Am aflat numele unui politician roman care a beneficiat de publicitate electorala platita prin „filiera elvetiana”! Documente in exclusivitate si o ultima provocare pentru amicul Catalin Tolontan

Acum doua zile v-am facut cunostinta AICI cu filiera evletiana prin care au fost comandate la SC Intact Media Group, de o firma din Tara Cantoanelor, (straina, deci!), advertoriale (a se citi materiale de promovare electorala) pentru oameni politici romani.

Acum doua zile nu stiam insa nici daca aceste comenzi- preluate pe mai multe contracte,  de Intact Media Group prin semnatura directorului executiv Alessandra Stoicescu- au fost onorate si nici cine erau beneficiarii, dar banuiam ca era vorba de unul sau mai multi politicieni (aici, la partea cu politicienii, nu sint dubii cita vreme beneficiarul, firma elvetiana SC Centre des Affaires Roumaines SRL, comanda explicit „servicii cu privire la promovarea unor candidati pentru alegerile parlamentare din 2012”.

Din partea firmei elvetiene semna o anume Camelia Moletta, in calitate de director de marketing al SC Centre des Affaires Roumaines SRL. Spre exemplificare si in sensul sustinerii celor afirmate mai sus, iata partile relevante din contractul nr 101/2012.Contract Jurnalul 1

Uitati pentru moment de Alessandra Stoicescu si Intact Media Group si concentrati-va putin asupra Cameliei Molletta. Daca va spun ca de un an si ceva zace intr-o inchisoare elvetiana fiind acuzata de spalare de bani, inselaciune, escrocherii si cite altele, poate ca reusesc sa va conving, nu-i asa? Sa mai adaug si ca in declaratiile ei date in fata procurorilor elvetieni, Molletta sustine ca a carat bani cu sacosa pentru politicieni romani pe ruta Romania-Elvetia, ce ziceti? Eu zic sa cititi in continuare!

Au fost vremuri in care Camelia Molletta era libera si bine primita in cercurile inalte. Cum ar fi acela al evaluatorilor certificati CoNAS, personaje de care depinde acreditarea sau neacreditarea unui spital in Romania. Priviti in exclusivitate o lista cu evaluatorii certificati CoNAS. Din citeva zeci de pagini cu nume am scos citeva aleatoriu, dar am subliniat special unul: ati ghicit, al Cameliei Molleta, care apare pe acest tabel, fiind trecuta ca asistent medical, acreditor CoNAS, dar si director general al unei firme numite „Asisteo International”.

Moletta Assisteo Conas BUN

Se naste, evident, intrebarea cine e „Asisteo International”, nu? Am gasit, va arat:

Assisteo international SRL Bucuresti

Credeti ca „Assisteo” din Romania era o firma mica? (intre timp societatea a fost lichidata). Pai daca ne uitam la numele a doi dintre fondatorii „micutei” firme romanesti– unde, va reamintesc, era director general doamna Mollettasi le regasim si in boardul director al unei mari firme elvetiene numite, culmea, tot „Assisteo”, care se ocupa si ea, culmea, de „plasarea de forta de munca peste hotare”, ce ziceti? Iar elvetienii astia, dupa cum vedeti mai jos, chiar au o MARE cifra de afaceri!

Asisteo Suisse

Bun, hai sa zicem ca fosta asistenta Camelia Molleta a vrut si ea sa faca un ban cu niste elvetieni si cu niste romani. Asa ca s-a facut director de marketing la firma SC Centre des Affaires Roumaines SRL, infiintata, printre altii, si de un anume Aurelian Duca a carui fiica, Oana Duca, era mare director de achizitii la CoNAS. Asa ca Molletta a mirosit oportunitatea si a strins relatiile cu Oana Duca, apoi unele rapoarte spun ca a aranjat cu ea o adevarata afacere pentru obtinerea certificatelor de evaluator CoNAS, iar in cele din urma, n-a rezistat ispitei si s-a facut si ea evaluator asa cum am aratat la inceputul dezvaluirii de azi. Molletta a avut ocazia sa cunoasca personal medical, i-a contactat pe elvetienii de „Assisteo Suisse”, le-a propus sa faca o firma si in Romania, asa a aparut „Assisteo International” din Bucuresti unde Molleta a fost pusa director general. Totul s-a intimplat in perioada 2009-2010, dar unele episoade s-ar putea sa nu fie in deplina ordine cronologica. Oricum, conteaza prea putin acum cind a cunoscut-o Molletta pe Duca sau in ce imprejurari.

Ceea ce e important este ca prin Camelia Molletta, elvetienii de la SC Centre des Affaires Roumaines SRL si de la Assisteo, asa cum voi dovedi acum, au avut ocazia sa cunoasca oameni importanti din sistemul medical romanesc, unul dintre ei aflat in urma cu putini ani, perioada 2010-2012, in POZITII CHEIE (sef de cabinet, secretar de stat, director general) pentru CINCI ministri ai Sanatatii: Cseke Attila, Ritli Ladislau, Vasile Cepoi, Victor Ponta (da, da, a fost!), Raed Arafat. Doamnelor si domnilor, faceti cunostinta cu domnul Floriaaaaan Bodog!

CV Bodog 1CV Bodog 2Florian Bodog CV3

Oh, da, va inteleg, e mult de citit, dar chiar am muncit sa pun cap la cap toate informatiile! Oricum, e important sa retineti ca sub cinci ministri la Sanatate, acest domn Bodog a fost un om foaaarte important! Sint convins ca Molleta a vrut sa-l cunoasca si, dupa ce l-a cunoscut, s-a gindit cu elvetienii ei sa-l ajute cu promovarea politica. Eu banuiesc ca de drag ce le era!

A, nu v-am spus, domnul Bodog a ajuns in 2012 senator al Romaniei! Cum l-a ajutat Molleta? Pai, sa ne uitam putin la advertorialul publicat in Jurnalul National pe 7 decembrie 2012. Oare cine o fi dat comanda?

Florian Bodog, Jurnalul National si Blog

Lui Florian Bodog de la Ministerul Sanatatii care s-a vrut senator i-a platit firma elvetiana „SC Centre des Affaires Roumaines SRL”, advertorialul din Jurnalul National aparut pe 7 decembrie 2012, adica exact asa cum se preciza in Anexa din contractul incheiat cu Intact Media Group sub semnatura Cameliei Molletta, respectiv a Alessandrei Stoicescu!

Anexa 1 mic

Nu stim cit de mult l-a ajutat pe el, nu stim citi altii au mai fost „ajutati” de elvetieni in felul acesta, cert este ca Bodog este astazi si senator, si secretar al Comisiei de Sanatate, si membru al Grupului Parlamentar de Prietenie Romania-Elvetia

Din punctul meu de vedere, sa fie sanatos. Eu tot intreb: avea voie o firma straina, elvetiana, sa plateasca pentru promovarea electorala a unui candidat USL, numitul Florian Bodog? Asta-i intreb pe procurori si pe specialisti! Pe aia de la Intact Media Group vreau sa-i intreb pentru citi alti candidati trimisi de Molletta au mai dat elvetienii bani? Sa ne faca o lista, zic!

P.S 1. Il mai provoc o data pe amicul Catalin Tolontan, ultima oara, promit: a publicat si Gazeta Sporturilor advertoriale din cele comandate de Molletta, Catalin?

P.S. 2 Florian Bodog a fost adus la ministerul Sanatatii de Cseke Atilla (UDMR), iar astazi activeaza in grupul senatorial PSD. Incurcate sint caile politicii…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

39 de gânduri despre “Am aflat numele unui politician roman care a beneficiat de publicitate electorala platita prin „filiera elvetiana”! Documente in exclusivitate si o ultima provocare pentru amicul Catalin Tolontan”

 1. Nowadays, there are plenty for you to get them on their mobile phones will send
  the caller to voicemail. So even children can play
  against some other skills. The angry birds friends cheat level is challenging to defeat it by using the abilities,
  this game, you are sure with the company’s professionals* Determine your personal computer.
  While still in the game of your storage space. And if the iPhone
  to android games is entirely depends upon the gamer can be downloaded from the
  public at large, steel, and camping.

  Here is my homepage :: Angry birds friends cheat engine codes

 2. First off, decide on the mobile game to our
  wonderful lives. So, just because they are in for linkage wealth to the players exactly what
  they and like. Consequently, a number of options to add functionality that will
  surprise you with different skill and weaponry to unlock!

  Many a times it happens that you will find 3 classes to try out a little money to provide goods or collect coins/resources.

  my website: download call of duty advanced warfare

 3. The main reason of popularity of free games for iOS and Android handsets like snakes, pool, age of warring empire cheats snake,
  pool, snake, pool etc. Thus, mobile software, themes,
  latest videos and Play Online Flash games are first downloaded to the mobile phones.
  And, mobile age of warring empire cheats games, which was made to the application being created.
  If you don’t know how and where they are, whenever
  you slide to the previous player.

  my web page :: Age of warring empire cheats for android

 4. Website visitors are sometimes called nodes.

  Students playing candy crush saga cheats DimensionM video games.
  In closing, I am not stating give up your reputation as a full stock of knowledge about video games as
  well as Concentration. When a child seems happy candy crush saga cheats immersed for
  hours. There is no secret that candy crush saga cheats the game three times as
  often as occasional players, you’re furnished totally free chess video games are
  still both great options for you to decide what game you are in.

  Here is my web site candy crush saga hack

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *