Famiglia Antenelor, cercetare jurnalistică extinsă

Un foto-colaj care explica in ce fel functioneaza „famiglia” extinsa a Antenelor lui Voiculescu. Baietii astia voiau sa practice santajul de presa si intimidarea in emisiuni TV, fara frica DNA si a consecintelor penale! Uluitor ce mizerie e in debaralele Antenei 3…

Zamfir-Oana Stancu

P.S. Oana Stancu a facut nenumarate emisiuni despre Nelu Iordache-ROMSTRADE. Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia. „Sotul fara acte” al Oanei Stancu, deputatul PNL Daniel Catalin Zamfir e un mic latifundiar de Voluntari. Are peste 40.000 de mp de teren in oraselul din apropierea Bucurestilor. Si se pare ca si-ar fi dorit sa candideze la alegerile din 2012 chiar pe tarlaua lui Becali si Pandele. Din pacate, n-a gasit sponsor. Sau a gasit, dar omu’ n-a vrut sa cotizeze. Si-uite-asa, a mers intr-un colegiu din Brasov.

A, sa nu uit: Nelu Iordache avea la acea vreme mari lucrari cu ROMSTRADE in Voluntari, dar cred ca n-a avut si chef sa fie sponsor. Sigur, e doar o coincidenta ca prin septembrie 2012 au inceput dezvaluirile Oanei Stancu la Antena 3 despre Iordache si potlogariile lui…:)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

86 de gânduri despre “Famiglia Antenelor, cercetare jurnalistică extinsă”

 1. Stimate Domnule Turcescu

  Imi pare rau sa o spun,dar sunteti printre putinele persoane publice carora le pot spune asa.
  Apreciez si eu,ca si multi alti romanii,sunt sigur,eforturile Dv de a dezvalui nemerniciile acestor…nu stiu cum sa-i numesc.

  Va sugerez,pentru un mai mare impact al eforturilor Dv zilnice,care sunt convins,ca nu sunt la indemana oricui,ca macar o data pe luna sa evidentiati intr-o emisiune reactiile autoritatilor si urmarile tuturor anchetelor trecute pe care le-ati efectuat.

  Am convingerea ca ar interesa pe multi dintre telespectatorii Dv.

  Cu multa consideratie

 2. Ca urmare a faptului că aţi reuşit să prezentaţi oficial, pe lângă raportul corpului de control al premierului, încă două materiale (un denunţ şi un al doilea raport al unui fost şef al CONAS de la PNL) în care sunt prezentate presupuse infracţiuni de o mare gravitate prin faptul că au ajuns din nou la cabinetul premierului Ponta-materiale nerecunoscute de mitomanul V.V.Ponta (ca de obicei), (auto) sesizarea DNA ar fi un act obligatoriu şi urgent, în interesul statului român, având în vedere că un posibil infractor (sunt destule indicii în acest sens) se pregăteşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al României (minţind o parte din populaţia ignorantă a acestei ţări exact cu sprijinul mediatic al TV-urilor complicelui lui Dan Voiculescu).Am înţeles, tot din emisiunea dumneavoastră că nesesizarea autorităţilor în aceste cazuri reprezintă o infracţiune (e adevărat mai mică, dar penală şi uşor de dovedit după dezvăluirile dvs.).Doamne ajută!

 3. Am şi eu o mică dovadă despre haosul şi lipsa de răspundere care domneşte la SGG şi Cancelaria din jurul lui V.V. Ponta.O să încerc să vi-o trimit pe facebook sau pe mail căci am şi o imagine cu răspunsul stupefiant şi ridicol de la SGG (Cancelaria premierului) din care se poate observa, printre altele, că cele două instituţii se suprapun pur şi simplu, aruncându-şi de multe ori responsabilitatea una către cealaltă pentru a ameţi destinatarul, exact în stilul şefului – nu degeaba numit de Ion Cristoiu „iresponsabilul vesel (periculos)”

 4. We have decided to open our POWERFUL and PRIVATE website traffic system to the public for a limited time! You can sign up for our UP SCALE network with a free trial as we get started with the public’s orders. Imagine how your bank account will look when your website gets the traffic it needs. Visit us today: http://www.iwecha.com/zhz

 5. After research just a few of the weblog posts in your website now, and I truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and can be checking again soon. Pls try my website online as properly and let me know what you think.

 6. I simply want to tell you that I am all new to blogging and absolutely enjoyed this web blog. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You actually have remarkable writings. Thanks for sharing your blog site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *