Iată dovada că Voiculescu e în spatele firmei care a luat hectarele „de aur” din Giurgiu! Documente noi.

NOTA: toate informatiile din acest articol legate de istoricul firmelor Agro Grivco SRL si Agro Seed Muntenia SRL au la baza solicitarea  înregistrată la OFICIUL NAŢIONAL AL REGISTRULUI COMERŢULUI cu nr. 269654/30.06.2014.

 

Am in fata 25 de pagini primite, in urma unei solicitari, de la Registrul Comertului. Din ele reise ca Firma SC Grivco Agro SRL a fost infiintata pe 24.04 2008. Solicitant, Mihai Lazar in calitate de administrator. Sediul: Bucuresti, sector 1, str. Garlei nr 1D, adica in imperiul Grivco SA, pe terenurile luate cu japca de Voiculescu de la ICA. Asociati in Grivco Agro SRL figurau in aprilie 2008 doua companii: SC Benefica SRL cu o parte sociala si SC Grupul Industrial Voiculescu si Compania (GRIVCO) SA cu 99 de parti sociale. Poate nu e lipsit de relevanta sa amintim ca la acea vreme SC Grivco Agro avea si un punct de lucru la Calarasi (remember Comisia Nana?), in comuna Perisoru, Aleea Perisoru, camera oficiala, Ap 2. Activitati la sediu: cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si plantelor de seminte oleaginoase. Nu sint amanunte de neglijat!

Potrivit Registrului Comertului, la nici patru luni de la infiintare, adica pe 14.08.2008, Mihai Lazar, administratorul societatii Grivco Agro, anunta ca societatea a dobindit un punct de lucru: BAZA-SILOZ din judetul Calarasi, comuna Perisoru. Contractul de vinzare cumparare a fost semnat pe 04.08.2008 si poarta numarul 4944.

Odata cumparata BAZA-SILOZ de la Calarasi, Voiculescu incearca sa stearga urmele tunului: SC BENEFICA SRL si Grivco SA ies rapid din actionariatul SC Grivco AGRO SRL. Pe 20.08.2008, cele doua firme isi cesioneaza partile sociale detinute in Grivco Agro unei anume Adina Veronica Zbranca, nascuta pe 12 ianuarie 1975, in Cimpulung Moldovenesc. Detaliile, dar mai ales numele doamnei Zbranca sint importante, veti vedea de ce!

Deocamdata, citeva cuvinte despre actionarii care au fondat Grivco Agro. Despre SC Grivco SA cred ca n-are rost sa mai spun ca e firma lui Felix pentru ca a avut Voiculescu grija sa-si puna numele pe frontispiciu. Dar cine este SC Beneficia SRL? EI, da, ati ghicit: o alta firma a lui Voiculescu! Si ca sa nu ne complicam cu cifre, iata un pasaj relevator dintr-un comunicat DNA cu privire la dosarul Voiculescu-ICA: “in acest dosar a mai fost trimis in judecata si fostul administrator al SC „Benefica” SA Bucuresti (firma din grupul Grivco) Jean-Catalin Sandu, pentru complicitate la infractiunea de stabilire, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar”.

Deci, Voiculescu de la cap la coada: in Grivco SA, in Benefica SRL si, prin cele doua companii, in noua Grivco Agro.

Dar, cum spuneam, Voiculescu a dat tunul cu BAZA SILOZ de la Calarasi si a iesit din Grivco Agro facind-o proprietara a firmei pe numita Adina Veronica Zbranca, de 33 de anisori. La nici doua luni distanta administratorul Grivco Agro, Mihai Lazar, renunta la calitatea de administrator in aceasta firma, cedindu-i postul unei anume Rada Raeceanu, nascuta pe 25.03.1961 in Calarasi. Probabil ca Lazar, care la acea vreme era si presedintele Consiliului de Administratie al Grivco SA, a obosit sa bata drumurile la Calarasi si s-a preferat ca administrator un om de-al locului.Lazar retragere

In anul 2011 are loc un eveniment important in viata “patroanei” Grivco Agro: doamna asociat-unic Adina Veronica Zbranca se marita si-si schimba numele in Boiangiu. Mentiunea e inscrisa la Registrul Comertului pe 02.05.2011. Administrator al firmei este in continuare calaraseanca Rada Raeceanu careia in septembrie 2012 i se prelungeste mandatul cu inca patru ani, adica pina in 2016.

Pe 08.04.2013, adica la cinci ani de la infiintarea ei de catre Voiculescu, SC Grivco Agro isi schimba numele si devine SC Agro Seed Muntenia SRL. Nimeni n-ar putea sti ce i-a apucat, dar eu am o banuiala. Va aduc aminte ca pe 13.05.2013, adica la o luna dupa rebotezarea firmei Grivco Agro, “noua” firma a lui Voiculescu- Agro Seed Muntenia, a semnat procesul verbal de adjudecare a celor 2600 de hectare de aur din Giurgiu. Contractul de arenda s-a incheiat intre Grivco Agro si ADS pe 29.05.2013! S-ar putea spune ca la rebotezare, firma lui Voiculescu a avut ursitoare bune si, uite-asa, s-a mai tras un tun din averea statului.

SCHEMA GRIVCO AGRO

Pe 11.06.2013, Agro Seed Muntenia a notificat Registrul Comertului ca si-a deschis un punct de lucru si in comuna Baneasa, judetul Giurgiu. Evident, acolo sint si azi “hectarele de aur” date cu arenda lui Voiculescu.

Cea mai recenta consultare a Registrului Comertului in legatura cu firma SC Agro Seed Muntenia SRL am facut-o pe 30.06.2014. Adica, acum o saptamina. Asociat unic este tot Adina Veronica Boiangiu, fosta Zbranca. Iar administrator este tot Rada Raeceanu. Firma are doua puncte de lucru: cel declarat in 2008, la citeva luni de la infiintare, adica BAZA SILOZ PERISORU din Calarasi (remember Comisia Nana?) si cel mai recent, declarat anul trecut in comuna Baneasa, judetul Giurgiu, unde sint luate in arenda cele 2600 de hectare „de aur”.

Sa presupunem ca l-a ascultat cineva pe Voiculescu azi, cind se rastea la reporterul B1 TV si-l scuipa printre dinti ca el n-are nicio legatura cu cele 2600 de hectare de aur din Giurgiu. Poate, de curiozitate, un martian care l-a ascultat telepatic azi pe Voiculescu ia de bune cele spuse de Felix (chiar si cu martienii e greu de crezut, dar…fie!) si verifica la Registrul Comertului daca Voiculescu are treaba cu Agro Seed Muntenia SRL. Surpriza: AZI, n-are! Pentru ca, am aratat mai sus, firmele lui Voiculescu au nascut Grivco Agro SRL, dar “abandonat” mindrete de pui de afacere cu statul in bratele uneia din Cimpulung Moldovenesc, numita Adina Veronica Boiangiu, fosta Zbranca. Deci, nu e firesc sa miaune Felix ca el n-are sau nu mai are treaba cu Agro Seed Muntenia? Pentru prostii care il cred o parea firesc, dar pentru ceilalti iata un document care lamureste misterul din jurul intregii afaceri: cine este Adina Veronica Boiangiu, fosta Zbranca! Si, da, sint sigur ca ati ghicit din nou: omul lui Voiculescu! Un om de mare incredere, pe care cinci dintre firmele lui Felix, printre care si Crescent, dar si Antena 1 SA o impuiterniceau sa semneze actul constitutiv actualizat al unei alte firme, Camina Trust SRL, care se ocupa de activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila.

duminica 1 MOF Camina
Deci, Voiculescu, minti de rupi; Adina Veronica Boiangiu, “patroana” firmei Agro Seed Muntenia SA prin care ai luat in arenda de la stat cele 2600 de hectare de aur din Giurgiu este omul tau de incredere! Dovedit prin extrasul din Monitorul Oficial de mai sus, datat 07.11.2007. Doamna s-a maritat si d-aia n-o mai cheama Zbranca!

Credeam ca ti-am dovedit pina acum ca nu poti sa schimbi numele unei firme si sa-l iei pe “nu stiu” in brate, chiar credeai ca scapi de raspunsuri aratind spre Boiangiu fosta Zbranca? Nu merge, Mondialule: Boiangiu, fosta Zbranca, de la Agro Seed Muntenia esti chiar tu, Felix- arendasul statului!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

50 de gânduri despre “Iată dovada că Voiculescu e în spatele firmei care a luat hectarele „de aur” din Giurgiu! Documente noi.”

  1. If a blown vein results in extravasation, the medication is still inadvertently administered into the tissue, but it’s actually considered toxic, causing any area (other than the vein) that comes into contact with the substance to blister. Much like infiltration, the area should be compressed and aspirated. This is often followed by a saline washout, where a saline solution is injected into the area to flush the toxic chemicals. A follow up surgery may be necessary to repair any damage caused to the surrounding area.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *