NUCLEARA! De ce lipseste pagina 9 din rechizitoriul afacerii MEGAPOWER, instrumentat in anul 2000 de procurorul Victor Ponta?

Public mai jos cele „15 pagini” din rechizitoriul intocmit de procurorul Victor Ponta in afacerea MEGAPOWER. Rechizitoriul poate fi gasit de ani de zile pe internet AICI. Ce nu a observat nimeni pina acum este ca din acest dosar LIPSESTE O FILA. Este vorba de pagina 9. Dupa cum puteti observa mai jos, rechizitoriul are, intr-adevar, 15 pagini, dar ultima pagina nu este numerotata si pare sa fi fost intentionat „sparta” in doua pentru ca nimeni sa nu observe ca in acest document se sare direct de la pagina 8 la pagina 10!

Intrebare: CE CONTINE PAGINA 9 DIN RECHIZITORIUL MEGAPOWER INTOCMIT DE PROCURORUL VICTOR PONTA?

Solicit pe aceasta cale Ministerului Public, procurorului general Tiberiu Nitu, sa dea publicitatii rechizitoriul INTEGRAL  al cazului MEGAPOWER intocmit de procurorul de la acea vreme, actualul prim-ministru, Victor Ponta.

Detalii despre afacerea MEGAPOWER gasiti AICI

1

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12

13

\

 

 

 

 

 

 

 

 

1415

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16

 

 

 

 

 

Un gând despre “NUCLEARA! De ce lipseste pagina 9 din rechizitoriul afacerii MEGAPOWER, instrumentat in anul 2000 de procurorul Victor Ponta?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *