DNA, guvernam si noi ceva? (Metoda Voiculescu: ultimul sosit, primul servit!)

Alte trei documente pe care le public acum pe blog ne arata cit de puternic a fost sprijinita firma lui Voiculescu, SC Agro Seed Muntenia SRL, sa ia in arenda cele 2600 de hectare „de aur” din Giurgiu, chiar de angajatii ADS, institutie cu care firmele lui Voiculescu aveau si au inca un proces in derulare prin care statul roman incearca sa recupereze de la oligarhul Felix 250.000 de euro reprezentind redeventa cuvenita pentru perioada de un an in care firmele lui au exploatat terenul din Baneasa si Gostinu- Giurgiu fara drept si fara contract.

Va aratam acum o zi cum un grup de fermieri din Giurgiu a incercat in perioada in care Voiculescu nu avea contract de arenda pe cele 2600 de hectare, adica la inceputul anului 2013, sa incheie ei un contract de arenda cu ADS. Ei bine, desi au trimis inca din 9 aprilie 2014 scrisorile lor de intentie, prin care-si exprimau dorinta de a fi arendasii acestui teren, fermierii au fost exclusi din procedura de selectie chiar de angajatii ADS! Mai mult, asa cum ati aflat deja, l-au avertizat pe Felix ca incearca altcineva sa-i „sufle” afacerea din Giurgiu si l-au chemat repede sa incheie prin firma SC Agro Seed Muntenia SRL, un nou contract de arenda prin metoda „concurs restrins de oferte” pentru cele 2600 de hectare. Iata in continuare doua scrisori de intentie trimise, repet, pe 9 aprilie 2013, la ADS, de catre ECO LEGUM VIDRA COOPERATIVA AGRICOLA si SC VLM AGRO SRL:

Arendasi 2 001Arendasi 1 001

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult, o alta asociatie, a CRESCATORILOR DE TAURINE din Giurgiu, trimite si ea o scrisoare catre Ministerul Agriculturii (ADS) prin care isi exprima intentia ferma de a concesiona cele 2600 de hectare „de aur”. In nota de informare de mai jos veti vedea ca si aceasta Asociatie a „identificat la ICITID Baneasa” cele 2497,53 ha de teren agricol si 160,35 ha de teren neagricol care, insumate, formeaza cele peste 2600 de hectare „ale lui Voiculescu”.

Arendasi 4 001

Si acum, spre a intelege pe deplin cum stau lucrurile cu Voiculescu si ADS, priviti cele doua documente de mai jos, prin care fermierilor li s-a dat cu flit! Desi au fost primii care au solicitat arendarea terenului, inca din 9 aprilie 2013, ADS a preferat sa „uite” de ei si sa incheie contract cu firma lui Voiculescu prin metoda „concurs restrins de oferte”.

Voiculescu-4-001Voiculescu-6-001

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa se inchide cercul afacerii „Voiculescu, arendasul lor”: i-au dat ce-a pohtit pohta lui! Incredintare directa, modificare de proceduri, redeventa mica, uitarea conflictelor din trecut, ba chiar si a mizei unui proces pe rol… DNA, guvernam si noi ceva?

P.S. N-am uitat de promisiunea dezvaluirii increngaturilor politice din jurul ADS. Dar vin in fiecare zi noi si noi amanunte, unele dintre ele postate chiar de comentatorii de pe acest blog, incit prefer sa mai adun date si sa va ofer o ancheta cuprinzatoare in viitorul apropiat! Keep in touch!

32 de gânduri despre “DNA, guvernam si noi ceva? (Metoda Voiculescu: ultimul sosit, primul servit!)”

 1. jeg ordinar, abia astept sa-i confiste averea si sa ia 10 ani de puscarie. UN HOT ORDINAR, bagami-as *** in familia lui

  1. Ce ai mai nene de esti asa pornit impotriva lu’ Voiculescu ??? Parca esti Robespierre in delirium !!!! Ti-a furat TIE personal ceva ??? Ti-a intrat in casa si ti-a cotrobait prin sifonier ??? Ti-a luat friptura din farfurie tocmai cind te pregateai s-o savurezi ???
   De ce atita boala pe el ??? Ca il combate pe Basescu de 10 ani si nu i se inchina ??? Se intimpla !!! Nu toti il iubesc pe basau !!!

   1. Mah Sfarma Bolovan (ce esti) …..nu trebuie sa fure de la tine, de la mine sau de la altul ……A FURAT SI PUNCT!!

   2. SUGEARE-AI TU DIN PULA LU` SFARMĂ PIATRĂ ! PULĂ FRUMOASĂ , PULĂ BUNĂ , PULĂ DIVINĂ , PULĂ DE EROU .

    ŞI TU ŞI NEAMUL TĂU FUTUT , CLOCIT ŞI BĂSESKAR .
    după care futea-ți-ai copiii tăi . până moare .

   3. ai masurat circumferinta pulii lui Sfarma Rahat cu instrumentul gurii sau al gaozului?

   4. I simply want to tell you that I’m new to weblog and seriously savored you’re web site. Likely I’m planning to bookmark your blog . You certainly come with wonderful stories. Regards for sharing with us your website.

   5. A FURAT DE LA NOI TOTI!!!!!!
    10 ani e putin ponta merita mult mai mult dar voiculescu……
    iese dupa doi ani exact ca bombonel putred de bogat!!!!

   6. I just want to tell you that I am very new to blogging and certainly liked this web-site. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You really have exceptional stories. Regards for revealing your web page.

  2. … si măta dîn groapa unde zace ca o scroafă să ieie toate pulele de giboni turbați în pizda-i lăbărțată , putezită , sifilitică . și tu la fel codăule . ptiu . io pă tine.

   1. I just want to tell you that I am just newbie to blogs and absolutely savored this blog site. Most likely I’m going to bookmark your site . You certainly have superb article content. Cheers for revealing your web-site.

 2. In maxim o luna o sa fie dupa gratii Lover si pun pariu ca dupa ce o sa fie la mititica si nu o sa isi mai poata trafica influenta o sa cada si antena 3 si o sa il gasesasca si cu altele …ca omul asta e putred pana la maduva osului !

  1. Voi doi , „lover” şi ălalaltu , „mytouche” ,voi doi vă futeți ? Între voi ? Vă futeți și cu Băsescu Criminal Mongol ( și moșier ) ?
   Dar cu Liiceanu vă futeți ?
   dar cu Pleșu ?

   DA . VĂ FUTEȚI .

 3. Buna ziua dle Turcescu,

  ATi vorbit la stirile de la ora 18 azi cu Nelu Barbu despre contractul cadru de arendare pe 20 de pagini (si ca nu exista clauza de confidentialitate / evident intr-un contract real si semnat partile pot decide ce doresc, ca e confidential, ca-l pun la icoana sa ploua, etc).

  Sunt”mostenitor de mosier” si ma chinui – pe terenurile recuperate (50ha si 40ha – adica o mizerie) – cu niste contracte de arenda aproximative si in care arendasul (pt unul din terenuri Porumboiu) nu vor sa schimbe nimic si tot e in favoarea lui.

  Va rog sa publicati acest contract cadru, sa vedem cu ce functioneaza statul si eventual sa-l pot folosi.

  Multumesc anticipat.

 4. Cateva intrebari ce se impun a fi puse…

  Ce face DNA? De ce nu se autosesizeaza? Ce face opozitia? Pentru ca, in afara de cei de la PMP, restul tac complice… E limpede ca avem de-a face cu un caz penal. Cu implicatii guvernamentale de amploare. Oare Mitomanul chiar nu stie despre ce este vorba? Eu as paria ca stie. Ca si pupilul Varanului, Dan Constantin.

  P.S. Dle Turcescu, de ce nu sesizati DNA-ul? Mi se pare ca asta este gestul obligatoriu care trebuie facut.

  1. ≡ Lui Dan Voiculescu , cu considerație ≡
   – – –
   Şi din adâncuri s-a ridicat biruitor poporul …
   Şi-a arătat puterea lui cea mare şi a zdrobit clica cea infectă , băseskară şi-ntotdeauna trădătoare .
   Pe udrele excroace , dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
   Pe ebele ciochiste , analfabete , ridicole şi botoxate ; şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele „nobile” de mahala , stupide , imbecile şi ceauşiste în acelaşi timp.
   Pe-acele ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .
   Poporul i-a luat şi azvârlit în noroiul celor şase şi ceva la sută pe toți dușmanii lui cei travestiți , ce mincinos se prezentau a fi „europeni” , occidentali . Veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .
   Poporul i-a aruncat cât colo pe înveşmântatii-n haine pistruiate , false și băsiste .
   Pe cei în „uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii .
   Pe derbedeii „populari” abjecți și veninoși ! pe Udre și Tomaci și Prezi .

   Acum la ceasul acesta vreau să mulțumesc cuiva .
   Acelui făr`de care toate aceste lucruri ar fi fost şi-ar fi rămas un vis frumos dar imposibil de atins .
   Cuiva care a fost în toți anii aceştia sprijinul nostru cel mai de seamă .
   Cuiva care a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți „viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii.
   Vreau aşadar să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu ,”varanului” nostru cel-de-aur ( cu aripi grațioase , aşa cum s-a mai spus !)
   să fie sănătos şi vesel !
   să ştie că poporul e cu el !

   În schimb , duşmanii şi cei ce se-ndoiesc , să afle : NOI VOM FI PREZENȚI ACOLO.

   ÎN MAREA DUPĂ-AMIAZĂ a și mai marii răfuieli . CELEI DEFINITIVE .

 5. Colonele, stii vorba lu’ Dan Iosif, D-zeu sa-l ierte ? El zicea asa : ,,Las-o-n singe” !!!
  Adica nu te mai strofoca sa-l acoperi pe tembelul de frate al basaului nebun !!!

 6. teoria şirurilor de aşteptare, n-a inventat Voiculescu metoda… dacă te duci să faci benzină la OMV cu X6 ai toate șansele să ajungi ultimul și să fi servit primul (nu, n-au studiat, pur și simplu așa înțeleg ăia serviciile, dacă ai X6 îți șterg și geamurile, dacă ai Logan nici nu te bagă-n seamă).

 7. Voi doi , “lover” şi ălalaltu , “mytouche” , voi doi vă futeți ? Între voi ? Vă futeți și cu Băsescu Criminal Mongol ( și moșier ) ?
  Dar cu Liiceanu vă futeți ?
  dar cu Pleșu ?

  DA . VĂ FUTEȚI .

 8. Pentru băsişti , de la grăjdar la prokuror :

  Acolo unde se află Varanul , acolo se află victoria . Pentru că Varanul e de aur fermecat . Divin , strălucitor . Ca soarele ! Cu aripi minunate , îngereşti …
  El e etern câştigător în toate cele .
  E neînvins de când se ştie , întotdeauna şi în toate luptele (oricat de grele) .
  Dacă uitați aceasta , vom avea NOI grijă să vă aducem aminte .
  Vă lămurim .
  Vă învățăm .
  VĂ ÎNVĂȚĂM BINE . Și altădată n-o să mai uitați .

  Post scriptum : învățăturile vor fi frumoase , „bisericeşti” . Mă rog , nu chiar bisericeşti . Adică n-o să vi le susure popi cu voci mierose şi psamice şi din condac . Vor fi „lejer” coercitive . Cât de coercitive , nu vă spun . Pentru că o să aflați . Cụrând . FOARTE CỤRÂND .

  1. I simply want to say I’m very new to blogs and certainly savored this web-site. More than likely I’m going to bookmark your blog . You amazingly come with remarkable articles and reviews. Bless you for sharing your web page.

 9. ≡ Lui Dan Voiculescu , cu considerație ≡
  – – –
  Şi din adâncuri s-a ridicat biruitor poporul …
  Şi-a arătat puterea lui cea mare şi a zdrobit clica cea infectă , băseskară şi-ntotdeauna trădătoare .
  Pe udrele excroace , dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
  Pe ebele ciochiste , analfabete , ridicole şi botoxate ; şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele „nobile” de mahala , stupide , imbecile şi ceauşiste în acelaşi timp.
  Pe-acele ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .
  Poporul i-a luat şi azvârlit în noroiul celor şase şi ceva la sută pe toți dușmanii lui cei travestiți , ce mincinos se prezentau a fi „europeni” , occidentali . Veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .
  Poporul i-a aruncat cât colo pe înveşmântatii-n haine pistruiate , false și băsiste .
  Pe cei în „uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii .
  Pe derbedeii „populari” abjecți și veninoși ! pe Udre și Tomaci și Prezi .

  Acum la ceasul acesta vreau să mulțumesc cuiva .
  Acelui făr`de care toate aceste lucruri ar fi fost şi-ar fi rămas un vis frumos dar imposibil de atins .
  Cuiva care a fost în toți anii aceştia sprijinul nostru cel mai de seamă .
  Cuiva care a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți „viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii.
  Vreau aşadar să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu ,”varanului” nostru cel-de-aur ( cu aripi grațioase , aşa cum s-a mai spus !)
  să fie sănătos şi vesel !
  să ştie că poporul e cu el !

  În schimb , duşmanii şi cei ce se-ndoiesc , să afle : NOI VOM FI PREZENȚI ACOLO.

  ÎN MAREA DUPĂ-AMIAZĂ a și mai marii răfuieli . CELEI DEFINITIVE .

 10. Trențe băseskare :

  Fut viețile și zilele voastre.
  Blestem vouă și femeilor voastre sculamentare din specia kurvelor jejoase , de mahala.
  Boală și paradeală-n plozii voștri stupizi , rahitici , handicapați , buboși .
  Răul și blestemele mele să fie cu voi.
  Urgie pă voi.
  Pană oți intra-n coșciugele putrezite care vă asteaptă pe margine de groapă.
  Ciumă-n voi , cancer în voi . Moarte-n voi . Moarte şi-n familiile voastre . De la bebeluşii cei trândavi şi înkăcari din leagăne la boşorogii cei schilozi , obraznici , zăcaşi ca porcii-n cărucioare …

  și rapăn în voi
  și lepră ; tot în voi .

 11. eu sunt Şerban , sạhīh ŞERBAN , cel autentic.
  sunt pretutindeni.
  în mai multe locuri deodată.
  şi în acelaşi timp.
  .
  .
  .
  vă năpădesc
  vă sfidez
  vă dărâm

 12. Lavinia Şandru este kurvă abjectă , pornografă şi zoofilă notorie .
  Aşa cum se cunoaşte , pe vremea când era angajata Circului de Stat droga şi instila animalele cu alchool şi heroină . În cel mai grețos şi obscen scop posibil : futarea cu ele !
  Făcea aceasta cu hiene , porci mistreți şi în special cu dihori .
  Ceilalți angajați ai circului se cutremurau de scârbă pe când o vedeau crăcănată prin tot felul de cotloane unde se încăleca cu bietele animale .
  Pe care le mai şi biciuia sau le ardea cu fierul roşu . Urlând ca o descreierată că nu a obținut nici pe departe orgasmele şi satisfacțiile erotice cerute de aşa-zisa ei frumusețe .
  Aşa bestie cu chip de femeie rar s-a mai văzut pe suprafata pământului.
  Şi acum această monstruozitate vine la televizor şi face pe „analista” . Se dă politoloagă şi cunoscătoare .
  O întrebare nu poate fi evitată : la Realitatea Tv există animale ? Lavina Şandru tot aşa le torturează ? Tot aşa le schingiuie ? În aceleaşi scopuri lubrice , obscene ?
  Eu , preşedintele Romaniei , aştept răspuns . Oficial şi cu urgența necesară acestei situații intolerabile .
  Şi cu respectul cuvenit demnității şi poziției mele în stat .

  1. Se şuşoteste peste tot că zilele astea o să vie pe aicea la voi , pe forum şi fi-mea Eba cea analfabetă , cretină , ciochístă şi europarlamentară . Nu va lipsi nici Ioana ( cutră , kụrvă , notară şi borfaşe ) .
   Vine şi Udrea , rampandulă şi grofoaică de pleşcoi , cea pe care io am înfundat-o cu miliarde . De euro , nu de surcele !
   Vor să vină şi Bakonsky , (trădar şi delapidator , fraudator nemernic de alegeri , la Paris ) şi Eugen Tomac , fost „preşedinte” criminal şi popular , castrat , de mucava . Tot spion şi sabotor , dar mai de soi : e urkrainean !
   La toți le place pe-aici !
   Toți vor să fie văzuți şi „lăudați” pe forumul acesta !
   Toți se vor îmbulzi !
   Toți vor să facă atmosferă . Mare !

   Ei bine , vor veni ! VOR VENI !

 13. Domnia lui băsescu criminal mongol (proxenet şi moşier) a fost o lovitură de stat perpetuă , dată împotriva poporului . Urzită cu sprijinul spionilor şi-al sabotorilor străini . Al americanilor şi-al ghiutănştainilor aferenți ce-au fost îmbuibați cu zeci de miliarde de euro drept plată trădătoare pentru susținerea fațişă a acestui regim .
  Regim criminal , hitlerist , dușman de om și vânzător de popor.
  Regim drăcesc ce-a jupuit românii , în schimb a înfundat cu aur , cu bani şi cu scumpeturi pe americanii cei nemernici , burțosi şi hoți. Dedimpreună cu plozii lor obezi şi retardați .
  – –

  LIBRTATE , nu borfași americani !
  INDEPENDENȚĂ NAȚIONALĂ , nu ghiutănștaini buboși și hoți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *