Antena 3 e aici! Un milion si jumatate de euro de la Blue Air si Nelu Iordache pentru trustul de presa al familiei Voiculescu. Documente in EXCLUSIVITATE!

Avem asa: pe de o parte, Jurnalul National, Editura Intact SRL, Antena 2, Antena 3, Intact Production SA si EuroExpo Trade Fairs SRL. Firme din imperiul media si de afaceri al familiei Voiculescu. Pe de alta parte, SC Blue Air Transport Aerian SA, o firma care i-a apartinut ani de zile omului de afaceri Nelu Iordache. Din luna decembrie a anului 2011, postul de televiziune Antena 3 a inceput o serie de anchete jurnalistice legate de afacerile derulate de Nelu Iordache printr-o alta firma pe care acesta o detinea, e vorba de ROMSTRADE. Anchetele au fost prezentate, in special, in emisiunea „Exces de putere”, realizata de Oana Stancu. Dar relatiile dintre trustul de presa al familiei Voiculescu si omul de afaceri Nelu Iordache n-au fost tot timpul tensionate. Ba, asa cum veti putea observa din documentele pe care le public astazi in exclusivitate, aceste relatii au fost chiar strinse: trustul de presa al familiei Voiculescu a incasat de-a lungul anilor aproape un milion si jumatate de euro de la compania Blue Air Transport Aerian SA, detinuta pina nu demult de acelasi Nelu Iordache.

Sa le luam pe rind. Mai intii, INTACT PRODUCTION SA, care a taiat facturi pentru BLUE AIR-ul lui Iordache, de-a lungul anilor, in valoare de peste 2.000.000 de RON! Prima factura dateaza din 28.12.2007. Iata documentele doveditoare:

Intact Production 5Intact Production 6

 

 

 

 

 

 

Intact Production 1Intact Production 2

 

 

 

 

 

 

Intact Production 3Intact Production 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Antena 2 a incasat si ea de la BLUE AIR peste 200.000 de euro. Iata facturile doveditoare:

Antena 2-1Antena 2-2

 

 

 

 

 

 

 

Si Jurnalul National a beneficiat de contracte de publicitate cu firma BLUE AIR a lui Nelu Iordache. Iata dovezile:

Jurnalul 1Jurnalul 2-2

 

 

 

 

 

 

 

Firma Euro EXPO TRADE FAIRS SRL care apare in declaratia de interese a fostului senator Dan Voiculescu, a beneficiat, de asemenea, de contracte cu BLUE AIR-ul lui Nelu Iordache. Iata facturile:

Euroexpo 2Euroexpo 1

 

 

 

 

 

 

 

Dar, surpriza, cei mai multi bani din contracte de publicitate cu firma BLUE AIR a lui Nelu Iordache i-a incasat, ati ghicit, Antena 3. E vorba de peste 650.000 de euro! Iata facturile:

Antena 3-1Antena 3-2

 

 

 

 

 

 

Antena 3-4Antena 3-5

 

 

 

 

 

 

Antena 3-3

La un moment dat, potrivit unei note din 22.04.2011, firma BLUE AIR a refuzat sa plateasca o factura in valoare de 253.815, 10 RON emisa de Antena 3. CEO-ul Blue Air de la acea vreme, Sherif Ussama spunea ca „departamentul de marketing al Blue Air nu poate certifica prestarea serviciilor mentionate” in acea factura de Antena 3. Iata documentul:

Blue Air refuza plata

Acum trebuie sa deschid o paranteza si sa va spun ca eu am fost dat in judecata de Oana Stancu pentru articolul postat AICI. In care era vorba si despre Iordache, si despre Oana Stancu, si despre trustul de presa al familiei Voiculescu. In cererea de chemare in judecata, printre altele, doamna Stancu vorbeste si despre prima emisiune „Exces de putere” de la Antena 3 in care a abordat „subiectul” Nelu Iordache – ROMSTRADE. Se intimpla in decembrie 2011, cind Blue Air-ul aceluiasi Iordache refuza sa plateasca ultima factura in valoare de 253.815, 10 RON emisa de Antena 3! Desigur, o pura coincidenta… Iata un fragment din cererea de chemare in judecata scrisa de avocatii doamnei Oana Stancu:

Oana Stancu cronologie

Asa cum stiti, la un moment dat, Nelu Iordache a fost saltat de DNA, a ajuns in arest, a pierdut Blue Air, cealalta firma, ROMSTRADE, i-a intrat in insolventa, detaliile sint cunoscute. Ce nu stiati, cu siguranta, este ca Antena 3 a reusit sa-si recupereze banii. Dupa ce a dat mai intii in judecata Blue Air, in cele din urma, Mihai Gadea, directorul Antena 3, a semnat in aprilie anul trecut o intelegere cu noul director al Blue Air, Gheorghe Racaru. Si, pupat Piata Endependentii! Iata documentul:

A3 si Blue Air intelegere 1A3 si Blue Air intelegere 2

 

 

 

 

 

 

A3 si Blue Air intelegere 3

Just for fun: asa cum se vede si din documentul de mai jos, directorul de marketing al companiei Blue Air este o doamna numita Mirela Secan. Distrati-va cautind pe net si veti gasi ca este o fosta angajata a trustului de presa al familiei Voiculescu :)

Secan insista sa se faca plata

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

54 de gânduri despre “Antena 3 e aici! Un milion si jumatate de euro de la Blue Air si Nelu Iordache pentru trustul de presa al familiei Voiculescu. Documente in EXCLUSIVITATE!”

  1. Cand Voiculescu a fost declarat „turnator” de catre cea mai inalta Instanta din Romania mi s-a confirmat faptul ca practicile sale la A 3 au fost indreptate impotriva tuturor celor care l-au desconspirat.
    … se pare ca si aici pe blog mai sunt „fii turnatorului” sau poate chiar insusi „turntorul” (avand in vedere conditiile din puscarii – drepturile puscariasilor, este posibil !!!)

  2. Asa si ? Care e problema voastra . Ati supt-o ( Colonele sa nu spui ca e limbaj licentios ! – exista si titlu de roman cu verbul asta) de la Marinar 10 ani , de la Piticul constitutionalist 4 ani … acum o sugeti de la mutu si piticul lui (ucigasul de saparzi – pentru prieteni si cunoscatori) Daca o sugeti si de la Robertelu’ ce are … macar pe perioada campaniei ca nu lasa Evitica sa se zbenguie prea mult .
    Atata vreme cat ganditi cu organul sexual mintindu-va ca e inima, o sa promovati lichele sa va conduca si o sa jeliti cu chilotii in vine ca suntem colonie. Un cretin care spune ca Eminescu era membru Gestapo si Mihai Viteazu era bastard si-l pupati in scriptum caci va spune ca Europa se termina la Brasov > Inainte sa va uitati in gura unui formator uitati-va in buzunarul de la spate (in cur Ovidiule ca tie iti place limbajul dur mai small boletus ) cine-i vara placere acolo. Daca ati pus doar buzele un pic pe idea ca Robertelu e Colonel cu perdea la intelighentia ostasimii atunci suntem blestematii ! Ma gandesc sa candidez si eu cu idea ca Dacii erau romanofobi si ulterior dupa ocupare antisemiti pentru ca legiunea stationata in Oltenia de azi era recrutata din Isdrael
    E un cretinism sa negi holocaustul dar e un cretinism si sa apreciezi un om care umbla cu holocaustul in gura . Si nu ma refer expres la holocaust ci la realitatea istorica . Sa privesti o personalitate istorica prin prisma opiniei doar a unui istoric e ca si cum esti adeptul teoriei lui Eistein dar pe Darwin sa nu-l vezi in ochi ca a scris impotriva evreilor Evaluati oamenii dupa ce au realizat pana atunci cand ascultati promisiunile lor electorale si evaluati si potentiala echipa cu care vor venii …. sau va duce-ti la vot si va marcati Phalloscripturile pe buletinul de vot

  3. Tovarase CTN, stii care-i problema noastra? Ca matale, desi o faci pe „desteptu”, esti cam analfabet. Iti dau doar doua greseli: „echipa cu care vor venii” se scrie doar cu un i, iar „va duce-ti la vot” se scrie fara cratima. Hai, mai du-te la scoala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *