Click aici pentru a vedea numele şi sigla viitoarei televiziuni online!

De azi, proiectul televiziunii de stiri si comentarii exclusiv online are un nume. Si o sigla. Si o pagina. Le vedeti in acest articol si abia astept sa aud parerile voastre :)

Cred cu tarie ca oriunde sinteti va intereseaza ce se intimpla cu Romania. Si mai cred ca, de oriunde v-ati afla, e important sa va spuneti punctul de vedere.

Asadar, faceti cunostinta cu UNDE.TV, locul in care te vezi oriunde!

Sigla UNDE TV

Vom calatori pe unde, ne vom auzi si ne vom vedea oriunde! Am mai facut un pas, iar daca ne ajuti si tu vom fi impreuna pe UNDE mai curind decit ne-am imaginat! :)

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

26 de gânduri despre “Click aici pentru a vedea numele şi sigla viitoarei televiziuni online!”

 1. Din comentarii se poate vedea de ce la noi, în Românica, o ducem prost. Moartea caprei vecinului este înscrisă în codul geneetic al românului. Senzația pe care o am este similară cu aceea în care un om se urcă într-un cireș pentru a culege și a le oferi celor care au rămas jos și nu pot sau nu vor să se cațere. Cei rămași jos încep: Da, te-ai urcat să le mănânci pe toate singur – sau – ai pile de ai ajuns acolo – sau – le culegi numai pentru tine și familia ta de hoți – sau – le mănânci pentru ca noi să nu mai apucăm să le gustăm… etc. și asta cu mult timp înainte de a se vedea intenția reală. Toți îl trag de pantaloni, aruncă cu bolovani în el, îl înjură. Nici el nu reușește să urce dar nici cei rămași jos nu beneeficiază de acțiunea lui. Asta e România. Asta văd din comentariile celor care se dau în vqnt pentru a omorâ din fașă orice inițiativă. De ce nu au sărit în capul celor care au distrus industria, agricultura, sistemeele de irigații, au vândut energia, au vândut resursele, au vândut pădurile, au dus România de râpă încât neam de neamul nostru, să nu mai poată să se ridice în picioare?
  Îmi vine în minte, celebrul citat din Apus de soare, actualizat la situația noastră de azi: „DATORIA și SĂRĂCIA nu e a mea şi nici a voastră nu e, ci a urmaşilor urmaşilor voştri”

 2. D-l Turcescu, mergeți înainte cu ideea de televiziune și țineti leegătura cu țara. Deși nu am apreciat, OTV-ul a avut succes tocmai prin interacțiunea cu telespectatorii, ceea ce nu am văzut nici la Nașul. Stătea de vorbă toată noaptea cu oricine suna și îl sunau mulți. Știți câți bani ați face dacă a-ti pune 3-4 € taxă pe apel preluat și prezentat? S-ar face o selecție, nu ar suna oricine și ar plăti chiar și cei care ar suna ca să vă înjure. Ideea dvs. e foarte bună, ne-am cam săturat de facebook și televiziunile care prezintă tot felul de prostii deocheate. Mai trebuie să gustăm și ceva serios.

  1. Aşa este moshule !
   Ceea ce i s-a întâmplat domnului (?) diaconescu a fost … din cauză politică . merită şi acei rromâni minunaţi nu ? televiziunea lor . Cum merită şi acest acoperit şmeker , telespectatorii lui .
   Una peste alta , ca să vezi : vă meritaţi unii pe alţii .
   succesuri tuci !
   şi vorba unui clasic în viaţă : nici nu ştii cât de muc începi să fii !

   Am dat şi io o 100 pentru tembeliviziunea ta !

 3. felicitari domnule Turcescu, simplu Robert pentru cei care te urmarim atenti in fiecare seara. Asadar, felicitari pentru idee, pentru perseverenta si pentru ca nu vrei nicicum sa renunti la a ne da informatiile de care avem nevoie pentru a ne convinge ca nu am luat-o razna, ca inca ma distingem albul de negru si binele de rau. Nu toti avem curajul sa iesim in spatiul public si sa ne facem cunoscute constatarile, nedumeririle si ingrijoarea, asa cum o faci tu, alaturi de alti cativa care si-au pastrat coloana dreapta. Urmarind ceea ce se intampla zilnic, in spectrul social si politic, am momente in care reactionez ca un pesimist adevarat, spunandu-mi ca mai rau de atat nu se poate, pentru ca aproape imediat sa devin optimistul incurabil care constata ca se poate si mai rau, chiar mult mai rau decat sunt pregatita sa accept. Se poate! Se poate doar pentru ca dintre noi s-au ridicat doar impostorii, pomanagii, oamenii de mana a doua, hotii la drumul mare si mai rau decat atat, marii ignoranti ai societatii, astia care chipurile vor sa faca lucrurile bine si alfel, dar din pacate habar nu au ce au de facut sau cum. Dramatic!, dar mai dramatic mi se pare faptul ca nu se intampla de jos in sus nimic. Adica stam, stam ca la film si asteptam sa vedem daca se trage, de unde se trage, cine va trage si cand o va face. Ajuta-ma sa inteleg ce trebuie sa fac eu pentru a schimba lucrurile, pentru a da jos guvernul, pentru a dizolva parlamentul si senatul, pentru a-l trimite inapoi la Sibiu pe acest… nea… caisa, tufa sau cum ii mai putem spune marelui blatist. Ma opresc aici pentru ca o iau pe aratura…. si mai bine
  Iti urez mult succes in realizarea acestui proiect al carui beneficiar voi fi eu.

 4. felicitari RT, succes in tot ceia ce faci, eu ca admiratoarea ta te urmaresc infiecare seara la nasultv, nu mai sunt privitoarea b1tv ci sunt admiratoarea RT la nasultv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *