SURSE

Procurorul Iacobescu stia de banii dati de Bercea cu implicarea lui Mircea Basescu inca din primele zile ale episodului cind a fost arestat Bercea Mondialu. Inca nu se punea problema interventiei pentru Bercea. (Amanunt important: ce cauta in prima faza avocatul de la Constanta la… Craiova?! Cei de la Craiova nici nu stiau de acesti bani, au aflat de la televizor, dupa ce a vorbit Iacobescu . Asta a fost mana cereasca pentru gasca PSD, pentru doamna Ponea insasi si de aici a inceput lucratura. De ce Iacobescu nu este intrebat? La inceput a trebuit arestat Bercea ca sa poata gasca sa conlucreze cu el. Sa poata Bercea sa vada ca nasul Basescu nu il ajuta si ca ei pot sa ajute daca accepta unul din familia lui Bercea sa puna tehnica de inregistrare pe el.

Deci: bani dati in 2011, interceptarile dupa 2012. In aceasta perioda Mircea Basescu face 2 plingeri cum ca familia lui Bercea il santajeaza. Gasca Ponea afla de plingerile lui Mircea Basescu si aici intervine DGIPI (fosta Doi si-un Sfert) care vor conclucra cu gasca Ponea. Aceste servicii vor juca un rol murdar impreuna cu Abraham pentru realizarea interceptarilor. Familia lui sandu Anghel, luind legatura cu Bercea in puscarie, din interceptari reiese ca s-au dat bani, dar bani de care se stia inca din 2011, adica la doar citeva zie dupa retinerea lui Bercea Mondialu! Banii insa erau pentru altceva: erau bani dati cu camata de Bercea lui Marian Capatina. Ca sa aiba garantia ca va primi banii inapoi, Bercea a tinut sa i-i dea lui Capatina in biroul si in fata lui Mircea Basescu, omul care era colaborator cu Capatina si nasul nepoatei lui Bercea.

Atentie, e o faza in interceptari: cind fiul lui Bercea spune “tata este arestat ca o razbunare, ca este finul lui Basescu”, deci o razbunare politica, asta suna ca un avertisment venit din partea “gastii” pentru Traian Basescu! Cu alte cuvinte, na, Basescule, sa stii de unde ti se trage daca ne mai hartuieste justitia basista!

Rolul cel mai murdar l-a jucat Capatina. A fost pina dupa alegerile din 2012 cu PDL si cu dreapta, apoi, dupa ce a cistigat USL, cu PSD si gasca. Capatina, DGIPI si gasca Ponea-PSD l-au incoltit pe Basescu si l-au lucrat.

Si intercepterile sint montaj: Duicu stia toata afacerea de la Ponea si a facut dealul cu Ponta in cabinetul lui, pentru avansarea lui Ponea, drept rasplata. Ce nu inteleg: de ce se spune ca banii au fost luati in perioada 2012-2013, cind bani au fost dati in 2011, dupa cum declara insusi Iacobescu?! Sigur, acum Iacobescu nu mai recunoaste pentru ca strica tot jocul! El stia exact pentru ce erau banii: camata data de Bercea lui Capatina, sub privirile si in biroul lui Mircea Basescu! Aici iar mizeria DGIPI: nu cumva avocatul de la Constanta, la primele termene de arestare preventiva ale lui Bercea s-a dus sa citeasca dosarul, sa vada interceptarile de care vorbea Iacobescu si care disparusera atunci?

Oricum, lucratura este pentru Traian Basescu: trebuie sa dispara! Ma rog , asa ar vrea ei. Noi zic sa asteptam sa confirme Toba unde a discutat cu Duicu…

66 de gânduri despre “SURSE”

 1. ADEPTII MEI ( BĂSIŞTII ! ) FURĂ ŞI OMOARĂ .

  EU TRAIAN BĂSESCU SUNT IMPERATORUL LOR . ŞI-I APĂR .

  EU ŞI ADEPTII MEI ( BĂSIŞTII ! ) NE ÎMBOGĂȚIM . PE VOI ROMÂNII VĂ SĂRĂCIM .

  Aşadar :
  Români , aveți grijă ! Temeți-vă şi nu mai comentați .
  Nu mai cârtiți , că vă omor .
  Este ultimul meu avetisment .
  Ori ca mine , ori vă termin : SUPUNERE SAU MOARTE !

 2. D-ule Turcescu , nu stiu care e rolul dgi..ului sau cum s-o fi numind aceasta institutie…gaina cu oua de aur , l-a care s-a repezit ponta ca un uliu iar generalul cazarmamentului o apara ca pe sfintele moaste ! dar am si eu o cerere ca platitor de taxe : de astia care plimba valuta cu sacosele -mondialu, becali etc.- cine se ocupa ? pe mine nu MB ma fura ci institutiile astea cu nume pompoase care-i lasa pe unii sa umble cu sacosele de bani iar la altii isi pun problema daca sa ruleze 5000 sau 10000 lei cash !( anaf-ul ii controleaza pe cei cu acte… !) si-i platim pe atitia… iar ponta chiar s-a fericit cu noua lege a insolventei ! dar insolventa RO cine o repara ?

 3. Cred ca pe Obama il poate pupa direct in fund porcul de Voiculescu ! In alta ordine de idei individul cu nick -ul Serban cred ca a uitat sa isi ia pastilele recomandate de psihiatru.

 4. Motto : varanul ! . . . varanul ! . . . varanul !

  . . . adică : Băsişti , să vă Trăiască VARANUL ! Cel de AUR !

  ARHANGHELUL VOSTRU ,
  CRISTOSUL , PAŞTELE şi DUMEZEUL VOSTRU .

  ÎNCHINAȚI-VĂ LA EL .

  şi

  PLOCONIȚI-VĂ . TOT LA EL.

  şi

  SUGEA-L-AȚI ÎN KUR ȘI-N PULĂ . EXACT CA PE „SFINȚII VOŞTRI APOSTOLI”.
  ŞI CA PE SFINTELE VOASTRE ” MOAŞTE ” (alea care vomá şi se pişa . pă voi şi-n voi !)
  … şi târâți-vă
  … şi ploconiți-vă
  … şi sfințiți-vă
  … şi masturba-ți-vă
  … şi cerşiți-vă : mile şi iertări . ca ploşnițele ! La varan !!!

  aşa să faceți ! . ! Că dacă nu , v-aşteaptă moartea . MOARTEA !
  – – –

 5. Motto : varanul ! . . . varanul ! . . . varanul !

  . . . adică : Băsişti , să vă Trăiască VARANUL ! Cel de AUR !

  ARHANGHELUL VOSTRU ,
  CRISTOSUL , PAŞTELE şi DUMEZEUL VOSTRU .
  .

  ÎNCHINAȚI-VĂ LA EL .

  şi

  PLOCONIȚI-VĂ . TOT LA EL.

  şi

  SUGEA-L-AȚI ÎN KUR ȘI-N PULĂ . EXACT CA PE „SFINȚII VOŞTRI APOSTOLI”.
  ŞI CA PE SFINTELE VOASTRE ” MOAŞTE ” (alea care vomá şi se pişa . pă voi şi-n voi !)
  … şi târâți-vă
  … şi ploconiți-vă
  … şi sfințiți-vă
  … şi masturba-ți-vă
  … şi cerşiți-vă : mile şi iertări . ca ploşnițele ! La varan !!!

  aşa să faceți ! . ! Că dacă nu , v-aşteaptă moartea . MOARTEA !
  – – –

 6. Domnule Turcescu – Cand a inceput acesata mascarada ma gandeam ca ceva miroase.
  Mi-a fost ciuda ca era implicat Mircea Basescu – Asta prindea la cei ce spun ca toti sunt la fel….Pe de alta parte, asta cu toti sunt la fel ii ajuta pe infractori.
  Cred ca-i este foarte greu presedintelui – pe de alta parte cred ca este un om care nu cedeaza atat de usor. In istorie s-au intamplat foarte multe episoade de tradari si comploturi murdare impotriva celor care erau incomozi intr-un fel sau altul.
  Mircea Basescu s-a amestecat categoric intr-o troaca. Chiar si asa pare ca este o mare minciuna in povestea asta.
  O povestesc unii fara sa clipeasca – fara sa se gandeasca ca si maine este o zi si ca nu sti NICIODATA ce se poate intampla.
  Eu ma ingrozesc – iti cresti un copil si-l inveti sa fie corect, sa nu minta, sa munceasca, sa invete o meserie care-i place si sa o faca cu profesionalism si responsabilitate…..
  Unde sa traiasaca domnule Turcescu acest copil ?! Pentru cine sa munceasca ?!
  Nu educam un om care o sa aiba o surpriza , o dezamagire cand intra viata reala a Romaniei ( sigur nu numai) ?! Mi se pare ca un astfel de copil o sa fie o victima sigura.

  Cazul Basescu Mircea – paradoxal – poate fi o VICTORIUE dar si o infrangere.
  Rezolvarea lui o sa ne arate ce urmeaza in urmatorii 20 de ani.
  Inteleg ca tara este impanzita de clanuri mafiote implicate in politica – ele fac legile pe care TREBUIE sa le respecte FRAIERII.
  Politicienii sunt niste personaje infestate cu virusii lacomiei, prostiei, incompetentei, tradarii, minciunii, ipocriziei……E un virus rezistent si se ia repede.
  E clar ca daca cei bolnavi nu vor fi izolati ne vom imbolnavii cu totii.

  Ii pun lui Basescu pistolul la tampla – ei stiu ca nu o sa demisioneze Traiana Basescu ( nici nu are pentru, nu s-a dovedi ta fi implicat). Dar ei trebuie sa stoarca tot ce pot din acest scandal ca sa castice in toamna presedentia –
  E razboi domnule Turcescu – si este un razboi greu , cu arme chimice.

  Pot doar sa sper – sa sper ca presedintele nu minte si ca o sa se lupte pana la capat asa cum a declarat, sa sper ca Mircea Basescu a intles porcaria in care a intrat si o sa se lupte la randu-i pentru ADEVAR colaborand si danad informatiile pe care le are. ca Ponta o sa raspunda la randu-i pentru jocul politic murdar cu personaje de tipul Duicu, Mazare, Cosma, ……si nu mai putin Voiculescu , Abraham .
  Sper ca oamenii sa inteleaga despre ce este vorba si sa fie atenti cu cine vor sa se intovaraseasca in toamna la alegeri.. Exemplul pentru ei trebuie sa fie Mircea Basescu.
  Clanurile mafiote nu glumesc te distrug si te umilesc

  p.s – De ce a abdicat Regele?! O fi fost bine o fi fost rau?!
  Acum este o alta isorie sau se repeta intr-o democratie originala adusa si parafata de nea Iliescu?!

 7. Bai Tuciuriule ,ce te iei de tigani ? Ti-au zis parintii tai ca ai fost infiat(cumparat) de la
  balaoachesi ? Has mo car !

 8. Ce poti cere la clanurile tiganesti? Pentru orice fapta penala, pedeapsa maxima! Pentru Turcescu la fel, si el e tot tigan sadea. Si cand te gandesti ca cioroiul a vrut sa fie sef peste breasla serioasa a gazetarilor ! Daca si Bercea este „Bercea the globe”. Fiecare tigan viseaza ceva!

 9. Ba turcescule, eu nu inteleg de ce insisti sa ne dovedesti in fiecare zi cat esti de prost. Toata lumea stie ca esti basist si ca nu ti se mai vede moaca dintre bucile lui basescu. Cum draq se face ca numai tu nu sti ca lumea stie cine esti? Chiar atat de tamp esti? Da-o in masa de treaba. Am mai vazut prosti, dar ca tine . . . . niciodata. Esti unicat.

 10. ART. 291
  Traficul de influenta
  (1) Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, savarsita de catre o persoana care are influenta sau lasa sa se creada ca are influenta asupra unui functionar public si care promite ca il va determina pe acesta sa indeplineasca, sa nu indeplineasca, sa urgenteze ori sa intarzie indeplinirea unui act ce intra in indatoririle sale de serviciu sau sa indeplineasca un act contrar acestor indatoriri, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

 11. Curaj si incredere d-le Turcescu.
  Gasca ex USLasa, ataca furibund prin mercenarii si lacheii sai.
  E un semm clar ca se tem de Lege, de Justitie, de Presa si nu in ultimul rand de Presedintele Basescu.
  Toata stima !

 12. Domnu’ Turcescu

  Vă rog mult să vorbiți de aceasta teamă a mai multor oameni ,in emisiunile Dvs ….vă somez să ridicati această problemă spinoasă.

  DNA are obligația morala si judiciară să verifice cum au fost realizate ” probele” pe baza cărora s-a facut arestarea si să meargă pina in panzele albe pentru aflarea ADEVĂRULUI ,dacă Serviciul de informatii al Ministerului de Interne ,DIGPI ,de sub comanda Plagiatorului National a fost implicat in această mascaradă .

  DNA are această obligatie ….fiindcă nu suntem țara lui Papura -Vodă ,in care orice infractor si penal fabrică dosare oricărui om si denturează si falsifică adevărul .

  La 24 de ani de la Lovitura de Stat din ’89 ,cu o țară in NATO si UE ,se fabrică dosare si se falsifică adevarul ca pe vremea Securității Ceaușiste ..

  Trebuie ca cineva să răspundă pentru asta ,trebuie să existe un VINOVAT…..altfel nimeni nu mai e in siguranță ….orice interlop sau militian iti poate face un dosar sau să falsifice adevărul ..

  1. Procurorul OANCEA, acuzaţii-bombă: Serviciul Secret al MAI, IMPLICAT ÎN DOSARUL BERCEA

   Serviciul secret al Ministerului de Interne controlează foarte bine mediile ţigăneşti. Afirmaţia a fost făcută de fostul procuror Gheorghe Oancea, la Realitatea TV. Totodată, acesta a susţinut că Serviciul secret al MAI este implicat în scandalul care-l vizează pe fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu. Afacerea Bercea este „o lucrătură”, spune Oancea.

   http://www.realitatea.net/procurorul-oancea-acuzatii-bomba-serviciul-secret-al-mai-implicat-in-dosarul-bercea_1467330.html

  1. @Flavius,

   Timpitel,Mars inapoi,la haznaua cu rahat a Motanului…vezi ca da pe din afara…si-l inneaca pe mogul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *