EXCLUSIV: Documentul care l-a înfundat pe Ghiţă. Plus doua scheme cu tentaculele caracatiţei.

In cele 8 pagini de mai jos e descris cu date, sume si scheme mecanismul de fraudare a bugetului de stat, asa cum a fost el descoperit de ANAF care a cercetat acum citiva ani firmele lui Sebastian Ghita. Documentul a ajuns la DNA si de aici a pornit tot ce se intimpla azi cu prietenul lui Victor Ponta. Veti citi sume ametitoare din contractele incheiate cu statul, dar, cel mai grav pentru Sebastian Ghita este faptul ca ANAF si mai apoi DNA au reusit sa dea de cap complicatului circuit financiar prin care era eludata plata TVA.

Ancheta fiscala a durat mult pentru ca, asa cum se noteaza in finalul documentului, „in aproape toate cazurile, reprezentantii firmelor din grupul ASESOFT si persoanele dirijate din umbra de catre acestia, obstructioneaza sau tergiverseaza efectuarea inspectiei fiscale in scopul sustragerii de la obligatia legala de a pune la dispozitia organelor de control a tuturor documentelor si informatiilor necesare stabilirii obligatiilor fiscale, fapt care ingreuneaza formularea concluziilor finale. Cu toate acestea – notau lucratorii ANAF acum citiva ani- inspectiile fiscale vor continua, legea oferind inspectorilor fiscali pirghiile necesare stabilirii tuturor obligatiilor fata de bugetul de stat sustrase de la plata„.

Si se pare ca s-a si intimplat. Mai intii ANAF, apoi DNA. In documentele de mai jos cititi de ce e grav cu firmele lui Ghita.

Ghita 1Ghita 2Ghita 3Ghita 4Ghita 5

Si schema despre care se vorbeste in document:

Ghita 6

Bonus: o alta schema in care se vad 17 tentacule ale „caracatitei” Ghita:

Ghita 7Nota: diseara, Romania TV va contesta interdictia impusa lui Ghita de a merge la Parlament invocind decizia CCR 195/ 2013. Stay tuned!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *