„Baronul drumurilor”, Narcis Neaga de la CNADNR, stia inca din 2011 despre dezastrul de pe autostrada Orastie-Sibiu! Document in EXCLUSIVITATE

Dezastrul de pe autostrada Orastie-Sibiu putea fi evitat daca sefii CNADNR ar fi fost altii. Azi, la conducerea acestei companii este „Baronul drumurilor”, numitul Narcis Neaga, instalat de Ponta si de Sova inca din august 2012 in postul de director general al CNADNR. Personajul acesta trebuie sa demisioneze imediat dupa ce voi face public in EXCLUSIVITATE un document care arata ca STIA inca din 2011 cit de grava era situatia in legatura cu lucrarile la acest tronson de autostrada. Si ca sa nu pierdem timpul, iata documentul:

raport 1raport 2

raport 3raport 4

 

 

Iar ca sa nu existe dubii, sa mai adaug ca Neaga de la CNADNR a primit inca din 2011 si poze de la inspectorii care constatau dezastrul de pe autostrada Orastie- Sibiu! raport 5Mai multe detalii despre jaful pe bani publici facut de CNADNR in aceasta speta gasiti AICI. Eu mai spun doar atit: Neaga, demisia!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 gânduri despre “„Baronul drumurilor”, Narcis Neaga de la CNADNR, stia inca din 2011 despre dezastrul de pe autostrada Orastie-Sibiu! Document in EXCLUSIVITATE”

 1. Dar de Horia Nicolae, marele combinator de comisii si contracte pus de Tiron si fructificat de Draghia?
  Iar „prostul” de Narcis Neaga il tine in continuare in functie???

  De ce nu scrii nimic de adevaratii corupti?
  Sau taman ei sunt cei ce dau astfel de infromatii in presa?

 2. Acolo cel mai mare infractor, orchestratorul jafurilor, carausul spagii este directorul economic Masala Ionut. Omul asta, toti oamenii pe care ii are in subordine ii sunt rude. Are zeci de plangeri penale la dna si nu mai are nimic de pierdut de mai bine de 2 ani. Nu ma credeti pe cuvant, cercetati!

 3. Noi ca de obicei,nu vrem sa invatam nimik din ce-am trait ,din istoria noastra recenta ,pt ca nu-i asa suntem asa cum spunea Tutea:
  ,pt ticalosii astia am stat eu 15 ani in temnitele comuniste’?????????

  Primul care si-a incercat norocul prin zona a fost NICOLAIE CEAUSESCU CU MARII SAI SPECIALISTI COMUNISTI,a construit o cale ferata secundara: VINTU DE JOS-SIBIU.
  O reala CATASTROFA,practic mai bine construiai pe nisipuri miscatoare poate totul ar fi costat mai putin..
  Asadar precedentul exista de pe vremea comunistilor in sensul ca se stia ca acolo este o zona argiloasa cu sol instabil,si cu toate astea,MARII NOSTRII INTELEPTI SI INVATATI CE SI-AU ZIS,mai baieti aici e o piine de mincat in viitorii 100 de ani ,P’ACOLO SA TREACA AUTOSTRADA CA NEAM DE NEAMUL NOSTRU VA AVEA DE LUCRU SI BANII VOR CURGE GIRLA,PRECUM DEALURILE.
  Acum eu nu vad o iesire onorabila din actuala situatie decit folosind metoda ,NODULUI GORDIAN’ compania desfiintata din temelii si gindit la o solutie verficata in tarile cu traditie in constructia si intretinerea autostrazilor,si mai departe folosind aceiasi metoda as ,SPARGE PUZDERIA DE AGENTII,PE SEFI,SEFUTI SI SEFULETI I-AS DA PE MINA D.N.A TERMININD CU TELEVIZIUNEA ROMANA.
  Numai ca pt o asemenea ,REVOLUTIE TREBUIE COHONES-PT CA ACESTE AGENTII SI COMPANII SUNT PLINE DE LACUSTE PESEDISTE SI PENELISTE,DE UNDE SI INTREBAREA,CINE ARE PUTEREA SA REFACA DIN TEMELII STATUL ASTA,PT CA PASUL URMATOR AR FI REORGANIZAREA TERITORIALA SI DESFIINTAREA MULTOR PRIMARII SI REGIONALIZAREA.
  Este PREDOIU SI CIRACII DIN VECHIUL PNL SI PD-L APT SA FACA ASA CEVA??????????????
  Sunt romanii intersati cu adevarat sa devina ROMANIA UN STAT MODERN CIVILIZAT CU ISTITUTIILE FUNCTIONALE PUSE IN SL;UJBA LOR????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *