Marturisire si spovedanie

 

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.

Image2LM2LM1Imagebani


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

935 de gânduri despre “Marturisire si spovedanie”

 1. Pe contul Robert Turcescu – persoana publica – sunteti un personaj celebru din Caragiale – cu singura deosebire ca titlul piesei in care jucati acum este „O informatie pierduta” (unde santajul, tradarea, compromisul si intrigile politice par sa respecte scenariul original)!… Refuzati sa fiti Iuda – dar tradarea lui Iuda era parte din planul de mantuire al lui Dumnezeu, efectul acestei tradari fiind crucificarea, moartea si invierea Domnului Iisus prin care divinitatea Sa a fost dovedita! Prin urmare, incercati sa impiedicati ceva ce oricum nu poate fi evitat! E un non-sens!

 2. D-le Turcescu, eu cred ca e o legatura intre scena jucata de dvs. la B1 (care mai degraba seamana cu recunoasterea unei crime), cazul sinuciderii unui procuror si inca o persoana, cea careia v-ati adresat continuu in acea seara, 21 minute. ..sa isi descarce constiinta.
  Sau poate era reclama mascata la vreun film nou.
  Oricum, genial jucat!

 3. Privit in logica intuita de mine …are un oarecare sens. Si partea „mistica” si tot. Colegii din platou erau in lumea lor..nevinovati :-)

 4. eu cred ca a fost o iesire din decorul presei dupa o criza de nervi urmare a declaratiilor lui sarbu la b1. sper sa fie si o a doua parte in care sa se loveasca clica hotilor psd, dar nu cred…

  1. I simply want to mention I am very new to blogging and seriously enjoyed your web page. Most likely I’m planning to bookmark your website . You amazingly have excellent article content. Appreciate it for sharing with us your web page.

 5. Sa fim seriosi, nu e genul sa iasa in decor neintentionat.
  Daca scena jucata de dl. T va avea efectul scontat, nu va exista a doua parte.
  A pus problema unde trebuia si cui trebuia, acum asteapta efectul. V-am zis, poate fi un „promo” al unui film, de exemplu cel cu Panait C.

  1. I simply want to mention I am just beginner to blogging and actually savored you’re website. Most likely I’m planning to bookmark your website . You amazingly come with impressive article content. Thanks for sharing with us your website.

 6. Cel mai mult mi-a placut comentariul lui Pavel, care a inteles cred esenta actiunilor tale recente:

  ”Ma bucur ca n-ai vrut sa faci jocul murdar al lui Basescu, ce te santaja indirect sa publici informatii false despre un anumit candidat ; era totusi ,mult prea mult .

  Ai cedat nervos. Te-ai aruncat efectiv in bratele Dumnezeirii sa te scape, fara sa mai privesti in urma. Ai ales bine !

  Ai dreptate, daca El iti sta alaturi, cine va fi impotriva ta ? Chiar de-ar fi sa umblii prin valea mortii, si 10.000 sa cada langa tine, nu ai de ce sa te temi. Atat timp cat ramai in El .

  Pentru lume este nebunie, fiindca sistemul lumii de valori e rasturnat. Lumea nu va intelege niciodata de ce talharul crucificat langa Hristos a fost mantuit in ultima clipa, fiindca s-a aruncat in bratele Lui , exact ca tine.

  Celalalt talhar crucificat , este lumea care nu pricepe si explica zilnic nebunia ta ; dar nebunia e de fapt a lor …..le-ai lasat-o ca pe un sac de pietre sa ti-o care …

  Dar ai grija ! Daca te intorci din drum , dupa ce ti-ai facut curatenie in suflet… ”demonii ” care acum umbla prin locuri pustii, fara apa, se intorc, insa in numar mai mare, acolo de unde i-ai alungat prin puterea Lui .

  Nu lua in seama scuipatii lumii, batjocura ei, rasul ei isteric…a fost Unul care a luat asupra Lui toti scuipatii, si toata batjocura si pacatele lumii, ca si tu , Robert Turcescu , sa fi mantuit .

  Atat timp cat lumea te scuipa si te batjocoreste pentru ”delirul tau mistic”, esti pe Calea cea ingusta , Robert.

  Ramai asa. Si rasplata ta va fi mare .”

  As adauga doar atat : Slava lui Dumnezeu in Cerurile Preainalte , si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui .

 7. Un excelent articol scris de Alex Stefanescu in ziarul Adevarul, intitulat ‘Robert Turcescu si ceilalti’.
  Si cata dreptate are in tot ce scrie, redau doua pasaje.
  ‘Indiferent de ce scrie in cv-ul sau secret, Robert Turcescu a servit cu extraordinarul lui talent de gazetar, democratia.Si imi doresc din toata inima sa o serveasca si in continuare. Activitatea sa profesionala admirabila are o coerenta proprie, evaluarea ei nu poate fi perturbata de nicio dezvaluire de ordin biografic.

  Robert Turcescu a creat o opera gazetareasca de indiscutabila valoare, pe care nici el insusi nu o poate distruge’.

 8. Domnule Turcescu, ati lasat in mesaj erori intentionate care sa submineze, atat afirmatia rolului dvs. dublu, cat si misticismul exprimat.
  Nu stiu ce inseamna si nu stiu daca cheile lasate in mesajele dvs. pot descifra adevarul, ca intr-un mister de Umberto Eco.
  Ceea ce observ insa este ca dezbaterea generata a dezvaluit pentru multi politicieni si jurnalisti faptul ca sunt lipsiti de consistenta si logica in gandire.
  Mai observ ca imi lipsesc emisiunile dvs.
  Si sper, ca logica gestului, care sunt convinsa ca exista cata vreme acesta s-a facut, se va dezvalui curand.
  Mi-e teama doar ca aceasta logica sa nu fie legata de dezamagirea dvs. fata de intelegerile politice dintre taberele adverse, intelegeri pe care le-ati invocat in una dintre ultimele dvs. emisiuni. Sau de neputinta de a iesi din joc altfel decat prin abandon.
  Continua sa fie la fel de important sa gandim cu propriul creier, ca oameni liberi, si sa mergem cu aplomb la vot pentru ca lucrurile bune sunt mereu posibile.

 9. Stimate d-le Turcescu, adevarata libertatea consta intradevar in a fi dependent doar de Hristos si a avea resurse din El de-asi iubi semenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *