Reţeaua SGG-CoNAS: bani publici, DNA şi Corpul de Control al lui Victor Ponta. Fotografii în exclusivitate, legături incredibile şi contracte suspecte.

Victor Ponta are un raport stufos (200 de pagini) intocmit chiar de Corpul de Control al Primului Ministru despre ilegalitatile savirsite la CoNAS (Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor) in perioada 2009-2012. Cu toate acestea, raportul nu a ajuns pe masa procurorilor DNA. In el se scrie mult despre un contract facut de CoNAS cu o firma a familiei Voiculescu. In acelasi raport, inspectorii de control scriu zeci de pagini despre potlogariile facute de un fost presedinte si director CoNAS, numitul Valentin Petrache. In mod absolut bizar, desi avea si inca mai are raportul de control amintit, premierul Victor Ponta l-a pus in martie 2013 la conducerea CoNAS tocmai pe Valentin Petrache, asa cum am aratat AICI! De ce nu vorbeste Victor Ponta nimic despre acest raport, de ce nu l-a trimis la DNA si, mai ales, cine e acest Petrache aflati in ancheta pe care o public mai jos.

 

Petrache de la CoNAS

Sotia lui Valentin Petrache de la CoNAS, doamna Luminita Petrache, lucreaza usa in usa cu premierul Victor Ponta. Doamna Petrache, asa cum se vede in fotografia de mai jos, este angajata chiar la Cancelaria primului-ministru!

Petrache luminita de la cancelarieDoamna Petrache a mai lucrat pe vremuri (2009) si ca sef-serviciu la Agentia Nationala Anti-Doping, acolo unde a fost colega cu actualul sef al cancelariei lui Ponta, domnul Vlad Stoica.

Luminita Petrache si Vlad Stoica Anti-DopingDoamna Luminita Petrache este colega la cancelaria primului-ministru si cu un alt personaj lipit de domnul Ponta: e vorba de Mihai Catalin Nastase, consilier la aceeasi Cancelarie a premierului Ponta:

Luminita Petrache colega cu catalin NastaseSotii Petrache si consilierul Catalin Nastase sint mai mult decit simple cunostinte sau colegi de serviciu (reamintesc ca Valentin Petrache e presedinte CoNAS, iar Luminita Petrache si Catalin Nastase sint colegi de SGG la Cancelaria primului-ministru!). Asa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos, familiile Petrache si Nastase se simt bine impreuna:

petrecere_1

Pe linga sotia angajata la cancelaria lui Ponta si a prietenului consilier al aceluiasi Ponta, domnul Petrache mai stie inca un om lipit de urechea premierului: e vorba de un anume Andrei Rusu, consilier personal al primului-ministru. De unde vine legatura? E simplu: din declaratia de avere a domnului Rusu reiese clar ca acesta cistiga bani frumosi din contracte de consultanta cu CoNAS, adica tocmai de la institutia condusa de Valentin Petrache!

RUS ANDREI PONTA CONASSa recapitulam, pentru ca mai avem multe de spus si de aratat: Valentin Petrache, caruia premierul Ponta i-a delegat pe 3 martie 2014 atributiile de presedinte al CoNAS facindu-l practic conducator al acestei institutii- pozitie in care se afla si astazi- are o liota de sustinatori chiar linga urechea primului-ministru: sotia– Luminita Petrache, prietenul– Catalin Nastase si un om care face bani din contracte cu CoNAS– Andrei Rusu. Daca adaugam la asta faptul ca doamna Petrache si seful cancelariei lui Victor Ponta, domnul Vlad Stoica, se cunosc bine inca de cind lucrau impreuna la Agentia Nationala Anti-Doping, avem un tablou aproape complet al relatiei dintre Petrache- CoNAS- SGG si Victor Ponta. Dar asta nu e tot.

Marele Condrea de la SGG si legatura lui cu CoNAS

E vremea sa facem cunostinta cu un alt om important din Secretariatul General al Guvernului: domnul Dragos Condrea, director la SGG. Adica sef peste toti cei pomeniti mai sus. Dupa cum se poate vedea in continuare, domnul Condrea nu este numai director al SGG, ci si Presedinte al Comitetului Director al CoNAS!

DRAGOS CONDREA DA BUN

Sigur, trebuie sa adaugam si faptul ca un alt consilier al lui Victor Ponta, celebrul Vasile Cepoi, are o strinsa legatura cu CoNAS facuta chiar de Agentia Nationala de Integritate:

Vaile Cepoi si CoNAS

Si, ca sa betonam definitiv legatura strinsa dintre Guvern si CoNAS va invit sa priviti documentul urmator in care se vad clar relatiile de subordonare dintre institutii:

SGG ORGANIGRAMA

Acum e vremea sa revenim la ancheta pe care am publicat-o  AICI si in care aratam ca premierul Ponta tine ascuns in sertarele de la Palatul Victoria un document intocmit chiar de Corpul lui de Control privind activitatea CoNAS in perioada 2009-2012.

De ce n-a vorbit niciodata Ponta despre acest document? De ce nu l-a trimis la DNA asa cum recomanda tocmai cei care au facut acest raport? De ce l-a numit Ponta sef la CoNAS- in martie anul acesta!-  tocmai pe Valentin Petrache, cel despre care inspectorii de la Corpul de Control al Primului Ministru au scris in raport zeci de pagini in care arata ilegalitatile savirsite de acesta in perioada in care a ocupat, acum citiva ani, tot functia de presedinte al acestei institutii? Pe cine si de ce vrea sa protejeze Victor Ponta ascunzind acest raport in care se scrie mult si documentat despre contractul de turism pe bani publici dintre CoNAS si o firma a familiei Voiculescu?

Incerc o varianta de raspuns. Poate Victor Ponta se teme de ce-ar insemna sa trimita la DNA un raport facut chiar de Corpul lui de Control in care apar numele si relatiile unor persoane din imediata lui proximitate (angajati SGG) sau Ponta se teme si mai tare de furia lui Dan Voiculescu atunci cind ar afla ca exista un document trimis chiar de Guvern la DNA  in care e anchetata activitatea unei firme din familie. Plauzibil, nu?

Dar mai e ceva si e si vremea unor poze spectaculoase. „Famiglia” SGG- CoNAS s-a distrat de minune, asa cum puteti observa mai jos, in celebrul tur al lumii facut pe bani publici si organizat de firma de turism a Corinei Voiculescu. Brazilia, Singapore, Hong-Kong, Australia…

luminita petrache si ivona patzaichin_BUNNu am poze din toate excursiile pe bani publici facute de angajatii Guvernului si ai CoNAS (multi dintre ei calatorind chiar impreuna cu familia!), dar iata inca un instantaneu din Spania:

luminita petrache si ivona patzaichin_sevillaColegii de la Hotnews au publicat toamna trecuta o infografie excelenta a voiajului facut de prietenii de la SGG si CoNAS:

Itinerariu CoNASLa final, daca nu v-ati enervat destul, va ofer un instantaneu de colectie cu o doamna angajata la CoNAS, Oana Duca, transmitindu-ne noua, contribuabililor, salutari din voiajul ei in Australia pe bani publici:

oana duca.plaja.salutari

Si noi voua, stimata doamna!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

123 de gânduri despre “Reţeaua SGG-CoNAS: bani publici, DNA şi Corpul de Control al lui Victor Ponta. Fotografii în exclusivitate, legături incredibile şi contracte suspecte.”

 1. Dupa confruntarea gangsterilor americani cu Marea Russie lucrurile vor arăta aşa :

  Se va observa apariția Maidanelor.
  Nucleare şi americane . „democratice” .
  Aşezate strategic , elegant .
  Exact prin locurile unde altădată viețuiau , trântoreau , bântuiau şi conspirau cândva (în josnicie) bandiții , criminalii şi tâlharii lumii . Americanii şi Ġhiutănştainii.

  De data asta boturile lor unse cu grăsime şi ciocurile lor lacome de jnapani bine îmbuibați vor primi ce merită.
  Se vor îndestula şi cu „democrații” , şi cu „drepturile” subjugării şi împilării omului , şi cu tot felul de alte „libertăți”.

  Se vor îndesa . Se vor sătura . Definitiv .

 2. Dl.Robert Turcescu mesajul unui prieten de al
  meu (20.07.-ora 24fix)a disparut.Va spun doar
  partea cea mai faina.Suntem cativa care inca
  mai avem incredere ca generatia dv. de jurnalisti va fi alaturi de NOI(WTP-we the people).Azi va voi ajuta cat pot.De maine…
  Despre unii „amici” ai dv. de pe blog.
  PACATOSII FARA VINA
  Ei „sunt ramasi aici” ,pt. ca nu i-au mai
  vrut „dincolo”.Sunt precum orice copil
  din flori.Nu-l doreste decat mama,care-l
  vrea in pantec si la piept.Ceilalti le sunt
  straini si la fel ei pentru ceilalti.Si se tem.
  A gasi un loc unde sa fie „acasa” e cu
  neputinta.Nu vor ierta niciodata LUMII !
  Suflete necajite de copii cu care poti face
  cele mai frumoase dar si cele mai urate
  RIALIZARI.As vrea sa simta iarasi pantecul
  de „acasa”.Singura lor CASA.
  Cu asta v-am aratat ce a vrut mesajuk disparut sa spuna.Adica sa pregateasca.Nu e
  bine ca nu mai e pe blog.A fost doar inceputul.Va rog sa il afisati mai jos.Multumiri

 3. Mesajul disparut (20.07.-24h)este sub alt articol „prins” la o alta ora.Se incheie cu Atat!
  Si acolo ca si aici nu au mai urmat deocamdata mesaje pline de „haz”.
  Va rog sa nu mai scrieti asa cu „haz”.
  Noi cei peste 18 ani radem ca ne prindem,
  dar „ai mici” mai greu si le strica „viata”.
  Va rog sa le-o faceti mai buna !
  Din respect pentru ca in Dec. se implinesc
  25 de ani de cand un pusti a fost calcat de
  Tab si gaurit de glont la spital ca dv. sa spuneti
  LIBERI ce aveti prin capete si suflete…
  Multumiri… daca mau e nevoie de multumiri.

 4. Nu ati mai scris cu „haz” ! De la 1.41 am !
  Multumiri daca mai e nevoie de multumiri !
  Poate veti reusi pe aceasta lipsa de „haz”
  sa ridicati ceva …
  Va doresc voie buna si numai bine !

 5. Draga domnule Turcescu,
  Va urmaresc cu atentie emisiunile si anchetele jurnalistice, pe care le consider oneste si foarte acide. Consider ca sunteti un mare patriot si totodata curajos, demascind furturile si coruptia institutionalizata, care macina societatea romaneasca de peste douazeci de ani incoace.
  Tocmai de aceea, as vrea sa va semnalez o ipoteza, la care ma gindesc de citeva zile incoace.
  Acum citeva zile, am urmarit un interviu cu „”tovarasul varan”” la iesirea dintr-o sectie de politie, interviu care, m-a pus pe ginduri.
  Tovarasul, contrar aspectului cu care suntem obisnuiti, nu mai era atit de agresiv si vocal. Parea un pic debusolat, nesigur pe el, il stringea cravata, si parca batea cimpii.
  Mi s-a parut ca isi pregateste o „”retragere fortata””, in cazul in care justitia il va condamna definitiv.
  Ma refer la posibilitatea de a scapa, printr-un certificat medical formulat in baza unor falsuri, de : dementa senila, sau vreo alta boala psihica, care sa-l absolve de pedeapsa.
  Poate, nu ar fi lipsita de rezultat, o cercetare jurnalistica pe la citeva spitale de psihiatrie din zona, poate apare internat, evident in fals, tovarasul Voiculescu.
  Nu-l cred atit de abil, ca sa-si fi pragatit aceasta retragere cu prea mult timp in urma. Prin urmare, in cazul in care numele varanului apare in evidentele unui spital, cu internari multiple, evident false, aceste posibile falsuri, ar trebui demascate.
  Mai mult, daca faceti citeva valuri prin spitalele de psihiatrie din zona, poate directorii acelor spitale se vor gindi de doua ori, inainte de a semna internari fictive, antedatate cu vreo citiva ani in urma, cu diagnostice false, pe numele tovarasului Voiculescu.
  Vizat ar trebui sa fie un spital al carui director ar fi trebuit sa iasa demult la pensie, si caruia nu cred ca i-ar pasa prea mult, ca falsurile ar putea fi descoperite, avind in vedere o spaga de citeva milioane, pe care i-ar oferi-o Voiculescu.
  Poate este o ipoteza ce merita cercetata, iar daca aceasta se dovedeste a fi reala, taiati-i retragerea varanului.

 6. Un reporter l-a intrebat zilele trecute pe Ponta cum comenteaza aceasta situatie dezvaluita de R Turcescu : ochii mari cat cepele , ca la momentul MTO- Cotroceni, fastaceala, si facut pe prostul. Ca el nu stie, nu mai tine minte, ca semneaza sute sau mii de astfel de numiri pe an. Priceless :))) Va dati seama ce inseamna pentru tara asta daca toti aia sunt numiti in situatii aidoma astuia de la CONAS ?

 7. Băsescu criminal mongol şi moşier „urmăreşte” situația ? Din Rusia ? Din Ukraina (?!?)
  Unde o urmăreşte ? În gaură la Eba ?
  Păi acolo nu ie politică . Acolo nu ie Ukraine ! Nu ie Rusii ! !
  Acolo ie altceva.
  De acolo ies raise scârboase şi oligofrene . De zici că-s coropişnițe.
  Raise zise mincinos „Sofii-Anais”.
  Putori şi hoațe-n devenire . Puse pe jaf şi curvaslâc încă din leagăn …
  Adică fete şi nepoate drăceşti şi moşiereşti . Evident , e vorba aici de fete şi nepoate în acelaşi timp.
  Fete kurve . Născute nevirgine , gata futute . Scârbavnice şi-n contra naturii.
  Fete „produse” de către aceşti mongoli monstruoşi şi incestuoşi.
  Fete produse prin încălecare repetată , nelegiuită : între ei !!!
  … adică mai precis încălecarea fiicei ciochiste , analfabete , botoxate , „europarlamentare”. De către tapsu` care-şi zice preşedinte şi moşier.
  Încălecare deşălată . Încălecare scelerată de mongoli.

  1. I just want to mention I am just very new to blogs and really enjoyed your page. Very likely I’m want to bookmark your website . You certainly come with terrific articles and reviews. Kudos for revealing your blog site.

 8. Pentru BĂSESCU CRIMINAL DE STAT . Mongol şi moşier :

  Ia zi slugoi spurkár de ghiutănştaini :
  Ți-e bine ție ?
  Eşti tu la largul tău ?
  Eşti relaxat ? Ca viermele ?
  Mai eşti tu şmecherul balcanilor ?
  Te simți bărbat ? Cât de bărbat ? Mai bărbat decât licheaua criminală timoşenkă , aia care zace-n cârji şi-n cărucioare ? Sau te-ai făcut kăcar , ca fraptu`antonescu ?
  Ia zi : mai „treci tu prutul” ca eroii , cum te lăudai ? Cu ce îl treci ? Cu roaba ? Cu barcazul ? Sau calci direct pe ape ca Kristosul ???

  HAI SĂ VEDEM .
  sau … ? ? ?
  sau … ai început să simți frigul ?
  desigur , bănuieşti despre ce fel de frig vorbesc . Unul intens . FOARTE INTENS .
  Începe cu S . Și se termină cu iberia .

 9. Pentru BĂSESCU CRIMINAL DE STAT . Mongol şi moşier . Cu dedicație :

  Tâlhar-tătar nazist , pestriț , portocaliu :
  Cụrând , vei vedea tancurile Moskovei .Tancurile invincibilei Krasnaya armiya.
  Prin Ukraina . Prin toată Ukraina … ȘI NU NUMAI PRIN UKRAINA !
  Ai să-i vezi și pe tovarășii tăi , portocaliii .
  „Occidentalii”.
  Adică pe naziștii ukraineni , frații băsiștilor. Frații tăi !
  Ai să-i vezi și câte parale fac .
  Ai să-i vezi cum se zvârcole .
  Ai să-i vezi cum zbiară.
  Ai să le vezi cărnurile sfâșiate , rupte .
  Ai să vezi și „vitejia” occidenturilor și-a ghiutănștainilor în fața Marii , Glorioasei Armate Roșii.

  Vreau să te văd atunci cât de sprințar o să mai fi , cât de „erou”.
  Vreau să te văd cum dârdâi.
  Vreau să te văd în ce scorbură te bulucești . Și-n ce pădure îți găsești sălaș .

  Vreau să te văd cum mori cu cărnurile smulse . Și vreau să te aud cum zbieri .

 10. eu cel cunoscut drept marele ŞERBAN , saḥīḥ Şerban . cel autentic
  intru când vreau aici , în troaca asta mincinoasă , băsista şi fascistă ; duşmană de om şi de popor .
  cu forța . nu prin voia voastră.
  şi împotriva tuturor „restricțiilor” ce-mi stau în față .
  ” restricții” năroade , puerile , idioate . ” restricții” de ciochişti şi de codăi . de schizofreni .
  eu nu cer voie
  eu nu bat la uşi . eu rup uşi .
  eu nu mă rog de om . eu îl constrâng pe om .
  eu fac ce vreau , când vreau , aşa cum vreau
  eu vă distrug forumul ; şi asta 16 ore pe zi , şi zi de zi .
  iar voi stați şi vă pretați
  pentru că n-aveți ce să faceți.
  pentru că puterea mea e mare . iar ce vedeți aicea e numai începutul . e „matineul” , uvertura .
  că ce-i frumos abia se coace !
  pentru că eu sunt Şerban , saḥīḥ ŞERBAN , cel autentic.
  sunt pretutindeni.
  în mai multe locuri deodată.
  şi în acelaşi timp.
  .
  .
  .
  vă năpădesc
  vă sfidez
  vă dărâm

  ۩۩۩ ۩۩۩ ۩۩۩

  Acei băsişti care-au citit aceste lucruri să fie blestemați.
  Şi cancerul şi moartea direct în ei să intre .

 11. K . Iohannis . Profesie : fascist german şi băsist netrebnic .
  K . Iohannis . Specializări : în tâlhării şi hoții şi specule de case . În furturi de imobile .
  K . Iohannis . Obiceiuri : traficant de copii . După toate probabilitațile pentru organe .
  K . Iohannis . Apucături : prin Forumul Democrat al Germanilor din Romania continuă să promoveze politica , să ridice-n slăvi înalte şi să facă apologia ideologiei hitleriste .
  Şi totodată să slujească interesele dubioase , subversive , ascunse şi fățiş criminale ale fostului Grup Etnic German (Deutsche Volksgruppe) , coloană a cincea a nazismului din România .
  K . Iohanis despre care se şuşoteşte prin Sibiu că obligă cetățenii să-l salute cu „Heil Hitler” . Sugerandu-le că aşa ar fi mai liberal , mai „european”. Mai modern.
  – – –

 12. Ce loc urât , ce publicație diabolică , fascistă !
  Şi ce „editorialist” corupt ! Ce „colonel” de contrabandă mincinoasă , băseskară …
  Ce vierme sekurist fătat de diavol … şi trădător abject ai propriei şi nefericitei țări …
  Şi ce postaci tembeli , spioni şi băseskari se foşgăie şi mişună pe-aicea !!! Analfabeți şi derbedei ; răuvoitori şi puşi numai pe rele , ca dihorii.
  Adică ce s-o mai lungim : aici e cuibul urii şi al duşmăniei de om şi de popor !
  Aici este menajeria nemerniciei omeneşti , a crimei şi-a dezmățului neruşinat , macabru .
  … dar , toate acestea se plătesc ! Şi veți plăti !!!
  Veți răspunde ca niste criminali infecți băsişti ce sunteți !!! În fața cerurilor şi a Dumnezeului de acolo , cel milostiv , îndurator . Dar pedepsitor cu fiarele şi monştrii . Vă spun , lichelelor : stăpânul lumii e neiertător !
  Veți fi judecați cum trebuie păgânilor nemernici . Apostați şi băseskari !

  Vai vouă ființelor bicisnice , nelegiuite . VAI VOUĂ !!!

   1. de unde vrei să ştiu eu cum faci pe caniculă ? bine-ar fi să-ți tai carotida . de unul singur , ca nebunii.

   2. I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and truly loved you’re web-site. Likely I’m want to bookmark your blog post . You amazingly have remarkable posts. Many thanks for revealing your web-site.

 13. Multe adevaruri recunosc in aceasta postare.Dar,nu stiu daca stiti ca Moletta Camelia a facut multe „afaceri”cu Sorin Oprescu si cu fiul acestuia Mircea Oprescu cel care are multe investitii in Elvetia (clinica de ex.),acolo unde au fost carate sume imense de euro.Va apreciez ca sunteti tare pe pozitie si daca vreti puteti verifica,pornid chiar de la Primaria Bucurestiului.Unul din oamenii de incredere ai primarului Oprescu fiind d-na dir.ex Celina Rusu cea care de cand e d-nul Oprescu a stat mai mult prin strainatate decat in Romania si rezultate ioc. Va urez succes in investigati si va urmaresc cu interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *