Famiglia Antenelor, cercetare jurnalistică extinsă

Un foto-colaj care explica in ce fel functioneaza „famiglia” extinsa a Antenelor lui Voiculescu. Baietii astia voiau sa practice santajul de presa si intimidarea in emisiuni TV, fara frica DNA si a consecintelor penale! Uluitor ce mizerie e in debaralele Antenei 3…

Zamfir-Oana Stancu

P.S. Oana Stancu a facut nenumarate emisiuni despre Nelu Iordache-ROMSTRADE. Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia. „Sotul fara acte” al Oanei Stancu, deputatul PNL Daniel Catalin Zamfir e un mic latifundiar de Voluntari. Are peste 40.000 de mp de teren in oraselul din apropierea Bucurestilor. Si se pare ca si-ar fi dorit sa candideze la alegerile din 2012 chiar pe tarlaua lui Becali si Pandele. Din pacate, n-a gasit sponsor. Sau a gasit, dar omu’ n-a vrut sa cotizeze. Si-uite-asa, a mers intr-un colegiu din Brasov.

A, sa nu uit: Nelu Iordache avea la acea vreme mari lucrari cu ROMSTRADE in Voluntari, dar cred ca n-a avut si chef sa fie sponsor. Sigur, e doar o coincidenta ca prin septembrie 2012 au inceput dezvaluirile Oanei Stancu la Antena 3 despre Iordache si potlogariile lui…:)

86 de gânduri despre “Famiglia Antenelor, cercetare jurnalistică extinsă”

 1. ≡ Lui Dan Voiculescu , cu considerație ≡
  – — –
  Poporul şi-a arătat puterea lui cea mare şi a zdrobit clica cea infectă , băseskară şi-ntotdeauna trădătoare .
  Pe udrele excroace , dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
  Pe ebele ciochiste , analfabete , ridicole şi botoxate ; şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele “nobile” de mahala , stupide , imbecile şi ceauşiste în acelaşi timp.
  Pe-acele ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .
  Poporul i-a luat şi azvârlit în noroiul celor şase şi ceva la sută pe toți dușmanii lui cei travestiți , ce mincinos se prezentau a fi “europeni” , occidentali . Veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .
  Poporul i-a aruncat cât colo pe înveşmântatii-n haine pistruiate , false și băsiste .
  Pe cei în “uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii .
  Pe derbedeii “populari” abjecți și veninoși ! pe Udre și Tomaci și Prezi .

  Acum şi pentru toate aceste lucruri vreau să mulțumesc cuiva .
  Acelui făr`de care toate aceste lucruri ar fi fost şi-ar fi rămas un vis frumos dar imposibil de atins .
  Cuiva care a fost în toți anii aceştia sprijinul nostru cel mai de seamă .
  Cuiva care a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți “viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii.
  Vreau aşadar să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu ,”varanului” nostru cel-de-aur ( cu aripi grațioase , aşa cum s-a mai spus !)
  să fie sănătos şi vesel !
  să ştie că poporul e cu el !

  În schimb , duşmanii şi cei ce se-ndoiesc , să afle : NOI VOM FI PREZENȚI ACOLO.

  ÎN MAREA DUPĂ-AMIAZĂ a și mai marii răfuieli . celei definitive , eliberatoare

 2. băsişi , SMIRNA !!! (adică drepți)
  azi sunt cuprins de toana dărniciei ! de-aceea vă predau , vă-nvăț !
  prima lecție şi deosebit de importantă :
  ascultați aicea cântecul favorit al tovarăşului Stalin . Al celului mai mare conducător pe care l-au avut popoarele vreodată.
  Ascultați Suliko.
  Ascultați şi luați aminte .
  Ascultați şi pocăiți-vă.
  Ascultați şi cerşiți-vă iertări . Ca la biserici , ca la popi.
  Că printre vii n-o să mai stați prea mult .

  http://www.youtube.com/watch?v=scTpYrvHU5Q

   1. http://www.youtube.com/watch?v=kgQ8wCrFYFY – cu dedicatie de la prietenii tai care or sa-ti faca din groapa, fosa septica .

    Si ca sa nu ramai nedumerit legat de provocarea de pe pagina trecuta :
    Ba ciuma digitala, tu chiar crezi ca daca imi permit sa pierd timpul cu un carnat flasc ca tine pe forumuri, inseamna ca sunt si dispus sa ma expun apetitului tau pentru aruncat imprastiat cu cacat ? Muie ba ! :)))))))))

   2. Gunoiule ! Gunoi băsist , hilerist şi laş ca un viezure paralitic şi fără ochi !
    Nu dau doi bani pe biugi-ul tău stupid , grobian , lălăit şi de puşkărie . Scuip în el , scuip în tine !
    Uite aicea bă boule un cântec adevărat , cântec pentru popoare , nu pentru criminali !!!
    Cel sub ale cărui acorduri răscolitoare a căzut Berlinul in `45 . Capitala hitleriştilor , adică a băsiştilor , frații lor de peste timp !
    Aşa veți cădea şi voi criminalilor . În țăndări şi-n ruină ! Mânia poporului impotriva voastră e mare . Scadența se apropie . Puşkăriile la fel !

    Moarte hitlerştilor băsişti , duşmanii poporului !
    ==
    https://www.youtube.com/watch?v=b7rzS0ysplQ

   3. Futuz gura mătii de fascist . Ia şi delectează-te cu un alt cantec frumos. . Cu Священная война ( Războiul sacru , compus de marele A. V Alexandrov) . Desigur , face vorbire tot despre zdrobenia ce vă este rezervată vouă , hitleriştii moşierului băsescu (caiafă , criminal şi mongol) !

    Precum se ştie , imbecilitatea băsistă e mare ; dar pușkăria care vă așteaptă e și mai mare .

    începe
    începe
    ÎNCEPE ! ! !
    .
    .
    .
    ură
    ură
    răzbunare.
    moarte . MOARTE .
    groapă . groapă . GROAPĂ ! ! !

    WATCH : https://www.youtube.com/watch?v=10nb18DQCFU

 3. Presa, este un instrument de manipulare in masa, santaj, spalare de banii etc.

  95% din trusturile de presa din romania, sunt cladite pe banii furati de la. ceausescu(camera de comert exterior) devalizari de banci, fabrici etc.

  Restul e Cancan!!

 4. Buna ziua,

  Iata un capat de ata, domnule Turcescu. Imi amintesc, in urma cu ceva ani, despre o emisiune facuta de Gabriela Vranceanu Firea, in week-end, difuzata pe Antena3. Parca (spre sigur) ii spunea Saptamana Financiara, nume identic cu publicatia pe care o conducea. Amintirile mele nu sunt foarte proaspete, dar ceva imi e clar in minte: in fiecare emisiune, cate o afacere sau un om de afaceri era facut praf in materiale video care citau acte, ancheta din ziar, „cartoane” cu citate. De prea putine ori interviuri sau pozitii ale celor atacati. Cel mult niste interventii video ale realizatorilor materialelor sau ale scriitorilor de la saptamanalul cu pricina. Am cautat pe Youtube, ca sa va dau si exemple, dar nu am gasit nimic. Insa cred ca la Biblioteca Nationala gasiti toate ziarele. Daca vreti sa identificati, probabil, alte cazuri de posibil santaj la adresa unor oameni de afaceri. E doar o chestiune de rabdare, dar in investigatia jurnalistica e nevoie de rabdare. Cred ca daca ar lua cineva la mana toate numerele din acest saptamanal si i-ar contacta pe cei pe care ii facea Vranceanu Firea praf – ati gasi si multi din cei posibil santajati. Cand ma gandesc la faptul ca Gabriela Vranceanu Firea este astazi in Parlamentul Romaniei:).
  Una peste alta, in piata se vorbea (niciodata cu dovezi) ca in Ro erau institutii de presa care luau contracte prin acte de santaj. Un caz in care unul a fost dovedit si condamnat este un individ- Asimionesei- care a avut (parca) franciza Ziua de Iasi.

  http://www.mediafax.ro/cultura-media/doi-ziaristi-ieseni-condamnati-cu-suspendare-pentru-santaj-printre-partile-vatamate-era-si-fenechiu-10425470

  Daca astia doi au fost dovediti si condamnati, de ce nu ar fi investigat foarte adanc si Voiculescu si Vranceanu Firea si altii ca ei?

 5. În 1933 , „DNA-ul” și justițiile de atunci l-a condamnat pe Gheorghe-Gheorghiu Dej la 12 ani de temniță grea.
  Pentru organizarea grevei de la atelierele Grivița .
  Pentru că a luptat pentru dreptul muncitorilor la o viată mai bună , drept călcat în picioare de către moșierii care stăpâneau țara pe atunci.
  O sentință politică , oribilă , teroristă și samavolnică .
  O crimă politică tipică regimului burghezo moșieresc.
  Chiar și-un anticomunist fascist , sălbăticit , idioțit ca bivolul și ferocizat ca animalul nu ar putea nega acest lucru , decât lovind cu picioarele în rațiune și-n bun simț.

  Ei , dar roata istoriei s-a învârtit .
  Și atunci să nu mai mire pe nimeni de ce burghezo-moșierimea și-a lasat oasele și viețile și hoiturile pe la Canaluri , Aiuduri , Jilave , Gherle și Piteștiuri .
  Și-n alte „paradisuri” frumoase , asemănătoare.

  Și mă întreb : judecătorii care au executat comanda politică a stăpânilor de-atunci or fi dus-o ei bine mai târziu ?
  Cât de bine ? Ca-n rai ?
  ..
  Post scriptum : cine are urechi de auzit va auzi . Iar cine are minte să-nțeleagă , acela va înțelege ce-am vrut să spun eu aicea .

   1. Animalule ! Romania a avut doar doi oamreni de stat in intreaga ei istorie moderna , cea de la Barbu Catargiu incoace .
    Unul a fost marele , incomparabilul Ionel Bratianu .
    Celalalt a fost Gheorghiu Dej.
    Sunt singurii care au intarit statul.
    Sunt singurii care au lasat tara mai puternica decat a era cand au primit-o.

   2. Motto : JOS FASCISMUL !!! JOS FASCISMUL !!!
    ………….JOS FASCISMUL !!! JOS FASCISMUL !!!

    Pentru ḂĂSESCU CRIMINAL ṀONGOL ( şi moşier ) ziua deconturilor nu mai este departe . În acea zi se va întâlni cu fostul lui stăpân Nicolae Ceaușescu .
    Şi Ceaușescu era tot „patriot” şi tot rusofob .
    Şi i-a mers bine .
    Şi a primit ce-a meritat . De la noi , poporul .
    Ḃăsescu e mai deştept . Deci va primi mai mult . De la acelaşi popor .
    Noi îl iubim mult pe Ḃăsescu . De-aceea am şi strâns mult . Adică multe „cadouri” . Pentru el .
    Ca să-l răsplătim . Că merită . Merită ca nimeni altul . Io zic că Ceauseşcu o să-l invidieze .


    .

 6. Pai se stie ca presa din Romania oricum e la pamant din toate punctele de vedere. Cum altfel ti-ai putea permite sa platesti UN SINGUR LACHEU cu mii si chiar zeci de mii de euro pe luna ?

  Baietii astia is cu capul insa nu-si dau seama ca justitia, intr-o forma sau alta, se maturizeaza. Era si firesc dupa intrarea in Uniunea Europeana. Iar daca pana si Voiculescu ajunge sa scape, ma duc dracului in alta tara mai civilizata…

  1. Noi poporul ,
   suveran şi constient de marea noastră putere :
   dedimpreună cu varanul nostru cel de aur ( cel invincibil , cel nemuritor )
   desfidem şi scuipăm în față justiția criminală , baseskară , mongolă , hitleristă , moşierească .
   şi spunem răspicat , ca să se ştie :

   NICIO FIINȚĂ VIE CARE A FOST CÂRDAŞĂ CU TRAIAN BĂSESCU NU VA SCĂPA ÎNTREAGĂ .
   Băgami-aş pula-n europe .
   Băgami-aş pula-n şengănuri
   Băgami-aş pula în justiții
   Băgami-aş pula în legile criminale şi băsekare
   Băgami-aş pula în prokurorii sekurității hitleriste şi băsiste şi în „judekătorii” aferenți
   Băgami-aş pula-n americani şi-n ghiutănştainii lor . Şi-n nulandele lor putori şi futătoare de negrii şi țigani .
   Băgami-aş pula-n ochii tăi băsişti , care citeşti !

   LIBERTATE , nu „europe” de scoabe , borfaşi şi criminali !!!
   INDEPENDENȚĂ NAȚIONALĂ , nu americani şi ghiutănştaini burțoşi şi hoți !!!

 7. Motto : JOS FASCISMUL !!! JOS FASCISMUL !!!
  ………….JOS FASCISMUL !!! JOS FASCISMUL !!!

  Pentru ḂĂSESCU CRIMINAL MONGOL ( şi moşier ) ziua deconturilor nu mai este departe . În acea zi se va întâlni cu fostul lui stăpân Nicolae Ceaușescu .
  Şi Ceaușescu era tot „patriot” şi tot rusofob .
  Şi i-a mers bine .
  Şi a primit ce-a meritat . De la noi , poporul .
  Ḃăsescu e mai deştept . Deci va primi mai mult . De la acelaşi popor .
  Noi îl iubim mult pe Ḃăsescu . De-aceea am şi strâns mult . Adică multe „cadouri” . Pentru el .
  Ca să-l răsplătim . Că merită . Merită ca nimeni altul . Io zic că Ceauseşcu o să-l invidieze .


  ..

 8. Motto : JOS FASCISMUL !!! JOS FASCISMUL !!!
  ………… JOS FASCISMUL !!! JOS FASCISMUL !!!

  Publicația numită „Evenimentul Zilei” este o oficină ḟascistă , dușmanoasă cu românii .
  Minte , înșeală , face diversiuni .
  Este vizuina trădătorilor de om și de popor . Este coloana a 5-a a spionilor și sabotorilor care urzesc pieirea românilor . Este imaginea fidelă a claponului veninos numit Cristoiu Ion , notoriu legionar și urzitor de mincini și propagande nerușinate , înșelătoare de popor.
  Cristoiu și restul șlehtei trădaro-evenimentare primesc stipendii din străinătate de la cei ce ne vor răul și lucrează pentru ei și pentru scopurile lor.
  Andronic , Bot , Mircea Marian , Cristoiu sunt năimiții forțelor străine ce sunt jurate să sfârtece această țară . Ca să ofere părți din ea Ukrainei criminalei Timoșenko , femela otravită și zăcașă-n cărucioare … dar soră bună cu hitlerista Merkăl . Care o sprijină și-o ține în mari dregătorii și i-a promis că îi mărește țara . În detrimentul României și cu teritorii furate de la noi !!!

  Aceasta-i gașca ẹvẹnimentară , acestea sunt „preocuparile” lor . Şi acțiunile lor .
  Şleahtă de fasciști și legionari notorii .
  Liotă de dușmani netrebnici de om și de popor .
  … și criminali și vânzatori abjecți de țară !!!

  JOS FASCISMUL ! Şi trădătorii de popor încuibăriți în troaca cea abjectă și dușmănaoasă nouă . În „Evenimentul” cel fascist al zilei !!!

 9. Robert, vad ca esti tare preocupat de agricultura, de arendasi, de TVA la paine si asta este foarte bine, dar bati campii. Ca sa pari mai ”jurnalist” iti propun sa afli urmatoarele

  1. Care este pretul mediu al arendei in Romania. ca tu tot vorbesti de voiculescu, dar nu ne spui cat platesc ceilalti pentru arendare si mai ales arenda la privati (adica teren luat in arenda de la tarani)
  2. Vad ca privatizarea Institutului de chimie alimentara de catre Voiculescu este tratat cu prioritate, dar ce ar fi sa vedeti cum s-a privatizat in 2000 Institutul Pasteur, emblema a cercetarii veterinare romanesti, care a ajuns de la pion al cerecetarii la un producator si distribuitor oarecare de medicamente pentru animale. Patrimoniu acestui Institut era imens fata de cel al Institutului cumparat de voiculesc – 6 filiale, doua ferme, zeci de hectare de teren, cladiri in mari municipii, biobaza Boja etc…Credeti ca nu este o prioritate pentru DNA mai mare decat privatizarea Institutului de chimie alimentara?
  3. Daca tot vorbiti de arende si arendasi, ce ar fi sa vorbiti de Sorin Paul Stanescu, un apropiat al lui Poteras si Elena Udrea, care a acaparat judetul Ialomita, cu un teren mult mai bun decat cel din Giurgiu…Poate propuneti o comisie Sorin Stanescu.
  4. Spuneti-ne si nou cum ati ajuns domnule Turcescu la concluzia ca in Romania se poate produce 12.000 kg grau la ha? Vream si noi din samanta aia si schema de productie.
  5. De cand scaderea TVA la paine este in avantajul lui voiculescu? TVA nu plateste Voiculescu, ci cumparatorul painii. De cand Voiculescu este unicul producator de paine? In Romania sunt mii de producatori de paine.
  Cand bateti campii incercati sa nu va faceti de ras si sa spuneti prostii ca cele cu productia de grau la hectar sau TVA.
  Vedeti, de aia nu aveti audienta – pentru ca romanii nu sunt prosti si cand aud ce aberatii spuneti va rad in nas si muta pe alte posturi.

  PS A spus vreo minciuna doamna Stancu despre Iordache: Vad ca dupa interventia presedintelui Comisiei Europene, her Barroso, acesta a fost arestat si spusele doamnei Stancu au fost demonstrate si jurdic. Care e greseala jurnalistei? Adica daca faci ancheta si odai pe post, iar DNA demonstreaza ca ai dreptate se cheama santaj? Mai Robert, la varsta ta e caraghios sa te porti penibil, chiar daca madam Udrea te SANTAJEAZA ca nu te mai plateste daca nu critici Antenele si jurnalistii de acolo.
  Nu te mai face de ras, ca e pacat de parul tau alb.

  1. pertinent , fundamentat documentat. du-te tare pe blogul lui radu tudor ca ai acolo material despre macovei, sa ai macar un motiv fresh pt spume.

 10. Am vazut pe A3 ca se tot face caz de cum i s-a luat procurorului Iacobescu saracul dosarele despre Bercea Mondialu si ce mare procuror era Iacobescu si cum i s-a admis lui in principiu la CEDO cererea impotriva statului roman. Lumea are memoria foarte scurta insa. Acu vreo 10 ani, niste jurnalisti de la Adevrul erau dati in judecata de un procuror din Slatina pentru o serie de articole considerate calomnioase. Sa fi fost Eugen Iacobescu cel care a facut plangerile? Adrian Ursu oare isi mai aminteste? Era si el inculpat? Mai stie oare cu ce eforturi au fost stramutate cauzele de la judecatoria Slatina la Judecatoria sectorului 2? Era oare si Violeta Fotache inculpata si mai cine? Cam prin 2000, cel tarziu 2001 s-a intamplat…Adrian Ursu ar trebui sa iasa public sa spuna cine este acest Iacobescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *