Sute de români s-au implicat deja! Vii şi tu? Diaspora e aici?

Daca esti roman, dar ai plecat din Romania stabilindu-te in alte parti ale lumii, acest mesaj este pentru tine. Daca esti roman, dar nu vrei sa pleci din tara pentru ca inca mai speri ca situatia sa se schimbe in bine, acest mesaj este si pentru tine.

Vrei sa te faci auzit? Vrei sa te vada atunci cind le spui ce te nemultumeste? Vrei sa te implici in viata politica, dar nu vrei sa fii prizonierul partidelor de cumetrie? Vrei sa contezi? Vrei sa arati cum te-au batjocorit sau cum te-au pus la colt? Vrei sa vorbesti despre planurile, ideile si realizarile tale? Vrei sa auda si sa vada cit mai multi ca mai exista si romani capabili, muncitori si seriosi? Vrei un loc in care sa poti pune tu intrebari celor care ne conduc? Vrei sa comentezi in direct si la obiect ceea ce se intimpla in politica, pe strada sau in mediul de afaceri? Vrei sa poti arata si altora realitatea din spitale, controalele Fiscului sau sa transmiti in direct momentul in care esti amendat abuziv de Politie?

Vrei sa construim impreuna un loc in care VIDEOCRATIA sa ajute DEMOCRATIA?

Daca raspunsul tau e DA, implica-te si tu in proiectul aparitiei PRIMEI TELEVIZIUNI de stiri si comentarii EXCLUSIV ONLINE! Citeva sute de romani au facut-o deja!

Detalii despre cum te poti implica, gasesti AICI.

O nota pentru romanii aflati dincolo de granitele tarii: ati dovedit si pina acum ca puteti contribui decisiv la schimbarea in bine a Romaniei, mai puneti umarul o data si vom avea ocazia sa va vedem, dar si sa va multumim prin intermediul TELEVIZIUNII ONLINE!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *