Marturisire si spovedanie

 

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.

Image2LM2LM1Imagebani

935 de gânduri despre “Marturisire si spovedanie”

  1. Cui foloseste aceasta marturisire Robert Turcescu? Va respect curajul dar macar vorbeati! Sunt tot mai putini cei care o fac, si tot mai putini cei ce asculta . Cred ca Dumnezeu, are alta scara de valori decat noi oamenii .

 1. Aștept urmarea. Dacă ai fost ofițer acoperit nu sunt supărată, nu ai fost din cei care susțineau KGB-ul este clar, pentru că în ultimii 40 ani în servicii nu au fost primiți decât personele foarte inteligente. Mă doare doar faptul că le-ai dat apă la moară anteniștilor. :(

 2. Buna Robert,

  Personal apreciez curajul tau, in primul rand prin acceptarea de a fi ofiter sub acoperire; in al doilea rand, pentru recunoastrea publica a acestui fapt. Eu si familia mea suntem alaturi de tine in cele ce vor urma!!!. Sunt de parere ca poporul roman nu este atat de „evoluat” incat sa aprecieze gestul tau. FELICITARI !! pentru patriotismul tau, pentru emisiunile tale si nu in ultimul rand pentru OMUL care esti!!!
  Cu deosebit respect,
  Daniela Gruescu, Timisoara

 3. Robert a fost ofiter sub acoperire. Acum, de-abia, devine perfect credibil in dezvaluirile care le-a facut si le va face. Unii au, deja, frisoane…

 4. In acest moment sunt naucita. Parca ceva nu se leaga.
  Regret si eu ca acum antenele vor avea pe ce bate toba. De acolo va face cineva o marturisire?

 5. Sunt in divort. Credeam ca nimic nu se poate compara cu ceea ce traiesc acum, fiind pe cale sa-mi pierd cei doi copii, flacarile vietii mele. Vad insa ca se poate ca Marile Dezamagiri ale vietii sa te faca sa induri si alte lovituri. Robert…te-am urmarit seara de seara, am fost alaturi de tine…fii si tu alaturi de mine si spune ca TREBUIA SA FIE ASA, altfel cadem din nou in groapa larga si rosie a pecerismului acoperit sub faldurile PSD. Eu…te iert…tu…ma faci sa fiu mandru de tine????????????????????????

 6. Felicitari pentru curajul marturisirii.Sunt alaturi de tine si ma bucur ca nu ai dezamagit.Sper ca emisiunile tale vor fi si de acum incolo ca si pana acum.Si mai sper ca multi vor dormi nelinistiti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *