Răspuns la notificarea primită de la Oana Stancu (Antena 3)

Acum doua zile am primit la sediul B1 TV o notificare din partea numitei Oanei Stancu (Antena 3) in legatura cu articolul de AICI. Pentru inceput, reproduc intocmai notificarea primita, apoi adaug raspunsul subsemnatului.

Oana Stancu notificareRaspunsul meu este acesta:

Către: Oana Stancu
Subsemnatul, Robert Turcescu, având în vedere notificarea transmisă, vă comunic urmatoarele:

Afirmaţiile formulate în cadrul postării menționate în cadrul notificării se încadrează in limitele legitime ale libertății de exprimare, reprezentând expresia unor opinii personale privind anumite situații de fapt, care au la baza elemente identificate în spațiul public, si care, de altfel, nu au fost niciodata contestate public de către dumneavoastră.

Postarea, realizată exclusiv în cadrul blogului personal www.turcescu.ro, nu vizează denigrarea și defăimarea dumneavoastră, asa cum în mod eronat ați susținut, ci exclusiv redarea unor opinii personale, prin utilizarea unei exprimări corecte, în concordanță cu activitatea pe care o desfășurăm.

Invocarea unui pretins prejudiciu determinat de aceaste afirmații o consider neîntemeiată și nejustificată având în vedere atât conținutul postării realizate cât și calitatea dumneavoastră de jurnalist la postul de televiziune Antena 3, implicat în numeroase subiecte publice și politice, în cadrul cărora v-ați susținut inclusiv opiniile personale.

Astfel, cum bine cunoașteți, libertatea de exprimare şi libertatea de opinie reprezintă drepturi garantate în cadrul oricărui stat democratic, iar conţinutul postării nu depăşeşte aceste limite legitime și nici nu aduce atingere drepturilor invocate de către dumneavoastră constând în viață privată, demnitate și imagine.

În ceea ce privește solicitarea prin care îmi interziceți publicarea pe viitor a informațiilor care fac referire la persoana dumneavoastră o consider formulată cu evidentă rea-credință, reprezentând întocmai încălcarea unei libertăți fundamentale. Bineînțeles că decizia de a mă acționa în instanța vă aparține, urmând ca în cadrul procesului ce urmează a se desfășura să fie analizat dreptul meu constituțional de a formula și de a susține opinii personale pornind de la elemente concrete, de la informații publice și de la situații de fapt dezbătute și susținute în spațiul public.

La buna vedere,

Robert Turcescu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

178 de gânduri despre “Răspuns la notificarea primită de la Oana Stancu (Antena 3)”

  1. Stimata si onorabila doamna ILDIKO, nu va mai dati numarul de telefon !!!
   Teroristii homosexuali ai dobitocului idiot cretin si tampit de la Cotroceni va vor lua urma si va veti blestema zilele cu bestiile astea !!! Astia au vocatia CRIMEI si JAFULUI !!! Vreti sa va treziti intr-o duba a NKVDNA-ului ??? Vreti sa va pierdeti casa ??? Vreti ca membrii familiei dumneavoastra sa fie hartuiti de acesti nazisti ????? Vreti sa vi se schimbe cursul vietii ????
   NU MAI FACETI GREASEALA SA VA PUBLICATI NUMARUL DE TELEFON !!!! Veti avea de suferit din cauza acestor criminali !!! E pacat !!!

   1. pentru individa LINDIKO .

    (1) Daca eşti Românca , îți spun :

    Ești „ardelenă” fă lepădătură kuristă ? Atunci ascultă scroafo :

    VREM ARDEALUL FĂRĂ ARDELENI.
    ~
    Asta a spus-o marele , incomparabilul Ionel Bratianu.
    Unicul om de stat din Istoria Românilor
    Cel care v-a scos de sub robia ungurilor sub care ați zăcut 1000 de ani . Ca fraierii !
    Ca impotenții , ca proștii , ca nefututele , ca potăile !
    Așa că botul jos , lătură bivolă și băseskară și slugă proastă de doi bani ce-mi ești.
    Pai bă fụtuz gura mătii de curvă imbecilă și de prostituată lumpenă , ia vezi să nu dea Dumnezeu să mai trecem NOI odată Carpații , că vă vindecăm de toate boalele , de toate ardelenismele și de toate obrăzniciile în general.
    Și de băsism în special.
    NE SUNTEȚI DATORI , VITELOR.
    pe veci .
    Noi și numai NOI v-am scos dîn slugărnicie.

    Și să nu uitati asta . NICIODATA !!!
    Pentru că avem destule mijloace să vă aducem aminte.
    Pentru că cine nu înțelege de bună-voie , acela va înțelege de bâtă , de lanț , de pumni în cap sau de temniță .
    Sau de toate acestea la un loc.

   2. (2) Daca eşti Unguroaică , îți spun :

    Şi TIE ŞI LA TOȚI MAGHIARII . DE AICI ŞI DE PRETUTINDENI :

    Bunicul meu Popescu .Z. Gheorghe (glorie lui , slavă lui) , tânar locotenent fiind a fost unul din eroii ocuparii Budapestei in 1919 , fiind atașat în corpul aghiotanților lui Traian Moșoiu , comandantul suprem.

    Până să plece din lumea aceasta , spunea adesea :
    atunci , în `919 , i-am iertat …
    Dar dacă ne mai zgândăre mult cu ghearele lor de huni perfizi și cu obrăzniciile lor de păgâni năvălitori , trufași , infecți și sadici …
    ei bine ,
    atunci când Românii vor mai intra odată acolo,
    Din Budapesta nu va mai rămâne nici piatră peste piatră , nici om viu .

    Daca maghiarii înteleg aceasta , va fi bine . Pentru ei.
    Daca nu , tot bine .
    Pentru că îi vom face să priceapă . DEFINITIV.

  2. Madam ILDIKO, mai usurel cu ,,sudul e prea putred” !!! Ca si voi astia nordistii sinteti, vai mama voastra !!! Va furati si sosetele intre voi !!!
   Asa ca nu mai faceti voi pe civilizatii, superiori si cultii Lumii, ca nu sinteti DELOC !!!! Nu sinteti nici mai buni da’ nici mai rai decit restu’ lumii din Romania !!!

   1. Te salut dragul meu Sfarma Piatra . Serban mi-a transmis pe facebook ca va aflati aici , pe blogul acestui shobolan mincinos si turcit . O sa-mi fac timp si eu sa vin sa scriu ,ca sa-l invatam minte pe acest porc care face numai rele …
    Acum redau aici un poem pe care l-a scris prietena lui Serban si a mea . E vorba de Eusebia , o fata ff. talentata , care ii uraste la fel de mult ca noi toti pe shobolanii basisti !!!
    Sper sa va placa !!! Mai ales la basistii murdari care o sa moara de ciuda !!!! O sa se otraveasca singuri si o sa zaca cu burtile in sus !!!!
    Salve si lectura placuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    <<<<>>>>>

    Căței băsiști turbați de ură și de foame
    Urlați la lună făr`de nici un gând
    Când biciul aspru-al marelui ȘERBAN va lasă urme,
    Pe pielea hoitului scârbavnic, putregand!

    ȘERBAN și Eusebia , Oana , Sfarmă Piatră … sunt sfânta-cea-treime
    Când ei apar, schelălăiți grozav, amar !
    Când pe altarul dreptei judecăți române
    Îl răstignesc de viu pe-al vostru zeu Tătar !

    În troaca evenimentară cu lături băsiste,
    Ne aruncăm seară de seară-n luptă cutezând,
    Asurpra viperelor de sorginți străine
    Și cu dreptatea româneasca sfântă le stârpim !

   2. E bine ca aveti un scop in viata, sa plangeti ca e Basescu de vina ca aveti o viata de rahat.
    Nu e el de vina. Puneti mana la munca si o sa va fie bine.
    Nu stiu de ce vreti voi sa traiti bine, daca nu stiti sa faceti nimic.
    Si este evident ca sunteti un grup de loseri, ca altfel nu v-ati fi pierdut timpul cu poezii maneliste pe teme politice.
    Sa fim seriosi.

   1. multumesc Sfarma Piatra !!! murdarii astia sunt salbaticiti de ura contra mea , a ta si a lui serban . pentru ca noi venim peste tot si spunem adevarul . ei mint , mint , mint !!!! pentru ca doar atata stiu sa faca.

  1. De ce n-ar avea „curaj” cineva sa converseze cu tine?
   E ceva de capul tau? Esti vreo mare personalitate si nu stiam noi?
   Daca esti un profil real, esti o fetitza din marea masa de fetitze, care nu conteaza si pe care o uiti la 1,5 secunde dupa ce ai vazut-o.
   Desi e mult mai probabil sa fii doar un profil fals facut de un sclav de-al lui Felix.

   1. shobolan idiot !!! shobolan basist si idiot !!!! fac pipi pe tine . fac si caca .

   2. I simply want to say I am just very new to blogging and site-building and really savored your web page. Likely I’m want to bookmark your blog . You really have perfect well written articles. Regards for revealing your website page.

  2. nu inseamna nimic profilul de mai sus. Pe siteul Jurnalul National e plin de comentarii de la entitati fictive, create probabil in beciurile Intact. N-are rost sa explic ce si cum, intra fiecare si se lamureste. Mi-a placut in mod special un profil care avea proflul fotomodelului britanic Keeley Hazell :))))) adica hai frate, mai aveti putin si luati o poza cu obama si o numiti Ion Vasile si ati mai inventat un antibasist virtual :)))) .

   1. ce-ai mai vrea si tu sa ti se spuna” marele” Shobolan Basist .
    dar tie gunoiule nimeni nu iti va spune nimic .
    tu nu poti fi „mare” , tu esti un gushter prost si veninos.
    pe cand Serban …el este pentru multi , enorm de multi ,(tu nici macar nu poti visa cati suntem) , el este deci un geniu , un erou. el este marele SERBAN , stapanul forumurilor basiste si cel care le distruge si le umileste .si le transforma in ce vrea el , adica in praf si pulbere baseskara !!!! ( baseskar este o notine inventata de marele SERBAN , nu de mine Oana ,prietena lui )
    mircea-prostule ! cat de prost poti sa fii !!! de ce esti atat de prost ??? cumva din nastere , sau ai devenit mai incolo ????

    hihihihihihi !!!! Oana , care nu da doi bani pe tine si vrea ca sa mori !!!!!!!!!!!!!!!

   2. I just want to say I am all new to blogging and site-building and absolutely enjoyed you’re blog. Probably I’m likely to bookmark your site . You surely have superb stories. Kudos for sharing your web site.

  3. iti ziceam si acum un an pe evz , si iti zic si acum : DACA esti o persoana reala pe nume Oana , atunci vaaaaai de capul tau de gaina amarata , sa iti gasesti obiect de admiratie intr-un carnat flasc care umple forumurile de laturi.

   1. ca esti mincinos si gandac o stiu si eu si o stie toata lumea . asta se completeaza cu faptul arhicunoscut ca esti prost .
    vrei sa spui ca nu sunt reala , ca fotografia mea e a altcuiva ??? shobolanule ! Shobolan saracacios si prost !!!
    rog pe toti care cred mizeriile tale securistice sa dea click dreapta pe fotografia mea de profil . in continuare … „Search Google for this image” . daca ar fi furata de la alte fete , browser-ul ar trebui sa afiseze chestia asta . va rog sa incercati sa vedeti daca afiseaza….!!!!
    Cat priveste numele meu (Dash) , el nu este un nick . este numele meu . tata este britanic , scotian din glasgow . eu sunt nascuta in romania , mama e din Bucuresti . eu sunt romanca !
    asa ca mircea gandacule , scuteste-ma de minciunile tale de basist murdar , care vine din scoala de coretie nu dintre oameni
    cata dreptate are marele SERBAN cand spune : ” de o parte ne aflam noi , oamenii . de cealalta , ei , basistii . cu securistii lor , cu diversionistii lor , cu criminalii lor , cu tradatorii lor , cu ghiutanstainii lor „

   2. ia zi draguta, pe cine ai avut profesori la LMV Ploiesti ? ca vad ca teoretic am fost la acelasi liceu, practic inca nu pot sa ma acomodez cu ideea ca o persoana cu astfel de educatie , in carne si oase poate sa puna botul la dilelile serbanului .

   3. tu faci pe anchetatorul ? te crezi la voi acolo , la securitatea basista ? nu cumva vrei sa-ti spun si cum arat sub fuste ???
    ps :
    Horia Toma , fizica
    Cristina Mazalu , franceza
    Elena Bogatoiu , limba romana
    Lucia Lazar , limba latina
    eu am terminat lmv-ul in 2008 . tu gandac prost nu ai liceu . tu esti analfabet si cretin

   4. horia toma nu mai era profesor de prin 2004, 2005 ca s-a bagat in politica si a devenit inspector. Ceilalti profi imi suna vag cunoscut, dar nu i-am avut, poate pe Lazar la latina dar nu gasesc o poza sa confirm.
    Ia zi mai bine unde erau laboratorul de informatica si cel de biologie , si pe unde se ajungea la ele, si pe unde era intrarea elevilor. Sunt chestii pe care trebuie sa fim de acord 100 % pentru ca au fost 2 ani intre generatiile noastre.

 1. voi gandacime basista nu intelegeti deloc ca marele SERBAN este geniu .
  iar voi in fata lui sa fiti umili .
  daca nu ascultati de mine Oana , atunci cu totii veti suferi cat se poate de rau . veti ajunge si voi la inchisoare unde veti muri impreuna cu basescu al vostru.

  va urasc…

  Ps : eu oana am scris toate acestea ca sa muriti voi de necaz ca-l imit pe SERBAN! Pe marele SERBAN !!!!!!!!!!!!!

  1. Varanidae komodoensis=varanidae romanus voiculescus
   eu sunt de parere ca varanul este o fiinta puternica si impunatoare care nu merita sa-i deterioram imaginea asociindu-l cu asa o nevertebrata cum este „varanul de Romania” l-as intruchipa mai corect intr-o capusa care suge (SUGE TOT) bogatiile Romaniei si putinele sperante ale acestui popor la un trai decent. Banii pe care acest individ i-a FURAT scotea Romania din multe probleme financiare. Din fericire impotriva capuselor exista tratament iar impotriva infractorilor exista JUSTITIE!!!

   1. sunt miile de mircea care vad adevarul despre ce se intampla in Romania de azi. eu nu o sa te jignesc deoarece nu pot cobora atat si in plus fiecare are dreptul la opinie insa as vrea tare mult sa vad ce o sa scrii dupa ce varanul va fi inchis. nu observi oare ca toate minciunile spuse despre Domnul presedinte Traian Basescu se dovedesc?Tot ce de-a lungul ultimilor ani au spus despre PRESEDINTELE ROMANIEI sunt minciuni descoperite chiar de ei…PSD plus varanul plus ponta? Iesi de pe antene doar trei minute si vei vedea adevarul. Un judecator nu asculta doar una dintre parti! Corect? FI JUDECATOR ATUNCI SI APOI VORBIM. Bafta

   2. sunteti 6% atat ati luat la alegeri . o sa vam bagam in groapa . pe toti. noi suntem multi si buni . voi sunteti putini , dar ticalosi si criminali . noi o sa va venim de petrecanie voua. pentru ca voi vreti sa omorati poporul asta , care nu va vrea !
    repet , daca sunteti buni de ce ati luat numai 6 % ??? cu 6 % vreti voi sa ne conduceti ? ca sa ne omorati ? ei lasa ca vedeti voi ….

   1. stai linistit, nu se asteapta nimeni sa intelegi ceva din ancheta asta. Nu cred ca poti sa intelegi cum te afecteaza un oligarh care isi trage cu japca mii de terenuri agricole premium, din proprietatea statului, cu complicitatea functionarilor manipulati politic si a ACADEMICIENILOR :\.

   2. sfarma piatra intelege tot , pentru ca este inteligent . tu esti gandac descreierat . ah , cete-as mai strivi cu piciorul …..

   3. I just want to say I’m beginner to blogging and absolutely savored you’re page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You definitely come with remarkable posts. Thanks a lot for sharing your website page.

   4. I just want to mention I am just newbie to blogs and certainly liked your web-site. More than likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have beneficial article content. Thank you for sharing your web site.

   1. mai devreme sau mai tarziu se va transforma in fluture…
    varanul tau in puscarias….
    iar tu ramai ––un mare minus

 2. shobolan baseskar !!! uite , mi-am facut un portret chiar acum si l-am folosit ca profile picture . cum nu pot sa ma arat facand pipi si caca pe tine ma multumesc sa scot limba la tine , de bou saracacios ce esti

   1. pai cum sa-ti spuna daca n-am fost simultan acolo . dobitocule . pipi-pipi-pipi pe tine . si caca !!!!!!!

   2. pastreaza ti fetisurile cu fecale pentru admiratorii sfarma jeg si seful sectei serban .

  1. doar intr-o singura privinta sunt de acord cu tine noi boii 20 milioane minus (dash) 585 minus ponta minus voiculescu minus tine ducem tara pe drumul pe care se cuvine sa mearga! in rest ramai aceeasi sau acelasi –-dash

 3. Băgami-aş pula-n europe .
  Băgami-aş pula-n şengănuri
  Băgami-aş pula în justiții
  Băgami-aş pula în legile criminale şi băsekare
  Băgami-aş pula în prokurorii sekurității hitleriste şi băsiste şi în „judekătorii” aferenți
  Băgami-aş pula-n americani şi-n ghiutănştainii lor . Şi-n nulandele lor putori şi futătoare de negrii şi țigani .
  Băgami-aş pula-n ochii tăi băsişti , care citeşti !

  LIBERTATE , nu „europe” de scoabe , de borfaşi şi criminali !!!
  INDEPENDENȚĂ NAȚIONALĂ , nu americani şi ghiutănştaini burțoşi şi hoți !!!

 4. Motto : varanul ! . . . .varanul ! . . . . varanul !

  . . . . . . . . . adică : Băsişti , să vă Trăiască VARANUL ! Cel de AUR !

  STĂPÂNUL VOSTRU ,
  şi ÎNGERUL VOSTRU .
  cel GRAȚIOS , DIVIN , NEPREȚUIT .
  De fapt , era chiar Cristosul vostru . În persoană .
  A fost minune mare : cristosul băseskạrilor a venit şi-a stat în fața voastră !
  Dar voi , nătângi şi orbi … nu l-ați recunoscut .
  Pentru blasfemii de soiul ăsta se merge direct în iad ( şi-n puşcărie)
  Acolo veți merge . Paşol na iad !
  şi-n ocnă
  şi-n pizdile mamilor voastre slute , dar sifilitice.

  aşa !
  .
  da !

  Eu şi numai eu ŞERBAN , saḥīḥ Şerban (cel autentic !) am scris aceaste lucruri .
  În ciuda , în blestemul şi-n disprețul vostru ! Și în futarea mea , în voi . Și în pişarea mea , pe voi.
  … iar dacă vreun băsist smintit a citit aceasta , acel băsist să-şi piarză lumina ochilor.
  şi cancerul şi moartea-n el să intre !!!

 5. E schizofren saracu Serban. Propun sa nu-l mai luati in seama. Sa-l lasam sa se certe cu dusmanii lui imaginari…cu cat il veti combate mai mult si il veti jigni, cu atat va fi mai vehement. Nebunu niciodata nu stie ca e nebun…

  1. Tu eşti o piază rea ! De-aceea vei crăpa …
   Şi tu să faci aşa :
   Tu marelui ŞERBAN chiar pula-i vei sugéa .
   Şi tu şi crucea ta .
   Şi paraschiüva ta !
   …. şi dă-te-n PULA mea
   da , da !!!

   1. I simply want to mention I am just all new to blogging and really liked your web page. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You amazingly have remarkable article content. Kudos for sharing with us your web-site.

  2. de-abia scherțăi bă gunoiule … zici că ți-a rupt dracii coardele tale vocale bă leşinatule .
   ori ți-a rupt coaiele ???
   ptiu . io pe mutra-ți buboasă , futută . PTIU ! ! !

  3. I just want to mention I’m beginner to weblog and really liked this page. Likely I’m going to bookmark your blog post . You really have superb stories. Appreciate it for sharing with us your blog.

 6. Felicitări domnule Turcescu pentru articolul realist şi susţinut de documente!

  Conferinţa Varanului

  Varanul se mai crede om politic
  După dosare, condamnări penale.
  Pe noi ne vede iar în Neolitic,
  Dorindu-şi azi Justiţia mai moale!

  El a fugit şi de la conferinţă
  Lăsându-şi avocat, economist,
  În mintea lui, e multă rea voinţă
  Uitând că a rămas un securist!

  A introdus şi o minciună-n cadru
  Sărac lipit el a ajungând acum.
  Anul acela e două mii patru
  Afaceri doar la fiice are-n drum!

  În loc de o urare necesară
  Varanul azi înjură ,,pe mişei’’
  Ştiind că ieri Justiţia din ţară,
  Poate –şi sărbătorea şi Ziua Ei!

  ……………………………………………….

  Varanul temător

  Cu frunzele-i de morcov
  Care se văd la spate,
  Un coctaill Molotov
  Varanul nu mai poate!

  Strigând în gura mare:
  ,,Mi-aţi abuzat Antena”
  Directorul meu oare,
  Vă schimbă stratagema?

  Sorin Alexandrescu
  Spăla doar banii mei,
  Nici bietul Ceauşescu
  N-a mai rămas cu ei,

  Prin firma aia Crescend
  Alimentam spionii.
  Sosind un happy end
  Eu am mutat pionii!

  Golind acele conturi
  Spionii s-au predat.
  Ei n-au murit în chinuri
  Nu s-au înfometat!

  Fundulea v-am furat
  Şi multe toate cele.
  Mă tem de-ncarcerat
  Şi-aceste frunze grele.

 7. Varanul deghizat

  S-a deghizat şi în ciclop
  Acest varan de mascaradă
  Dar el fiind un interlop
  Iar DNA-ul nu-i şaradă,

  Cu ochelarii lui defecţi
  Privea într-o lentilă lipsă
  Crezându-ne şi imperfecţi
  Iar DNA-ul în eclipsă!

  Nu va scăpa aşa curând
  De toate relele făcute,
  Dosarul care e la rând
  E unul dintre alea multe…

 8. Domnule Turcescu vă rog scuze pentru devierea de la subiect deoarece eu aşa văd lucrurile de la o distanţă de peste trei sute de kilometri distanţă faţă de capitală;

  Mahalaua de la CNA

  Audio-vizualul are
  O comunistă în pufoaikă
  Ce dacă-njură-n gura mare
  Se crede numai o hazoaikă?

  De la licenţele vândute
  La toţi profanii care vor
  Cum au ajuns aceste tute
  Să denigreze un popor?

  E foarte simplă treaba asta,
  Doar premierul a numit-o.
  Pe noi iar ne-au lovit năpasta
  Deoarece, ….n-a nimerit-o!

  Limbajul licenţi-,,os’’

  Eu sunt Laura Georgescu
  Mult mai rea ca Ceauşescu.
  Tremuraţi cînd vă citesc,
  Ori de piele vă belesc?

  M-a numit atunci cârlanul
  Pe licenţe să iau banul,
  Am scaun lipit de fund
  Să vă pun pe toţi la rând,

  Iar şpaga suplimentară
  Nici nu va ajunge-n ţară.
  Nu emite cum vreau eu
  Nici prea-bunul Dumnezeu!

  Mă refer la Antenuţe
  Care-mi sunt mie drăguţe,
  Iar tonomatul lui Ghiţă
  L-am servit doar cu credinţă!

  Dau licenţă de emisii
  Nu celor ce vreau transmisii.
  Voi bloca şi STS-ul
  Pân’ le vor cădea maieul.

  Sunteţi o ţară de proşti
  Iar criminalii din oşti
  Sunt acum amicii mei,
  Chiar de au rămas mişei.

 9. Ai zis binisor la interventia ta. la adunatura de isteti erau cei care au dormit cand Voiculescu fura.
  Numai ca nu ai zis tot.
  Acesti oameni taceau atunci pentru ca:
  -aveau salarii bunisoare fara sa munceasca;
  -au primit pomana dupa ce au bagat societatile in care lucrau in faliment;
  -au iesit la pensie cu mult inainte de varsta;
  Astazi, nu mai sunt bani pentru pomana, pensiile sunt mici, din pacate si pentru cei care au iesit meritat.
  Patronii nu tin in general, in afara de cateva neamuri, angajati care la locul de munca sa rezolve REBUS.
  Nu imi dau seama dece nu inteleg acesti oameni, ca pomana s-a terminat. Pun pariu cu tine ca dupa alegerile din iarna, se vor elimina nulte din pomenile sociale.
  Sper ca acei politicieni de dreapta, care nu prea sunt, sa-si de-a seama ca nu-i cazul sa intre la putere, si sa lase PSD sa-si rupa gatul in urmatorii doi ani.
  Scuze pentru greselile gramaticale, dar cand eram pionier, aveam media 5 la romana.

 10. Vreti sa nu mai fiti tratati ca niste prosti?
  Vreti sa nu mai sustineti lenea?
  Vreti sa fiti respectati de politicieni?
  Va considerati importanti in aceasta tara?
  Atunci refuzati sa consumati produse care isi fac reclama pe „Antene”. Minciunile cu care sunt prostiti cei mai putini inteligenti, sunt platite din banii vostri, asa ca refuzati produsele care isi fac reclama pe „Antene”. E singura sansa sa fim respectati!!!!

 11. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *