Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

9 gânduri despre “Atenție, PSD lucrează: judecătorilor li se pregătește ceva!”

 1. INCA DIN OCTOMBRIE 1999 REPREZENTANTII RAMASI IN PREZENT LA SUPRAFATA AI SEPTAGONUL ROSU FORMAT DIN 1)GENERALUL GABRIEL OPREA( NAS AL UNUI COPIL AL LUI PONTA DIN 2002, SECONDAT DE GENERALUL NECULAI ONTANU),2)SORIN OPRESCU(SECONDAT DE VICEPRIMARUL DARABONT,FINUL LUI NASTASE ADRIAN),3)VICTOR PONTA (SECONDAT DE ADRIAN NASTASE)4)GEORGE MAIOR (DIRECTOR SRI PROPULSAT IN FUNCTIA DE AMBASADOR AL RO IN USA SI NAS AL LUI PONTA DIN ANUL 2006 )5)ROBERT CAZANCIUC 6)TIBERIU NITU AU CONCEPUT UN PLAN DE ACTIUNE SECRET MIZAND PE LEGATURILE INTERNATIONALE ALE ACESTOR OCUPANTI AI STRATEGICELOR FUNCTII IN STAT PRECUM MINSTERUL AFACERILOR DE INTERNE,PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI,GUVERNUL ROMANIEI , SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII LA PACHET CU AMBASADA U.S.A.,MINISTERUL JUSTITIEI, PARCHETUL GENERAL DE PE LANGA I.C.C.J.IN VEDEREA INDEPLINIRII OBIECTIVELOR SECURITATII.
  IN AFARA DE CEI 6 VIZIBILI AGRESORI, MAI ESTE INCA UNUL (AL 7-LEA )CU ROL DE COORDONATOR DE JOC(AL PUTERII)AL CELOR 6 IN PERSOANA LUI ADRIAN NASTASE,CARE SI-A INFILTRAT UNUL DINTRE COPII LA PARLAMENTUL EUROPEAN LA BIROUL EUROPARLAMENTARUL P.S.D. . IVAN
  A.NASTASE A CREAT LEGATURA INTERNATIONALA INFRACTIONALA CU TONY BLAIR ,PONTA DUCAND STAFETA MAI DEPARTE PENTRU A FACE CONJUCTIA CU OBAMA ,LA FEL CUM ANTON POPESCU TARICEANU,FIUL VITREG AL SECURISTULUI AMEDEO LAZARESCU A CRAT LEGATURA EXTERNA INFRACTIONALA CU PRESEDINTELE A.L.D.E. – GRAHAM WATSON..

  AM ALES SA CONCEP ENUMERAREA FUNCTIILOR CHEIE IN CARE ACESTIA AU FOST DISTRIBUITI LA MOMENTUL PSIHOLOGIC IN RAPORT DE PERICULOZITATEA TITULARILOR ACESTORA,DAR SI FATA DE MOMENTUL GANDIT AL INTRARII LOR IN SCENA POLITICA INTERNA SI INTERNATIONALA
  IN FUNCTIE DE SCOPUL URMARIT DIN DECEMBRIE 2004PANA IN PREZENT.
  TOTI ACESTIA S-AU FOLOSIT ATAT DE TRAIAN BASESCU CAT SI DE KLAUS IOHANNIS (MAI ALE DIN DECEMBRIE 2014 –SEPTEMBRIE 2015)URMAND A SE LEPADA DE ACESTIA CE AU LEGATURI PE ESICHERUL POLITIC “DE DREAPTA” EXTERN, CAND VOR APRECIA CA NU VOR MAI FI FOLOSITORI.
  TIMP DE 9 LUNI DE ZILE CAT IOHANNIS
  NU A DERANJAT ABSOLUT DE LOC MAFIA PSD-UNPR-PC-PLR,IN JUSTITIE SI ADMINISTRATIE FACANDU-SE ABUZURI INIMAGINABILE,TRIADA FORMATA DIN PONTA – NITU SI CAZANCIUC AU FACUT DOSARE LUI TRAIAN BASESCU,SPORIND ASTFEL SPAIMA PRESEDINTELUI IOHANNIS IN RAPORT DE ROSIA HIDRA CARE SI-A PUS LA “TREABA” MONTRUASELE CAPETE CE CRESTEU PE MASURA CE ERAU TAIATE DE RAZBOINICUL EX-PRESEDINTE BASESCU,PE CARE ANIMALUL SUB FORMA DE SARPE URIAS DORESTE SA-L “PUNA PE VITEAZ CU BOTUL PE LABE”SPERAND CA MARILE PUTERI SE VOR FACE CA NU VAD .

 2. STITI CE S-A INTAMPLAT IN ZIUA CAND SE HOTARA DE CATRE INSTANTA DE JUDECATA SOARTA MAFIOTULUI SORIN OPRESCU ?
  DE LA ORA 11 LA ORA 14 CABILISTI DE LA RCS – RDS,MI-AU ANULAT RECEPTIA ORICARUI POST TV, CABLUL FIIND CAZUT PERNTRU CA EU SA NU MAI TRIMIT EMAIL-URI ARATAND “SMENUIELILE SMECHERILOR DE BUCURESTI”CARE VOR SA PROSTEASCA PE CEI CARE DECID IN REALITATE SA NU NE MAI FURE OPRESCU CUM NE-A FURAT TIMP DE 7 ANI DE ZILE,DIN CARE 3 ANI SUB GUVERNAREA PE FATA A PATRULATERULUI PSD – UNPR- PLR-PC .
  S-AU DAT DE GOL CA TOT EI AU FOST IN TOTI ACESTI ANI SCURSI DIN 2006-2010, CAND
  IMI INTRERUPEAU CURENTUL ELECTRIC IN BLOCUL D4,CHIAR CAND TRIMETEAM, EMAILURI LA ZIARE ONLINE , LA FORURILE INTERNATIONALE, LA PARTIDELE POLITICE EUROPENE.
  CANCELARUL ANGELA MERKEL ESTE CRITICATA CU UN ANUMIT SCOP DE CATRE PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN DONALD TUSK, PENTRU A FACE PE PLAC MAFIOTULUI PONTA
  IN DOSARUL SCHENGEN.

  SERVICIILE PARALELE DE SECURITATE SI CONTRAINFORMATII CARE SE OCUPA CU ASCULTAREA TELEFONULUI MEU MOBIL ,CU VIRUSAREA LEPTOPULUI MEU CA SI AL CATORVA JURNALISTI INCOMOZI, NU SUNT IDENTIFICATE DIN APRILIE 2005 DE CATRE POLITIZATELE CONDUCERI ALE SERVICIULUI ROMAN DE INFORMATII CARE POTRIVIT LEGII SRI ESTE OBLIGAT SA-I DEPISTEZE PE CEI CARE DESFASOARA O ASTFEL DE ACTIVITATE ILEGALA SI SA-I DEA PE MANA PARCHETULUI IN VEDEREA REPARARII PREJUDICIULUI CREAT INCOMOZILOR.
  IN REALITATE , SRI-UL SE FACE CA NU VEDE ,CA NU AUDE,PENTRU A NU SE PUNE RAU CU MAFIA PSD-ULUI,UNPR-ULUI, PC, PLR-ULUI,DAR SI PENTRU CA SE STIE CA VATAMATULUI NU I SE VA RECUNOASTE IN ROMANIA VIOLAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE GARANTATE DOAR PE HARTIE DE CATRE CONSTITUTIE,PENTRU CA IN SENSD CONTRAR AR TREBUI DESPAGUBITI PROPORTIONAL CU VIOLARILE DREPTURILOR OMULUI .
  DACA PANA ACUM DECLARA CA NU EL, CI COMISIILE HOTARASC CE SI CUM ,ACUM SE VREA REVIZUITA LEGEA FUNDAMENTALA DE CATRE PRESEDINTELE SENATULUI ANTON POPESCU TARICEANU,CARE A PROPUS IN MOD ILEGAL DEPLASAREA SENATORILOR LA PALATUL SNAGOV (MODERNIZAT IN ACEST SENS ) IN VEDEREA PUNERII DE ACORD A GRUPURILOR PARLAMENTARE “?DE STANGA”ASUPRA CONTINUTULUI SI FORMEI PROIECTELOR LEGISLATIVE SFIDANDASTFEL PREVEDEREA LEGII FUNDAMENTALE REFERITOARE LA CARACTERUL PUBLIC AL SEDINTELOR CARE TREBUIE SA AIBA LOC IN PALATUL PARLAMENTULUI, CONSFINTIT DE CONSTITUTIE.
  PRIN ACESTE MANOPERE PRIN CARE SE INCEARCA ELUDAREA LEGII FUNDAMENTALE,SE ALTETREAZA VOTUL LIBER EXPRIMAT,DIRECT AL SENATORILOR, ELECTORII FIIND CEI CARE SUNT VATAMATI DE SECRETIVITATEA IN CARE SE VREA SA AIBA LOC CONSFATUIRILE CU PRILEJUL CARORA SE ASOCIAZA LA SAVARSIREA DE INFRACTIUNI PUNAND DE ACORD OPINIILE SENATORILOR PSD-UNPR –PLR- MINORITATI NATIONALE IN SCOPUL ADOPTARII CRIMINALE A LEGILOR IN FORMA DORITA DE MAFIA POLITICA,PENTRU A PRODUCE EFECTELE PRESTABILITE !

 3. Draga Robert, Eu am inteles talcul alegerilor de azi: alegerea candidatului penal unic reprezinta de fapt un referendum penal de „SUSPENDARE A JUSTITIEI, CARE SI-A PERMIS SA CONDAMNE PENALII DIN PSD”. Este si un a propos la scoaterea alesului Johannis de sub urmarire penala ! Este de asemenea o chemare la lupta a electoratului fidel. Asculta declaratia lui Oprisan de acum de pe B1. Decizia luata azi in mod democratic va nauci maiine toate cancelariile ne-canibale. Si va fi o invitatie pentru afaceri murdare in Romania.

 4. CINE A PRETINS IN DATA DE 23 SI 24 AUGUST 2015PE BANCA IN PARC CA “ANCA NU A FURAT NICI UN DOSAR CU ACTE,CI POATE D-NA CORNELIA A ARUNCAT LA GUNOI FARA SA VREA CELE DOUA DOSARE DE CARÉ ZICI?”
  CA SA SCAPI DECLARATIV PE CINEVA DE O VINA AVUTA SI SA DAI VINA INITIAL PE O VICTIMA (“POATE CA TI S-A PARUT TIE CA NU MAI SUNT IN CASA TOATE DOISARELE” “)SI IN FINALUL DISCUTIEI VAZAND CA A DEVENIT SUSPECTA DE INSTIGARE SA DAI VINA DOAR PE MAMA AFLATA INTR-O STARE PRECARA DE SANATATE (DIN CAUZA UNUI MEDIC DE REA – CREDINTA),TREBUIE SA AI IN PREALABIL UN INTERES ILEGAL SI SA TE BAZEZI PE ANUMITE PERSOANE CU O ANUMITA POZITIE CA NU O SA PATESTI NIMIC IN RAPORT DE INCALCAREA LEGII PENALE .
  IN ZIUA DE 14.X.2015 IN CASUTA POSTALA (A CAREI IALA A FOST DEFECTATA DE CELALALT LOCATAR DE LA GARSONIERA NR.17PRIN RUPEREA UNEI CHEI IN RESPECTIVA BROASCA,FARA SA-SI REPARE DEFECTSAREA )A GARSONIEREI MAMEI MELE A APARUT UN PLICULET DE LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J.IN INTERIORUL CARUIA ERA O ADRESA DIN 13.X.15 PRIN CARE MI SE TRANSMITE TOT IN LIPSA SEMNATURII IN CLAR A CELUI CARE OCUPA ACEASTA FUNCTIE DE PROCUROR SEF SERVICIU URMATOARELE : “PLANGERILE FORMULATE DE DVS. PENTRU D.N.A. AU FOST TRA NSMISE DE PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J. PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 3 PENTRU A FI SOLUTIONATE CONFORM COMPETENTEI .
  AVEM RUGAMINTEA CA ORICE SESIZARE ULTERIOARA AVAND ACELASI OBIECT ,ORI SOLICITARI IN LEGATURA CU PLANGEREA INITIALA ,SA FIE COMUNICATE PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 3 .“
  CARE ESTE DECI SEMNIFICATIA DE MINE DESCIFRATA A CONTINUTULUI ARATAT AL ACSETEI ADRESE DE TRIMITERE?
  FUGA DE RASPUNDERE A CELUI CARE-SI ASCUNDE NUMELE SI PRENUMELE IN SPATELE LIPSEI UNEI SEMNATURI IN CLAR SI CARE ESTE INTELES CU CEL LA CARE SE TRIMITE LUCRAREA PENALA IN SCOPUL COMITERII ALTOR ABUZURI JUDICIARE REALIZATE CU REA- CREDINTA DE CATRE MAGISTRATII JUDECATORIEI SECTORULUI 3 .
  DE CE NU A TINUT CONT PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J .DE SUSTINERILE MELE DESI AM ARATAT DE LA INCEPUT CA VOI ARATA INSTITUTIILOR U.E. TOATE ABUZURILE JUDICIARE CARE SE VOR SAVARSI SI CARE SE VOR SOLDA CU UN RAPORT NEGATIV AL COMISIEI EUROPENE LA ADRESA SISTEMULUI JUDICIAR IN CIUDA ARANJAMENTELOR MAFIEI J.A.I.?
  PENTRU CA ESTE CONSTIENT CA DACA A EXECUTAT ORDINUL ILEGAL DAT PERSONAL DE PROCURORUL GENERAL AL REPUBLICII (CARUIA PUTEA SA I SE IMPOTRIVEASCA MOTIVAT ) NU ARE DE CINE SI CUM SA FIE VREODATA TRAS LA RASPUNDERE IN ROMANIA CU ATAT MAI MULT CU CAT I S-A SPUS CA MAFIA J.A.I.- SCHENGEN LUCREAZA SI ZIUA SI NOAPTEA ASA CUM REZULTA SI DIN STENOGRAMELE RUSINII PSD DIN ANUL 2004.
  TIBERIU NITU MIZEAZA PE NON COMBATUL VENIT
  DIN PARTEA INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE .
  LA MOMENTUL “JUDECATII “PARCHETULUI DE PE LANGA I.C.C.J.,ACESTIA VOR DA VINA PE JUDECATORIA SECTORULUI 3 ,TRIBUNALUL BUCURESTI SI PE CURTEA DE APEL.
  DIN MOMENTUL IN CARE IN ZIUA DE 29.IX.2015 S-A DESESIZAT PRIN REZOLUTIA DE TRIMITERE LA PARCHETUL JUDECATORIEI SECTOR 3 ,COMUNICANDU-MI MIE ACEASTA DESESIZARE ILEGALA FACUTA IN SCOPUL NETRAGERII LA RASPUNDERE A SEFULUI SAU PROCURORUL GENERAL AL REPUBLICII TIBERIU NITU, MINISTRUL JUSTITIEI , PRESEDINTELE C.S.M. SI CEILALTI 6 INSTIGATORI (PREMIERUL VICTOR PONTA, MINISTRUL DE INTERNE GABRIEL OPREA, SUSPENDATUL DIN FUNCTIA DE PRIMAR GENERAL SORIN OPRESCU, ADRIAN NASTASE- CREATORUL TUTUROR RELELOR, ROBERT NEGOITA PRIMARUL SECTORULUI 3 SI NICOLAE BANICIOIU – MINISTRUL SANATATII )LA COMITEREA INFRACTIUNILOR ARATATE DIN PUNCT DE VEDERE AL MODULUI LOR DE COMITERE) , LA ACEASI DATA , PROCURORUL SEF SERVICIU DE LA PARCHETUL DE PE LANGA ICCJ NU MAI PUTEA CA PESTE 10 ZILE , ADICA PE 07.X.2015PE CALEA ALTEI ADRESE DE TRIMITERE CATRE MINE SA MAI PROCEDEZE LA NICI UN ACT,RESPECTIV LA TRIMITEREA CATRE SUBSEMNATUL A PRECIZARII 2 A PLANGERII PENALE ,INCERCAND SA-PIERDA -DIN CUPRINSUL LUCRARII PENALE CE VA AJUNGE LA JUDECATORIE- URMA INSTIGATORILOR VIP(VERY IMPORTING PERSON)!
  IN ACEST MOD VRAND SA-SI ARATE FAT DE MINE MUSCHII ,CEL CE DETINE FUNCTIA DE SEF SERVICIU IN CADRUL PARCHETULUI DE PE LANGA ICCJ ,SI-A DAT DE GOL REAUA- CREDINTA PE CARE A PREMEDITAT-O INCA DIN MOMENTUL PRIMIRII PRECIZARII 2 PRIVIND PE CEI 9 INSTIGATORI PRINCIPALI MARCA PSD-UNPR, ANUNTAND PE TIBERIU NITU SI ACESTA PE CEILALTI 8.
  SE OBSERVA SIMILITUDINI IZBITOARE EXISTENTE INTRE COMPORTAMENTUL AUTOAREI FURTULUI SI INSTIGATOAREI LA INFRACTIUNEA DE FURT SI CEI CARE SUNT ASIMILATI MAGISTRATILOR, DAR SI MAGISTRATILOR.
  DUPA CE AI COMIS UN FURT ,CA FIICA SA ACCEPTI CA CEA CARE TE-A INSTIGAT LA ACEL FURT DE ACTE ,SA DAI DUPA O ZI VINA PE MAMA TA,CHIAR CU PRETUL INAVUTIRII FRAUDULOASE A TA CU O GARSONIERA(18) SI JUMATATE DIN ALTA(17) ESTE ABJECT,ABSOLUT INUMAN.
  CINE SE PUTEA ASOCIA LA SAVARSIREA DE INFRACTIUNI CU O PERSOANA CARE ARE PATIMA INAVUTIRII FOLOSINDU-SE DE EA SI DE O ALTA PERSOANA CARE-A INSTIGAT-O PE AUTOARE SA FACA RAU ALTOR PERSOANE CU CARE BENEFICIARA FURTULUI ERA RUDA ?
  ALTE PERSOANE AJUNSE IN FUNCTII PUBLICE DE STAT AVAND ACELASI PROFIL CARACTERIAL , ACEASI PATIMA A ACUMULARII FRAUDULOASA A AVERII !
  http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/cine-aduna-aseamana-124121.html
  “Hotii se aduna si ei. Un hot nu va putea sta numai langa oameni cinstiti. Unul ca acesta fie se va izola cat mai mult, neavand incredere in nimeni, fie isi va face prieteni asemenea lui, spre a se ajuta reciproc, in toate cele puse la cale, cu viclesug. Odata „adunati” la un loc, oamenii incep sa se asemene din ce in ce mai mult. Stai langa un sfant si te vei indrepta, stai langa un indiferent si vei ajunge delasator, stai langa un fricos si te vei infricosa, stai langa un curajos si te vei intari… /
  Fa-te deci prieten cu cel ce are frica de Dumenzeu, ca sa iti fie si tie frica de Dumnezeu, caci langa cel credincios vei deveni credincios, iar langa cel netrebnic, te vei netrebnici. Adesea, paznicii si puscariasii nu prea se diferentiaza, in comportament si infatisare… Deci, cu cine ne vom aduna, cu acela ne vom asemana.
  Teodor Danalache ”
  HOTII TOT CU HOTII “FAC TREABA” ,CACI ”CINE SE ASEAMANA, SE ADUNA” , TOT ASA CUM SE VERIFICA SI PROVERBUL ”SPUNE-MI CU CINE UMBLI ,CA SA-TI SPUN CINE ESTI !”
  IGNORAND RISCURILE TEORETICE PRIN CARE SE EXPUN MEDIATIC CEI 9INSTIGATORI PRINCIPALI CARE AU STAT SI IN UMBRA FURTULUI, INSTIGATOAREA VIORICA GEORGESCU ,DANDU-SI SEAMA DE COMPLICATIA LA CARE S-A AJUNS CU OCAZIA SESIZARII PAGUBITORULUI FURT , A CONVINS-O CAM DUPA O LUNA SI JUMATATE PE ANCA ,(AUTOAREA FURTULUI), SA ADUCA INAPOI CELE DOUA DOSARE FURATE , ASTFEL “VA PICA TOT EL DE FRAIER IN FATA INSTANTEI”SI IN RAPORT DE ALTE FAPTE PENALE SESIZATE SI ORICUM NEANALIZATE IN VECI DE CATRE ORGANELE DE CERCETARE PENALA !TUPEUL PARTICIPANTILOR FAVORIZATI DE REPREZENTANTII INSTITUTIILOR JUDICIARE SI MUSAMALIZATORILOR FAPTELOR REPROBABILE SE VA PLATI MACAR PARTIAL IN FINAL !
  “CINE RADE LA URMA ,RADE MAI BINE”

 5. DIN CELE 3 SECUNDE AUZITE SI VAZUTE LA B1TV LA ORA 16.25MINUTE,AVANDU-L CA PROTAGONIST PE DRAGNEA,CE SPUNREA CA POATE VENI LA PARTID ADRIAN NASTASE,PENTRU CA PARTIDUL SA BENEFICIEZE DE EXPERIENTA ACESTUIA, DEDUC CA PONTA S-A DAT LA O PARTE SI PENTRU CA ANALISTII ,ELECTORATUL .SA NU FACA LEGATURA CA DIN 7 MAI 2012 TARA ESTE CONDUSA PRIN INTERMEDIARUL PONTA -IN REALITATE DE CATRE CONDAMNATUL ADRIAN NASTASE DAR NU PENTRU ABUZURILE SI CRIMELE COMISE IN CALITATE DE OFITER AL DIRECTIEI DE INFORMATII EXTERNE !
  CE A INTELES JURNALISTUL CRISTIAN LEVANT IN RAPORT DE CAZUL URSU ?CA PONTA A FACUT IN DUPA 1990DEMERSURI IN VEDEREA AFLARII ADEVARULUI SI NU CA DE ATUNCI ESTE FOLOSIT DE CATRE SECURITATE(ADRIAN NASTASE ) PENTRU SCHIMBAREA URATEI FETE A RAULUI IN TREPTE PE CARE EXISTA MASCA BINELUI !DAR IMAGINEA STATULUI TICALOSIT PERSISTA DE 25 DE ANI DE ZILE NEOCOMUNISTI IN CIUDA NENUMARATELOR OPERATII ESTETICE FACUTE DE CHIRURGI CA SORIN OPRESCU CARE AU AVUT MISIUNEA VOPSIRII FATADEI INSTITUTIILOR PUBLICE NEINSUFLETITE FARA A TESUTURILE MALIGNEI TUMORI CE- A CUPRINS INTREGUL EDIFICIU MENTINUT IN VIATA ARTIFICIALA DOAR DATORITA APARATELOR LA CARE SUNT CONECTATE .

 6. HAC 19.X.2015
  A TREBUIT SA RESCRIU CELE NERECUPERATE.

  O SA INCEP CU OBLIGATIA CELUI CE OCUPA O INALTA FUNCTIE PUBLICA IN STATUL ROMAN SI CARE LA INVESTIREA IN FUNCTIA PUBLICA EXISTENTA IN CADRUL PUTERII LOCALE SAU CENTRALE , EXECUTIVE, LEGISLATIVE, JUDECATORESTI…)DEPUNE UN JURAMANT .
  ACEASTA OBLIGATIE CE DERIVA DIN JURAMANT, COROBORAT CU ALTE PREVEDERI CONSTITUTIONALE AVAND ACELASI SCOP, ARE PE DE-O PARTE UN CARACTER GENERAL PRIVIND TOATE FUNCTIILE PUBLICE DE PE INTREG TERITORIUL TARII,IAR PE DE ALTA PARTE UN CARACTER SPECIAL, CORESPUNZATOR FISEI POSTULUI,SI LEGILOR CONFORME CU CONSTITUTIA !
  Preşedintele României ARTICOLUL 82 Validarea mandatului şi depunerea jurământului “Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!.”

  ARTICOLUL 85 Numirea Guvernului
  (1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru şi numeşte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament.
  (2) În caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, Preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.
  (3) Dacă prin propunerea de remaniere se schimbă structura sau compoziţia politică a Guvernului, Preşedintele României va putea exercita atribuţia prevăzută la alineatul (2) numai pe baza aprobării Parlamentului, acordată la propunerea primului-ministru.

  DE CE S-AU ASTEPTAT 20 DE LUNI PENTRU A SE DA UN ASTFEL DE RAPORT AL COMISIEI PRIVIND ATERIZAREA FORTATA A AVIONULUI IN MUNTII APUSENI?
  PENTRU CA TELESPECTATORII SA UITE RELEVANTELE DETALII LEGATE DE INTENTIONATA,INTARZIATA INTERVENTIE A AUTORITATILOR !

  DAR DE CE S-A FACUT AZI
  CUNOSCUTE ANUMITE CONCLUZII ALE RESPECTIVEI COMISII(CIAS) DUPA SCHIMBAREA LUI VICTOR PONTA DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL PSD-ULUI?

  PENTRU CA PREMIERUL PRESEDINTE DE PARTID INFORMAT LA ORA 16.00 DESPRE PRODUCEREA ACIIDENTULUI DIN APUSENI A HOTARAT SA JOACE BASCHET IN CONTINUARE IAR APOI SA PETREACA CUCEILALTI MARI AI PARTIDULUI LA UN RESTAURANT, PRETINZAND CA NU E TREABA LUI ,AJUTAT DE GABRIEL OPREA CARE A PRETINS CA NU A FOST MOTIV DE URGENTA NECESITAND CAUTAREA AVIONULUI ASA ZIS NEIDENTIFICAT .

  PRELUAREA IN TREPTE A CONDUCERII PARTIDULUI , INTERIMATUL SI CONFIRMAREA LUI DRAGNEA DE CATRE CONGRESUL PSD, A AVUT DARUL DE A NU MAI CREA PROBLEME DE IMAGINE CELUI CARE PRIN ACTIUNILE SI INACTIUNILE SALE SI-A DETERIORAT ARTIFICIALA IMAGINE CREATA IN ASA FELE INCAT SA SE MENTINA PONTA PANA IN ANUL 2016 CALITATEA DE PREMIER A CELUI IN SPATELE CARUIA S-A ASCUNS MAFIA PSD-ULUI COORDONATA DE BARONII DE LA CENTRU .
  REAMINTESC CA LA MOMENTUL PRODUCERII URMATE DE NECAUTAREA PREMEDITATA A PASAGERILOR,ECHIPAJULUI,
  PILOTUL ADRIAN IOVAN NU A VRUT INITIAL SA PLECE IN MISIUNEA DE SALVARE DIN CAUZA LIPSEI DE INZESTRARE A AVIONULUI CU INREGISTRATOR DE BORD, CU ANTENA DE IDENTIFICARE IN CAZ DE DECLARARE A SITUATIEI DE URGENTA IN CARE SE POATE AFLA AVIONUL DIN CAUZA EVENTUALELOR DEFECTIUNI FAVORIZATE DE CONDITIILE METEO NEFAVORABILE …..PAI DACA AVIONUL NU A AVUT ANTENA ,CUM ERA SA FIE GASITA DE CATRE ANCHETATORI AJUNSI LA FATA LOCULUI PE LA ORA 2 NOAPTEA CAND IOVAN INCA MAI ERA CALD DAR AMETIT DE MIROSUL IMBATATOR AL KEROSENULUI IMPRASTIAT IN AVION SI IN PREAJMA AVIONULUI ATERIZAT FORETAT?
  CINE AVEA NEVOIE IN VIATA DE UN PILOT DE TALIA LUI ADRIAN IOVAN CARE AR FI INCURCAT PLANURILE PE CARE LE VEDEM ASTAZI CA PRIN CONTUIR?
  DAR DE CE GABRIEL OPREA NU MAI VREA –CA PANA ACUM -PRELUAREA FUNCTIEI DE PREMIER?
  SPRE A NU I SE PUNE IN CARCA CEEA CE N-A FACUT IN CAZUL INCIDENTULUI AVIATIC DIN MUNTII APUSENI ,URMAT TIMP DE 6 ORE DE NEINTERVENTIA AUTORITATILOR STATULUI SALVAREA PASAGERILOR AVIONULUI ADUS LA SOL IN URMA ATERIZARII FORTATE.
  19.X.2015 HAC

 7. MATERIAL FINAL
  DUPA 4 SECUNDE DUPA CE A INTRAT LA INATLNIREA CU DELEGATIA FMI.IOHANNIS I-A DAT AFARA PE JURNALISTI PENTRU CA CESTIA SA FIE IN IMPOSIBILITATE SA -SI EXERCITE MENIREA CONSTITUTIONALA .
  HAC 20.X.2015
  A TREBUIT SA RESCRIU CELE NERECUPERATE CHIAR IN TIMPUL EMISIUNII.

  EU N-AS AFIRMA CA CEL(MIHALACHE,SEFUL CANCELARIEI LUI KLAUS WERNER IOHANNIS ) CARE APAREA IN SECVENTELE FILMATE LA O INTALNIRE PREZIDENTIALA IN SERBIA DORMIND CU CAPUL LASAT ORIBIL,BESTIAL PE SPATE “NU ERA LANGA PRESEDINTE(LE) IOHANNIS “,CI AS SPUNE CA INFILTRATUL IN PNL DIN ANUL 2009 DIN PARTEA MAFIOTULUI PSD ADRIAN NASTASE,
  NU MAI ERA LANGA PRESEDINTELE ROMANIEI .
  ADICA S-A COMPORTAT DIPLOMATIC FOTOGRAFUL SARB CARE SI-A DAT SEAMA CA NU PREA ESTE IN REGULA CA PRESEDINTELE ROMANIEI IN CALITATE DE OASPETE ,SA PROPUNA PRESEDINTELUI SERBIEI INCHEIEREA INTALNIRII SALVAND SITUATIA PENIBILA IN CARE A PUS SEFUL CANCELARIEI PREZIDENTIALE MIHALACHE ATAT FUNCTIA PREZIDENTIALA CAT SI STATUL ROMAN REPREZENTAT DE ASTFEL DE SPECIMENE DE SEMNATURA.
  ATUNCI CAND CURAJUL NESIMULAT ESTE PE MASURA FRUMUSETII SI INTELIGENTEI UNEI FEMEI CE COMUNICA , FARA INDOIALA CA PARTENERUL ACELEI AMAZOANE TREBUIE SA SE SIMTA IN SIGURANTA IN PREZENTA ACESTEIA.
  NU IN ACELASI TIP DE SIGURANTA S-AU SIMTIT COLEGII CE-AU INTERVENIT IN EMISIUNE , CARE DE TEAMA(IN CAZUL UNUIA) SAU DIN CONVINGERE(IN CAZUL ALTUIA),NU AU RECUNOSCUT UN ASPECT FUNDAMENTAL,ACELA POTRIVIT CARUIA FACTORII FAVORIZANTI AI UNUI FENOMEN CUM ESTE CORUPTIA STATALA,POT DEVENI FACTORI DETERMINANTI IN ADUCEREA SI MENTINEREA IN STAREA DE CAPTIVITATE A STATULUI,PRECUM S-A PETRECUT IN CAZUL RAPORTULUI CIAS ASUPRA EVENIMENTULUI DIN MUNTII APUSENI.
  PROBABIL CA ASA FAC SI ACASA NERECUNOSCATORII CE SI-AIU
  ALES MASS MEDIA CA PREOCUPARE EXCLUSIVA.
  LASITATEA,JOCUL LA DOUA CAPETE AL “BARBATILOR”, LIMBAJUL DUALA ,ESTE UN ASPECT DESTUL DE CUNOSCUT IN LUMEA JURNALISMULUI DIN ROMANIA CA IN MAI TOATE DOMENIILE VIETII .

  CU CAT AFECTEZ MAI MULT TIMP FINALIZARII UNUI MATERIAL DE SCRIS ,CU ATAT ACESTA VA FI MAI COMPLET..

  O SA INCEP CU OBLIGATIA CELUI CE OCUPA O (INALTA) FUNCTIE PUBLICA IN STATUL ROMAN SI CARE LA INVESTIREA IN FUNCTIA PUBLICA EXISTENTA IN CADRUL PUTERII LOCALE SAU CENTRALE , EXECUTIVE, LEGISLATIVE, JUDECATORESTI…)DEPUNE UN JURAMANT .
  ACEASTA OBLIGATIE CE DERIVA DIN ARTICOLUL CONSTITUTIONAL CONSACRAT DEPUNERII JURAMANTULUI, COROBORAT CU ALTE PREVEDERI CONSTITUTIONALE(ART.54.ART.57) AVAND ACELASI NOBIL SCOP, ARE PE DE-O PARTE UN CARACTER GENERAL PRIVIND TOATE FUNCTIILE PUBLICE DE PE INTREG TERITORIUL TARII,IAR PE DE ALTA PARTE UN CARACTER SPECIAL, CORESPUNZATOR ATRIBUTIILOR CONTINUTE IN FISA POSTULUI,SI REGASITE IN LEGILE CONFORME CU CONSTITUTIA (LEGEA FUNDAMENTALA )!
  Fidelitatea faţă de ţară ARTICOLUL 54
  (1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră.
  (2) Cetăţenii cărora le sunt încredinţate funcţii publice, precum şi militarii, răspund de îndeplinirea cu credinţă a obligaţiilor ce le revin şi, în acest scop, vor depune jurământul cerut de lege.

  Preşedintele României ARTICOLUL 82 Validarea mandatului şi depunerea jurământului “Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!.”

  ARTICOLUL 85 Numirea Guvernului
  (1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru şi numeşte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament.
  (2) În caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, Preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.
  (3) Dacă prin propunerea de remaniere se schimbă structura sau compoziţia politică a Guvernului, Preşedintele României va putea exercita atribuţia prevăzută la alineatul (2) numai pe baza aprobării Parlamentului, acordată la propunerea primului-ministru.

  Exercitarea drepturilor şi a libertăţilor ARTICOLUL 57
  Cetăţenii români, cetăţenii străini şi apatrizii trebuie să-şi exercite drepturile şi libertăţile constituţionale cu bună-credinţă, fără să încalce drepturile şi libertăţile celorlalţi.
  DE CE S-AU ASTEPTAT 20 DE LUNI PENTRU A SE DA UN ASTFEL DE RAPORT AL COMISIEI PRIVIND ATERIZAREA FORTATA A AVIONULUI IN MUNTII APUSENI PRIN CARE SE DA VINA PE CEL CE NU MAI ARE POSIBILITATEA CA DIN GROAPA SA SE SCOALE SI SA SE APERE?
  PENTRU CA TELESPECTATORII SA UITE RELEVANTELE DETALII LEGATE DE INTENTIONATA,INTARZIATA INTERVENTIE A AUTORITATILOR NEOCOMUNISTE ,CA SA NU SPUN LIPSA DE REACTIE A CELOR CARE CARE SE PRETIND A FIMACAT PROPAGANDISTIC “APROAPE DE OAMENI ,IMPREUNA CU EI!”

  DAR DE CE S-AU FACUT DEABEA AZI
  CUNOSCUTE ANUMITE CONCLUZII ALE POLITIZATEI COMISII(CIAS) DUPA PLECAREA FORMALA A LUI VICTOR PONTA DIN FUNCTIA DE CONDUCERE,DE PRESEDINTE AL PSD-ULUI?

  PENTRU CA IN ANUL IN CARE A AVUT LOC ATERIZAREA FORTATA. PREMIERUL PRESEDINTE DE PARTID FUSESE INFORMAT LA ORA 16.00 DESPRE PRODUCEREA ATERIZATRII FORTATE A AVIONULUI IN MUNTII APUSENI ,ACESTA A HOTARAT SA JOACE BASCHET IN CONTINUARE, IAR APOI SA PETREACA CU CEILALTI MARI AI PARTIDULUI LA UN RESTAURANT, PRETINZAND CA NU E TREABA LUI SALVAREA SUPRAVIETUITORILOR .

  SI ACUM SA VA SPUN CE N-AM SPUS PANA ACUM IN PROBLEMA NEVINOVATILOR MORTI DE FRIG LA O ALTITUDINE DE 1000 DE METRI IN MUNTII APUSENI.

  CEVA CU CARACTER ABSOLUT DE NOUTATE .
  PROBLEMELE PE CARE PONTA LE-A AVUT LA LIGAMENTELE PICIORULUI SI PENTRU CARE A FOST OPERAT IN TURCIA, LE ARE DIN ACEA DUPA AMIAZA CAND PREMIERUL A CONTINUAT SA JOACE BASCHET SI DUPA CE A FOST ANUNTAT CA AU AFLAT JURNALISTII B1TV CE VOR ADUCE LA CUNOSTINTA PUBLICULUI LARG SPECTATOR MODUL CUM INTELEGE UN PREMIER SA SE OCUPE DE SOLUTIONAREA UNEI STRINGENTE PROBLEME?
  INSEAMNA CA AVEA DREPTATE TATAL MEU CAND SPUNEA
  “DUMNEZEU NU DOARME!”
  . EU ASA AM VAZUT !
  DIVERSIUNEA POTRIVIT CAREIA A INTARZIAT PUBLICAREA CONCLUZIILOR RAPORTULUI COMISIEI DIN CAUZA CA S-AR FI ASTEPTAT PAREREA EXPERTILOR AMERICANI PENTRU CA MOTORUL AVIONULUI PILOTAT SI DE IOVAN ERA DE PROVENIENTA U.S.A.,REPREZINTA O MARSAVIE FARA SEAMAN, CU ATAT MAI MULT CU CAT TRASLATORUL CARE-A TRADUS FIECARE FRAZA, A OBTINUT CEEA CE A VRUT PENTRU INFIERAREA CELUI LASAT SA MOARA.
  DUPA CE IOVAN A SIMTIT CE I SE PREGATESTE DIN PARTEA SALVATORILOR ,A STRIGAT LA ACESTIA “SALVATI-MA SI PE MINE,CA SI EU I-AM ADUS PE EI VII PE PAMANT !”
  DE CE CREDETI CA PONTA A TINUT ASCUNS DE OPINIA PUBLICA ATATA TIMP FAPTUL CA S-A ACCIDENTAT LA PICIOR LA BASCHET?

  PENTRU CA NU DOREA SA SE FACA LEGATURA DINTRE MOMENTUL ACCIDENTARII SI CELE PETRECUTE IN MUNTII APUSENI DIN CAUZA INDIFERENTEI CRIMINALE DAR SI PENTRU CA SE TEMEA SA NU FIE TRADAT DE NASUL OPREA DACA PLEACA MAI MULT TIMP DIN TARA LA OPERATIE.
  DE CE PREMIERUL NU A DORIT SA FIE SUPUS UNEI INTERVENTII CHIRURGICALE IN ROMANIA UNDE AMICUL SAU PARTENER SEXUAL DE MINORE ,ERA MINISTRU AL SANATATII,ACUM PUS PE LISTA DE VICEPRESDINTI SI AJUNS CHIAR VICEPRESEDINTE AL PSD-ULUI?
  DACA S-AR FI OPERAT IN TARA IN CONCEPTIA SECURISTICA A LUI PONTA, EXISTA RISCUL SA SE AFLE CA PROBLEMELE DE SANATATE ERAU DESTUL DE VECHI,CA I S-A SPUS CA CEEA CE ARE SE POATE AGRAVA CU TIMPUL DACA NU SE OPEREAZA, PANA LA URMA ,DAR SI CA PONTA A FORTAT PICIORUL SI DIN CAUZA CRESTERII GREUTATII CORPORALE CE-A APASAT PE LOCUL AFECTAT INDIFERENT CAT A SIMULAT PREMIERUL CA SE SPRIJINA IN MOD EGAL PE AMBELE PICIOARE .

  REFUZUL NEJUSTIFICAT DE-A SE IMPLICA ,A FOST SPRIJINIT DE AJUTORUL DAT DE NASUL SAU ,GABRIEL OPREA, CARE A PRETINS CA NU A FOST MOTIV DE URGENTA NECESITAND CAUTAREA AVIONULUI ASA – ZIS NEIDENTIFICAT .

  PRELUAREA IN TREPTE A CONDUCERII PARTIDULUI , INTERIMATUL SI CONFIRMAREA LUI DRAGNEA DE CATRE CONGRESUL PSD, A AVUT DARUL DE A NU MAI CREA PROBLEME DE IMAGINE CELUI CARE PRIN ACTIUNILE SI MAI ALES PRIN INACTIUNILE SALE SI-A DETERIORAT ARTIFICIALA IMAGINE, CREATA IN ASA- FEL INCAT SA SE MENTINA IN PRIMA FUNCTIE DIN GUVERN PANA IN ANUL 2016, CALITATEA DE PREMIER A CELUI IN SPATELE CARUIA S-A ASCUNS MAFIA PSD-ULUI COORDONATA DE BARONII DE LA CENTRU .
  REAMINTESC CA AM ARATAT LA MOMENTUL PRODUCERII ATERIZARII FORTATE URMATE DE NECAUTAREA PREMEDITATA A PASAGERILOR, A MEMBRILOR ECHIPAJULUI, CA
  PILOTUL ADRIAN IOVAN NU A VRUT INITIAL SA PLECE IN MISIUNEA DE SALVARE CU UN ASTFEL DE AVION NESIGUR , SUPUS UNEI REVIZII GENERALE, DIN CAUZA LIPSEI DE INZESTRARE A AVIONULUI CU INREGISTRATOR DE BORD, CU ANTENA DE IDENTIFICARE IN CAZ DE DECLARARE A SITUATIEI DE URGENTA IN CARE SE POATE AFLA AVIONUL DIN CAUZA EVENTUALELOR DEFECTIUNI FAVORIZATE DE CONDITIILE METEO NEFAVORABILE …..PAI DACA AVIONUL NU A AVUT ANTENA ,CUM ERA SA FIE GASITA DE CATRE ANCHETATORI AJUNSI LA FATA LOCULUI PE LA ORA 2 NOAPTEA CAND IOVAN INCA MAI ERA CALD DAR AMETIT DE MIROSUL IMBATATOR AL KEROSENULUI IMPRASTIAT IN AVION IN URMA SOCULUI CU SOLUL SI IN PREAJMA AVIONULUI ATERIZAT FORTAT? PENTRU ACOPERI CRIMA, S-A SPUS CA UN LOCALNIC,PADURARUL , AR FI VAZUT CA NU-I MAI BATE INIMA.
  ARTICOLUL 22
  (1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
  CINE AVEA NEVOIE IN VIATA DE UN PILOT DE TALIA LUI ADRIAN IOVAN CARE AR FI INCURCAT PLANURILE PE CARE LE VEDEM ASTAZI CA PRIN CONTUIR?
  DAR DE CE GABRIEL OPREA NU MAI VREA –CA PANA ACUM -PRELUAREA FUNCTIEI DE PREMIER?
  SPRE A NU I SE PUNE IN CARCA CEEA CE N-A FACUT IN CAZUL INCIDENTULUI AVIATIC DIN MUNTII APUSENI ,URMAT TIMP DE 6 ORE DE NEINTERVENTIA AUTORITATILOR STATULUI SALVAREA PASAGERILOR AVIONULUI ADUS LA SOL IN URMA ATERIZARII FORTATE.19.X.2015 HAC
  DUREREA ESTE RASCUMPARATA DE RANILE DOMNULUI , DUREREA DEVENIND ASTFEL RASCUMPARATOAREA NOASTRA!
  Dreptul la moştenire ARTICOLUL 46
  Dreptul la moştenire este garantat.
  ARTICOLUL 44
  (1) Dreptul de proprietate, precum şi creanţele asupra statului, sunt garantate
  ARTICOLUL 41
  (1) Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit.

  Problema răului în lume
  31 AUGUST 2014 PĂRINTELE NICOLAE STEINHARDT CUVINTE DUHOVNICEŞTI

  Dumnezeu a creat lumea inocentă, fără de rău. Dar pe om l-a creat liber, adică liber de a crea răul, de a-l introduce în lume. Acesta e riscul pe care şi l-a luat Dumnezeu prin actul creaţiunii. cludentă, răspuns categoric. Dintre toate, cel mai coerent răspuns mi se pare cel dat de Dostoievski, însuşit de Pavel Evdokimov:

  Dumnezeu a creat lumea inocentă, fără de rău. Dar pe om l-a creat liber, adică liber de a crea răul, de a-l introduce în lume. Acesta e riscul pe care şi l-a luat Dumnezeu prin actul creaţiunii, riscul divin asupra căruia stăruie (aş zice: pe drept cuvînt) Losski în teologia apofatică. Omul a trecut de la ideea de rău, de la posibilitatea răului (ştiut de Dumnezeu ca virtualitate) la înfăptuirea răului. (…)
  Introducerea răului în lume, ca principiu activ, este, analog actului divin de creatie . Satana îl ispitea pe Adam şoptindu-i: „veţi fi ca Dumnezeu”. Grăind astfel Satana nu a minţit pe de-a-ntregul: făptura, timp de o clipă, a devenit divină; a creat paralel cu divinitatea si răul,care a contaminat lumea.
  (Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii, Editura Mănăstirii Rohia, Rohia, 2005, p. 196)
  „sfinţii închisorilor“

 8. Uite ca aflat un subiect foarte bun prezentat intr-o maniera dificil de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

 9. Domnul TURCESCU ,vedeți ca v- ATI uitat linia de mira la b1 ,CAND ATI ieșit de sub acoperișul de la COTROCENI ! Sa TRECETI si sa v-o LUATI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *