Marturisire si spovedanie

 

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.

Image2LM2LM1Imagebani

933 de gânduri despre “Marturisire si spovedanie”

    1. Mi se pare deplorabil ca un jurnalist sa se vanda pe 600 de euro salariu.
      Mai degraba plecai in strainatate si iti practicai meseria decat sa fii patriot ;).

  1. Turcescule mama..poti sa fii mai porc de atat?
    Moderatorule de site da-i un fwd porcului la mesajul asta..ca oricum nu o sa il postati.
    Sper sa am judecator drept cum ar zice porcul :))

  2. Dle Turcescu, am simtit putina mirare cand am aflat ce s-a intamplat in Romania, fiind plecata din tara. Putina mirare, fiindca fiecare are incercarile lui, putina mirare si multa admiratie, si bucurie, in fata curajului pe care l-ati avut, de a face lumina intr-un ungher intunecat al constiintei… Asa se castiga adevarata libertate, si doar asa un om poate sta drept in fata lui Dumnezeu, si a semenilor lui. Si doar de aici incepe sa conteze munca pe o face. Ma rog din toata inima pentru d-voastra, dar griji mari nu-mi fac, findca stiu ca doar acum respirati, cu adevarat, libertatea. Iar un om liber este puternic, fie chiar si in momentele cele mai grele, de asumare totala. Sa ne ajute Dumnezeu sa stam mereu drepti in fata Lui!

  3. Copii, sa fim seriosi!
    Ce ofiter „acoperit”? Poate cu rogojina (de Pitestisau Ploiiesti), tiganelul naibii. Acte false cap/coada. Face pe importantul, se da mare!
    La noi se spune ca nu face orice gaza miere …..

  4. PS: merci à Sam pour sa note d’humour au milieu de notre petit débat. J’avais envie de dire à Dominique &l&;uo; larsquoqh moi les baskets avec ton h aspiré », mais d’abord je ne me permettrais pas de le tutoyer, et surtout je m’amuse et m’instruis beaucoup trop pour souhaiter mettre fin prématurément à notre différend.

  5. This gives a website web presence and it gives you a major
    advantage over your competition. Furthermore, a keyword should never feel
    like it is forced awkwardly to fit into content. Whether you promote yourself as a solo or business brand (< learn 10 ways to improve your SEO with Google+) Google+ is now a necessity.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *