NOU: dosarul Sova-Ponta. DOCUMENTE!

Ca sa lamurim lucrurile de la bun inceput: Ponta pune azi pe FB un document din 2009 de la Baroul Bucuresti in care se „confirma” ca n-a fost niciodata asociat la casa de avocatura „Sova si Asociatii”. Eu ii demonstrez mai jos cu propria lui declaratie de interese din 2007 ca fost senior-partner la „Sova si Asociatii”.

sova 9

Mai departe, e simplu: follow the money! Multi bani incasati de Sova de la Turceni si Rovinari, dupa cum scrie in contractul de mai jos, plus actele aditionale:

sova 1sova 2sova 3sova 4

 

Si actele aditionale:

sova 5sova 6sova 7

Voi reveni cu noi documente!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 gânduri despre “NOU: dosarul Sova-Ponta. DOCUMENTE!”

  1. In ce tara traiam domnule Turcescu?
    tara este sub ocupatie …sub ocupatia mincinosilor, coruptilot, hotilor, lasilor, lacomilor, incompetentilor, …………….si noi avem vina noastra.
    Bun si daca iesim in strada cu cine ii inlocuim pe cei din parlament si guvern….?!
    Ce oferte avem – Blaga? Atanasiu, Gorghiu, Antonescu, Oprea, Nicolicea Hunor, Kelemen,,.Cezar Preda,……… si toti ceilalti ……..toti la umra frunzelor lui Iohannis.
    eu nu mai vreau sa-i vad si nici sa-i mai aud….
    25 de ani de jaf – au conturile doldora si averile nelimitate – tupeul si nerusinarea este maxima .
    Si acum e doar inca un circ – si-au dosit atata cat au nevoie sa traiasca bine sau ii scapa cine trebuie in functie de interese.

    Inca o data se vede de ce il urasc pe Basescu – Basescu ii stie foarte bine de aceea nu are decat un singur prieten pentru ca a inteles ca traim intr-o tara in care nu poti sa mai ai incredere in NIMENI.

    Hai Romania – daca mai poti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *