EXCLUSIV AUDIO: Tribunul față cu reacțiunea

Povestea din spatele reportajului radio de mai jos incepe pe 10 decembrie 2000 la sediul central al PRM. M-am dus sa vad si sa aud la fata locului cum reactioneaza Vadim Tudor dupa ce se anunta exit-poll-urile din turul doi al alegerilor prezidentiale in care se confruntase cu Ion Iliescu. Am pus reportofonul pe masa la care s-a asezat Tribunul si am pornit inregistrarea inainte de primele declaratii oficiale. Speram sa prind ceva atmosfera pentru a „colora” reportajul si, slava Domnului, am avut de unde alege. Materialul s-a difuzat la Europa FM si a cistigat premiul Clubului Roman de Presa pentru reportaj radio.

Auditie placuta :)

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

21 de gânduri despre “EXCLUSIV AUDIO: Tribunul față cu reacțiunea”

 1. DE CE CREDETI CA SEFUL ADMINISTREATIEI PREZIDENTIALE MIHALACHE A PROPIUS LUI IOHANNIS MODIFICARI MAJORE EXORBITANTE LA SEDIUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE ?
  PENTRU CA ULTERIOR CAND VA VENI LA PROMULGAREA PREZIDENTIALA PRIOECTUL LEGISLATIV PRIVIND PENSIILE SPECIALE ALE PARLAMENTARILOR, PRESEDINTELE ROMANIEI VOTAT IN ZIUA ORBULUI , SA NU MAI AIBA LEGITIMITATEA MORALA DE-A REINTORCE LA PARLAMENT IMORALELE VENITURI DORITE CE N-AU SURSA DE PROVENIENTA IN CONTRIBUTIVITATE ASA CUM SE PETRECE IN CAZUL ALTOR CATEGORII SOCIALE ,CI DINTR-O TRANSFORMATA OBLIGATIE A PARLAMENTARULUI DE-A FI IN SLUJBA POPORULUI,INTR-UN PRIVILEGIU INTERZIS DE CONSTITUTIE ,BAZAT PE URMARIREA INTERESULUI PROPRIU AFLAT IN CONCORDANTA CU INTERESUL GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT DIN CARE FAC PARTE OBEDIENTII SINECURISTI AFLATI IN TOTAL ANTAGONISM CU INTERESUL PUBLIC.
  EXON A CONVENIT IN ACEASI ZI CU PREMIEREUL SI PRESEDINTELE ROMANIEI CE-AR TREBUI ANCHETATI PENTRU INALTA TRADARE DIN CAUZA RELEI – CREDINTE MANIFESTE IN CAZUL TARGIVERSARII MAJORARII REDEVENTELOR DUPA METODA AMANARII SINE DIE A AFLARII ADEVARULUI DESPRE MORTII SI RANITII PROVENITI DE PE URMA LOVITURII DE STAT SI MINERIADELE DIN SI DUPA 1990.
  TRAFICUL DE INFLUENTA AL EXON SI OMV PENTRU NEMODIFICAREA NIVELULUI REDEVENTELOR DE CATRE PREMIERUL PSD VICTOR PONTA(PA PARTEA OMV) IN COMPLICITATE CU PRESEDINTELE IOHANNIS(PE PARTEA EXON) NU POATE FI CONSIDERAT IN ROMANIA DREPT LOBBY DIN MOMENT CE LEGEA FUNDAMENTALA A ROMANIEI STATUEAZA CA CETATENII STRAINI AU OBLIGATIA SA RESPECTE LEGILE DIN ROMANIA .
  NE PROSTESC IN FATA CEI DOI INALTI OFICIALI CE PARAZITEAZA CELE MAI INALTE FUNCTII IN STAT,PROTEJATI DE ALTI 3 -4 MUSAMALIZATORI AI INALTEI TRADARI, CA AR FI O CHESTIUNE DE LOBBY SI NU DE TRAFIC DE INFLUENTA!
  DE CE NU SE AUTOSESIZEZA CURTEA DE CASTOE SI JUSTITIE IN ACEST CAZ EVIDENT DE INALTA TRADARE IN CARE SUNT IMPLICATI PREMIERUL GUVERNULUI SI PRESEDINTELE ROMANIEI ?
  ORA 15.30 HAC MAAT

 2. NU A SPUS GEORGEASCA IN 22AUGUST 2015 CA EU NU SUNT CLARVAZATOR ?
  • IN MOMENTUL IN CARE DIGI 24 A FACUT CUNOSCUTLA ORA 14.10 ASPECTUL MATERIAL AL CELOR 3 PROPRIETARI AI CLUBULUI DE NOAPTE ,LA ORA 14,13 AVOCATUL(CU PILE CUNOSTINTE RELATII LA TIBERIU NITU) UNUIA DINTRE PATRONI A POSTAT PE INTERNET SCUZE PENTRU CELE PETRECUTE PENTRU APROSTI PROSTIMEA !
  • IN CE PRIVESTE HOTARAREA DE GUVERN (SPUNE ARAFAT)
  • DUPA CE A VAZUT PONTA CEEA CE SCRIU EU, A IESIT IN LEGATURA CU DISCUTII DESPRE NORME INCERCAND SA SUPLINEASCA LIPSA DED 5 LUNI DE ZILE A NORMELOR CE TREBUIAU DATE DE INCA PREMIERUL PONTA
  • PREMIERUL PONTA AVEA LEGE DE DESFIINTARE A CLUBURILOR DE NOAPTE CARE N-AU DETECTOARE SI STINGATOARE DE INCENDIU DACA AR FI FOST EXECUTAT SILIT DE CATRE A.N.A.F.-UL PREMIERULUI PONTA VICTOR VIOREL, NU AR MAI FI FOST ATATIA MORTI SI RANITI PE VIATA 12:14 Clubul Colectiv se afla in executare silita din cauza datoriilor la stat (Digi 24)

  • STIE OPINIA PUBLICA

 3. • 04.XI.2015
  • ASEARA DE LA 18.30 PANA NOAPTEA LA ORA 23,25 AM FOST LA MITINGUL CARE A ANUNTAT VIITOAREA LUARE INAPOI A TARII CU MAINILE GOALE, MARSUL CATRE INSTITUTIILE PUBLICE CONFISCATE DE COMUNISTI SI NEOCOMUNISTI , CARE AU FOST OCUPATE DUPA 22 DECEMBRIE 1989!
  • IDNIGNATII FILMATI CU DRONE DE CATRE “DOI SI UN SFERT”SI SERVICIUL DE INFORMATII AL ARMATEI CONDUS DE ILIE BOTOS (CARE A MUSAMALIZAT DOSARUL REVOLUTIEI SI AL MINERIADELOR )IN VEDEREA RAZBUNARII PE PARTICIPANTII MITINGISTI )CARE COORDONAT DE GABRIEL OPREA PENTRU CA VOR CA VINOVATII DE LA REVOLUTIE SI MINERIADE SA RASPUNDA PENAL MATERIAL CA SI CEI CARE AU TERGIVERSAT MUSAMALIZANT CURGEREA DE SANGE EROIC SI NEVINOVAT.
  • SINECURISTII NITU SI KOVESI PRECUM SI PROCURORII DE CAZ TREBUIE SA DEA SOCOTEALA
  • IN DOSARUL REVOLUTIEI ,AL MINERIADEI,SI AL ALTOR DOSARE PENALE .
  • O SINGURA OBSERVATIE AM PENTRU EXACTUL STANOMIR , LASITATEA UNUI IMPOSTOR AJUNS PRIN INSELAREA CELOR 6 MILIOANE DE ELECTORI PRESEDINTE (IOHANNIS), NU POATE FI CONFUNDATA CU POLITETEA !
  • STIIND CA TOLOMACUL COLABORATIONIST AL REGIMULUI NEOCOMUNIST SI-A INSUSIT IN FIECARE MANDAT DE PRIMAR AL SIBIULUI REGULA MAFIOTA “CINE ESTE SURD ,ORB SI TACE A PACE” LA DSAFTUL CELUI MAI PERVERS SFATUITOR RECRUTAT DE MULT TIMP DE SECURITATE (VASILE DANCU ) CUTRA DE DRAGNEA INCEARCA SA ACOPERE IN PUBLIC MITUIREA INCA DE ACUM A ELECTORATULUI DIN 2016DIN CAUZA CAREIA SE AMANA DEPUNEREA CERERII DE DEMISIE DE DIMINEATA (ORA 10)PANA SEARA ,TIMP IN CARE SE REDACTEAZA SI SEMNEAZA ACTELE NORMATIVE CE REPREZINTA PROMISIUNEA DE MITIA CE VA FI PUDA IN PRACTICA LA MOMENTUL RESPECTIV PENTRU CA MAFIA PSD SA AIBA CERTITUDINEA ASIGURARII MAJORITATII MANDATELOR DE PARLAMENTAR DE CONSILIERI LOCALI SI GENERALI , DE PRESEDINTI AI CONSILIILOR JUDETENE, DE PRIMARI ,REPETANDU-SE CEEA CE S-A PETRECUT IN 2012 CU COMPLICITATEA PROCURORULUI GENERAL AL REPUBLICII(TIBERIU NITU),PRESEDINTELUI CSM (TUDOASE), SEFULUI DNA(LAURA CODRUTA KOVESI) CELOR~ 46DE PROCURORI GENERALI DE PE LANGA CURTILE DE APEL INSTALATI DE COLEGUL LOR BASCHETBALISTULUI VICTOR VIOREL PONTA.
  • DESI SE BAZEAZA PE COLABORATIONISTUL IOHANNIS SI PE COLABORATIONISTII DIN FOSTUL PNL DIN USL , MAFIEI PSD-UNPR- ALDE- PC II ESTE TEAMA DE PROPUNEREA DE ALEGERI ANTICIPATE.
  • “Informatia despre demisie”
  (Alice in tara minunilor )“a facut distinctia intre timpul present(si-a dat demisia ) si timpul viitor
  (isi va depune demisia diseara la ora 8 la SEFUL ADMINISTRATIEI PREZIDEENTIALE, LA PSD-ISTUL MIHALACHE
  “Sa participam la guvernare intr-un fel sau altul”,adica cu inca un
  Premier absolut comunist pana in 27februartie 2016.
  PRESEDINTELE PSD Liviu Dragnea a vorbit in fata unor jurnalisti despre demisia anuntata a lui VICTOR VIOREL PONTA” domnul GEORGE MAIOR este ambasador in AMERICA si isi face bine treaba acolo”.

  IN TIMPUL EVENIMENTELOR CARE S-AU PETRECUT CEL PUTIN DE VINERI(TRAGEDIA DE LA CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV ) PANA ACUM ,S-A RELEVAT CEL CE ARE CARACTER SI PROFESIONALISM SI CINE ESTE PUPINCURIST FATA DE COALITIA GUVERNAMENTALA SI FATA DE LASUL SI CORUPTUL KLAUS IOHANNIS CARE REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU STATUL ROMAN SI CETATENII SAI ONESTI .
  CEILALTI JURNALISTI DE LA TOATE TELEVIZIUNILE,CU EXCEPTIA LUI SABIN ORCAN, NADIA MOCANU,LUCA NICULESCU,SI ALTII PE CARE-I NUMERI PE DEGETE,NU SUNT DECSAT NISTE PROPAGANDISTI,LASI, NEPROFESIONISTI DIN MOMENT CE NU AU AVUT CURAJUL SA SPUNA RASPICAT NICIODATA CEEA CE SE PETRECE IN SOCIETATE,IN INSTITUTIILE PUBLICE PENTRU A FACE PE PLAC PROSTOCRATILOR HYPER-IMBOGATITI .
  La comanda presedintelui PSD “ Hai Vali.“a si iesit Presdintele Camerei Deputatilor Zgonea ascuns dupa usa flancata de fosta angajata a lui Dan Voiculescu prezentatoarea Gabriela Firea Pandele ce incerca -prin prezenta sa langa colegul sau- sa ia din avantul jurnalistilor ce incercau sa afle de la Seful PSD cine este viitorul candidat pentru presedentie din partea PSD si ce de tine secret acesta problema de interes public major.
  CALIN POPESCU TARICEANU IN CALITATEA DE PRESEDINTE AL SENATULUI , a fost intotdeauna portavocea MAFIEI PSD care a hotarea anterior decizia ce coalitia de guvernare urmeaza sa om ia,iar TARICEANU iesea ulterior la presa, pretinzand ca el a propus o anumita solutie in coalitia de guvernamant .
  De frica sa nu-si piarda functiile sinecuriste parazitate obtinute prin frauda electorala din 2012 in contextul ridicarii maselor , toti politrucii amintesc in declaratiile facute presei despre strigatul strazii.
  Comunistul Tariceanu intareste ceva ce inca nu exista “Prin gestul demisiei primului ministru”
  STITI DE CE A AJUNS PONTA VICTOR LA GUVERN LA ORA 15,45?A FOST INFORMAT IN MOD OPERATIV DE CATRE SECURITATEA CYBERNETICA DESPRE CEEA CE SCRIU EU!
  IMPORTANTA RAMANERII UNUI INTERIMAR PREEMIER COMUNIST ?GUVERNUL CONDUS DE INTERIMAR POATE EMITE DECAT ACTE CU CARACTER DE ADMINISTRAREA TREBURILOR PUBLICE .ACESTA INSEAMNA CA MAFIA PSD –UNPR –PC- ALDE SE BAZEAZA PE COMPLICITATEA PRESEDINTELUI COLABORATIONIST IOHANNIS !
  04.XI.15 ORA 13.50HAC

 4. 08.XI.2015 ORA 15.30 ADRIAN CAMIL HOMOROCEANU

  AZI-NOAPTE INIMA ALTOR ARSI A INCETAT SA MAI BATA SIMTIND CA INIMILE POLITRUCILOR NU BAT PENTRU EI PRECUM TIC-TACUL CEASULUI CE SE-AUDE NEINCETAT!

  Rugăciune către Sfântul Arhanghel Mihail
  8 Noiembrie

  Sfinte și mare Arhanghele al lui Dumnezeu, Mihaile, care cel dintâi în¬tre îngeri stai dinaintea Treimii celei negrăite, sprijinul și păzitorul neamu¬lui omenesc, care ai zdrobit în Ceruri cu oștile tale capul prea-trufașului dia¬vol și rușinezi pururea pe pământ răutatea și viclenia lui, la tine alergăm cu cre¬dință și ne rugăm ție cu dragoste: fii pavăza nestricată și coif tare Sfintei Bi¬serici și neamului nostru dreptcredincios, păzindu-ne cu spada ta purtătoare de fulgere de toți vrăjmașii văzuți și ne¬văzuți.
  Nu ne lăsa pe noi, o, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără ajutorul și ocrotirea ta, pe cei ce lăudam astăzi sfântul tău nume. Iată că, deși mult gresiți suntem, nu voim să pierim întru fărădelegile noastre, ci să ne întoarcem la Domnul, ca să ne călăuzească spre lucruri bune. Luminează mințile noastre cu lumina feței lui Dumnezeu, care strălucește tot-deauna pe fruntea ta ca un fulger la arătare, ca să putem pricepe care este voia lui Dumnezeu, bună și desăvârșită, în ceea ce ne privește, și să cunoaștem toate câte se cuvine nouă să le facem și câte să le trecem cu vederea și să le părăsim. Întărește-ne cu harul Domnu-lui voința slabă și dorirea lipsită de vla-gă, că întărindu-ne în legea Domnului, să încetăm a ne mai primejdui cu cu-getele pământești și cu poftele trupești, aplecându-ne, după asemănarea copii-lor lipsiți de minte, către frumusețile degrabă pieritoare ale lumii acesteia și uitând în chip nesăbuit cele veșnice și cerești de dragul celor stricăcioase și pământești.
  Mai presus de toate acestea, cere de Sus pentru noi duhul adevăratei po¬căințe, întristarea cea nefățarnică după Dumnezeu și zdrobirea pentru păcatele noastre, ca zilele ce ne-au mai rămas din această viață trecătoare să le chel-tuim nu spre plăcerea simțurilor și hrănirea patimilor noastre, ci întru îndrep¬tarea cu lacrimi de credință și zdrobire a inimii, cu nevoințele curăției și cu bineplăcutele fapte ale milostivirii.
  Iar când se va apropia ceasul sfârșitului nostru, al slobozirii din legăturile aces¬tui trup pieritor, nu ne lasă pe noi, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără de apă¬rare împotriva duhurilor răutății care sunt în văzduhuri și obișnuiesc a împiedica urcușul sufletului omenesc la cele de Sus, ca păziți fiind prin tine, fără m-piedicare să ajungem în sălașurile prea-slăvite ale Raiului, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit.
  Și învrednicindu-ne a vedea prealuminatul chip al Preabunului nos-tru Domn și Stăpân, și căzând cu la-crimi la picioarele Lui, cuprinși de bucu¬rie și umilin a sa strigăm: slava Ție, Preaiubitul nostru Mântuitor, Care pen¬tru preamultă dragoste pe care o ai față de noi, nevrednicii, ai binevoit a trimi¬te pe îngerii Tăi ca să slujească mân¬tuirii noastre!
  Amin !”
  LA MULTI ANI CELOR CE-SI SARBATORESC ZIUA NUMELEUI CHIAR SI LA LUCRU IN PIATA UNIVERSITATII .
  EVIDENT CA NU MA REFER LA INFILTRATII DIN PIATA UNIVERSITATII , CI LA CORESPONDENTII TELEVIZIUNILOR CARE TRANSMIT IN DIRECT,
  IN EXTRAS MOTIVATIILE PARTICIPANTILOR LA FENOMENUL UNIVERSITATII IN DESFASURARE.

  CEL DE LA “VIATA DE VIE“ CARE IN VINEREA NEAGRA A IMPINS PE ALTII,A DAT LA O PARTE FEMEI SI COPII PENTRU A SCAPA EL DE MOARTE.
  FIIND UN OPORTUNIST PRECUM CEL AJUNS (PRIN INTERMEDIUL P.S.D.-ISTULUI PREMIER VICTOR PONTA)PRESEDINTELE TINERETULUI SOCIAL DEMOCRAT,NU PUTEA PIERDE PRILEJUL- CE IN OPINIA SA – TREBUIA EXPLOATAT LA MAXIMUM DUPA EXMPLUL POLITRUCILOR, MINTIND CU NERUSINARE OPINIA PUBLICA CA NU SE VA DUCE LA PALATUL COTROCENI PENTRU A PRIMI INDICATII PRETIOASE DE SPARGERE A REZISTENTEI MORALE DIN STRADA- DIN PARTEA CELUI CE-A PROMIS ELECTORILOR CA DACA VA FI ALES SE VA RIDICA LA EXIGENTELE STATUATE DE CONSTITUTIE , JURAMANTULUI CE VA FI DEPUS,DE A FI PRESEDINTELUI TUTUROR ROMANILOR .
  PENTRU A FI SIGUR CA NU VA FI RECUNOSCUT DE CATRE PUTINII CE S-AU SALVAT DE LA MOARTEA SERVITA IN CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV,CEL CE NU MAI POATE CANTA CEVA VREME IN CLUBURI NEAUTORIZATE SI-A PUS OCHELARI PE OCHI INFRUNTAND OPINIA PUBLICA MINTITA CU VORBELE POTRIVIT CARORA NU SE DUCE LA PRESEDINTELE IOHANNIS CE A CONVOCAT DOAR CATEVA PERSOANE -LA INTREVEDERE PE CEI CARE SE CONSIDERA REPREZENTANTI AI CELOR CE-AU IESIT IN STRADA.

  AZI ORA 14,22PE POSTUL REALITATEA.
  IATA O INTREBARE CARE TREBUIE SA PRIMEASCA UN RASPUNS SINCER SI COMPLET AVAND IN VEDERE FAPTUL CA DIN SECUNDELE EMANATE DE TANARUL SELECTAT SI PRIMIT DE PRESEDINTELE IOHANNIS,SPUN CA CU CERTITUDINE DE 100%TOTI CEI CE AU CAUTAT SA INTRE IN GRATIA PRESEDINTELUI SI APAR LA TELEVIZOR, AU FOST PRELUCRATI ULTERIOR SA NE PROSTEASCA IN STIL NEOCOMUNIST !
  ESTE EVIDENT CA RESPECTIVII INDIVIZI ,CEI 18-20 PREZENTI LA PRESEDINTELE IOHANNIS AU PRIMIT INSTRUCTIUNI ,IN SENSUL DE A PRETINDE CA AR TREBUI SA CONTINUE PRESIUNILE IN STRADA .
  ASEARA IN JUR DE ORA 22, SI-A FACUT APARITIA NICUSOR DAN,)UNUL DINTRE CEI 18-20 DE PRIVILEGIATI DE IOHANNIS), LANGA UN GRUP DE 5 PERSOANE (INTRE CARE MA AFLAM SI EU).
  STIIND CA ARE IN MINTE , PE LIMBA SI PE BUZE MINCIUNA PREGATITA,
  I-AM ZIS DIRECT CA O SENTINTA PUTIN INTEROGATIV “AM INTELES CA V-A SPUS IOHANNIS SA NU VA MAI IMPLIKCATI IN STRADA, CI LA LOCUL UNDE ACTIVATI FIECARE DINTRE CEI 18-20.DAR PENTRU ASPUNE ACESTE NEDEMNE CUVINTE A CERUT CELOR DE LA PRESA DUPA DOAR 3 MINUTE DE LA INTRARE SI STRANGERE TOVARASEASCA DE MAINI.
  DUPA CE L-AM DAT DE GOL PE NEOCOMUNISTUL IOHANNIS,MIHALACHE S-A IMPLICAT PERSONAL IN COMANDA CATRE CEI 20DE MUSCHETARI DE A SPUNE PE INVERS CUM S-AU PETRECUT STARILE
  DE LUCRURI,ATUNCI CAND VOR FI INVITATI LA TELEVIZOR SI INTREBATI DESPRE CELE RECOMANDATE DE IOHANNIS LA SFARSITUL SCURTEI INTREVEDERI PREZIDENTIALE .

  TANARUL INVITAT LA REALITATEA ISI STIE FOARTE BINE INTERESUL ”NU PUTEM SA RASPUNDEM NOI LA CRITERIILE DE SELECTARE ALE CELOR CE-AM FOST ACOLO. .ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA TREBUIE SA RASPUNDA LA ACEASTA INTREBARE “
  AU INCHIS BINE CULOARELE DE TRAGERE ALE EXPERIMENTATEI REALIZATOARE DE EMISIUNE(SAVIANA), S-AU COMPLETAT BINE CEI DOI INVITATI UNA PE “STANGA” , ALTUL PE “DREAPTA “SEMN CA INVITATA SOCIOLOG (CU TATA CARE A MANCAT O PAINE MULT TIMP DIN APARAREA SISTE MULUI ),L-A PRELUCRAT INAINTE DE INTRAREA IN EMISIUNE PE CEL MAI TANAR , CA SA NU MAI SPUNEM CA S-A DAT DE GOL CU ACEASTA NU DOAR CAND A INCERCAT SA FLATEZE PE CEA SCARBITA CACI A REALIZAT CA LA MIJLOC MEREU ESTE CATE O TARASENIE ASCUNSA DE OCHII PRESEI SCRISE SI VORBITE TOCMAI DE CATRE CEI INVITATI LA EMISIUNI SI PRELUCRATI IN AMANUNT DE CATRE MAFIA PARTIDELOR POLITICE SI A CELOR CARE-I SFATUIESC NON – STOP IN SCOPUL MUSAMALIZARII STARILOR NEGATIVE DE LUCRURI : SOCOLOGII,POLITILOGII, PSIHOLOGII DE JOASA SPETA PRIN EVIDENTA ATITUDINE IMORALA .
  DE REGULA CEI CE AU CEVA DE ASCUNS,CARE SUNT VINOVATI, NU VOR SA FIE RECUNOSCUTI DE CATRE CEI CARE I-AR PUTEA RECUNOASTE DE APROAPE SAU DE LA DISTANTA,PRIN INTERMEDIUL CAMERELOR DE TELEVIZIUNE AVUTE DE REPORTERII PREZENTI LA APARITIA CELOR CE NU VOR SA FIE LA VEDERE. C

  PRESEDINTELE ROMANIEI
  TREBUIE SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA ANUNTARII SI VENIRII IN PIATA UNIVERSITATII LA O ORA DE MAXIMA AUDIENTA :ORA 20.00,IAR TRANSPORTUL BUCURESTEAN SA FUNCTIONEZE GRATUIT PANA LA ORA 24.00!
  TOT CU TRANSPORTUL IN COMUN TREBUIE SA SE DEPLASEZE SI CONDUCERILE POLITICE ALE INSTITUTIILOR PUBLICE .

  TOT PARCUL AUTO AL INSTITUTIILOR PUBLICE TREBUIE SCOS LA VANZARE IN LUNILE NOIEMBRIE SI DECEMBRIE ANUL ACESTA,PENTRU A EXISTA O SURSA SUPLIMENTARA SUBSTANTIALA PENTRU CONSTITUIREA FONDULUI BANESC CU DESTINATIA PROCURARII MEDICAMENTELOR DIN CADRUL MINISTERUL SANATATII REPARTIZAT SPITALELOR .
  NIMENI NU MAI TREBUIE SA AIBA ARE DREPTULO LA COLOANA OFICIALA .

  STRADA DRECRETEZA:
  MINISTRI ,PARLAMENTARII, AUTORITATILE PUBLICE LOCALE TREBUIE SA FIE PRECUM SE INTAMPLA IN OCCIDENT , SERVITORII NOSTRI SI NU STAPANII NOSTRI !

  ADRIAN CAMIL HOMOROCEANU 08.XI.2015 ORA 15.30

 5. 12.XI.2015HAC
  URMARITI SECVENTA
  (DE LA POSTUL DE TELEVIZIUNE “REALITATEA”,ACCENTUEZ UNGHIUL DE FILMARE.. )IN CARE DACIAN CIOLOS DUPA CE DA MANA CU GABRIEL OPREA, FACE VREO 3 M SI SE UITA CU TEAMA IN SPATE .VRAND SA OBSERVE DACA IL AUDE CINEVA DIN SPATE IN DISCUTIA CU GABRIEL OPREA .
  CIOLOS S-A UITAT IN SPATELE LUI PRECUM UN HOT CARE-A FURAT CEVA SI SE TEME SA NU FIE VAZUT DE CINEVA DE LA FATA LOCULUI “PENTRU A-L DA IN GAT”SI ASTFEL SA RASPUNDA PENTRU CEEA CE A FACUT !

  IN IMAGINEA RESPECTIVA LA CARE MA REFER , CIOLOS SE TEMEA SA NU FIE AUZIT DE VREO JURNALISTA RATACITA DE GRUPUL DE JURNALISTI DIN STRADA DIN SPATELE GARDULUI DE METAL , IAR LA DESPARTIRE DE CIOLOS, OPREA SE UITA IN JUR CA NU CUMVA SA FIE FILMAT DE CINEVA CARE SA FI PATRUNS INTR-UN SPATIU DE UNDE PUTEAU EXISTA SI ALTE IMAGINI DECAT CELE PREZENTATE UZUAL!
  CE-AU PUS LA CALE DE CIOLOS SI OPREA DE SE TEMEAU SA NU FIE
  AUZITI SI VAZUTI DE OPINIA PUBLICA !

  CANTITATE ENORMA DE NEDEMNITATE SE OBSERVA LA MEDICII CARE AU PUS PE CATIVA PACIENTI (PREZENTAND LEZIUNI ARSE SI DE INHALARE IN CAILE AERIENE SUPERIOARE) SA DECLARE IN FATA CAMERELOR DE TELEVIZIUNE “SA-I LASE PE MEDICI SA-SI FACA DATORIA” .
  PAI TOCMAI DATORITA UNOR JURNALISTI CARE-AU INSISTAT ASUPRA CAUZELOR CELOR PETRECUTE LA COLECTIV , MEDICII, PERSONALUL MEDICAL AU FOST NEVOITI SA-SI FACA TREABA,SI-AU STAT SI PESTE PROGRAM (CACI DOAR STIM CUM MULTI PACIENTI AU FOST LASATI PE STRADA DIN SALVARE,SAU CAND SALVAREA A VENIT DUPA NU STIU CATE ORE DE LA APELATE…)
  UNII CARE SUNT IN VIATA SI NU PREZINTA PROBLEME MAJORE DE SANATATE SI CARE AU DECLARAT CA NU ACUZA
  PE SEMNATARII AUTORIZATIEI EMISE ILEGAL (PRIMARUL PIEDONE….. )INSEAMNA CA AU SI UITAT PE NEVINOVATII CE-AU MURIT DIN CAUZA INDIFERENTEI CRIMINALE ALE CELOR IN FUNCTII PUBLICE .

  DE CE NU REZISTA TRANSPORTULUI CU AVIONUL PACIENTII DUSI IN STRAINATATE ?

  IN PRIMUL RAND PENTRU CA NU S-AU POMPAT IN PACIENTI IMUNOSTIMULATORI SI VITAMINA C DIN PRIMELE ORE DE INTERNARE,SI DE ATUNCI IN MOD PERMANENT.

  UN ORGANISM SLABIT DE AGRESIUNILE TOXICE VA FACE FATA DIN CE IN CE MAI GREUACESTOR PROVOCARI .
  PE MODELUL CELOR 10 TRIMISI DE MAFIA PSD SA APLAUDE PE PIEDONE (PRECUM S-A PETRECUT IN CAZUL ADRIAN NASTASE APLAUDAT LA SCENA DESCHISA DE “POPORUL COMUNIST”[CUM LE PLACE SA SPUNA CONDUCERII PSD DESPRE CEI MEREU PROSTITI ] )CAND A IESIT DUPA 5 ZILE DE AREST ,AU FOST PUSI SI UNII PACIENTI AFLATI LA MANA MEDICILOR SI SAU FOLOSITI DE ACESTIA ,SI DECI INTERSATI SA SPUNA IN FATA CAMEREI DE TELEVIZIUNE CE LI SE ZICE SA SPUNA DE CATRE MEDICI, CA SA LE FIE BINE !
  PROBABIL CA A FOST APLAUDAT PIEDONE PENTRU CA A FACUT POSIBILA OMORAREA TINERILOR ROCKERI SI A ROCKERITE CARE NU AVEAU ORIENTARI “ DE STANGA” !
  SENTIMENTUL VINOVATIEI CUMULAT CU CEL AL TEMERII NEREVERENTIARE CA AR PUTEA FI DESCOPERITI DE CATRE UNII CE-AU RAMAS JURNALISTI,ESTE REPREZINTA MOTIVATIA
  DEMERSULUI
  ACELOR MEDICI ECHIVALEAZA CU O RECUNOASTERE IMPLICITA DIN PARTEA ACESTORA CA NU AU FACUT DE LA INCEPUT CEEA CE SE CUVINE, SI CA PE PARCURS AU TREBUIT SA-SI SCHIMBE ATITUDINEA FATA DE PACIENTI IN VEDEREA OBTINERII DE LA UNII PACIENTI DE LAUDE LA ADRESA MEDICILOR IN FATA CARORA AU MURIT PACIENTI GASITI VINOVATI DE CATRE PREAFERICITUL DANIEL ,DE CATRE UNII CE PREDAU RELIGIA ,DOAR PENTRU FAPTUL CA S-AU AFLAT INTR-UN CLUB COLECTIV AUTORIZAT ILEGAL CONTRA DARII SI LUARII DE MITA .
  SI UNII MEDICI SI UNII PACIENTI AU DECLARAT CA “AU FACUT TOTUL “PENTRU MENTINEREA IN VIATA A PACIENTILOR.
  SUNA CAM POMPIERISTIC(CA SA NU SPUN CA RE REZONANTE DIN COMUNISM ) NU CREDTI ?
  CRIMINALUL DIN ROMANUL LUI FEODOR (INSPIRAT DIN REALITATE)AVEA MUSTRARI DE CONSTIINTA RAPORTAT LA ACTUL CRIMINAL SAVARSIT .
  OARE DE CE EXISTA ACEL SERIAL DENUMIT “MEDICI CRIMNINALOI?”

  STUDENT REMARCABIL AL FACULTATII DE DREPT,CRIMINALUL
  DIN ROMANUL” CRIMA SI PEDEAPSA”AL LUI DOSTOIEVSKI S-A INTOR S LA LOCUL CRIMEI UNDE IL ASTEPTA ANCHETATORUL CARE A INTUIT PERFECT PROCESELE PSIHICE CE SE PETREZEU IN MINTEA
  CELUI CE-A OMORAT BATRANA CARE-L IMPRUMUTASE CU BANI IN CONDITII AVANTAJOASE DOAR PENTRU IMPRUMUTATOR.
  SA VA SPUN CINE STE CONFERENTIARUL UNIVERSITAR ANTON PETRISOR PARLAGI CARE A PUTUT SA SCRIE UN MESAJ PE SITE-UL “TARA SE MISCA “
  UN MAFIOT CARE DIN 1997PANA IN OCTOMBRIE 2002 SI-A LUAT TAXA DE PROTECTIE DE LA CONDUCEREA MAFIOATA A DIRECTIEI GENERALE JURIDIC LEGISLATIE SI CONTENCIOS DIN CADRUL MUNICIPIULUI BUCURESTI PROVENITA DIN SPAGA LUATA DIN TOATE ACTIUNILE IN REVENDICARE FRAUDULOASE OBTINUTE CU AJUTORUL MAFIEI JUDICIARE .
  VA FI FOLOSIT PARLAGI IN ECHIPA GUVERNAMENTALA ?PAI ATUNCI CARE A FOST MOTIVATIA PENTRU CARE ACSET MAFIOT COMUNIST A POSTAT NISTE ADEVARURI SERVITE TINERILOR ?
  CE CREDETI CA-MI SPUNEA IN 18.XII.2000 SECRETARA PERSONALA A SECRETARULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI NUMITA NICOLETA GUSETOIU FOSTA MIREA?
  “CREZI CA DACA AI FACUT PETITIE(19.XII.2000) LA PRIMARUL GENERAL , LA MINISTERUL JUSTITIEI LA MINISTERUL MUNCII, TE VA AJUTA BASESCU SI NU TI SE VA DESFACE CONTRACTUL DE MUNCA ? NU RISCA BASESCU SA FIE SUSPENDAT, MAI ALES CA PSD-UL ARE MAJORITATE IN C.G.M.B.,IAR BASESCU VA STA IN BANCA LUI PENTRU CA I S-A FACUT DEJA DOSAR PENAL (FLOTA)
  IAR DISPOZITIA DE DESFACERE(31.01.2001) A C.M.I.AL TAU ESTE DEJA SEMNATA.
  DISPOZITIA TREBUIE NUMAI SA FIE FIE ADUSA IN PLIC INTR-O ZI DE VINERI FIECARUIA DINTRE CEI CARORA VOR FI DISPONIBILIZATI PESTE CATEVA SAPTAMANI .
  VREI SA STII NUMARUL DISPOZITIEI ?
  12.XI.2015 ORA 19.55 HOMOROCEANU
  ADRIAN CAMIL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *