Gigi Chiru – urmarit penal, EOLICA Dobrogea si SIE via Rokura.

Senatorul Gigi Chiru este urmarit penal. „Suspectul Chiru Gigi Christian a pretins de la un martor denunțător și de la un om de afaceri, suma de 1.500 000 euro, în forma disimulată a unui contract de împrumut fictiv, în vederea îndeplinirii, neîndeplinirii, urgentării ori întârzierii îndeplinirii unui act ce intra în atribuțiile sale de inspector șef al Inspectoratului Regional în Construcții Sud – Est, într-o manieră favorabilă grupului de firme: S.C. EOLICA DOBROGEA S.R.L. ROMÂNIA, EOLICA DOBROGEA AG, EOLICA DOBROGEA X GMBH”. Iata mai jos comunicatul integral al DNA, atentie la numele de firme subliniate!

Comunicat DNA Chiru EOLICA Dobrogea are doi actionari persoane juridice si un actionar persoana fizica. Deocamdata, atentie la firma Rokura:

Eolica dobrogea ComunicatFirma Rokura care este actionar in firma EOLICA Dobrogea are o legatura cu SIE: site-ul Serviciului de Informatii Externe este gazduit chiar de firma Rokura.

sie rokuraToate documentele prezentate sint din surse publice si pot fi gasite pe internet AICI, AICI si AICI.

26 de gânduri despre “Gigi Chiru – urmarit penal, EOLICA Dobrogea si SIE via Rokura.”

 1. in sectia 53 Bolintin Vale unde am reprezentat interesele de dreapta:
  Johannis 157, Ponta 307, Macovei 40, Udrea 51, Vadim 43
  Basescu sa dea tare cu copita fiindca altfel nu putem castiga!!!
  Sa-mi dea mie documentul din care sa rezulte dovada apartenentei lui Ponta la SIE si il dau eu publicitatii si merg eu impreuna cu Ponta in puscarie!!!(el pentru incalcarea statutului magistratilor si eu pentru divulgare de secrete, acea Hotarare de guvern ticaloasa)
  Cu stima,
  Stefan Alexandru Iordache

  1. FBI ANCHETEAZA ALEGERILE DELA
   NEW YORK
   SFARSITUL REGIMULUI PONTA !

   http://devanewyork.blogspot.com/
   S.O.S !
   CINEASTUL ROBERT HORVATH INCERCAND SA FACA UN REPORTAJ
   DELA SECTIA DE VOTARE….CONSULATUL
   ROMAN NEW YORK ESTE BATUT CU BESTIALITATE !

   ROBERT HORVATH DEVA AMENINTAT CU MOARTEA LA NEW YORK !
   EL CERE DE URGENTA PROTECTIA FBI.

   Iata raspunsul serviciului de investigatii american.
   DOCUMENT UNIC
   RASPUNSUL FBI LA CEREREA CINEASTULUI AMERICAN ROBERT
   HORVATH – AMENINTAT CU MOARTE – IN CARE PROTECTIE.
   FROM FBI TO YOU
   Dear Mr. Horvath,
   THIS IS NOT AN AUTOMATED RESPONSE
   Thank you for your submission to the FBI After evaluating your submission, it is our determination that your information should be immediately forwarded to District Attorney’s Office.
   If you think your physical safetyis in immediate danger, contact ……….
   (CONFIDENTIAL N.A )

   AM TRIMIS FOTOGRAFIA MEA DELA SPITALUL DE URGENTA BELVUE HOSPITAL
   SECTIA TRAUME )
   AMBASADEI SUA BUCURESTI

 2. NU GLUMESC DELOC DOMNULE TURCESCU SUNT GATA SA MA SACRIFIC FIINDCA VA FI O MARE PLACERE PENTRU MINE SA IMPART CELULA CU PONTA!
  NICI BORZA REMUS ADRIAN, PRIETENUL DE TAINA AL PLAGIATORULUI SI CARE PROBABIL, IN CALITATE DE BENEFICIAR AL INCREDINTARII DIRECTE DE CATRE GUVERNUL PONTA A ADMINISTRARII INSOLVENTEI HIDROELECTRICA, A IMPARTIT BANII SPOLIATI DE LA HIDROELECTRICA CU PONTA, NICI BORZA SA NU STEA LINISTIT FIINDCA PLANGEREA MEA PENALA DEPUSA IN ATENTIA D-NEI PROCUROR SEF DIRECTIE DIICOT BICA ESTE ARGUMENTATA CU PROBE PRIVIND INFRACTIUNILE SAVARSITE DE BORZA SI AGLICERU LA HIDROELECTRICA(PREJUDICII INVENTATE PENTRU CA BORZA SA INCASEZE BONUSURI DIN SUMELE CHIPURILE ECONOMISITE URMARE A REZILIERII CONTRACTELOR DENUNTATE SUB PRETEXTUL PREJUDICIILOR INVENTATE IN RAPOARTELE DE CONTROL INTERN, NERECUPERAREA ACESTOR PREJUDICII LA 2 ANI DE LA CONSTATAREA LOR DACA ACESTEA ASA CUM PRETIND BORZA SI AGLICERU SUNT ADEVARATE SI NU IN ULTIMUL RAND PENTRU DEVERSAREA CRIMINALA DE LA BARAJUL BRADISOR IN DATA DE 29.07.2014 CARE A FACUT PAGUBE DE CEL PUTIN 1 MILION DE EURO AVUTULUI PUBLIC SI PRIVAT SI PUNEREA IN PERICOL A VIETII LOCUITORILOR DIN AVAL DE BARAJUL BRADISOR)

  1. spre deosebire de alti securisti Turcescu si-a deconspirat calitatea in timp ce sfaramatorul avutiei nationale si locurilor de munca, plagiatorul si incalcatorul statului magistratilor si Constitutiei, n-are bunul simt sa-si recunoasca infractiunea savarsita.

   1. Care infractiune ba nebunule ???? Doar ca a zis Basescu la betie o aiureala despre Ponta ??? Dupa 2 zile alcoolicul dement de la Cotroceni a spus ca a facut doar o afirmatie, ca n-are dovezi !!! E ca si cum Ponta ar spune de Basescu ca a avut rolul principal intr-un film porno cu homosexuali negrii, desi n-ar fi exclus avind in vedere meseria lui de marinar…

   2. Marinar de balta intr-un lighean !!! Baga-l-as in pizda ma-sii de chior cu neamu’ lui cu tot !!!

 3. Ca de obicei,dovezile din toate „anchetele jurnalistice” pe care le faci se rezuma la aparitiile pe internet,nimic din documente oficiale sau raspunsuri oficiale ale unor institutii ale statului.Esti chiar asa naiv sa crezi tot ce apare pe internet sau esti un mare manipulator?Ultima varianta este mai plauzibila.

 4. BASESCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! Baga-te-as in pizda ma-tii de chior cretin cu neamu’ tau cu tot !!!!

 5. Mocofanul ala cacacios si plin de el de la Sibiu, are impresia ca lumea nu stie cine-l coordoneaza ????? O sa afle pe 16 !!! Fir-ar capu’ lui al dreacu’ !!!

 6. Salut! Stiu ca nu e locul pt comentarii legate de alegeri, dar nu am unde sa iti scriu. E doar un scurt comment, legat de cateva postari de pe fb cu romanii din Canada. Eu, desi am pasaport valabil si pot vota in Canada, nu am putut merge la vot duminica pt ca nu am avut unde. In provinicia British Columbia nu a fost decat o sectie de votare, in orasul Vancouver, insa provincia e imensa. Ar fi trebuit sa calatoresc vreo 8 ore in total si ar fi fost destul de scump. Sigur am sa merg la turul 2, poate fi si la capatul pamantului, insa faptul ca pt turul 1 nici macar in capitala provinciei, Victoria, unde locuiesc cam 200 de romani, nu a fost sectie de votare, tot boicot il numesc… nu a calatorit aproape nimeni in Vancouver, majoritatea fiind cu copii mici etc. Era extrem de simplu daca exista sectie de votare macar acolo in Victoria, as fi calatorit doar 3-4 ore pt vot, nu 8… Nu cunosc situatia din restul provinciilor din Canada. Sper ca in turul 2 daca tot merg atat, sa pot vota! E extrem de frustrant, probabil cum era in comunism, cand cei care voiau sa faca ceva erau arestati. Asa si acum, cand vrem sa schimbam ceva. Rusine psd si ponta si tot mecanismul asta care ne distruge de atatia ani!!!

  1. Cucoana, pe matale sa te preocupe viitorul provinciei British Columbia din Dominionul Canada al Regatului Unit ca acolo iti platesti impozitele si taxele care ajung la Majestatea Sa Elisabeta a II-a !!! Pe noi astia de la Gurile Dunarii, sa ne lasi in pace sa hotarim NOI care ne e viitorul !!! Da ??? Tu vezi-ti de Canada ta !!! Tu votezi si in Canada si in Romania, e corect asa ??? Eu NU votez in Canada !!! Citi romani din Romania voteaza la Montreal, Vancouver sau Quebec ????

   1. nu, nu votez si in canada si in romania, sunt in canada doar temporar pt un an si apoi cand ma intorc in romania vad ca nu prea am ce gasi. Asa sunt romanii, fara bune maniere si ataca in loc sa fie uniti. De asta suntem cum suntem. Pacat!Bunul simt e departe de romani. Pacat si ca nu pot ramane aici in Canada si trebuie sa ma intorc si eu la gurile Dunarii si ca incerc sa imi exercit dreptul de cetatean roman. Dar da, ranchiuna si rautatea dintre noi tare ne macina, nici nu se poate schimba ceva in bine cat timp romanii, multi, au reactii ca ale voastre. Pacat, o zic inca o data!

   2. Madam IRINA, chestiunea rautati si ranchiunii la romani nu-i de ieri de azi sau de acum 60 de ani !!! Asa au fost romanii mereu !!! Problema majora e ca acest rahat de Basescu a exploatat la maximum acest defect major al poporului roman in scopurile lui strict de clan !!! Cit despre ramasul in Canada, ce te opreste ??? Ramai unde vrei !!! Sau te intorci aici la Gurile Dunarii, ca aici e Romania !!! Aici e, si gata !!! Nici TU nici EU nu ne-am ales tara in care sa ne nastem !!!

   3. lasati-l in pace pe acest om de la gurile dunarii, mai are un pic si se va ineca in propriile trairi si valuri

 7. Daca Dreapta vroia sa cistige peste 50% din primul tur, trebuia sa-l puna candidat pe Vlaston, flacaul ala de 88 de ani de la Udrea din partid !!! Alta era treaba acum !!!

 8. Cum Dumnezeu se face ca numai senatori si deputati sunt prinsi in clestii DNA.
  Saracii, sunteti nedrepti si rautaciosi. Au muncit o viata intreaga si noi ii defaimam.

  p.s. au muncit ca videanu – noapte si zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *