Ponta, masina, cit e masina? Si cine a platit-o?

Acum citeva zile va aratam pe pagina mea de Facebook fotografia de mai jos cu un superb Ford Fiesta R5, masina destinata participarii la raliuri auto. image
Automobilul a fost adus din Anglia in Romania si din informatiile mele a costat cca. 250.000 de euro! Ma intrebam si intrebam atunci cine o fi norocosul pilot. Intre timp s-a lamurit misterul: Edwin Keleti, pilotul Copilotului, va concura pe acest automobil!
Prima cursa va avea loc la Tess Rally Romtelecom Brasov, in perioada 20-22 martie. Intrebare: cine si cum a platit masina?

Detalii aici !


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

19 gânduri despre “Ponta, masina, cit e masina? Si cine a platit-o?”

 1. Stimate domnule Turcescu,

  Urmaresc majoritatea emisiunilor dumneavoastra pentru care va multumesc. Faptul ca sunt telespectator fidel este dovada aprecierii pe care o am pentru ele. Tocmai pentru ca va apreciez mult doresc sa va transmit cateva observatii, poate subiective dar din cate discut cu prietenii mei, sunt si ale lor:
  – va rog reduceti invitatiile pentru Andrea Pora; o apreciez si mai ales, am ampreciat-o in timp foarte mult; acum este evident ca este depasita; nu se mai pregateste pentru emisiuni; de fiecare data, orice fraza este insotita de a…., e…. – este deranjant; de fapt interventiile dansei sunt putin consistente; are niste polite de platit, vrea neaparat sa domine discutia
  – mai putin la dumneavoastra dar prea des la B1 apare deputatul Cernea; ce a facut Cernea ? ce a realizat ? nu face decat sa se puna in valoare, sa incerce sa se strecoare; de ce B1 ii face jocul ? nu a spus nici o data mai mult decat ca „este bine sa fie bine”

  Cu stima

  Radu Constantinescu

  1. ne-au zdrobit ca pe vite … ne-au umilit … murim … murim … şi noi şi familiile noastre fasciste , futute … dumnezeu … unde-i dumnezeu ??? păi nu ie dumnezeu , că noi n-avem dumnezeu … că noi suntem porci şi trădători şi codăi … noi n-avem cristoşi … noi avem ghiutănştaini şi iude şi pacepe … să vină ghiutănştain să omoare romani ca să ne scape nouă pieile criminale şi răpciugare … !!! …
   vino ghiutănştain . vino ghiutănştain …VINO GHIUTĂNŞTAIN … vino , vino , VINO !!!!

   1. ne-au zdrobit ăştia doi … ne-au luat zilele din noi … să vina moderatorii , că ăştia ne omoară … vai nouă … vai de noi … şi de zilele noastre oribile ,băseskare , mizere …
    ce ne facem ??? a venit Sfarmă Piatră … a venit şi Şerban … ei sunt puternici … foarte puternici … ne-au zdrobit ca pe vite … ne-au umilit … murim … murim … şi noi şi familiile noastre fasciste , futute … dumnezeu … unde-i dumnezeu ??? păi nu ie dumnezeu , că noi n-avem dumnezeu … că noi suntem porci şi trădători şi codăi … noi n-avem cristoşi … noi avem ghiutănştaini şi iude şi pacepe … să vină ghiutănştain să omoare romani ca să ne scape nouă pieile criminale şi răpciugare … !!!
    vino ghiutănştain . vino ghiutănştain …VINO GHIUTĂNŞTAIN … vino , vino , VINO !!!!

  1. I just want to mention I am very new to blogging and certainly liked your web blog. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You definitely have outstanding stories. Many thanks for sharing with us your web-site.

 2. Domnule colonel,
  Va urmaresc emisiunile di recunosc uneori sunt chiar reusite.
  Pentru a va urmari si in continuare va rog sa publicati informatia completa,in sensul ..cine a platit”acea masina,nu mai lungiti suspansul. Daca aveti probe,nu vorbe de falsi colonei/de doi lei.
  A doua rugaminte ,tot asa ca sa nu pun la indoiala „impartialitatea dv. va rog sa raspundeti de ce in momentul cand dl Basescu a prezentat raspunsul negativ al Min. Just. pricind cererea de gratiere a lui Becali,nu ati prezentat si motivul pentru care a fost data acea solutie.??Din cate am aflat eu mativul era ca lipsea una dintre sentintele de condamnare,dar dv. ca sa-i faceti jocul de manipulare s al d-lui Basescu ati lasat-o asa in „aer” ca si prezentarea diplomei de bac a d-lui Funiegriu. De ce oare lacrati asa d-le colonel>>Chiar credeti ca ne puteti prosti pe toti??Ajunge.

  1. Partea cu colonelul a fost explicata si super-explicata astfel incat orice telespectator sa inteleaga ca nu a existat niciun grad de colonel. Dar poate ca unii din toti tot nu inteleg …

 3. O afacere de tip Bechtel care se infiripa acum este afacerea Formin, o firma de foraj al carui sef un anume Anghelescu prieten de familie(chiar de gratar) cu Ponta pe increngatura Sarbu e pe cale sa puna mina pe ANRM ( Agentia Nationala a Resurselor Minerale).Aceasta firma a facut foraje geotehnice la unele autostrazi care s-au surpat dupa ce au fost aproape terminate. Acum vor sa puna mana pe cele mai bune perimetre de explorare de mnereuri (dar nu numai). Este un alt exemplu de” pompa de bani care lucreaza nu lecreaza benii o incaseaza” Firmele de explorare geologica( chiar cu capital strain) sint obligati (santajati) sa faca lucrarile de foraj cu aceasta firma, cu toate ca lucreaza foarte prost, nu sint in stare sa duca forajele la adincimea necesara si lucreaza ffoarte incet. Mai mult decat atit si instrumentatiile se fac , pierderile de colane de foraj, etc, etc, sint platite tot de firma care I-au contractat.Nu poti renunta la ei deoarece si se pun bête in roate, iar daca faci o documentatie pentru o noua concesiune si daca nu faci contract de cecetare ( foraje etc) prin ei nu ai nici o sansa sa obtii acel perimetru.

 4. Noi cei d`aicea , de la ziarişti la corectori şi până la femeile de serviciu şi moderatorii aferenți..
  Noi cei d`aicea şi de față cu poporul susținem şi declarăm ferm , cinstit , tovărăşeşte :

 5. stuff an individual’s firelogs safely and securely set up possessing a leading sign. Next, glue an individual’s fire flames in place. For an authentic visual aspect, have some hearth on top of the lump of logs with others expanding from the sides, like in a real flare, within his articles, Primakov highlights that the united states endures two liabilities in the middle distance. One, it really is associated with Israel just by provides attached to way of life, politics appreciation moreover historic past. this valuable join completely rounds miami at chances utilizing regarding the arab-speaking on top of that Islamic sport reality conferring on italy a great all natural charm for being counterweight.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *