Fiţi buni, vă rog!

Da, stiu, de sarbatori facem fapte bune si, in general, oferim cadouri. Dar fapta buna pe care va rog s-o facem impreuna de aceasta data e un pic…altfel. E despre viata si despre moarte. Priviti-i pe acesti parinti:

17Se numesc Ecaterina Maria si Gheorghe Maria, locuiesc in comuna Milosi , judetul Arges. Le-a murit baiatul, Dumitru Ionel Maria. Avea 47 de ani si s-a prapadit sau s-a sinucis (n-am reusit sa aflu clar) departe de casa, tocmai in Grecia, la Iraklion. Probabil, ca atitia alti romani, n-a plecat de bine ce ii era in tara. Poate s-a dus la munca, poate, cine stie…

Parintii ar vrea sa-l aduca acasa, sa-l ingroape in cimitirul din comuna. Dar cadavrul lui Dumitru zace de mai bine de trei saptamini la morga spitalului din Iraklion. Firma „Foteinopoulos Nikolaos” din strada Prevezis 62,  Atena (care raspunde la tel. 0030 694 704 8440 sau 0040 210 505 4524) cere 2800 de euro pentru repatriere. Parintii au deschis doua conturi, in lei RO 60 CECEAG 3008 RON 1096169 si in euro RO 11 CECEAG 30B2 EUR 1096171 pe numele Gheorghe Maria la filiala CEC Bank din Comuna Milosi, judetul Arges. Daca-i puteti ajuta sa-si aduca feciorul acasa faceti o fapta buna si dati o mina de ajutor. Detalii suplimentare puteti obtine de la Angela Ghita, nepoata decedatului, la telefon 07773708083.

Dumnezeu sa-l ierte!

 

20 de gânduri despre “Fiţi buni, vă rog!”

 1. Bai ordinarule !!! Bai secatura dracului !!! Bai futu-ti pastele ma-tii de porc jegos, nu ti-e rusine ba labagiule sa te folosesti de necazul acestor oameni ??????
  Dupe ce zbierai impotriva pensionarilor si a batrinilor cind Baseporcul tau le taia pensiile alea nenorocite, acum faci pe milostivul ????????? Fir-ar ma-ta aia a dracului de JEG UMAN ce esti, bai turcescule !!!

  1. „SFARMA- PIATRA” ti-ai dat acest pseudonim dupa ce te uiti dimineatza in oglinda? de ce n-ai curaju sa-ti dai numele real, daca tot injuri omu si te dai curajos in vorbe? esti la fel ca cei care faceau turnatorii la MILITIE,….. anonime. se vede ca nu te-ai dezlipit de vechiuri-le obiceiuri

 2. Sa le dai TU bai cacatule din MILIONUL de EURO pe care l-ai luat de la Vintu, ba lepra dracului !!! Sau din aia 24 000 de la Becali !!! Da-le tu, ca ai de unde !!!

  1. Mai „Sfarma muci” iti doresc exact ce-i doresti tu lui Robert ! Si-ti adresez exact aceleasi „gratulatii” pe care mintea ta ratacita le debiteaza pe-aici ! Jigodie ce esti !

   1. Ei , ia serveste si tu un „sictir” ca nu ti s-o apleca ! Scursura comunistoida ce esti !

 3. NIMENI NU POATE INTERVENI,CU UN STERGATOR CU ACID,ASUPRA INSILOR CE AU CRANIUL GOLIT DE NEURONI?DE CE ASEMENEA POSTARI SUNT TOLERATE?(MA REFER LA CELEA SUBURBANE.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *