Citeva nelamuriri, domnule Maior!

Iata un fragment dintr-o stire aparuta in toamna anului 2009:
„Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria Basescu, au participat, in septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costesti. Basescu a asistat la un spectacol de dansuri si muzica tiganeasca, fiind luat la un moment dat de cativa tineri si dus pe scena, unde a dansat alaturi de ei. Presedintelui i-a fost reprosat ulterior faptul ca s-a intalnit, acolo cu Bercea Mondial, cu care, impreuna cu sotia, a dansat”.
Deci, SEPTEMBRIE 2009!!! Prima informare data de SRI lui Traian Basescu in legatura cu Bercea a fost pe 29 OCTOMBRIE 2009!!! SRI a tinut sa-l avertizeze pe Traian Basescu la o luna DUPA intersectarea celor doi la Costesti!!!
Pai, cum?! Tu, SRI, il lasi pe Pressedinte sa mearga la o adunare a romilor, il lasi sa stea pe Bercea Mondial linga seful Statului desi il MONITORIZAI pe infractor inca din anul 2001?! Sa mor daca inteleg!
Sa nu-mi raspunda domnul Maior ca SRI s-a gindit abia la o luna distanta de la momentul Costesti ca e cazul sa-i spuna lui Basescu, doar asa, ca sa-i rida in nas! Eu cred ca a fost momentul in care SRI a vrut sa-i arate lui Traian Basescu ce pot face, dar mai ales ce NU pot face ei!

38 de gânduri despre “Citeva nelamuriri, domnule Maior!”

 1. Maior e o entitate unsuroasă . Băsist notoriu şi antibăsit în acelaşi timp .
  Un ticălos care nu apără România , aşa cum a jurat . Dimpotrivă . O vinde , o trădează .
  În loc să prindă spioni , el însuşi e spion . Spion netrebnic , înhăitat cu alți spioni şi sabotori ce mişună prin România .
  Maior se viseaza sus , în cin înalt . Vrea ceva . Vrea cu ardoare .
  Vrea locul în inima lui Ghiutănştain pe care-l are acum Traian Băsescu .

   1. @ ciochist-mircea : Eu stăpânul tău îți poruncesc ție : fute la mă-ta , la fi-ta , la morți , la câini , la porci , la cruci , la gropi .
    Așa te faci sfânt .
    Așa o să te ridici .
    Iar eu am să te răsplătesc …
    Adică îți aduc un maldăr de cruci cu puli . Pentru ca să le sugi .

   2. O informație luată de pe un site ….link publicat de Slviu Sergiu ,acu’ citeva zile ….dacă e veridică ,Dosarul Mircea Basescu e o bombă nucleară si le va exploda mafiotilor drept in muie ….se va lăsa cu arestări la virfurile puterii …atunci se explica multe întrebări si neconcordanțe

    “Banii primiţi de Mircea Băsescu de la Florin Anghel au fost predaţi de acesta procurorilor DNA încă din anul 2011. Surse din anturajul DNA Constanţa afirmă că Mircea Băsescu a informat procurorii în legătură cu faptul că urmează să primească o sumă de bani de la un membru al familiei Anghel şi că întreaga operaţiune a fost monitorizată de SRI, iar banii au fost predaţi, cu documente, procurorilor DNA. Aceleaşi surse afirmă că nu s-a organizat un flagrant pentru că ancheta viza şi alte obiective şi că în curând vor apărea elemente noi în acest dosar. Dealtfel, pe piaţă au apărut, la scurt timp după izbucnirea scandaluilui, nişte înscrisuri, care aparţin lui Mircea Băsescu, prin care acesta sesiza organele în drept că anumite persoane încearcă să-i ofere bani pentru a interveni pentru Bercea. Înscrisurile sunt datate în jurul datei la care se presupune că Mircea Băsescu ar fi primit suma de bani.Sursele mai afirmă că afirmaţiile procurorului Iacobescu au fost pe punctul de a dinamita întreaga operaţiune. Vom reveni cu amanunte incredibile despre evoluţia acestui dosar.

    Dacă se confirmă si e veridică ,atunci Piratul i-a ciuruit din nou ,forever !!! 😀

  1. -Cazul si scandalul „NANA’declansat si sustinut de Antena 3, cred ca are la baza ura lui Felix ca nu a reusit sa puna mana si pe tarlaua de 300 de ha tot de la Calarasi.
   -Prin 1995 Petre Mihai Bacanu pe atunci redactor sef la ziarul Romania Libera a fost dat in judecata de Voiculescu pe motiv ca a fost facut „securist” in materialele de presa pe care le-a scris. La fond judecatoarea „X”(nu-i public numele” l-a condamnat pe Bacanu pentru ca l-a facut pe Felix securist. Ulterior Bacanu si-a retras recursul la cererea de impacare cu Dan Voiculescu numai ca sentinta penala data la fond a ramas definitiva iar azi Bacanu apare in cazier ca fiind condamnat hotararea nefiind anulata. Imediat dupa ce Bacanu a fost condamnat judecatoarea de la sectorul 1 a fost „promovata” la tribunal iar ulterior la Curtea de Apel.Azi i-am vazut publicat numele ca ar fi judecatoare la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In opinia mea cred ca este omul lui Voiculescu la ICCJ, si mai cred ca nu intamplator cererea lui Voiculescu de a se judeca dosarul cu ICA la alta curte de apel fusese initial stabilit pe 26 septembrie.

 2. eu sunt Şerban . ṡaḥīḥ ŞERBAN , cel autentic .
  sunt pretutindeni.
  în mai multe locuri deodată.
  şi în acelaşi timp.

  eu DISTRUG FORUMURI.
  FORUMURI HITLERISTE ȘI BĂSISTE . duşmane de om şi de popor .
  asta fac eu .
  le năpădesc
  le sfidez
  le dărâm
  Și nimeni şi nimic nu va putea să mă împiedice.
  Nici „europele”, nici ghiutănştainii
  Nici târfele şi nici poparii
  Nici diavolii şi nici cristoșii
  Nici sfinții şi nici porcii
  Nici crucile şi nici sekuritățile
  Nici aurul , nici moartea
  Nici zeii şi nici Dumnezii ! ! !

 3. Antena3 este ca Europa Liberă de pe vremea comunismului . E televiziunea poporului .
  Mulțumim domnului profesor Dan Voiculescu !

 4. iaaar a călcat „varanul” în picioare lumea cea hâdă , prostească , băseskară ! ca pe broaşte … !!!
  şi iaaaar i-au supt băsiştii cei flamânzi zeama lui prea-sfântă , binecuvântată … drept din kuuur !
  şi iaaarăşi s-au „împătrăşit” pios , ca la biserikă … !!!
  şi s-au sfințit … ca porcii şi ca viermii … !!! „creştineşte” … cu cruci şi puli !!!

 5. Şi din adâncuri s-a ridicat biruitor poporul …
  Şi-a arătat puterea lui cea mare şi a zdrobit clica cea infectă , băseskară şi-ntotdeauna trădătoare .
  Pe udrele excroace , dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
  Pe ebele ciochiste , analfabete , ridicole şi botoxate ; şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele „nobile” de mahala , stupide şi ceauşiste în acelaşi timp.
  Pe-acele ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .
  Poporul i-a luat şi azvârlit în noroiul celor şase şi ceva la sută pe toți dușmanii lui cei travestiți , ce mincinos se prezentau a fi „europeni” , occidentali . Veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .
  Poporul i-a aruncat cât colo pe înveşmântatii-n haine pistruiate , false și băsiste .
  Pe cei în „uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii .
  Pe derbedeii „populari” abjecți și veninoși ! pe Udre și Tomaci și Prezi .

  Pentru aceasta , vreau să mulțumesc cuiva .
  Acelui făr`de care toate aceste lucruri ar fi fost şi-ar fi rămas un vis frumos dar imposibil de atins .
  Cuiva care a fost în toți anii aceştia sprijinul nostru cel mai de seamă .
  Cuiva care a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți „viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii.
  Vreau aşadar să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu ,”varanului” nostru cel-de-aur ( cu aripi grațioase , aşa cum s-a mai spus !)
  să fie sănătos şi vesel !
  să ştie că poporul e cu el !

  În schimb , duşmanii şi cei ce se-ndoiesc , să afle : NOI VOM FI PREZENȚI ACOLO.

  ÎN MAREA DUPĂ-AMIAZĂ . a și mai marii răfuieli .

 6. eu Șerban , sahīh ȘERBAN (cel autentic !) vă spun despre :

  – INTELECTUALI CRIMINALI ȘI BĂSESKARI –

  Falsa , abjecta „intelectualitate” băseskară , cea anti-umanistă , fascistă , anti-românească și „de dreapta” – din care răpăditurile duăjdoiste , iceriste și spioane fac cu netrebnicie parte – a fost și va râmane întru-totul îngrețoșătoare.

  Spun asta pentru că n-am văzut printre ei Kanți , ci Pleși .
  N-am văzut Heideggeri , ci Liicheni .
  N-am văzut Feuchtwangeri , ci Patapievici spioni , ciochiști și sekuristi.
  N-am văzut Pascali , am văzut Tizmăneni transfugi , criminali , pacepiști , escroci și trădari.
  N-am vazut Marquezi , am văzut Cărtărărăști mizeri , pornografi și libidinoși , avizi de pomeni și de huzmeturi băsekare . Ca milogii.
  Turmă de nonvalori , dar profitori.
  Turnători , dar ipocriți .
  Moraliști , dar codăi și homosexuali notorii.

  Acesta-i adevărul și de aceea Pleșii , Liichenii , Cărtarăștii , Patapievicii și alte lighioane culturnice s-au înhămat ca bivolii la carul moșierului Băsescu (criminal , mongol și proxenet).
  Acesta fiind om de jos (dar grobian !) , soios , needucat … nu are nici cunoaștere și nici pretenții : vrea doar să fie lins și slugărit. Și ridicat în slăvi înalte !

  Ceea ce indivizii numiți mai sus au și făcut . Fără rușine.
  Ca porcii.

  * * *
  Această liotă de intelectuali criminali și băseskari își va primi curând răsplata .
  Și „cadourile” .
  Cadouri scumpe . Răsplata le-am pregătit-o noi , poporul.
  Cadorile , tot noi poporul !
  Adică vor fi răsplătiți , „cadorisiți” … cu ocnă !
  Vor fi „îndestulați” la Jilava.
  Răsplata lor cea meritată ! de aici de pe pământ . Nu de prin ceruri !
  Va fi loc bun , va fi chiar „raiul” lor ! Visul lor , miniunatul lor vis !

 7. D-le Turcescu,

  Am doua intrebari care cred eu, ar merita sa primeasca niste raspunsuri. Una este legata de „subiectul zilei”, (l-am pus intre ghilimele pt ca nu consider ca asta este tema zilei in Romania actuala) si alta in afara topicii:

  1. Am urmarit si eu putin inregistrarile incriminatoare cu si despre Mircea Basescu. De la distanta la care ma aflu, (traiesc in Canada de peste doua decenii) si cu detasarea determinata de conditia de cetatean eminamente liber si respectat, am sesizat ca in timpul acelei conversatii vocea d-lui Mircea Basescu tremura, tradand o anumita teama; ca era vorba despre teama ca va fi agresat in acel moment de interlopul din fata dumnealui, sau despre o teama de repercursiuni potentiale in caz de neconformare, indreptate mai tarziu asupra sa, sau a familiei, e greu de spus! Pe mine nu continutul intrebarilor adresate m-a frapat si nici raspunsul ca atare, ci acea vocea stinsa, infricosata care intocmai ca la chestura, se supunea dorintei agresorului.

  N-am inteles si nu inteleg de ce se trece cu vederea peste acest aspect. Poate sunt eu prea sensibil, poate ca traind intr-o alta lume de-atata vreme m-am obisnuit cu un alt nivel de conversatie, sau poate dumneavoastra, cei care de voie, de nevoie fortati fiind sa suportati zilnic mitocanii de tot felul, nu mai aveti puterea sa observati nimic deplasat in afara simplei valori textuale exprimata de niste cuvinte insirate mecanic atat de-o parte cat si de alta. Eu zic ca in inflexiunea vocii d-lui Mircea Basescu se citeste teama. Apoi, daca ne gandim ca dumnealui a sesizat parchetul inca de acum cativa ani plangandu-se ca-i santajat si parchetul n-a luat nicio masura pt a-l proteja, este firesc ca o anumita teama, sa se instaleze.

  Acestea fiind spuse, inclusiv faptul ca a ajuns sa i se planga presedintelui, (mai degraba ca fratelui mai mare), poate fi tradus/interpretat ca un reflex al panicii, fricii care l-a cuprins. Parchetul trerbuie sa dea socoteala pt lipsa de reactie la sesizarea d-lui M. Basescu!

  2. Intrebarea a doua se refera la proiectul de lege ce vizeaza obligativitatea romanilor de a merge la vot si pedepsele care decurg din nerespectarea ei.
  Daca aceasta lege intra in vigoare, cum va actiona ea asupra romanilor din strainatate? Care autoritate din Romania poate sa ma oblige pe mine, de pilda, cetatean roman (dar si canadian totodata), sa merg la vot? Cine ma poate amenda pe mine si cine se poate astepta ca eu, de-aici, din Canada sa platesc acea amenda?

  Va multumesc!
  Cu deosebit respect,
  Sergiu P.

  P.S. La aceasta ultima intrebare, eu am agsit un singur raspuns: romanii din afara tarii nu vor fi obligati sa mearga la vot si ASTA SE SI URMARESTE prin aceasta lege.
  Cred ca in mintea initiatorilor acestei legi exista parerea ca in tara numarul votantilor pro-stanga este sensibil superior celor din drepata si ca numai votul celor de-afara ar putea sa schimbe balanta cu putin in favoarea dreptei. Asa cum s-a intamplat in 2009, la alegerile pierdute de Geoana. De la distanta la care ma aflu si din informatiile (subtiri de altfel) pe care le detin, asa traduc aceasta incercare!

   1. Nu m-atinge nimic din injuraturile astea; sunt doar simple vorbe in vant! Chinuit el cel ce le profereaza caci in mod vadit nu-si poate controla nervii (si asta n-are cum sa-i fie bine!)
    S-aveti noapte buna!

   2. esti tare dus cu roaba serbanica….stai ascuns pe dupa perdele lichea nenorocita si butonezi. Daca ai sange in instalatie, hai sa ne intalnim pe un teren care-ti convine…..Sa te vad la fizonomie…. Imi fac placere astfel de intalniri….Nu le vom uita serbanica…. Dar pentru asta trebuie sa arati ca ai sange in conducta…. Daca nu, esti un oblete nenorocit….

  1. Interesanta observatie despre vocea fratelui presedintelui, dl. serban Popescu. Aveti dreptate, cred ca haita 322 sa aliat cu tiganii ca sal doboare pe dl.presedinte Traian basescu. Eu am icnredere in dl.presedinte traian basescu.

   1. Nu Serban ci Sergiu Popescu! Serbanel e cel ce se ocupa cu bruiajul pe forumuri!

   2. Ai dreptate, era vorba de dl. Sergiu Popescu. Sunt de acord cu dl. Sergiu Popescu.

 8. Oare dl.presedinte Traian Basescu avea voie sa divulge informatii fratelui sau sau altei rude despre informarile primite in calitate de sef de stat? Daca isi avertiza fratele nu incalca legea? Eu am incredere in Traian Basescu, cu toate ca sunt un bugetar mic afectat de masurile (teierea salarilor cu 25% (necesare) fostului premier dl Emil Boc. Nu am fost vreodata si nici nu sunt membru de partid.

 9. @serbane sunt eu tatal tau care s-a strans de pula in mamica ta si a iesit un hemoroid ca tine. Tin sa te anunt oficial cu parere de rau ca aseara am inselat-o pe mama ta cu gaozul lui Dan Voiculescu si a ramas insarcinat cu o flegma care o sa-ti fie sora. O sa te invit la nasterea ei ca sa o vezi si sa te infratesti cu ea pe ochi ca sa pot sa dau cu mitraliera in toata munca mea de labar care o fute pe mamitica ta adica in tine sora ta mama ta Dan Voiculescu si in toata antena voastra si la sfarsit respectuos imi tai coaiele decat sa mai scot un jeg ca tine. Va multumesc ca existati ca sa am si eu unde sa exersez dictionarul ala de expresii vulgare, futemas pe crucea matii in timp ce iti dau foc gaozu dracului!

 10. Pentru vermina criminală şi băsistă . Etern trădătoare , duşmană de om şi de popor :

  Faceți temenele josnice la americani şi la toți solomonarii lumii .
  Lingeți pe jos dedinaintea lor ; propuneți-le să ucidă români ca să vă scape vouă viețile .
  Închinați-vă la Ghíutănştạini . La Bildărbergi .
  Că atâta ştiți să faceți . Să vedem dacă zeii voştri spurkați vă vor fi de ajutor . Să vedem dacă or vota ei în locul vostru .
  Poate-or veni personal să se „lupte” pentru voi . Hai să vedem . Şi-or lăsa oasele pentru voi ?
  * * *
  Ploconiți-vă străinătățurilor .
  Târâti-vă la porțile lor .
  Aşa ați trăit . Şi aşa veți muşca pământul . Pentru ultima oară.
  * * *

 11. Dl. Robert sa verificati si la Calarasi la fostul IAS Drumul Subtire ca se pare ca jupan (puscarie)Voiculescu are si acolo teren in arenda. Sa fiti sanatos, numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *