Reţeaua SGG-CoNAS: bani publici, DNA şi Corpul de Control al lui Victor Ponta. Fotografii în exclusivitate, legături incredibile şi contracte suspecte.

Victor Ponta are un raport stufos (200 de pagini) intocmit chiar de Corpul de Control al Primului Ministru despre ilegalitatile savirsite la CoNAS (Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor) in perioada 2009-2012. Cu toate acestea, raportul nu a ajuns pe masa procurorilor DNA. In el se scrie mult despre un contract facut de CoNAS cu o firma a familiei Voiculescu. In acelasi raport, inspectorii de control scriu zeci de pagini despre potlogariile facute de un fost presedinte si director CoNAS, numitul Valentin Petrache. In mod absolut bizar, desi avea si inca mai are raportul de control amintit, premierul Victor Ponta l-a pus in martie 2013 la conducerea CoNAS tocmai pe Valentin Petrache, asa cum am aratat AICI! De ce nu vorbeste Victor Ponta nimic despre acest raport, de ce nu l-a trimis la DNA si, mai ales, cine e acest Petrache aflati in ancheta pe care o public mai jos.

 

Petrache de la CoNAS

Sotia lui Valentin Petrache de la CoNAS, doamna Luminita Petrache, lucreaza usa in usa cu premierul Victor Ponta. Doamna Petrache, asa cum se vede in fotografia de mai jos, este angajata chiar la Cancelaria primului-ministru!

Petrache luminita de la cancelarieDoamna Petrache a mai lucrat pe vremuri (2009) si ca sef-serviciu la Agentia Nationala Anti-Doping, acolo unde a fost colega cu actualul sef al cancelariei lui Ponta, domnul Vlad Stoica.

Luminita Petrache si Vlad Stoica Anti-DopingDoamna Luminita Petrache este colega la cancelaria primului-ministru si cu un alt personaj lipit de domnul Ponta: e vorba de Mihai Catalin Nastase, consilier la aceeasi Cancelarie a premierului Ponta:

Luminita Petrache colega cu catalin NastaseSotii Petrache si consilierul Catalin Nastase sint mai mult decit simple cunostinte sau colegi de serviciu (reamintesc ca Valentin Petrache e presedinte CoNAS, iar Luminita Petrache si Catalin Nastase sint colegi de SGG la Cancelaria primului-ministru!). Asa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos, familiile Petrache si Nastase se simt bine impreuna:

petrecere_1

Pe linga sotia angajata la cancelaria lui Ponta si a prietenului consilier al aceluiasi Ponta, domnul Petrache mai stie inca un om lipit de urechea premierului: e vorba de un anume Andrei Rusu, consilier personal al primului-ministru. De unde vine legatura? E simplu: din declaratia de avere a domnului Rusu reiese clar ca acesta cistiga bani frumosi din contracte de consultanta cu CoNAS, adica tocmai de la institutia condusa de Valentin Petrache!

RUS ANDREI PONTA CONASSa recapitulam, pentru ca mai avem multe de spus si de aratat: Valentin Petrache, caruia premierul Ponta i-a delegat pe 3 martie 2014 atributiile de presedinte al CoNAS facindu-l practic conducator al acestei institutii- pozitie in care se afla si astazi- are o liota de sustinatori chiar linga urechea primului-ministru: sotia– Luminita Petrache, prietenul– Catalin Nastase si un om care face bani din contracte cu CoNAS– Andrei Rusu. Daca adaugam la asta faptul ca doamna Petrache si seful cancelariei lui Victor Ponta, domnul Vlad Stoica, se cunosc bine inca de cind lucrau impreuna la Agentia Nationala Anti-Doping, avem un tablou aproape complet al relatiei dintre Petrache- CoNAS- SGG si Victor Ponta. Dar asta nu e tot.

Marele Condrea de la SGG si legatura lui cu CoNAS

E vremea sa facem cunostinta cu un alt om important din Secretariatul General al Guvernului: domnul Dragos Condrea, director la SGG. Adica sef peste toti cei pomeniti mai sus. Dupa cum se poate vedea in continuare, domnul Condrea nu este numai director al SGG, ci si Presedinte al Comitetului Director al CoNAS!

DRAGOS CONDREA DA BUN

Sigur, trebuie sa adaugam si faptul ca un alt consilier al lui Victor Ponta, celebrul Vasile Cepoi, are o strinsa legatura cu CoNAS facuta chiar de Agentia Nationala de Integritate:

Vaile Cepoi si CoNAS

Si, ca sa betonam definitiv legatura strinsa dintre Guvern si CoNAS va invit sa priviti documentul urmator in care se vad clar relatiile de subordonare dintre institutii:

SGG ORGANIGRAMA

Acum e vremea sa revenim la ancheta pe care am publicat-o  AICI si in care aratam ca premierul Ponta tine ascuns in sertarele de la Palatul Victoria un document intocmit chiar de Corpul lui de Control privind activitatea CoNAS in perioada 2009-2012.

De ce n-a vorbit niciodata Ponta despre acest document? De ce nu l-a trimis la DNA asa cum recomanda tocmai cei care au facut acest raport? De ce l-a numit Ponta sef la CoNAS- in martie anul acesta!-  tocmai pe Valentin Petrache, cel despre care inspectorii de la Corpul de Control al Primului Ministru au scris in raport zeci de pagini in care arata ilegalitatile savirsite de acesta in perioada in care a ocupat, acum citiva ani, tot functia de presedinte al acestei institutii? Pe cine si de ce vrea sa protejeze Victor Ponta ascunzind acest raport in care se scrie mult si documentat despre contractul de turism pe bani publici dintre CoNAS si o firma a familiei Voiculescu?

Incerc o varianta de raspuns. Poate Victor Ponta se teme de ce-ar insemna sa trimita la DNA un raport facut chiar de Corpul lui de Control in care apar numele si relatiile unor persoane din imediata lui proximitate (angajati SGG) sau Ponta se teme si mai tare de furia lui Dan Voiculescu atunci cind ar afla ca exista un document trimis chiar de Guvern la DNA  in care e anchetata activitatea unei firme din familie. Plauzibil, nu?

Dar mai e ceva si e si vremea unor poze spectaculoase. „Famiglia” SGG- CoNAS s-a distrat de minune, asa cum puteti observa mai jos, in celebrul tur al lumii facut pe bani publici si organizat de firma de turism a Corinei Voiculescu. Brazilia, Singapore, Hong-Kong, Australia…

luminita petrache si ivona patzaichin_BUNNu am poze din toate excursiile pe bani publici facute de angajatii Guvernului si ai CoNAS (multi dintre ei calatorind chiar impreuna cu familia!), dar iata inca un instantaneu din Spania:

luminita petrache si ivona patzaichin_sevillaColegii de la Hotnews au publicat toamna trecuta o infografie excelenta a voiajului facut de prietenii de la SGG si CoNAS:

Itinerariu CoNASLa final, daca nu v-ati enervat destul, va ofer un instantaneu de colectie cu o doamna angajata la CoNAS, Oana Duca, transmitindu-ne noua, contribuabililor, salutari din voiajul ei in Australia pe bani publici:

oana duca.plaja.salutari

Si noi voua, stimata doamna!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

123 de gânduri despre “Reţeaua SGG-CoNAS: bani publici, DNA şi Corpul de Control al lui Victor Ponta. Fotografii în exclusivitate, legături incredibile şi contracte suspecte.”

  1. Good post. I discover something much more challenging on various blogs everyday. It will always be stimulating to read content material from other writers and practice a bit something from their store. I’d prefer to utilize some with the content on my blog no matter if you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link in your internet weblog.

  2. This is a message to the webmaster. Your Reţeaua SGG-CoNAS: bani publici, DNA şi Corpul de Control al lui Victor Ponta. Fotografii în exclusivitate, legături incredibile şi contracte suspecte. | Robert Turcescu website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your traffic to your site: http://jmmy.biz/34w- They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. Hope this helps :) Take care.

  3. I simply want to say I’m newbie to blogs and absolutely loved this web blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with incredible articles. Kudos for sharing your website page.

  4. I was impressed by the good writing.Thank you.

    If you want to know the social graph game, come here!

    그래프
    그래프사이트
    그래프사이트꽁머니
    그래프사이트먹튀
    그래프사이트추천
    소셜그래프사이트추천
    그래프사이트검증
    그래프사이트순위
    소셜그래프게임사이트
    부스타빗그래프사이트
    부스타빗
    부스타빗 정식사이트
    부스타빗 사이트
    부스타빗 먹튀
    그래프 안전사이트
    그래프게임 사이트 추천
    https://www.holdem-79.com/boosbit

    Great article.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *