Gâdea şi Daniel Constantin ar putea deveni şi „terţi popriţi” ai lui Voiculescu

Treaba sta asa: noul complet care judeca dosarul ICA al lui Dan Voiculescu a decis că se impune instituirea sechestrului asigurator asupra unei părţi importante a averii acestuia, pentru recuperarea prejudiciului. Mihai Gadea ii datoreaza lui Voiculescu aproape 200.000 de euro, iar ministrul Agriculturii Daniel Constantin are sa-i restituie lui Felix vreo 300.000 de euro. Sint datorii consemnate si in declaratiile de avere ale lui Voiculescu, pentru cei care mai au dubii.

Exista in noul Cod de Procedura Civila articolul 780 care vorbeste despre „procedura tertului poprit” care stipuleaza ca „sunt supuse urmăririi silite prin poprire sumele de bani, titlurile de valoare sau alte bunuri mobile incorporale urmăribile datorate debitorului ori deţinute în numele său de o a treia persoană sau pe care aceasta din urmă i le va datora în viitor, în temeiul unor raporturi juridice existente. De asemenea, în condiţiile art. 732 alin. (1), pot fi poprite şi bunurile mobile corporale ale debitorului deţinute de un terţ în numele său„.

Sunt supuse urmăririi silite prin poprire sumele de bani, titlurile de valoare sau alte bunuri mobile incorporale urmăribile datorate debitorului ori deţinute în numele său de o a treia persoană sau pe care aceasta din urmă i le va datora în viitor, în temeiul unor raporturi juridice existente. De asemenea, în condiţiile art. 732 alin. (1), pot fi poprite şi bunurile mobile corporale ale debitorului deţinute de un terţ în numele său.

Prin urmare, pentru recuperarea datoriilor de la Voiculescu, statul roman s-ar putea indrepta si spre tertii amintiti, golindu-le conturile. Numai din datoriile lui Gadea si Constantin s-ar incasa aproape o jumatate de milion de euro!

Dar lista datornicilor lui Voiculescu e muuult mai mare: Marius Tuca, Alessandra Stoicescu, Dan Constantin (redactor-sef la Jurnalul National), Codrut Seres, Anca Gheorghe (fosta secretara a lui Voiculescu si detinatoarea tuturor licentelor Antena Group), Florian Gheorghe, sotul Ancai Gheorghe… Adunate, citeva milioane de euro bune numai de pe la datornici!

In plus, ar fi o buna ocazie sa vedem daca aceste imprumuturi chiar au fost reale sau doar o modalitate deja cunoscuta a lui Felix de a cumpara sclavi pentru plantatiile lui media.

Ei, ce ziceti?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

50 de gânduri despre “Gâdea şi Daniel Constantin ar putea deveni şi „terţi popriţi” ai lui Voiculescu”

  1. Vas ca Sfarma piatra nu mai posteaza deloc pe aici. Sa fi de la faptul ca mai nou isi face emisiunile in aer liber, seara cand e plin de tantari?
    Tare ma tem eu ca dupa alegeri daca iese Pontulica alde Voiculescu si alti de teapa lui se fac brusc liberi si revenim la ce am fost inainte adica un stat fara viitor condus de banditi.

  2. I simply want to mention I am beginner to blogging and site-building and actually liked you’re web blog. Likely I’m want to bookmark your blog post . You actually have excellent articles and reviews. Appreciate it for sharing your website page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *