Văcăroiu, nici nu ştii ce surprins astăzi vei fi! Cum se fac la CoNAS controalele „moi” ale Curţii de Conturi. Cînd cumnatul controla, cumnata lui se angaja! Documente exclusive

Despre ilegalitatile de la CoNAS (Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor) am scris mult. Si tot ce am scris s-a bazat pe documente oficiale pe care le-am consultat cu atentie. Iata o infografie cu cele mai importante dintre aceste documente, toate fiind note de control intocmite de institutii ale statului (care au cheltuit resurse importante de timp, dar si financiare pentru a scoate la iveala toata aceasta bataie de joc cu fonduri publice!).

Controale in valAsadar, controale multe, acuzatii mari si grele, dovezi gramada, sute de pagini scrise, propuneri care de care mai severe, controlorii lui Ponta (!) propun chiar trimiterea actelor de control la DNA, apoi batista pe tambal! De ce? Dincolo de complicitatile si cumetriile CoNAS-SGG, iata azi dovada unei complicitati incredibile intre controlori si controlati. Sau, altfel spus, cum o mina spala pe alta si amindoua isi bat joc de banul public. Priviti cu atentie documentele de mai jos:

CC si angajare Brega

In partea stinga, ordinul prin care in noiembrie 2012 fostul presedinte CoNAS, Lukacs Vilmos, o angajeaza consilier pe o anume Izabela Brega. In dreapta, un raport al Curtii de Conturi (incheiat dupa luni bune de cercetari in decembrie 2012) in care apare ca membru in echipa de control un anume Alexandru Brega. Da, ati ghicit: cei doi sint rude. Cumnati. Adica fratele domnului Brega de la Curtea de Conturi e casatorit cu doamna Izabela Brega de la CoNAS. Iar doamna Brega a fost angajata la CoNAS exact in perioada in care cumnatul ei se pregatea sa scrie concluziile din raportul Curtii de Conturi despre CoNAS! Va las pe dumneavoastra sa ghiciti cum a iesit raportul. Mie mi s-a parut, iertati-mi expresia, moale. Spre foarte moale. Si ca sa-l faca si mai moale, dupa ce si-a angajat cumnata la CoNAS, Brega de la Curtea de Conturi l-a chemat pe presedintele CoNAS, Lukacs Vilmos, sa o dea la pace intr-o sedinta de conciliere. Priviti:

Conciliere CONAS CC 001Nu e niciun secret ca multe firme private dau spaga controlorilor Fiscului, Sanepidului etc. Dar cazul de mai sus dezvaluie un alt fenomen: spaga data de institutii ale statului, catre controlorii veniti de la alte institutii ale statului prin angajarea rudelor. Stiu ca nu e un fenomen neaparat nou, dar ancheta de mai sus e cu dovezi, si nu pe vorbe.

P.S

In special pentru colegii din presa: relatia de rudenie (cumnati) dintre Izabela Brega (CoNAS)  si Alexandru Brega (Curtea de Conturi) e supra si super documentata. Am copii dupa acte doveditoare care arata ca:

-Alexadru Brega e casatorit cu o anume Tatiana Brega

-Izabela Brega e casatorita cu Viorel Brega

-Izabela Brega s-a numit inainte de casatorie Oprea. Pe parintii ei ii cheama Ion si Valentina

-pe parintii fratilor Brega ii cheama Mihai si Floarea

-Mihai si Floarea Brega le-au lasat mostenire fratilor Alexandru si Viorel Brega un imobil in strada Fetesti din sectorul 3 al Capitalei


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

158 de gânduri despre “Văcăroiu, nici nu ştii ce surprins astăzi vei fi! Cum se fac la CoNAS controalele „moi” ale Curţii de Conturi. Cînd cumnatul controla, cumnata lui se angaja! Documente exclusive”

  1. Românii trebuie să ştie :

    Prokurorii ce au instrumentat samavolniciile fasciste în contra noastră , a poporului şi a familiei Voiculescu sunt civili în măsura în care eu sunt popă , schimnic , stareț sau arhimandrit.
    Legitimațiile de sekuritate băseskară sunt perfect vizibile , oricât s-ar strădui să le pitească „subtil” şi printre dinți .
    Cu cât aceştia le dosesc mai tare , cu-atâta latră hohotind mai abitir şi la vedere netrebnicia lor şi-a lor „meserie” . Şi meşteşugul lor de trădători . Şi apucăturile „specifice” , de fiare .
    Şi tot ce e mai rău pe lumea asta.
    La fel şi întrutotul transparente sunt comploturile ce le urzesc aceştia .
    Şi sadica prigoană împotriva a tot ce nu e prea-plecat tâlharului traian băsescu şi a străinilor ce l-au ținut şi-l țin aici în funcție . În contra noastră şi-n disprețul voinței populare , dar în slugărnicie de străini . Străini rapaci şi hlapămi . Străini aduşi de vânt , de nicăieri . Străini vicleni şi profitori de peste mări şi țări . Ce-şi văd doar interesul lor „strategic”. Iar interesul este acela de-a îngloda această țară-n datorii cumplite , de-a se îmbuiba pe ei şi neamul lor , de-a ne răpi şi rispi resursele . De a ne jupui fără ruşine . De-a ne fura şi apa de băut . De-a prigoni şi-a umili români.

    Lovind cu bună-ştiință în nevinovați , prokurorii ce de ani de zile batjocoresc şi chinuie această țară sunt parte integrantă dintr-un plan drăcesc.
    Plan sumbru ce are ca finalitate groznică un sigur lucru : gonirea românului din țara lui . Plan criminal şi trădător , plan născocit de lumpenul băsescu şi ai lui stăpâni străini.
    Plan în care locul bun , cel principal , „de cinste” şi de forță e rezervat cu dărnicie sugoilor şi spurkăciunilor de sekurişti ce-şi zic cu nesimțire „prokurori” .
    Aceşti gestapovişti sunt ființe sumbre şi fasciste . Sunt entități lugubre şi schingiuitoare de români.
    Şi-s inventate şi aduse la lumină de BĂSESCU CRIMINAL MONGOL , CRIMINAL DE STAT şi moșier . Şi de slugoaica lui favorită şi slinoasă , criminala cea numită Monica (beria) Macovei . Duşmanca noastră , a poporului. Şi chinuitoarea tuturor Românilor . Cea care ne vinde , ne reclamă la străini . Pentru ca să ne distrugă .
    Această cotoroanță aplauda rânjind cu frenezie în timp ce era adânc ascunsă în coteața-i cea luxoasă din Bruxelles . Sărbătorea cum oamenii erau terorizați de prokurori , batjocoriți şi chinuiți . Speriați şi scoşi din minți . Amenințați cu puşcării . Făcuți de râs la porți , pe străzi . Şi asta în dispreț şi-n blasfemie mare : cu biblii şi cătuşe . În vara lui 2012 .
    În vara referendumului.
    În anul în care cu dispreț ne-a fost furată voia de libertate . Şi ni s-au frânt speranțele şi bucuria . Şi-n care străinii ne-au batjocorit mai rău ca pe-o gubernie.

    Poporul însă îşi are puterile sale .
    Puteri ce-şi au sorgintea în pământul ăsta .
    Şi în istoria noastră de români , cu bune şi cu rele .
    Şi-n gloria şi-n mândria şi-n faptele ce-au fost . Nu în străini , spioni şi sabotori .
    Nu în caiafe , cutre şi pazvanți.
    Nu în pacepe şi fugăi .
    Nu în lachei şi ghiutănştaini.
    Puteri ce nu pot fi înfrânte de aceşti năimiți . Poporul îi va „răsplăti” aşa cum se cuvine .
    Poporul le va da ce merită.
    La va da , să le ajungă . Le va da , să curgă din ei .

    ===============

      1. Verdictu’ o sa fie condamnare, ca asa vrea Basaul tau !!! In privinta noastra, n-ai decit sa ne sugi pula, MIE si MARELUI SERBAN si in general tuturor celor care-l futem in gura pe Basau !!!

  2. Cred ca pizdele vorbitoare ANA si SONIA vor avea orgasm cu ejaculare pina in tavan cind vor afla ca Voiculescu e condamnat de ,,justitia independenta” !

  3. Criminalul terorist din WC-ul cotrocean are doua mari trofee in vitrina, Nastase si Voiculescu !!! Si e posibil sa-i aibe si pe Dragnea, Ponta sau Mazare !!! Ca el asa a inteles sa faca politica, cine e pretenar cu el, este protejat si favorizat si cine i se opune fatis, este aruncat in puscarie sau daca se poate sa-l asasineze, cum a incercat cu Nastase !

  4. A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular publish amazing. Great job!

  5. I just want to mention I am all new to weblog and definitely enjoyed your web site. Probably I’m want to bookmark your website . You actually come with exceptional articles and reviews. Thanks for sharing with us your web page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *