Maşina timpului: revista METRONOM şi primul meu articol publicat acum 23 de ani

V-am povestit acum citeva zile despre aventura debutului meu in presa nationala. Se intimpla in 1993, iar detaliile discutiei avute atunci cu directorul de la acea vreme al Curierului National, regretatul Valentin Paunescu, le gasiti AICI.

In acel text vorbeam si despre o revista, METRONOM, pe care o tiparisem impreuna cu un grup de prieteni la Pitesti, pe vremea in care eram inca elev in clasa a XI-a la liceul „Nicolae Balcescu”, actualmente „Colegiul Bratianu”, insa eu nu mai aveam niciun exemplar pastrat, din pacate :(

Dar, cum se intimpla uneori minuni, fosta mea profesoara de meditatii la limba engleza, Ruxandra (Ada) Dojana, mi-a facut zilele trecute o surpriza imensa trimitindu-mi exemplarul scanat al acelei reviste de opt pagini. Foi ingalbenite de trecerea timpului (sint 23 de ani de atunci!), dar care m-au urcat in masina timpului… Doamne, tineri mai eram! :)

Aveam 17 ani, cintam in formatia de muzica rock Kapela, visam sa devin jurnalist. Si… s-a intimplat! Azi, dupa 23 de ani de presa visez sa construim impreuna prima televiziune de stiri si comentarii EXCLUSIV ONLINE din Romania si, credeti-ma, am toate sperantele ca acest lucru se va intimpla.

Impartasesc si cu voi bucuria de a redescoperi aceste pagini. Multumesc, Ada! Lectura placuta! :)

Metronom 1Metronom 2Metronom 3Metronom 4Metronom 5Metronom 6Metronom 7Metronom 8

 

 

P.S. pentru cei mai tineri: pe vremea aceea nu aveam computere :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Un gând despre “Maşina timpului: revista METRONOM şi primul meu articol publicat acum 23 de ani”

  1. Ma pot lauda ca la Bacau am facut o revista cu si despre rock in 1991,se numea KROMM,s-a vandut peste tot,mai ales ,in 1991 pe litoral la Costinesti.Daca pe voi v-a inspirat emisiunea Metronom de la Europa Libera,va anunt ca a aparut pe facebook,METRONOM(RADU TEODOR)-EUROPA LIBERA grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *