De ce ne mintiti, ma, ca nu se poate? In 2003 cum de s-a putut?

In 2003, cind ii titiia curu’ lui Nastase ca nu se aduna suficiente voturi la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, s-a dat o ordonanta de urgenta prin care romanii au putut vota si ELECTRONIC. Repet: se intimpla in 2003, adica acum 12 ani! Azi, in anul de gratie 2015 se discuta si iar discuta despre cit de greu e, vai, sa introduca acest sistem de vot sau pe cel prin corespondenta! Sa ne explice Nastase cum a facut atunci, in 2003, poate avea el o reteta secreta.

Pina atunci, ia cititi AICI!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 gânduri despre “De ce ne mintiti, ma, ca nu se poate? In 2003 cum de s-a putut?”

  1. minciuna este la ordinea zilei, totzi o primesc ca bunä ziua, chiar le place.
    cred ca si dvs. si multzi altzii, este vorba de o intzelegere, ei mimeazä opozitzia,
    dar sinistra USL; MERGE „PAS CU PAS” dece inghit romanii, ? unde sunt doamnele
    ce se rätzäoiau la TB,? sunt acum multzumite?

  2. Nu se mai poate pentru ca nu le mai „titiie …” la nimeni.. Minciuna a fost sloganul lor dintodeauna, iar noi ne complacem in acesta baltire morala fara nici-o reactie. Este incredibil servilismul ipocrit ierarhic care s-a dezvoltat dupa 89 mai abitir decit inainte si asta pentru un pumn de gologani. Ma bucur ca mai sint totusi in mass-media voci care reclama cu vehementa impostura dar ma intreb cu disperare cit vor mai rezista in conditiile in care societatea nostra nu are nici-un fel de zvicnire,. In nemernicia mea insa se pare ca sloganul „asa popor asa conducatori” isi are justificare.

    1. „asa popor asa conducatori” isi are justificare, plus ASA JEGURI DE JURNALISTI !! Nenorocitule, sluga Basescu a-ti „infectat” intreaga campanie electorala din 2014 cu „ofiteri sub acoperire”. Esti un gunoi si un limbric ce ” de pe langa cei la putere” de ani buni. DISPARI TREPADUSULE !!! LINGAU de cururi „domnesti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *