Bani pentru campanie, filiera elvetiana. Doua contracte ale Intact Media Group, fotografii si inscrisuri pe care le vedeti publicate in premiera. Alessandra Stoicescu semneaza in calitate de director executiv al Intact Media Group. O provocare pentru Catalin Tolontan si Mircea Toma.

Pentru inceput, faceti cunostinta cu actorii principali din aceasta ancheta jurnalistica:

1. SC Intact Media Group SA, adica trustul de presa al familiei Voiculescu (pentru cine are chef sa citeasca mai mult, poftiti: http://www.intactmediagroup.ro/)

2. Alessandra Stoicescu, director Executiv Intact Media Group, realizator Antena 3

3. George Daniel Matiescu, general Manager – Intact Publishing

4. Camelia Moletta, director de Marketing al SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL, o firma elvetiana infiintata pe 30.08.2012 avind ca obiect declarat de activitate, „promovarea schimburilor comerciale intre Romania si Elvetia si intre partenerii lor din Uniunea Europeana„.

5. Banii– sute de mii de euro

6. Politicienii romani care au beneficiat in decembrie 2012 de finantari electorale mascate, venite pe o filiera elvetiana, din partea unei firme private straine, desi legea finantarii partidelor politice din Romania interzice o astfel de practica.

Si acum, primul document: contractul cu numarul 101/03.12. 2013, incheiat intre grupul de presa al familiei Voiculescu ( SC INTACT MEDIA GROUP SA) si firma elvetiana SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL, in care se scrie negru pe alb ca e vorba de servicii care vizeaza „in principal, promovarea Beneficiarului si a candidatilor desemnati de acesta in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012”. Stiu ca pare incredibil, dar priviti si cititi dovezile:

Contract 101-1Contract 101-2

 

 

 

 

 

 

 

Contract 101-3Contract 101-4

 

 

 

 

 

 

 

Contract 101-5Contract 101-Anexa 1

 

 

 

 

 

 

 

Contract 101-Anexa 2Contract 101-Anexa 3

 

 

 

 

 

 

 

Daca n-aveti chef sa parcurgeti toate documentele va puteti imagina un scenariu si un contract destul de asemanatoare cu cele din celebrul „caz Ridzi”. Adica promovare electorala mascata sub forma unor stiri sau advertoriale. De data asta, insa, banii vin pentru Intact Media Group de la o firma straina. Suma de aproape 20.000 de euro nu pare mare, dar ce-ati zice s-o inmultim de zece ori intr-un alt contract semnat pe 12.12.2012 intre aceleasi entitati? De data asta e vorba de 200.000 de euro  pentru „publicarea unui numar de 10 advertoriale pe site-ul antena3.ro, jurnalul.ro si incomemagazine.ro in perioada 15 decembrie 2012-15 ianuarie 2013:

12

 

 

 

 

 

 

34

 

 

 

 

 

 

56

 

 

 

 

 

 

7Probabil ati observat, documentele prezentate nu au stampile si, uneori apar semnaturi, alteori nu apar. Petru cei care se indoiesc de autenticitatea lor sau se gindesc ca aceste contracte nu au fost puse in aplicare, iata dovada ca ele sint autentice si, mai ales, proba ca au fost prestate serviciile pentru beneficiari, oricare ar fi fost acestia: Intact Media Group pare sa fi executat serviciile, dar a apelat la un avocat ca sa-si incaseze banii. Nici elvetienii nu mai sint ce-au fost, daca au ajuns sa dea o teapa unui mare grup de media din Romania!

Barou poza

Scurta recapitulare: o firma elvetiana, SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL, incheie trei contracte (eu am reusit sa gasesc doar doua!) cu numerele 101, 103, 106/2012 in valoare de citeva sute de mii de euro, in plina campanie electorala pentru alegerile generale din 2012, pentru a promova niste candidati indicati de ea (asa scrie in unul din contracte!), pentru a publica advertoriale (nu stim despre ce, poate tot despre politicieni?), pentru a face un spot TV de 30 de secunde (poate tot pentru un politician?), dar si pentru servciii de comunicare si PR (pentru cine, oare nu tot pentru niste politicieni?), toate aceste servicii urmind a fi furnizate de SC Intact Media Group SA, adica de grupul de presa al familiei Voiculescu!

Mai sa fie! Oare elvetienii nu stiau ca potrivit LEGII nr.334 din 17 iulie 2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, „este interzisă finanţarea campaniei electorale, în mod direct sau indirect, de către persoane fizice ori juridice străine„? Ca asa scrie la capitolul IV, art. 24 din respectiva lege! Si daca nu stiau elvetienii, sa nu fi avut habar de aceasta prevedere legala jurnalista Alessandra Stoicescu de la Antena 3, chit ca atunci cind a  semnat respectivele contracte o facea in calitate de director executiv al SC Intact Media Group? Ma indoiesc, zau asa!

Dar ce-o fi cu elvetienii astia dispusi sa investeasca in amarita noastra de campanie electorala? De unde vin ei? Si unde (se) duc?

Pai, sa ne uitam cu atentie la firma „SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL”. Ia uite ce scrie la Registrul Comertului din Tara Cantoanelor in legatura cu ‘mneaei:

CFHR 1CFHR 2

Surpriza: elevetienii sint, de fapt, doi romanasi si-un elvetian. Trei, Doamne, si toti trei, s-au gasit sa sprijine cu sute de mii de euro bagati in trustul de presa al lui Voiculescu, niste candidati la alegerile din 2012! Pe unul dintre romanasi il cheama Aurelian Duca, pe celalalt, Andrei Calin Zanc, iar elvetianul e un anume, Jean Di Domenico. Director de marketing al firmei, dupa cum reiese din contracte este o doamna pe nume Camelia Molletta. Sa-i luam pe rind, dar in ordine inversa. Sa incepem cu Moletta. Pentru inceput, iata doua poze cu doamna in cauza:

Moletta cu HaiducMoletta

Camelia Moletta e intr-o rochie neagra, iar in prima fotografie apare si fostul presedinte al Academiei Romane, Ionel Haiduc (in stinga, par alb, sprincene stufoase, cravata neagra). Instantaneele sint de la o intilnire a „obrajilor subtiri”, petrecuta acum citiva ani pe tarim elvetian. Ce cauta Haiduc linga Moletta? Aveti putintica rabdare, poate aflam!

Deocamdata, un citat lung, dar important, din articolul publicat de Catalin Antohe in Evenimentul Zilei, acum o luna de zile:

„Surse confidenţiale au dezvăluit, pentru Evenimentul Zilei, că afacerea CoNAS ar putea genera un cutremur de proporţii în întreaga politică românească. Cheia afacerilor derulate în jurul CoNAS se află în mâinile unei doamne numite Camelia Molletta, cetățean elvețian de origine română, prezentată la un moment dat în presă ca fiind apropiată şi de Dan Voiculescu. Molletta ar ști, spun sursele, ce s-a întâmplat cu milioanele de euro dispărute de la CoNAS, în afară de cei 600.000 euro cheltuiți pentru deplasările de lux ale șefilor. Reporterii EVZ nu au reuşit să dea de urma Cameliei. Aceasta s-a pierdut în Elveţia, unde ar fi cercetată pentru înşelăciune şi deturnare de fonduri. „În stare de arest preventiv”, susţin aceleaşi surse. Ea, împreună cu o altă româncă, consilier local la un sector din Bucureşti, s-a ocupat şi de organizarea la CoNAS a unui curs pentru viitorii evaluatori de spitale. Cele câteva sute de cursanți ar fi fost selecționați din rândul oricărui naiv care avea de cheltuit în jur de 1.000 de euro. La sfârșit, pentru cei mai mulți, banii s-au dovedit aruncați pe fereastră pentru diplome fără valoare. Aceeaşi Camelia Moletta ar fi păcălit mai multe televiziuni particulare din România, cu care ar fi încheiat, în toamna anului 2012, mai multe contracte al căror obiect real era publicitate electorală pentru promovarea unor candidaţi pentru alegerile din luna decembrie a aceluiaşi an. În contracte nu se scria însă explicit de publicitate electorală, ne-au spus sursele, deoarece firma elveţiană care a semnat cu televiziunile, fiind persoană juridică străină, nu putea finanţa, legal, campania electorală. Deşi televiziunile şi-ar fi respectat partea de înţelegere cu privire la promovarea candidaţilor, nu au primit nici măcar un ban din zecile sau chiar sutele de mii de euro promise de Moletta prin contract. Soluţionarea dosarului Cameliei Moletta va provoca un mare deranj pentru mediul politic românesc. „La dosarul cauzei, se află mai multe dovezi, precum mesaje, emailuri de la persoane «cu nume» din România, foști primari și foști membri ai Guvernului„. Procurorii elvețieni au în acel dosar romane întregi despre cum se vântură milioanele prin politica românească, ne-au declarat aceleaşi surse”.

Ei bine, iata, am publicat eu azi doua asemenea contracte, iar in unul dintre ele se scrie clar despre „promovarea candidatilor desemnati de Beneficiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012„. Parchetul ce-o zice?

Eu am gasit contractele (doua dintre ele), dar de Camelia Molletta, asemenea colegilor de la EVz, n-am reusit sa dau. Am dat insa, asa cum ati putut vedea, de actionarii/proprietarii firmei SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL. Printre ei, un anume Aurelian Duca. Ei bine, domnul Duca e tatal unei domnisoare pe care am facut-o „celebra”in articolul de AICI: se numeste Oana Duca si a fost direct responsabila de acordarea acelui contract catre o firma de turism a familiei Voiculescu, prin care s-au cheltuit milioane de euro din bani publici cu excursii in jurul lumii facute de functionarii publici de la CoNAS. Poate va ajuta poza asta sa reperati personajul:

oana duca.plaja.salutariStiu, e complicat, dar, deh, s-au mai rafinat si tehnicile de finantare ale partidelor, s-au invatat smecherii noi, banii nu se mai duc direct catre trusturile de presa, vin cu manta, de afara, chit ca e ilegal, dar, citeodata, mai scapa prin documente si adevaratul scop al finantarilor de genul asta, adica bani pentru promovare electorala!

Asadar: Oana Duca, prin Conas, ii da un contract de milioane de euro firmei de turism a fiicei lui Voiculescu, iar tatal Oanei Duca promoveaza electoral pe sute de mii de euro, printr-o firma din Elvetia, niste politicieni-candidati in campania din 2012 (abia astept sa aflam care!) tot la grupul de presa al familiei Voiculescu. In plus, Academia Romana, despre ale carei afaceri cu terenuri date in arenda firmelor lui Voiculescu am scris de mi-a cazut mina, are oameni in structura colegiului de conducere al CoNAS, iar directorul de marketing al SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL care plateste sute de mii de euro pentru advertoriale la Intact media Group, apare in poze la o „masa elvetiana” cu fostul presedinte al Academiei Romane, Ionel Haiduc.

Traiasca elvetienii, Voiculestii si CoNAS, vivat Academia!

Nu vreau sa speculez, dar probabil va intrebati si voi ce-a obtinut SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL de la politicienii romani ca sa le intoarca un eventual favor si sa investeasca in campania electorala a unora dintre ei? Eu cred ca niste contracte. Poate a organizat niste seminarii platite cu bani europeni sau de la bugetul unor institutii pentru a intari „cooperarea romano-elvetiana” in domeniul afacerilor. Stiti cum se face: genul ala de masa rotunda organizata la Bruxelles, la Geneva sau la dracu’n praznic, la care se vorbeste doua ore si in restul zilelor de deplasare a delegatiilor se face shopping si/sau se maninca si se bea bine. Poate. Dar aici n-am dovezi. Inca. Am vazut insa pe site-ul Intact Media Group niste mese rotunde la care vin mari barbati de stat sa discute despre soarta unor domenii. La mai toate aceste intruniri apare in poze Alessandra Stoicescu, director executiv Intact Media Group. Pare un fel de amfitrioana, voi ce ziceti?

Intact Stoicescu Ponta Teodoroviciintact banicioiu-StoicescuIntact Ponta si Stoicescu

Ponta, Teodorovici, Banicioiu, Nita, Constantin sint toti aici. Si sint doar citeva poze. Intrunirile de genul asta sint finantate de firme, firmele au nevoie de contracte, politicienii dau contracte, dar au si ei nevoie de finantarea campaniilor electorale, asa ca, poate, firmele au niste contracte de publicitate cu vreun „media group” sau cu vreo firma elvetiana dispusa sa incheie ea niste „contracte de promovare a relatiilor comerciale romano-elvetiene”cu vreun media-group din asta… Naiba stie! Sau o avea dreptate sursa lui Catalin Antohe de la EvZ, care zicea ca sint si niste procurori elvetieni care stiu mai multe?

P.S. In curind, documente noi. Pina atunci, precizez ca am dialogat prin sms cu Alessandra Stoicescu, ea fiind plecata in SUA in momentul de fata. Doamna Stoicescu n-a stiut sa-mi spuna de la distanta si nici din memorie pentru ce candidati sau partid s-a incheiat contractul 101/2012. Poate-mi da un raspuns Gadea pina se intoarce doamna Stoicescu din State sau poate face Badea o pauza de motociclisti si ne spune el cine erau politicienii favoriti ai romano-elvetienilor de la Centre des Affaires Helvetico-Roumaines. Sau, cine stie, poate ne dau procurorii elvetieni citeva detalii…

Pina atunci, ii provoc pe amicul Catalin Tolontan de la GSP si pe amicul Mircea Toma de la Active Watch in maniera „Ice Bucket Challenge”: aveti 24 de ore sa spargeti gheata si sa exprimati un punct de vedere in legatura cu aceste contracte. Ce ziceti?

P.S. 2: Firma elvetiana SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL a fost lichidata anul trecut. Detalii in curind!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

76 de gânduri despre “Bani pentru campanie, filiera elvetiana. Doua contracte ale Intact Media Group, fotografii si inscrisuri pe care le vedeti publicate in premiera. Alessandra Stoicescu semneaza in calitate de director executiv al Intact Media Group. O provocare pentru Catalin Tolontan si Mircea Toma.”

  1. Oho, grea dezvaluire. Nu e surprinzator, e de asteptat ca politicul si mogulii sa exploateze astfel de mecanisme . Mai ales cand e vorba de partide bogate si amorale ca PSD si moguli media verosi ca Voiculescu.

    Bine ai revenit , RT.

    Mars la latrina, Sfarma Piatra .

      1. Robert Turcescu este prea destept, ca sa devina un parlit de somer fara o bucata de paine pe masa.

  2. Revenire can filme mult succes… O mare dorynta as avea la dvs.,daca se poate. Inanul 1990 ILIESCU(FALSUL PRESEDINTE, de atunci si dupa) afirma ferm convins , ca el este ATEU. As vrea sa explicati pe post la lelea Maria si la badea Ion ce inseamna cuvintul acesta. Avind in vedere ca PONTA este crescut de el nu mas indoi. Pentru acest motiv scriu , ca IOHANNIS este luteran dar macar are o credinta.

    1. Adevarat ca-i scris de mincinosul Basistilor ? Ma faci sa rid,..un gunoi invidios cum e Turcescu,altceva nu stie decit sa stearga pe basescu la kur,in rest zero.

      1. invidios pe cine ? pe gadea ? pe chiria lui de 3 euro pe un ap de 3 camere ? pe salariul de 15 000 euro sa manance cacat ? sau pe badea , ca nu mai are nimeni masuta pe pajiste ca el ?

      2. Sa o vedem si pe mahalagioaica de stoiceasca dand cu subsemnatul pe la DNA si mai apoi in arest preventiv pana la terminarea cercetarilor. Hai ca avem inchisori si pentru dame cu staif ca stoiceasca.

  3. Pentru Turcescu nu e in regula,afacerile sa fac pe bani ,cu contracte nu cum faci tu mai Turcescule ,lingi la Basescu si primesti sule.cred ca esti invidios pe aia mai destepti ca tine ,daca nu te duce mintea mai mult ce sa-ti fac,de ce n-ai facut tu asa ceva ? Ca esti prost,asta e raspunsul. Ai manevrat alegerile din 2009 cu Basescu ,pentru asta vei plati cind iti va fi lumea mai draga ,estiun scritoras comandat,ziarist n-ai fost si nu vei fi ca nu te duce mintea doar la ura si dezbinare asemenea sefului tau Basescu.O sa vina vremea cind veti da seama ,fii fara grija ,nu e amenintare dar in curind o sa ajungi scuipat pe strada de 99% din trecatori,mai bine sa te ascunzi. Nu mai e lumea proasta cum i-ati facut voi in 2009,Gata ,Turcescule ,va vine rindul in curind.

    1. Mai lingatori decat cei de la Latrina 3 nu exista. Imbarligatori, micinosi si dezbinatori ca ei se pot gasi numai in Coreea de Nord.

    2. Pai mai bine lingi la basescu decat la basinosul si balosul de voiculescu.Turcescu nu linge ci doar arata toata mizeria latrinelor si a maimutelor care terfelesc si insulta un popor intreg. Daca linge cineva aceia sunteti voi haznalistii lui voiculescu, gadea, badea, stoiceasca, et company.

    3. Fiecare linge pe unde poate. Daca tu postezi aici inseamna ca nu ai lins suficent. Stii vorba aceea degeaba vrei sa lingi daca nu ai ce ……
      Cu alte cuvinte simt un fel de invidie din partea ta, respectiv ca alti ling mai mult decat tine, sau poate ca tu lingi preamult si pe preamulti fara scop patrimonial ?

  4. Colonele!!! nu peste multa vreme ai sa ajungi de rasul curcilor de pe strada. Oamenii in loc sa te salute o sate huiduiasca si pe tine si prietenarii tai care te ajuta. Ai sa pleci din tara si tu si udrea si toti mascaricii care unelteaza impotriva Romanilor.

    1. Care „unelteaza”? Bai vorbitorule de limba rusa, pune dreacu pina pe Google Translate si mai lasa vodca aia puturoasa!

  5. Bravo Robert!
    Tolontan e un ciuri buri, i-am scris despre constructia unui stadion la tara, aprobat de Tariceanu intr-o comuna care are in total vreo 1300 de locuitori, el facea atunci tot felul de anchete ,scria despre aceste” stadioane”, si a trimis o echipa sa vada daca sunt trei echipe de atletism, fotbal ,etc. in comuna(Cornesti, jud Cluj), si cand au venit si intrebat la primarie , primaru mare Psd-ist ia bagat la mamele lor in pizda si dusi au fost, i-am scris ca e gaina, dar el nu ancheta numai pe aia de la PDL, nu a mai raspuns deloc la mail. Un mare sugaci Tontolan asta!

  6. Turcescule, iar lingi fundul lui Basescu? De fapt el te-a facut colonel, cata nesimtire pe capul tau! Chiar nu ai pic de rusine? Nu mai incerca sa-i denigrezi pe cei ce au dezvaluit toate magariile facute de toti politicienii , indiferent de culoarea politica..Ai manevrat alegeriile din 2009 si acum iar ai iesit la rampa sa procedezi la fel? Baiatul, nu ai nici o sansa.Eu imi dau numele in clar , fara sa-mi fie frica de voi, pentru ca la ora actuala sunteti de 2 orimai rai decat comnistii. Eu am fost dat afara din scoala pentru ca tatal meu era chiabur, dar ulterior am stat un an acasa si am urmat scoala normal.Nu am iesit la rampa ca toti trogloditii de teapa ta sa faci numai ilegalitati pentru a va procopsi.Oricum sa tineti minte un lucru: Dumnezeu va v-a pedepsipentru toate nelegiuirile facute de voi. Daca vei citi acest mail te rog sa-mi scri daca am dreptate sau nu., pana atunci lasa magariile si cereti iertare si pentru ce ai facut in 2009 tu si Bakonvski de va-ti pus in frunte acest mae tradator de tara.

    1. Ce-ar fi daca ai spune toate astea lui Ponta, care ne-a bagat in recesiune? Du-te la Antena 3, ca acolo se spune ”adevarul”.

    2. Nu are rost sa ne pierdem timpul cu acest nenorocit basist,,,,turcescu linge si el unde poate pentru bani ce sa facem,,,numai javre ordinare la b1tv ,niste caraghiosi care habar nu au de jurnalism ,fac de ras aceasta meserie,,o adunatura platita de familia asta penala a lu basescu niste scursuri a societatii noastre ce sa facem,cine e prost se uita la b1 care are ceva in cap nici macar nu da pe acest post de rahat,asa ca imi este scarba de aceste persoane libidinoane…

  7. Presupunerile tale ca acele clipuri au fost electorale sunt dovezile?Prima „dovada”,contractul 101 din 03.12.2012 a fost incheiat cu 4 zile inaite de terminarea campaniei electorale (07.12.2012,ora 24:00),a doua ta dovada ,contractul 106 din 12.12.2012 ,la trei zile dupa alegeri (09.12.2012).Asta numesti tu „in plina campanie electorala?Turcescule,lasa-te de anchete ca esti superficial.”Bombele”tale sunt doar fasaieli.

    1. Dora, mama, cred ca ai probleme de intelegere. Imagineaza-ti ca cu trei zile inainte de campanie, sau dupa, in baza unui contract ti se ”pompeaza” in cont niste sute de mii de euro. De ce primesti acesti bani? Chiar daca nu ar mai fi timp sa ii cheltuiesti in campanie, i-ai primit CU DEDICATIE, PENTRU CAMPANIE. Si din strainatate! Pricepi?

  8. Bravo Robert. Tine-o tot asa . Pe cei ce urmaresc Latrina 3 , ii rog sa emigreze. Mai au timp pana in noiembrie. Nu stiti sa apreciati un reportaj bazat pe documente si legislatie. Voi urmariti doar palavre marca Gadea ( de tip Martorii lui Iehova ). Popor roman ortodox, nu pleca urechea la pastorul iehovist……….

    1. dute si te inpusca cosmine esti si tu o javra ca si turcescu,bine ca nu o mai stat oana cu acest nenorocit libidinos bravo ei,nu e nevoie sa te uiti la antene sau io stiu unde draq dar ca om iti dai seama cat so furat in tara asta timp de 10ani si acest nenorocit de chior betiv numit basescu il astepta o soarta mai cruda decat a lu ceausescu,si parasuta lui de udrea si slugarnicii gen covesi,javra de stanciu ,morar si chiorul ala libidinos de la asa zisa curtea constitutionala,asta e justitia in romania..?…un sistem comunist format de penalul de basescu,asa ca cei care scriti aci si ii tot pupati pe basistii astia in funduletz aveti grija ca is nespalati de ani de zile,mult succes la lins funduletze basiste….jeguri penale ce sunteti

  9. SPRE DEOSEBIRE DE ALTI I CEEA CE SCRII TU CEEA CE SCRIE NEGREA ESTE DOCUMENTAT ,sa nu tii cont de ce scriu cei spalati pe creer de antene iar cu sapun sa te speli la cur.

  10. Ii rugam pe cei de la antene si pe cei care ii urmaresc sa paraseasca urgent Romania! Ne-am saturat ca toti cretinii sa ne influenteze vietile prin votul lor dat unor oameni de cacat.

  11. Am dus dorul emisiunilor tale. Te admir si te felicit!
    Cred ca trebuie sa nu insisti mai mult de o saptamana sau doua pe un caz, pentru a putea demasca cat mai multi corupti, inainte de alegeri.
    Multa bafta!

  12. Robert, parerea mea despre vinzarea de stiri/reportaje este aceeasi dintotdeauna: este inaceptabila.

    Daca A3 si celelalte entitati pomenite aici au difuzat publicitate nemarcata ca atare atunci ele au incalcat o regula general acceptata a presei din Vest. La noi, din pacate ea se aplica sau nu, e la latitudinea organizatiilor respective. Sint cazuri de institutii care o aplica strict si alte cazuri care n-o aplica. Din pacate!

    Mai mult, sa-ti vinzi continutul (stiri,reportaje) contravine si legii audiovizualului.

    In cazul Ridzi insa, procurorii n-au considerat ilegal ca televiziunile si-au vindut continutul pe contracte incheiate cu MTS! M-a mirat la greu, dar a fost interpretarea lor. Altele au fost ilegalitatile gasite de ei.

    Atunci, in 2009, o firma de publicitate apropiata Intact a colectat banii si i-a distribuit la mai multe televiziuni: ProTV, Antenele si Realitatea. Au cumparat stiri. Ceea ce este complet aiurea!

    In cazul prezentat de tine apare si o alte restrictie a unor astfel de contracte: legea electorala. Aici n-am expertiza, cred ca ar fi util sa vorbeasca specialistii.

    Si cred ca ar fi util de vazut raspunsul Intact: ce au difuzat de banii astia?

    Multumesc, o zi buna
    Catalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *