Neaga de la CNADNR, mai tare decit Iohannis de la Cotroceni. Documente in EXCLUSIVITATE despre „Baronul drumurilor”.

Pe 22 august 2013, fostul ministru al Marilor Proiecte, celebrul Dan Sova, il numea in functia de director al CNADNR pe Narcis Stefan Neaga, personaj controversat, despre care ziarul Gandul nota ca fusese cercetat şi destituit temporar, în octombrie 2012, din funcţia de director al Direcţiei Concesiuni din CNADNR. De ce l-a numit Sova tocmai pe Neaga avind in vedere trecutul lui tulbure in CNADNR e greu de spus. Dar documentele pe care le prezint azi, ne ajuta sa conturam ceva mai clar profilul personajului care gestioneaza si astazi din fruntea CNADNR un buget de peste 1,8 miliarde de euro pe an!

Va reamintesc, Neaga a devenit sef suprem la CNADNR pe 22.08.2012. La o luna distanta de la aceasta numire- care s-a produs printr-un ordin al ministrului Sova- adica, atentie, pe 18.09.2013, domnul Neaga a semnat un document extrem de important pentru linistea familiei sale: si-a majorat substantial salariul ajungind sa cistige, tineti-va bine, 19.236 de lei/luna! Adica atit cit ar fi trebui sa aiba, dar nu are inca, presedintele Romaniei. Iata dovada:

Neaga 4Am spus insa mai devreme ca aceasta majorare de salariu si-a semnat-o, practic, domnul Neaga pentru sine insusi. Iata in continuare un document prezentat in exclusivitate prin care veti vedea cum directorul in functie al CNADNR, numit de Sova in august 2013, si-a tras o ditamai majorare de salariu la o luna dupa ce a a preluat conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale:

Neaga 1Daca vi se pare halucinant aveti dreptate, dar va avertizez ca inca n-ati vazut tot! Inainte de a fi numit de Sova director general al CNADNR, domnul Neaga ocupa deja o pozitie importanta, de director al Directiei Concesiuni in cadrul acestei Companii Nationale, avind un salariu lunar de peste 6500 de lei. Numai ca, la un moment dat, in octombrie 2012, Neaga a fost destituit din aceasta pozitie dupa ce s-a constatat ca a introdus o… spaga in caietul de sarcini al licitaţiei pentru desemnarea firmei de consultanţă pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov. Ziarul Gândul a dezvăluit cum, în caietul de sarcini, au fost trecute două condiţii care prevedeau că firma de consultanţă care va fi desemnată câştigător să pună la dispoziţia CNADNR un automobil nou în valoare de 25.000-30.000 de euro, precum şi un buget de instruire în ţară/străinătate a personalului CNADNR de 30.000-40.000 de euro.

In iunie 2013, Narcis Neaga s-a intors insa pe cai mari la sefia Directiei Concesiuni din CNADNR. Si cind spun pe cai mari ma refer, desigur, la un document doveditor si uluitor pe care vi-l prezint de asemenea in exclusivitate. Din el aflam ca salariul lunar al re-numitului director Neaga de la Concesiuni a sarit de la 6500 de lei lunar, la, atentie, 9476 de lei lunar! Dar si mai spectaculos este ca documentul pe care il veti vedea mai jos arata cum Neaga a incasat sporul de salariu incepind cu data de 01.06.2013, desi hirtiile care consfinteau majorarea au fost semnate pe 07.07.2013, adica dupa mai bine de o luna de zile distanta. Un soi de majorare retroactiva, sa spunem, ca sa folosim un eufemism in locul unei injuraturi. Priviti:

Neaga 2

Cum spuneam si aratam la inceputul acestei anchete, salariul de „doar” 9476 de lei al directorului Neaga de la Concesiuni- CNADNR a crescut in continuare, pentru ca in august 2013 a devenit director general CNADNR, pozitie din care duce si astazi acasa, in fiecare luna, aproape 20.000 de lei, ceea ce va doresc si dumneavoastra!

P.S. Daca doriti sa vedeti cum arata personajul… (sursa foto: Gandul)

narcis-neaga

P.S. 2: Daca vreti sa va stricati ziua si mai tare puteti parcurge AICI declaratiile de avere ale lui Narcis Neaga din ultimii ani.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *