Fraieri care sîntem, fraieri: document în exclusivitate cu salariile şefilor CNADNR!

Despre directorul general al CNADNR Narcis Neaga am scris aici, cu acte doveditoare, ca duce acasa in fiecare luna un purcoi de bani: 19.236 de lei. Dar astazi e vremea sa vedem cu ochii nostri ce fraieri sintem ca n-am avut o pila, un dram de noroc, o stea norocoasa sa ne angajeze si pe noi cineva la CNADNR, structura centrala. Ia priviti salariile din „marea” Companie Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, asa cum erau ele la nivelul lunii octombrie a anului 2013. De atunci, avind in vedere ca s-au scremut si au mai dat in folosita niste petice de autostrada, probabil ca si salariile au mai crescut!

Salarii CNADNRFraieri care sintem, fraieri…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 gânduri despre “Fraieri care sîntem, fraieri: document în exclusivitate cu salariile şefilor CNADNR!”

  1. Poate e cineva curios si il intreaba pe distinsul domn Narcis Neaga daca in 2014, de Paste, a fost impreuna cu sponsorul sau, Michel Stanciu, patronul de la Search Corporation, la ELOUNDA BEACH, in Grecia…nu de alta, dar cazarea, pe o singura noapte sare de 1000 de euro fiind o locatie exclusivista, de lux…Misto e faptul ca, desi era criza in Grecia, cazarea a fost decontata de firma AKTOR prin domnul Katsias Petros…Zgarcitul ala de Michel, desi stoarce milioane de euro de la fraierii de romani (Primaria Capitalei, CNADNR, ministere) a vrut moca, ca de, el facea proiectul la Comarnic-Brasov si, pe atunci, baietii aveau mari sperante la un purcoi de bani…Asa de mult i-a placut lu’ Narcisica la Elounda Beach, incat doar 3 luni mai tarziu a repetat experienta…Un fin domnu’ Neaga…pe banii altora…trabucuri scumpe (Partagas, Cohiba), coniacuri fine…nu-i asa herr???

  2. Dragilor, nu stiu daca ati fost atenti, dar zilele trecute, niste hoti au furat un bancomat de la OTP care avea vreo 110 mii de lei in el…Stiti la ce m-am gandit eu?! Daca „multpreainteligentul” ala de Filipescu ia 23 de mii de lei pe luna, oare el are bancomatul personal acasa…i-a montat banca unul preferential, nu de alta, dar baiatu’in 5 luni, fara efort, goleste un bancomat….bine, salariul reprezinta „banii de seminte”, ii da neveste-sii…aia din spagi sunt baza..Nu-i asa Felipe????? Esti cam ganditor in ultimul timp…apatic…o fi de la vizitele alea la DNA???

  3. Turcescu nu este „un fost” in multe, ci,este chiar un nimeni,un fost acoperit care incearca, disperat, sa-si faca loc cu coatele in pozitiile pe care le-a detinut, cu alte cuvinte, un loc in fata la pupatul in cur, deoarece a cam ramas fara lovele. Turcescu s-a dus la emisiunea noului „turcescu”(rares bogdan) ca sa ne spuna ca Ponta nu mai este Prim Ministru, Cita disperare, cit tupeu si cita dezinformare pe capul lor, incearca si ei, ca tot nu mai au nimic de pierdut. Cina a permis ca niste neica nimeni sa traga sforile in aceasta tara? In tara asta cel mai hot, cel mai mincinos, cel ma turnator, cel mai comunist, cel mai securist – striga un gura mare: hotilor, mincinosilor……..si rid cu gura pina la urechi de noi, toti, ba, da ce le-am zis-o, ce le-am facut, le-am inchis gura, le-am bagat frica in oase!!!?.Cit ii mai suportam pe nebunii astia sa ne fraieasca?. Stie Turcescu, de sub scutecele fiicei lui, ca Ponta nu mai este Premier!!! Nu este demential?. Mi-o asa sila de voi si va urasc pentru ce faceti acestui popor. Minjiti tot ce intilniti in cale numai sa va atingeti scopul. Vreti sa reveniti la putere pentru ca nu mai aveti acces la bani si asta va turbeaza, pentru ca fara bani vi se desfiinteaza posturile de la ziare si televiziuni, sinteti cu totii falimentari, este vizibil si nu ne mai puteti minti si prosti, veti pieri pe limba voastra, basista, PDL-ista, hotilor, insolventilor, mincinosilor, ordinarilor, tradatori de tara si de neam. Nu are nimeni nevoie de ideile voastre, de gindurile voastre, inoculate voua de servicii, de doctrina de partid, de mantaua de „acoperiti”, de foamea voastra de averi si bani din munca usoara, necinstita. Blestemati sa fiti. Sa va fie rusine. Voi sinteti hoti, mincinosi si nesimtiti. Sa va ia dracu`.

    1. Asa este dna Dogaru, aveti perfecta dreptate. Oamenii acestea parca spala poporul pe creier, sunt niste mafioti in frunte cu Rares Bogdan, prieten cu toti fostii PDL-isti, pe care acum ii vrea la putere. Suntem un neam, parca blestemat sa ne conduca iarasi gasca pdl in frunte cu Blaga si gasca lui.
      Rusine securist basist!!!

  4. Dle Turcescu ati calculat cat vine un salariu ca al domnilor de la CNADNR, net? va spun eu ca la un salariu de 6.743 lei (salariul maxim de incadrare) + spor conducere + spor vechime (mai sunt cazuri si cu spor de fidelitate 10-15%)=17.883 lei brut (;printre cele mai mari salarii din lista dvs) ramane cu un salariu net de aprox 13.000 lei. stiti ca plateste la stat contributii de aprox 4.828 lei /luna lei si unitatea pt el/ea 3.106 lei/luna?
    Stiti ca odata cu salariul (care este confidential si noi restul lumii ar trebui sa respectam asta) vin si responsabilitati care noi oamenii de rand nici nu ne gandim la ele? Orice angajat din subordinea acestor directori (cu salarii mici) care intocmesc acte in numele institutiei, inafara de directorul de resort raspunde si directorul unitatii, deci odata cu acest salariu vin si responsabilitati foarte FOARTE mari. Ideea era sa nu globalizati toti angajatii unei unitati dupa un singur om.

  5. I not to mention my pals came viewing the best secrets and techniques found on your web blog and then at once I had an awful feeling I never expressed respect to the web site owner for them. All the men had been absolutely thrilled to study them and have seriously been using them. Many thanks for truly being well helpful as well as for picking varieties of tremendous resources millions of individuals are really wanting to be informed on. My personal sincere regret for not saying thanks to earlier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *