Ghici cine are grija de afacerile lui Voiculescu in China?

Presedintele SC Grivco SA, Mihai Lazar, prietenul din tinerete al domnului Dan Voiculescu se afla in China, culmea, tocmai in perioada in care si premierul Victor Ponta face o vizita oficiala in aceasta tara. Bun, sa zicem ca e o pura coincidenta, mai ales ca Ponta le-a spus oamenilor de afaceri romani care intentionau sa mearga cu el in aceasta delegatie ca daca au aceasta dorinta trebuie sa-si plateasca singuri drumul si cazarea in China si sa apara la intilniri ca invitati ai partii… chineze! Cind au auzit una ca asta, multi afaceristi romani dornici sa mearga cu Ponta la Beijing, au renuntat.

Mihai Lazar de la Grivco se afla insa in capitala Chinei, mi-a confirmat acest lucru ieri, la telefon. Dar mi-a spus totodata ca este o pura coincidenta intrucit Grivco a deschis inca din anii ’90 o reprezentanta in Beijing. Am verficat, e corect. Dar tot verificind am gasit una tare de tot! Cu un mic clan Iosifescu- MAE- Grivco pe pamint chinezesc:

Iosifescu

A naibii coincidenta, nu-i asa, domnilor?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

29 de gânduri despre “Ghici cine are grija de afacerile lui Voiculescu in China?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *