Documente halucinante: ce le-a făcut „Orlando de la Finanţe” chelnerilor şi patronilor!

Mai intii a fost ordinul semnat de Orlando. Text putin, idee creata publicata in Monitorul Oficial. O pagina, nu mai mult:

Monitor OrlandoDar ca sa implementeze acest ordin, fiti va rog atenti ce se intimpla in aceste zile in toate unitatile in care se presupune ca un nenorocit de client vrea sa lase bacsis. Cititi si va cruciti, dupa care veti constata ca s-ar putea sa devenim prima tara din lume in care chelnerii or sa va roage cu cerul si cu pamintul sa nu le lasati niciun leu in plus fata de nota de plata! Nu de alta, dar ii ia gaia pina apuca sa imparta banii :)

Ia priviti aici:

Bacsis 1apoi:

Bacsis 2si inca:

Bacsis 3mai avem:

Bacsis 4si, in fine:

Bacsis 5

P.S. Orlando, lasa-ne!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 gânduri despre “Documente halucinante: ce le-a făcut „Orlando de la Finanţe” chelnerilor şi patronilor!”

  1. In goana nebuna dupa banii nascocesc tâmpenii.Au taiat din buget mulți bani pe capitolul venituri,le-au dus pe cheltuieli si au constatat ca au gaură mare de acoperit.Sunt tâmpiți daca cred ca vor recupera ceva cu astfel de masuri.Efectul v a fi invers,vor scadea mult mai mult încasările.

  2. Evident ca porcaria asta monumentala cu impozitarea bacsisului tine de noaptea mintii a acestui guvern penal, profund incompetent, condus de un ticalos fara egal. Numai scafarliile unor borfasi puteau sa scorneasca o asemenea imbecilitate. In fine… Societatea romaneasca hiberneaza, in continuare, linistita si parand ca nu e deloc deranjata de abuzurile actualei puteri. Eu, insa, as avea o nedumerire… De ce bacsisul lasat preotilor e ocolit de ortodocsii Victor Viorel si Orlando? De ce sa fim obligati ca parte din banii pe care-i dam din proprie initiativa din buzunarele noastre sa ajunga in buzunarele statului hot? Pentru ce? Ca sa aiba mai mult de furat cei de la guvern? De ce nu se revolta societatea romaneasca? E anesteziata? E hipnotizata? E tampita? E indiferenta? Ce naiba se intampla cu tara asta si cu poporul asta de mamaligari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *