Avocatul lui Voiculescu, contract uluitor cu Academia Româna. Documente in exclusivitate!

Acum citeva zile am aratat in aceasta ancheta cum a reusit GRIVCO (Voiculescu) sa-si arendeze Academia Romana: a incheiat pe 14.08.2006 o dubioasa Conventie de Cooperare cu forul stiintific amintit, promitind, printre altele, ca va ajuta la recuperarea patrimoniului privat al institutiei. Cum putea o firma privata sa faca acest lucru? Prin ce mijloace? Jurnalistii de la Centrul de Investigatii Media au aratat o parte din legaturi, pionii principali fiind, evident, oameni ai lui Voiculescu din administratia centrala si locala. Iata mai jos citeva spicuiri din Conventia GRIVCO-Academie:

Conventie Grivco AcademieLa un an si doua luni distanta de la acest moment, adica pe 29.10. 2007, Fundatia Patrimoniu a Academiei Romane (condusa de recent invinuitul Alexandru Bogdan) a incheiat si un contract de asistenta juridica cu un anume LUCIAN DUMITRESCU, avocat de profesie. Priviti cu atentie fragmentele pe care le public azi in premiera din acest contract: onorariul stabilit de cele doua parti (Academie si Dumitrascu) are o componeneta fixa, lunara, de 1500 de lei, dar poate ajunge, atentie, de la 10% pina la 15% din bunurile restituite Academiei! Cind vorbim despre imobile, terenuri si paduri valorind chiar si peste O SUTA DE MILIOANE DE EURO (dupa cum scrie chiar in contract!) trebuie sa admiteti ca rezulta o suma frumusica si cu multe zerouri!

Dumitrascu si Academia 1  resize2

Si in continuare:

Dumitrascu Academie 2 resizxeNu stim cite foste proprietati ale Academiei a recuperat avocatul Lucian Dumitrascu sau daca a recuperat vreuna. Dar daca a facut-o, probabil ca a cistigat bani frumosi. Si n-ar fi nici o problema, ca avocatura e o meserie banoasa. Numai ca, acum vine bomba: avocatul Dumitrascu este pe statul de plata al familiei Voiculescu, platit de firmele familiei Voiculescu, una dintre ele fiind chiar GRIVCO SA! Iata dovezile:

Schema Dumitrascu Voiculescu

A vrut/a reusit Voiculescu (GRIVCO), prin avocatul Dumitrascu, sa obtina mai mult decit conditii excelente de arendare a celor 3000 de hectare de teren ale Academiei din Calarasi? A vrut/ a reusit Voiculescu (GRIVCO), prin avocatul Dumitrascu, sa scoata si bani de pe urma proceselor de restituire a proprietatilor Academiei? E vremea unor raspunsuri pe care numai ancheta DNA deja inceputa privind Fundatia Patrimoniu a Academiei Romane le poate aduce la lumina!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5.736 de gânduri despre “Avocatul lui Voiculescu, contract uluitor cu Academia Româna. Documente in exclusivitate!”

  1. ただまさに。 1ない あなたのための利用可能なあなたのためのあなた自身のためにオファーゲスト作家は内容を書き込むには? 数ポストまたは上起草生産科目を、私は気にしないだろうここで、に関してあなたが書きます。ここでも、素晴らしいサイト!
    30日間返品保証 国内即発 http://www.weird.es

  2. I だけ できませんでした 出発あなたウェブサイトを 前私は実際にことを示唆している楽しんで 標準 情報 人 電源が あなたの中ののお客様|あなた} {訪問者に? クロスチェックを調査 | するために 着実 | 再度は| つもりつもりされています新しい投稿
    最大80% off 国内即発 http://mojmasti.org

  3. elena spune:Ca bine le-a mai zis-o !!!!!!!! Asa le trebuie, daca ar putea, pot sa se bage cu micnoforul si intr-un loc, nu numai in sufletul omului . si asa necajit !!! Ma refer si alte cazuri, nu numai la acesta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *