatori de case. Un prieten avocat al hotului profita de moment si, pentru ca viseaza de ceva vreme sa ajunga si el presedinte, se duce la sectia de politie si obtine eliberarea infractorului spunind ca Seful Statului v-a pus sa-l prindeti la furat si tot Presedintele este cel care il vrea pe hot la racoare, intrucit intre ei exista o veche rivalitate politica!
Pai, sa nu-ti vina sa mori cu ei de git?!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

32 de gânduri despre “Pai, sa nu-ti vina sa mori cu ei de git?!”

  1. Aratati-mi un singur lucru bun, facut de P.S.D.( de la crearea F.S.N.) , indiferent de coalitiile, formate si ma inscriu in partidul ,,LOR”, cerandu-le iertare. Pana atunci, sa ceara ,,EI”, iertare natiei Romane , pentru distrugerea economica a tarii; sunt dusmanul lor.

  2. Cum sa poti sa mori cu ei de gat, cand nici cu o „floare”(*) nu poti sa-i atingi !
    (*) citeste: inscris legal, decizie C.A., dosar DNA.
    Penalul Fenechiu, adteapta si el o liberare legala!
    Prietenul-dusman Nichita, se fofileaza din nou (cum de poate?) ascunzand milioane de euro – ca pisica – prin gaurile din asfaltul Iasului. DNA cerceteaza de rupe, descopera ilegalitati si fapte penale (cu subiect, predicat si coordonate exacte) si in sfarsit, publica expertizele incriminatorii ca sa se poata prescrie faptele!!(**)
    (**)- vezi Dosarul DNA 30/P/2006, cu raportul Serv.Specal Parchetului pe langa ICCJ, finalizat in 30 oct. 2009! (daca nu ai unde sa-l vezi, il am eu!)
    Si uite asa..metoda de a legaliza furtul, este prescrierea + ignorarea deciziilor definitive!(cine se incumeta sa le puna in executare?)
    Cred ca DA! ai dreptate: vom muri la gatul lor…dar pe post de trofeu!!

  3. I just want to say I am all new to blogging and site-building and certainly liked this web blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You amazingly come with very good posts. Thanks a lot for sharing with us your web site.

  4. Great website you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover
    the same topics talked about in this article? I’d really like to be a part of online community where
    I can get comments from other experienced individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know. Kudos!

  5. I just wanted to thank you once again for the amazing web page you have produced here.
    It is full of ideas for those who are definitely interested in this specific subject, primarily this very post.
    Your all so sweet along with thoughtful of others and also reading your blog posts is
    an excellent delight if you ask me. And such a generous treat!
    Jeff and I usually have fun making use of your points in what we should do next week.
    Our checklist is a kilometer long and simply put tips will certainly
    be put to good use.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *