Directoarea biroului Juridic de la Grivco SA, mare patroana si arendasa in numele lui Voiculescu. Documente in exclusivitate UPDATE: administratorul firmei AGRO SEED MUNTENIA este directoarea biroului Financiar de la GRIVCO!

Intrebat de reporteri ce stie despre afacerile firmelor SC Agro Seed Muntenia SRL (fosta SC Agro Grivco SRL) prin care a arendat cu dedicatie cele 2600 de hectare de teren „de aur” din Giurgiu, Dan Voiculescu a raspuns scrisnind: „Nu e compania mea, nu stiu ce informatii luati, nu imi dau seama de unde aveti aceste informatii. Nu este societatea mea. Grivco era? Nu„.

E momentul sa spulberam definitiv minciunile lui Voiculescu. Omul nu numai ca minte cu disperare, dar pare sa fi uitat ca a facut-o patroana la Agro Seed Muntenia pe directoarea departamentului Juridic de la GRIVCO SA, iar administrator al aceleiasi firme, Agro Seed Muntenia SRL, a numit-o pe Raeceanu Rada Rodica, director economic laSC Compania de Cercetari Aplicative SA„, o firma din imperiul aceluiasi oligarh, Felix Mondialu’! Raeceanu Rada Rodica este si sefa departamentului Financiar de la GRIVCO SA.

DOVEZILE

Pentru inceput, sa ne amintim cine patroneaza/conduce „din acte” firma Agro Seed Muntenia (fosta Grivco Agro) prin care au fost luate in arenda de la ADS cele 2600 de hectare „de aur” din Giurgiu:Raeceanu 4 Agro seedAsadar, Adina Veronica Boiangiu- patroana (asociat unic) si Rada Rodica Raeceanu-administrator. Asa cum am demonstrat AICI, Adina Veronica Boiangiu, fosta Zbranca inainte de maritis, este om de baza de-al lui Voiculescu, dar prin documentul publicat acum in premiera, aflati ca avea si o functie oficiala acum citiva ani: directorul departamentului Juridic de la GRIVCO SA.

Grivco SA in engleza_1

Atunci cind facea pe habarnistul in fata presei, Voiculescu nu numai ca stia cine este in spatele Agro Seed Muntenia, dar lucrase direct si o avusese subordonata pe numita Adina Veronica Boiangiu, fosta Zbranca.

Despre legatura Voiculescu-Grivco-Boiangiu-Agro Seed Muntenia am scris pe larg ieri. Nu revin acum. E momentul sa ne concentram atentia pe administratorul firmei Agro Seed Muntenia, numita Rada Rodica Raeceanu. Din documentele pe care le voi prezenta astazi in premiera, veti vedea ca si ea este tot o subordonata din paienjenisul de firme al oligarhului Felix. Iata dovada, la care se adauga primul document (cel in engleza) postat la inceputul articolului.

raeceanu 5 voiculescu director economicIn mijlocul paginii de mai sus puteti afla identitatea profesionala a doamnei Rada Rodica Raeceanu: director economic la „Compania de Cercetari Aplicative SA”, o firma avindu-l ca presedinte al Consiliului de Administratie pe Sorin Pantis, fost ministru al Telecomunicatiilor si mina dreapta a lui Voiculescu. Pantis a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA. Dar, mult mai important: Rada Rodica Raeceanu este sefa departamentului Financiar de la Grivco SA.

Concluzie: Voiculescu a pus mina pe cele 2600 de hectare de aur din Giurgiu prin  SC Agro Seed Muntenia SRL, o firma in care a facut-o patroana pe directoarea biroului juridic de la GRIVCO, iar administrator a pus-o pe Raeceanu Rada, director economic al unei alte companii din subordine si director financiar al GRIVCO SA.

Ce era de demonstrat, am demonstrat. Pentru a intregi tabloul legaturilor dintre familia Voiculescu (personaje plus firme) si adminsitratorul de azi al Agro Seed Muntenia (fosta Grivco Agro) Rada Raeceanu, va ofer bonus alte documente din care rezulta strinsa lor colaborare. Mai mult, puteti vedea in urmatorul document (MOF 90/13.01.2006) ca domnul Voiculescu era inca foarte activ in business la acea data. Pai, cum, nu zicea el ca inca din 2004 s-a retras din activitate lasindu-si fetele sa-i administreze feuda? Nu e bine, domnu’ Felix…
Raeceanu Rada 3 Intact RombelSi legaturile Radei Rodica Raeceanu cu fetele lui Voiculescu:

Raeceanu Rada 2 CenzorHectarele „de aur” din Giurgiu sint luate de tine, Felix! Q.E.D!

UPDATE important (intre timp am adaugat aceasta informatioe si in text): Rada Raeceanu, administratorul firmei Agro Seed Muntenia este una si aceeasi persoana cu Rodica Raeceanu, directorul departamentului Financiar de la GRIVCO SA! Deci, Felix a facut-o patroana la firma cu hectarele „de aur” din Giurgiu pe sefa departamentului Juridic de la GRIVCO, iar administrator la aceeasi firma a numit-o pe sefa departamentului Financiar, tot de la GRIVCO. „Famiglia extinsa” in actiune! Felix Mondialu’, nu v-am spus eu?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

18 gânduri despre “Directoarea biroului Juridic de la Grivco SA, mare patroana si arendasa in numele lui Voiculescu. Documente in exclusivitate UPDATE: administratorul firmei AGRO SEED MUNTENIA este directoarea biroului Financiar de la GRIVCO!”

 1. Belea. Numai din hartiile prezentate de Turcescu se poate coace o frumusete de dosar, si asta fara implicarea DNA ! Totusi, domnule RT, sa stiti ca bate la ochi timingul, consistenta si debitul acestor informatii. Nu vreau sa acuz pe nimeni, sunt convins ca prin multa munca un jurnalist poate duce o astfel de ancheta dar nah, ultimii ani ne-au tot intarit convingerea ca nimic nu se dezvaluie in public fara a avea un motiv politic in spate.

 2. Domnule TURCESCU. Din amintirile mele si din ce am citit, toata aparatura Tele 7 ABC din teatrul Giulesti a fost preluata prin frauda de Antena 1(parca in urma unui imprumut nerambursat de 100.000.dolari) DD stie mai mult . Va rog cercetati, aveti alte posibilitati. Eu doar v-am adus aminte! Multumesc !

 3. SC GRIVCO SA, cui 1569870, ID fermier APIA RO245650990 a depus cereri de sprijin din fonduri europene pe suprafata de aprox 2600 ha la APIA Giurgiu in perioada 2007-2011, fara documente valabile asa cum sunt prevazute de OUG 125/2006, art 7, lit f. Apoi, din 2013 a depus la APIA Calarasi pentru aceasta suprafata pe SC GRIVCO AGRO SRL, redenumita SC AGRO SEED MUNTENIA SRL, cui 23800894, ID fermier APIA RO470791479, in baza acelui contract de arenda, nr 2/29.05.2013, incheiat cu ADS. Cum a obtinut sprijin din fonduri europene societate GRIVCO SA fara documente pentru acea suprafata? aceasta este frauda! DLAF-ul, DNA-ul! Chiar MADR, pe site spune in comunicat ca se judeca cu GRIVCO pentru utilizare abuziva a acelei suprafete pentru anii anteriori! Dar cum APIA Giurgiu a acordat subventiile din fonduri europene?! Fermierii trebuie sa lucreze terenul si sa faca dovada dreptului de utilizare( documente)! Va rog sa o intrebati pe fosta directoare, doamna Carmen Miron! Daniel Constantin a fost Director General APIA chiar in acea perioada!!! Sesizati DNA si DLAF! este frauda de fonduri europene!!!

  1. I just want to say I am just beginner to weblog and certainly savored this blog site. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You absolutely have superb articles. With thanks for sharing your blog site.

 4. Domnule Turcescu, va rog sa verificati in baza căror documente firma Grivco a obținut Subvenție EUROPEANA pe aceasta suprafața ! Ministerul spune ca nu a avut contract de concesiune sau arenda si se judeca! Sa spun ca aceasta suprafața a fost declarată la APIa Giurgiu din anul 2007 pana in anul 2011 inclusiv! Atenție, de către firma SC Grivco SA, cui 1569870. Se încearcă inducerea im eroare, după ce Grivco SA a declarat 5 ani aceasta suprafața la APIA Giurgiu fără documente conform OUG 125, ART. 7, lit. f, au venit cei de la ADS in 2013 si au făcut contract de arenda pe SC Grivco AGro srl, actual SC Agroseed Muntenia SRL, cui 23800894. Ca sa se piardă urma au declarat acest teren începând cu anul 2013 la APIA Calarasi, pe societatea redenumita! Dar înainte?! In ce baza cei de la APIA Giurgiu au dat banineuropeni pe acesta suprafața?! Va rog sa Verificați cum a obținut SC Grivco SA ( cui 1569870)sprijin de la APIA Giurgiu pentru anii 2007-2011 si in baza căror documente!!! Este frauda domnule Turcescu!!! După ce ca a lucrat abuziv terenul ADS, SC Grivco SA a obținut si subvenții europene! Si ministrul Daniel Constantin, in acea perioada a fost Director General la APIA!

 5. Robert, increngatura si interesele lui d.v. sunt evidente!, Ponta spune, cu autoritatea functiei, ca nu e nimic ilegal in asta. Poate ca asa e, dar daca e adevarat ca a accesat si cheltuit pe cumetrii fonduri europene asta e foarte grav iar OLAF-ul ar trebui sa investigheze!

 6. inclin sa cred ca te zbati degeaba , ROBERT ! sa deaDUMNEZEU sa scapam de mafiotii astia , dar pana atunci e o cale grea de strabatut ! poate postezi pe you tube intalnirea dintre Basescu si Ponta+ ministru’ de finante ! Ar fi extraordinar! Sa vada o tara intreaga cine ne ..GUVERNEAZA ! Multa BAFTA si SANATATE !!

 7. Dl. Robert Turcescu, am vazut ca ati gasit firmele lui Felix din Seuca, Botorca etc. Tata lucreaza la ferma din Botorca. Va pot spune ca oamenii deja asteapta terminarea proceselor ca in ultima vreme nu prea mai sunt platiti , pt ca trebuie finantate procesele aflate pe tribunal. Cateva informatii despre Directorul Sanagra Berendei . A fost cel mai temut securist din Tarnaveni, chinuia oamenii, batea joc de ei. Va rog sa verificati trecutul acestor securisti, care au nenorocit familii si nenorocesc si in zilele noastre. Nu pot sa-mi dezvalui identitatea pt. a proteja pe membrii familiei.

 8. We have decided to open our POWERFUL and PRIVATE website traffic system to the public for just a few days! You can sign up for our UP SCALE network with a free trial as we get started with the public’s orders. Imagine how your bank account will look when your website gets the traffic it needs. Visit us today: http://tf3.us/89d

 9. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice practices and we are looking to trade strategies with others, please shoot me an e-mail if interested.

 10. I simply want to say I am just beginner to blogs and really savored you’re page. Probably I’m planning to bookmark your site . You definitely have fabulous articles. Thank you for sharing with us your website.

 11. Domnule TURCESCU NU STIU DACA STITI DAR AGRO SED MUNTENIA MAI ARE IN ARENDA CAM 1600 DE HCTARE DE PAMANT IN INIMA BARAGANULUI LUAT DE LA FOSTA STTIUNE DE CERCETARE DIN LOCALITATE PERISORU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *