Simplu: SMS la 7688 cu mesajul TURCESCU plus o adresă de e-mail validă şi ajuţi la apariţia primei televiziuni EXCLUSIV ONLINE din România!

De astazi puteti contribui la realizarea primei televiziuni EXCLUSIV ONLINE din Romania si prin expedierea unui simplu SMS! Sint trei pasi simpli:

 

1. Trimiteti un SMS la numarul 7688 in care scrieti NEAPARAT cuvintul cheie TURCESCU si o adresa de e-mail valida. Repet: Turcescu + o adresa de e-mail.

2. Veti primi inapoi un SMS in care sint detaliate informatiile privind taxarea acestui mesaj: 5 EURO + TVA. Raspundeti cu DA si… asta e tot!

3. La adresa de e-mail indicata in mesaj veti primi in format PDF cartea „Dans de Bragadiru”, primul meu volum de publicistica aparut la editura Polirom.

 

Acum as vrea sa va ofer citeva explicatii si detalii pentru deplina transparenta a actiunii.

In Romania nu se pot face donatii prin expedierea unui SMS la un numar scurt decit pentru cazuri sociale. Prin urmare, varianta aceasta era exclusa pentru proiectul nostru, asa ca am adoptat o alta solutie: am cedat drepturile de autor ale volumului meu de publicistica „Dans de Bragadiru” firmei care va opera viitoarea televiziune online. Firma a incheiat un contract cu compania MEDIASAT specializata in vinzarea de produse prin acest sistem al expedierii unui SMS. Pe scurt spus, contra a 5 EURO + TVA veti achizitiona, practic, volumul „Dans de Bragadiru” scris de Robert Turcescu, care va va fi expediat via e-mail in format PDF la adresa indicata de voi in momentul in care trimiteti SMS-ul (care va trebui sa contina NEAPARAT, cum spuneam si mai sus, cuvintul cheie TURCESCU plus o adresa de mail valida!).

Ce se intimpla cu banii? Din cei 5 EURO + TVA pe care ii platiti pentru aceasta carte, 4,1 EURO + TVA vor ajunge in conturile firmei care va opera televiziunea (9 centi + TVA din aceasta suma reprezinta comisionul retinut de MEDIASAT impreuna cu operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom). Fiind vorba de facturi clare emise catre MEDIASAT, veti putea vedea periodic la centima ce bani s-au incasat prin acest sistem. Fondurile vor fi folosite pentru plata chiriei spatiului unde va functiona televiziunea (spatiu care exista deja in Casa Presei si este deja amenajat asa cum v-am mai informat!), pentru plata utilitatilor si, daca actiunea va avea succes, in functie de cit de implicati veti fi, pentru achizitionarea de echipamente sau, in viitor, pentru a plati chiar o parte din salariile angajatilor televiziunii.

Ca sa nu va incarc acum prea mult cu detalii, va spun doar ca pentru aceste raportari si din dorinta de a exista o deplina transparenta a actiunii, am agreat cu o importanta casa de avocatura, „Tuca, Zbircea si Asociatii”, sa contrasemneze periodic auditul privind colectarea, cheltuirea si destinatia acestor sume. Tot ei ne vor asista si in derularea legala a tuturor actiunilor intreprinse.

Trimiterea unui SMS la 7688 (Turcescu + adresa valida de e-mail) se poate face din orice retea de telefonie mobila de pe teritoriul Romaniei (exclus roaming). Daca vreti sa contribuiti cu mai mai mult de 5 EURO plus TVA puteti expedia maximum patru SMS (limita impusa de MEDIASAT este de 20 EURO + TVA).

Pentru donatii ramin valabile conturile FUNDATIEI AVATAR, in conditiile de mai jos:

La rubrica BENEFICIAR treceti obligatoriu FUNDATIA AVATAR si CIF 26723010! In niciun caz nu treceti numele Robert Turcescu sau altceva, altfel banii vor fi returnati de banca!

Beneficiar: FUNDATIA AVATAR, CIF: 26723010

RON       RO71BRDE441SV31733714410

EUR        RO78BRDE441SV31752974410

USD        RO15BRDE441SV31753264410

COD SWIFT – BRDEROBU, Fundatia AVATAR.

In curind vom activa si contul PayPal pentru cei carora le este mai usor asa.

8 gânduri despre “Simplu: SMS la 7688 cu mesajul TURCESCU plus o adresă de e-mail validă şi ajuţi la apariţia primei televiziuni EXCLUSIV ONLINE din România!”

  1. PENTRU O ROMÂNIE CÂT MAI CURATĂ , PENTRU COPII NOŞTRI , PENTRU NOI TOŢI , PENTRU POSIBILITATEA DE A AVEA VIITOR !

    1. dacă scrii cu diacritice scrie corect și ”…PENTRU COPII NOŞTRI…”!!!
      cred că ți-a furat cineva viitorul!

  2. cine drac sa dea bani pt tine mai turcescule? chiar asa de fraieri ii crezi tu pe romani? crezi ca vor da bani unui impostor care pana nu demult se visa ofiter acoperit?

  3. Am cumparat cartea dar nu am primit-o .Nu stiu cum sa o descarc. Urmaresc in fiecare zi emisiunea ta cu mult interes.Iti doresc multa sanatate si putere de munca.Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *