Marturisire si spovedanie

 

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.

Image2LM2LM1Imagebani

935 de gânduri despre “Marturisire si spovedanie”

  1. Ba da, mie mi se pare.

   Aia originala nu e o fotografie oficiala (vezi fundalul), fundal care nu mai apare in poza din legitimatia pusa aici.

   Calitatea foto a documentelor e foarte slaba – si-a trimis singur documentele prin fax, sau cum? :)

   Sa vedem pana unde va mere sarada si in ce scop e facuta.

 1. Acum imi dau seama de ce avea dusmanie pe revolutionari! Nu a putut sa se faca si el revolutionar ca in 1989 era securist si lupta impotriva lor! Jos comunistii!

 2. După cum scrii, se pare ca TU ești genul de om căruia ii place sa dețină controlul absolut. Si încheierea cu „mars”?! Tare am senzația ca ești unul/una dintre cei care, cum se spune prin popor, „mananca sfinti si defeca draci”. Nu m-ar mira sa te duci si la biserica in fiecare duminica, facand-o pe credinciosul/oasă, iar in realitate sa fii un om de nimic!!! P.S. Se pot spune despre un om după felul in care se exprima, iar tu ești ușor de citit (si nu ti scriu cu ” dvs”, din moment ce nu te respect: „mars” e folosit pt animale, nu pt oameni!) Așa ca, hai MARS!! (ca sa te citez)

 3. Bine v-am regasit domnule superior, ajutati-ma sa fiu ''adus inauntru'' caci nici eu nu mai stiu daca e sa ne luam dupa acuzatiile lui Borza pentru ce serviciu sau servicii secrete am lucrat in favoarea sau in detrimentul SC Hidroelectrica SA spune:

  Bine v-am regasit domnule superior, ajutati-ma sa fiu ”adus inauntru” caci nici eu nu mai stiu daca e sa ne luam dupa acuzatiile lui Borza pentru ce serviciu sau servicii secrete am lucrat in favoarea sau in detrimentul SC Hidroelectrica SA, societate de importanta strategica a economiei nationale.(de ceva parca-mi aduc aminte insa, niste facturi, parca scria Grupul industrial Voiculescu pe ele, dar in lumea astea nu mai pot fi sigur de nimic, oricum de comun acord cu inculpatul Oprea Traian am stabilit ca facturile respective erau in deplina siguranta in arhiva Directiei furnizare a SC Hidroelectrica SA)
  Asemenea si eu, Iordache Stefan Alexandru, acuzat in dosarul civil 19997/3/2013 TMB de inculpatul Borza Remus Adrian ca am pus in pericol desfasurarea activitatii SC Hidroelectrica SA si programele acesteia viitoare prin dezvaluirea, tineti-va bine, pe coridoarele institutiei, a unor aspecte din controalele interne la care lucram, desi nu e limpede formulata acuzatia pentru a ne da seama daca nu cumva nu e vorba si de alte secrete, in posesia nu stiu cum as fi putut ajunge eu nevand certificare ORNIS, si eu asadar este posibil sa fi fost desi nu imi aduc aminte momentul racolarii, un agent secret aflat in slujba unui serviciu secret roman sau al unei puteri straine, prietene sau inamice.
  Masonul inculpat Borza Remus Adrian nu a anuntat nici pana azi autoritatile statului cu privire la acuzatiile de o gravitate extrema ce mi le-a adus oficial in Intampinarea Hidroelectrica si Decizia de desfacere disciplinara a contractului de munca din data 8.04.2013.
  Acest lucru dovedeste evident calomnia si iresponsabilitatea inculpatului al carui recurs declarat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti dupa achitarea sa de catre Judecatorul corupt Mirancea Dumitru, incepe maine 22.09.2014 la ICCJ unde asteptam o solutie dreapta si nealterata de coruptia si incompetenta sentintei Judecatorului Mirancea Dumitru.
  Dar atatat vreme cat nicio autoritate a statului nu a cercetat veridicitatea acuzatiilor aberante de mai sus nici eu nu pot sti daca n-am servit ca agent al serviciilor secrte romane sau ale unei puteri straine.
  Cine stie poate se descopera si statele de plata unde am semnat pentru incasarea sumelor pentru punerea in slujba acelor servicii secrete.
  Dar Borza pentru ce serviciu secret lucreaza de vreme ce isi permite sa fure la lumina zilei nestingherit de la Hidroelectrica iar coruptul judecator Mirancea sa sfideze Parchetul de pe langa Curtea de Apel achitandu-l pentru o infractiune de domeniul evidentei?

 4. Te felicit ca ai reusit sa te spovedesti si sa realizezi ca a fi acoperit de institutiile-calau ale romaniei, nu-i o calitate. Este chiar o dezumanizare, apartenenta la un clan de ticalosi. Poate acum vei intelege de atitudinea mea, pe facebook-ul tau. Sa auzim numai de bine!

  1. Se pare ca Badea, Gadea & Co au extrem de multi prozeliti! Tampitel, fugi repede si si admira-le intelepciunea si poti sa-l pupi si tu undeva pe Voiculescu impreuna cu ei!

  1. Se pare ca ai o inteligenta de euglena. Oricum pentru meseria pe care o sugerezi (sfaramat de piatra) nici n-ai nevoie de mai multa…

 5. Acum serviciile secrete (toate?) vor trebui sa dezminta. Iar apoi fiecare candidat va face aceeasi marturisire, mai putin acoperitul.

  Asta-i jocul? Ca nu mi-e clar daca asumarea falsa a titlului de „acoperit”nu e pedepsibila…

 6. Asta este un alt episod din telenovela disperata a lui Basescu cu ofiteriada de campanie electorala. Cel mai probabil, remuscarile vor continua si saptamana viitoare cu alte spovedanii care fac parte din fisa postului de sluga … …..degeaba, nimeni nu mai crede in gainatul asta aruncat tardiv in ventilator

 7. Ai mai primit si bani !!! Ca tirfele !!! Turnatoria sau linsul sub coaie si PAC banii la tescherea !!! Ce ordinar !!! Ce jeg uman !!! Ce scursura !!! Acum 5 zile racneai la taica socru’ lu’ Ponta ca ar fi fost securist la Timisoara in Dec ’89 !!! Te poti uita in oglinda fara sa se crape ???? Si mai faceai morala altora pe chestia asta !!!

   1. Daca pentru tine Directia de Informatii a Armatei este sinonima cu Securitatea, se confirma etichetarea pe care ti-am adresat-o ceva mai sus!

  1. Daca ati fi citit bine datele se putea observa ca i nascut in 1975. Cum dracu sa fi fost in securitatea lui Ceausescu cand in 1989 avea l4 ani. Cititi bine datele si comentatile apoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *