EXCLUSIV AUDIO: Tribunul față cu reacțiunea

Povestea din spatele reportajului radio de mai jos incepe pe 10 decembrie 2000 la sediul central al PRM. M-am dus sa vad si sa aud la fata locului cum reactioneaza Vadim Tudor dupa ce se anunta exit-poll-urile din turul doi al alegerilor prezidentiale in care se confruntase cu Ion Iliescu. Am pus reportofonul pe masa la care s-a asezat Tribunul si am pornit inregistrarea inainte de primele declaratii oficiale. Speram sa prind ceva atmosfera pentru a „colora” reportajul si, slava Domnului, am avut de unde alege. Materialul s-a difuzat la Europa FM si a cistigat premiul Clubului Roman de Presa pentru reportaj radio.

Auditie placuta :)

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

21 de gânduri despre “EXCLUSIV AUDIO: Tribunul față cu reacțiunea”

 1. Nu l-am simpatizat niciodata pe Tribun ! Dar l-am urmarit adesea pentru enciclopedia de istorie si arta care era atunci cand era provocat pe aceste teme !
  Dumnezeu sa-l ierte ! Condoleante fetelor si sotiei !

 2. ORA 21.HAC
  SONDAJUL DAT PUBLICITATII IN ACEASTA SEARA DE POSTUL DE TELEVIZIUINE DIGI 24 REALIZAT SI COMENTAT D.P.D.V. AL PSEUDOANALIZEI REZULTATELOR LUI DE CATRE P.S.D.-ISTUL DANCU VASILE PREZINTA O CHICHITA .
  PRETINSA CALITATEA DE INDEPENDENT DE CARE S-A PREVALAT IN MOD DIVERSIONIST MAFIOTUL SORIN OPRESCU SE DATOREAZA DEZINFORMARILOR SISTEMATICE A OPINIEI PUBLICE REALIZATE CONTRA PLATII IN EURO A PROPAGANDISTILOR ANTENEI 3 CARE A ASCUNS DIN MARTIE 2009 PQNA IN PREZENT MATERIALELE SCRISE TRIMISE PE BLOGUL EMISIUNILOR ANTENEI 3 -CONSTAND IN PUNCTE DE VEDERE DEPUSE IN INSTANTELE JUDECATORESTI IN DOSARELE VICTIMEI POLITICE ENE NICANOR GEORGE
  IN CARE SE DOVEDEAU INFRACTIUNIOLE PRIMARULUI GENERAL CARE NU A FOST NICIODATA UN CANDIDAT INDEPENDENT DIN MOMENT CU CATEVA LUNI DE ZILE INAINTE DE ALEGERILE PENTRU CONDUCATORUL PRIMARIEI CAPITALEI A PLECAT FORMAL DIN P.S.D .IN SCOPUL DE A INSELA ELECTORATUL BUCURESTEAN IN ANUL 2008,DAR LA ALEGERILE DIN 2012 BANII MURDARI AU FOST CEI CARE AU HOTARAT REZULTATELE ALEGERILOR PENTRU PRIMARUL GENERAL. SPRIJINIT NON STOP DE CONSILIERII PSD-PC-PLR IN TRECEREA TUTUROR PROIECTELOR CEL PUTIN DUBIOASE DIN C.G.M.B.,.
  INTREBAREA DIN SONDAJ A FOST CEA CARE-A DERUTAT PE CEI CE-AU RASPUNS UNOR INTREBARI, DIN CARE AR REZULTA DORINTA CA MAFIOTUL AR FI DORIT DE O PARTE (MITUITA) MARE DIN COLECTIVITATEA LOCALA .
  SCOPUL ACESTEI DIVERSIUNI DE SORGINTE SECURIST – COMUNISTA CONSTAND IN 3 INTREBARI PERVERSE,URMATE DE 3 REZULTATE IN URMA RASPUNSURILOR , ESTE DE A INFLUENTA PE JUDECATORUL CARE SE VA PRONUNTA CAM PESTE 3-4 SAPTAMANI DE ZILE,OFERINDU-I SE O PORTITA DE SCAPARE A CORUPTULUI IN CADRUL PSEUDI-MOTIVARII VIITOARE IN BAZA ACELUI SONDAJ IN SPATELE CARUIA STAU BANII MURDARI AI CORUPTULUI SORIN OPRESCU (PROVENITI DIN SPAGILE PRIMITE )CARE A PREGATIT CU MULT TIMP INAINTE ACEASTA MISCARE ASEMANATOARE CELOR DIN SAHUL PROFESIONIST .

  IATA PE CE SE BAZA SORIN OPRESCU CAND ERA ATAT DE SIGUR PE EL, SFIDAND JUSTITIA SI OPINIA PUBLICA INTERNA SI INTERNATIONALA !

  CE GANDESTE ACUM SORIN OPRESCU ?
  AR DA NU STIU CAT PENTRU A NU PIERDE PRILEJUL DE A SE INTALNI CU PERSOANE CU CARE STABILISE DEJA ARANJAMENTE INFRACTIONALE PE SEAMA COLECTIVITATII LOCALE –CU OCAZIA INTALNIRILOR CU OAMENI DE AFACERI DIN BUCURESTI -CE URMAU SA FIE IN ACEASTA LUNA CAND OPRESCU DOREA SA MAI FACA ROST DE NISTE MITA DAR NEMARCATA DE D.N.A..
  O INCONSTIENTA DIN PARTEA SPAGARIULUI SEF AL MUNICIPIULUI BUCURESTI ,SA RISTI SA IEI MITA SI SA PRETINZI ULTERIOR CAND ESTI PRINS CA ESTE UN IMPRUMIT IN TRANSE DERULAT INCA DIN 2013!

  TOT LA POSTUL DIGI 24 APARE MEREU UN SPECIALIZAT IN ARUNCARE IN PUNLIC CU DIVERSIUNI ,CONSILIER DE-AL LUI PONTA PE NUME MAGDIN (PLATIT DE CATRE PONTA FOARTE BINE DIN BANII NOSTRI)CARE SPALA IN MOD CONSTANT CREIERUL TELESPECTATORILOR CARE NU POATE ANALIZA DERUTANTELE EXPRIMARI ATAT DE BINE ELABORATE D.P.D.V. AL INFORMATIILOR PERVERS EMANATE ..
  ORA 21 HAC

 3. PRECIZARE 3 A PLANGERII PENALE

  MENTIONAND TOTODATA CA AM ANEXAT PRECEDENTEI TRIMITERI POSTALE PE CALEA RECOMANDATEI CU CONFIRMARE DE PRIMIRE FELURITE ACTE IN COPIE IN DOVEDIREA SUSTINERILOR SCRISE.

  ASTFEL AM DEPUS IN 19.IX.15HOTARAREA JUDECATOREASCA RESPECTIV MOTIVAREA SENTINTEI CIVILE NR.11138/26.09.2000PRONUNTATA DE JUDECATORIA SECTORULUI 3 PRIN REPREZENTANTUL SAU DANA HEREA ,ACT DE CORUPTIE JUDICIARA PRONUNTATA DE JUDECATORIA SECTOR 3 BUCURESTI LA ABUZIVA CERERE DEPUSA IN INSTANTA CHIPURILE IN SCOPUL STABILIRII PENSIEI IN FAVOAREA MINOREI FIICE DE CATRE NUMITAI SANDA VIOLETA DANIELA IN 24.08.2000-IN BAZA TRAFICULUI DE INFLUENTA EXERCITAT DE NUMITUL MARIUS TUDOSE ADUS DE TANDEMUL MAFIOT PONTA SI NASTASE CHIAR DE LA SLATINA,PENTRU A FACILITA PRONUNTAREA UNOR HOTARARI JUDECATORESTI IMPOTRIVA INCOMOZILOR CONSIDERATI DUSMANI AI PARTIDULUI SI IN ACELASI TIMP IN INTERESUL SUPERIOR AL“ PARTIDULUI CORUPTIL.OR” ASA ZIS “DE STANGA,”IN REALITATEA UN PARTID CU O ACTIVITATE CRIMINALA ,UN PROMOTOR AL POPULISMULUI DESANTAT.
  DIN CONTINUTUL ACELUI MINCINOS ACT AL INSTANTEI (DE CARE A LUAT CUNOSTINTA PRIMARAUL ROBERT NEGOITA CU OCAZIA DEPUNERII DE CATRE MINE A DOSARULUI LA DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA DIN CADRUL PRIMARIEI SECTORULUI 3 ),REIESEA CA SANDA VIOLETA DANIELA AR FI LOCUIT LA DATA INTRODUCERII STAB . PENSIE MINOR. IN GARSONIERA DIN SECTORUL 3 CU MINE .
  CITEZ DIN
  SCOPUL ACELUI FALS SI UZ DE FALS ERA CA PRIN ACEST FALS SA OBTINA COMPETENTA JUDECATORIEI SECTOR 3 BUCURESTI SIA STFEL SA OBTINA O HOTARARE JUDECATOREASCA NEPRONUNTATA IN CONCRET NICI IN SEDINTA PUBLICA SI NICIDECUM IN BAZA SI IN NUMELE LEGII,CUM SE TRAMBITEAZA DECLARATIV PRIN APARENTA DE DREPT DE CARE SE BUCURA RESPECTIVUL ACT PROCESUAL,IN RAPORT DE CARE AM FOST PUS IN IMPOSIBILITATE SA POT PARTICIPA,INTRUCAT CITATIA CARE A FOST EMISA NU AJUNS LA MINE PRIN GRIJA MAFIEI EXISTENTA IN CADRUL INSTANTEI DE JUDECATA .
  DE CE CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII NU A EXCLUS-O DIN MAGISTRATURA PE JUDECATOAREA CARE A LUAT IN CONSIDERARE FALSUL IN DECLARATII SI UZUL DE FALS SAVARSIT DE MAMA SA MARIA SANDA ,CA SA MA PREVALEZ DE MARTURISIREA VIOLETEI DANIELA SANDA FACUTA MIE.
  CUM S-A DAT DE GOL JUDECATOAREA NEDREAPTA CARE NU A DORIT SA PUNA IN PRACTICA JUDICIARA PRINCIPIUL CONTRADICTORIALITATII , AL NEMIJLOCIRII , AL AFLARII ADEVARULUI ,PE CALEA EXISTENTEI LA DOSARUL CAUZEI
  SI-A PUNCTULUI DE VEDERE AL CELEILALTE PARTI, CEA PARATE CAREIA TREBUIA SA-I ASIGURI POSIBILITATEA SA SE APERE DE FALSURILE EMANATE DE O UNEALTA A P.S.D.-ULUI CAREIN SCHIMBUL OFERIRII UNEI CATEDRE CU AJUTORUL JUDECATORILOR NEPROFESIONISTI SPECIALIZATI IN MASCATE “ERORI JUDICIARE”,IN REALITATE CRASE ABUZURI JUDICIARE MENITE SA MUSAMALIZEZE ABUZURI ADMINISTRATIVE,A REUSIT SA DECREBILIZEZE REALA IMAGINE NEPATATA DE TRECEREA TIMPULUI .IN PRIMUL RAND PRIN FAPTUL CA S-A PRONUNTAT LA PRIMUL TERMEN DE JUDECATA PENTRU CA STIA ASA CUM II SPUSESEM EU NUMITEI SANDA VIOLETA DANIELA CA MAFIA D.G.J.C.L. DIN P.M.B.VA REUSI IN SFARSIT SA – MI DESFACA C.I.M.PE 31.01.2001 .GRABA JUDECATOAREI A CONSTAT INJ FAPTUL CA S-A DORIT OBTINEREA UNEI UNEI JOTARARI JUDECATORESTI CAT TIMP SUNT INCA ANGAJAT, CACI DACA NU S-AR FI JUDECAT CAUZA INREGISYTRATA LA 24.08.2000LA PRIMUL TERMEN DE JUDECATA DIN 26.09.2000,DUPA ACEA,IN FEBRUARIE 2001NEMAIAVAND CALITATEA DE SALARIAT,DACA AS FI FOST CITAT IN MOD LEGAL MACAR LA UN AL DOILEA TERMEN DE JUDECATA IN CARE PROCEDURA SA FI FOST CU-ADEVARAT INDEPLINITA ,S-AR FI RIDICAT INTREBAREA LEGITIMA CUM AS PUTEA SA FIU OBLIGAT IN VIRTUTEA LEGII DE CATRE INSTANTA DE JUDECATA LA PLATA UNEI SUME DE BANI CATRE FOSTA SOTIE ,DIN MOMENT CE NU AM DE UNDE SA DAU PENSIA CE AR FI TREBUIT SA FIE CERUTA SI STABILITA IN FUNCTIE DE EXISTENTA UNUI VENIT SALARIAL CERT PENTRU CA UN JUDECATOR SA ISI ASUME RESPONSABILITATEA RAPORTAT LA PREVEDERILE ART. 52 ALIN 2 DIN CONSTITUTIE -CA PRIN INTERMEDIUL UNEI HOTARARI JUDECATORESTI SA POATA OBLIGA IN MOD VALABIL PARATUL, CARE DE FAPT NU AVEA LA 31.01.2001(DATA DECIZIEI DE DESFACERE A C.M.I.)ABSOLUT NICI O SURSA DE VENIT .
  DAR JUDECATOAREA HEREA DANA CUNOSTEA IN MOD OCULT SITUATIA MEA DE CONSILIER JURIDIC LA C.G.M.B..
  NUMAI CEI CARE FACEAU PARTE DIN MAFIA ADMINISTRATIV -JUDICIARA CUNOSTEAU IN CONCRET FAPTUL CA PRIN ORGANIGRAMA VOTATA IN MINIPARLAMNETUL GENERAL, CONSILIERII JURIDICI TINEAU DE C.G.M.B..CARE ERA DOAR O AUTORITATE DELIBERATIVA SI NU UNA EXECUTIVA CUM ERA PRIMARUL GENERAL.
  SPUN ACEASTA DEOARECE EXISTA UN INTERES MAJOR DE CINE APARTINEM D.P.D.V. AL
  AVANTAJELOR FINANCIARE EVIDENT MAI PUTIN LEGALE PE CARE ALESI CONSILERI AI CGMB LE-A OBTINUT PRIN INTERMEDIUL CONDUCERII D.G.J.C.L.SI A UNELTELOR DE EXECUTIE.
  DOVADA CA NUMITA SANDA STIA DE LA MINE(TOT ASA CUM JUDECATOREA HEREA STIA SI DE LA EA )DESPRE IMINENTA DARE AFARA A MEA DE LA P.M.B.,ERAU SUSTINERILE SCRISE DIN PETITIA CU CARE AM SESIZAT IN 19.XII.2000 PE PRIMARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI T.B.INCUNOSTIINTAND PE CEL CARE TREBUIA POTRIVIT ART. 68 LIT A)DIN LEGEA NR. 69/91SA ASIGURE RESPECTAREA DREPTURILOR COLECTIVITATII LOCALE,CA MAFIA D.G.J.C.L. FORMATA IN PRINCIPAL DIN CELE 3 PERSOANE CU FUNCTII DE CONDUCERE S-A LAUDAT DEJA CA VOI PRIMI CHIAR VINERI IN TIMPUL SERVICIULUI,IN PLIC DECIZIA DE DESFACERE A C.I.M.
  CE SPUNE JUDECATOAREA ?”LIPSA POSIBILITATII DE A OBTINE UN CASTIG “
  FARSA CU PRETINSA STARE INRAUTATITA DE SANATATE A LUI SORIN OPRESCU CARE A ACUZAT DIFICULTATI IN RESPIRATIE(PE CARE MAMA LE RECLAMA INCA DIN ANUL 2012,IAR MEDICUL DE FAMILIE SPUNE CA I SE PARE MAMEI CA NU ARE SUFICIENT OXIGEN,CHIAR AZI 21.IX.15PE LA ORA 12.34 ANCA STANECSU DAND TELEFON MAMEI SI SPUNANDU-I CA A OBTINUT TELEFONIC AZI SCHIMBAREA ZILEI IN CARE SA MEARGA CU EA LA MEDICUL DE FAMILIE GEOGHITEANU ODETT PENTRU CA ACEASTA SA- I DEA TRIMITERE LA NEUROLOGUL STROE ) , ESTE ASEMANATOARE SUBIECTULUI DE PRESA CU ADRIAN NASTASE CARE NU DOREA SA MEARGA ACOLO UNDE II ERA LOCUL :LA BULAU,INCERCAND O FORTARE A UNEI INTERVENTII CHIRURGICALE !
  LEGATIURA INFORMATIVA DINTRE ANCA SI VIORICA ,ADICA DINTRE AUTOARE SI INSTIGATOARE, AM VERIFICAT-O SI ASTAZI.
  SA VEDEM CUM .
  IN CADRUL CONVORBIRII TELEFONICE DE ASTAZI,ANCA I-A SPUS MAMEI CA O MAI CAUTA PE LA ORA 16 DUPA CE MAMA REVINE DIN PARC.
  IN PARC NUMITA VIORUCA ERA PE BANCA DE LANGA ARTEZIANA SI URMAREA RELATIA DINTRE MINE SI MAMA,DORIND SA VADA DACA EU PLEC DUPA CELE 30 NDE MKINUTE DE PINOTERAPIE. NUMAI CA EU NU AM PLECAT SA SCRIU LA LEPTOP CI AM MAI RAMAS IN PARC EXACT PANA LA ORA 16,CONDUCAND-O ACASA PE MAMA,STIIND CA
  INTRIGANTA CAUTA SA O ACOSTEZE.
  DUPA CE A PANDIT PRECUM O PISICA TEMATOARE DE PREZENTA PRIN APROPIERE DE CAINE, RESPECTIVA,S-A DUS SPRE CASA ASTEPTAND-O PE MAMA(ASA CUM I-AM SIMTIT DIN TIMP GANDUL ) PE CULOARUL DE LA PARTER AL BLOCULUI.
  DUPA CE VIORICA GEORGESCU I-A SPUS ANCAI CA AM SCRIS IN PROIECTUL DE PRECIZARE 3 RELEVANTUL ASPECT CE CONSTITUIE O ZA IN LANTUL INFRACTIONAL ,REPREZENTAT DE FAPTUL CA ANCA I-A TRANSMIS MAMEI CA NU MAI ARE PRETENTII LA GARSONIERA NR. 17(CEEA CE ECHIVALA RAPORTAT LA CELE SESIZATE DE MINE CU O DEDUSA RECUNOASTERE A MOBILULUI COMITERII FURTULUI )NU CU MULTE ORE DE DAREA COMUNICATULUI D.N.A. DE TRIMITERE IN JUDECATA A LUI VICTOR VIOREL PONTA.
  CINE O PUTEA INFORMA PE PSD-ISTA VIORICA GEORGESCU DESPRE FAPTUL CA EU AM RELEVAT COMUNICATIONAL ACEASTA LEGATURA- DECAT MAFIA CYBERNETIE A P.S.D.-ULUI
  CINE I-A SPUS VIORICAI CA MAMA REVINE IN CASA LA ORA 16CAND TREBUIE SA VORBEASCA CU ANCA LA TELEFON?ANCA CARE A AVUT O CONVORBIRE TELEFONICA CU VIORICA SI CARE ULTERIOR CONVORBIRII A SI VENIT IN PARC DUPA MAMA.
  PRINTR-UN DIAGNOSTIC PREZUMTIV DAT DE UN MEDIC DE FAMILIE PRECUM ODETT GHEORGHITEANU CARE HABAR NU ARE DE NEUROLOGIE SI PSIHIATRIE.
  AM TRIMIS EMAIL-URI LA DIGI 24 IN PERIOADA 30 NOIEMBRIE 2014-29MARTIE 2015 IN CARE AM SCRIS SI UN MATERIAL PRIN CARE ARATAM CA ODETT GHERGHITEANU PE ATUNCI SI MEDICUL DE FAMILIE AL ANCAI STANESCU,AR FI VRUT SA-I DEA TRIMITERE LA NEUROLOG ANCAI PENTRU CA NEUROLOGUL STROE SA-I DEA CONCEDIUL MEDICAL IN SCOPUL REFACERII ANCAI CARE SE PLANGE CA ESTE MEREU OBOSITA DE LA SERVICIU .
  SE INCERCA DECREBILIZAREA MAMEI PRIN TRIMITEREA LE NEUROLOGIE SI PSIHIATRIE(ASA CUM S-A PROCEDAT IN ULTIMELE 2 LUNI SI JUMATATE CU MATUSA MEA GETA ASALTATA DE CATRE DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA A PRIMARIEI SECTOR 2 BUCURESTI PENTRU A PUNE MANA PE GARSONIERA NR. 17,ACEASTA PERSOANA JURIDICA RENUNTAND LA SERVICII GEN AMBULANTA CAND AU AUZIT CA NU MAI ARE NICI O PROPRIETATE CEA CARE SOLICITA SALVAREA) ,A MAMEI MELE (IN RAPORT DE EVENTUALA RECUNOASTRE IN FATA ORGANULUI DE CERCETARE PENALA )PRIN INTREMEFIUL UNEI TRIMITERI LA NEUROLOG .
  EXPLICATIA PIESEI DE TEATRU SCURT ESTE VADITA :JOI SORIN OPRESCU APARE DIN NOU IN FATA MAGISTRTSATILOR .
  PE DIGI 24 II INTERESEAZA PRETINSA INRAUTATIRE A STSARII DE SANATATE A MAFIOTULUI SORIN OPRESCU , NEINTERESAND STATREA DE SANATATE A MEA, A MAMEI MELE SAU A ALTOR MEMBRI AI COLECTIVITATII LOCALE
  DIN MOMENTUL SUSPENDARII LUI OPRESCU , SORIN MIRCEA A RAMAS O PERSOANA PARTICULARA PRECUM SUNT EU SI MAMA MEA.
  DECI EXPRIMAREA DE LA ORA 19.15 APARTINAND PREZENTATOAREI DIGI 24 “ VA TINEM LA CURENT LA STAREA DE SANATATE
  A EDILULUI SEF SUSPENDAT”NU POATE CONSTITUI DECAT UN ALT FEL DE INTERES DIN PARTEA DIGI 24 .ASEMANTOR SITUATIEI IN CARE IN ZIUA RIDICARII LUI OPRESCU ,O JURNALISTA AR FI PRIMITA O IMPORTANTA SUMA DE BANI IN EURO PENTRU INTERVIUL LUAT CU CATEVA ORE DE RIDICAREA CORUPTULUI DAR SI PENTRU A APARA IN CADRUL EMISAIUNILOR TELEVIZATE IN CONTINUARE IMAGINEA FALSA- CONSTRUITA DE ANTENA 3 TIMP DE 7 ANI DE ZILE -FIULUI GENERALULUI DE SECURITATE OPRESCU .

  ASADAR DOAR PE CEI ARONDATI MAFIEI IMOBILIARE
  II INTERESEAZA PERSOANA CORUPTULUI
  SORIN MIRCEA OPRESCU.
  EU NU AM AUZIT DIN19.XII.2000 PANA IN PREZENT PE POSTURILE TELEVIZIUNILOR DIN ROMANIA –VREO STIRE LEGATA DE MINE IN PRESA VORBITA ,CARE AM FOST IN MOD CONTINUU VICTIMA A PERSOANELOR PUBLICE CORUPTE POLITIC.
  http://bn24.ro/video-ultimul-interviu-cu-sorin-oprescu-chiar-inainte-de-a-fi-retinut-de-dna-ce-ma-sperie-pe-mine-e-justitia-asta/ . VIDEO Ultimul interviu cu Sorin Oprescu, chiar înainte de a fi reținut de DNA: „Ce mă sperie pe mine e Justiția asta”
  De Adriana Duţulescu06 Sep, 20150 Comentarii10.104 Vizualizări
  captura ioana-raduca.ro
  Ironia sorții face ca Sorin Oprescu să fi dat un interviu despre suspiciunile de corupție chiar ieri, înainte de a lua șpagă și de a fi reținut de procurori la miezul nopții.
  Interviul a fost realizat de jurnalista Ioana Răduca și postat pe blogul acesteia. „Ieri, la ora prânzului, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut sub acuzaţia de luare de mită, am realizat un interviu cu Sorin Oprescu. Era stabilit de acum o lună şi norocul jurnalistului a făcut să fie cea mai recentă declaraţie a primarului. E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, conslieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane.
  Spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită.”, scrie Ioana Răduca

  NU MOTIVAREA HOTARARII DATE L-A DERANJAT PE PERSOANA PRIVATA SORIN MIRCEA OPRESCU A INTELES CA I SE INEACA CORABIILE, FIIND INFORMAT CHIAR SI LA ARESTUL POLITIEI DEPRE TRIMITEREA MEA PRIN POSTA DE SAMBATA,IERI ARATATA, CERCETATUL FIIND DERANJAT CA VA MAI FI IN ATENTIA D.N.A. SI DIN PRICINA PROTEJATULUI SAU SEF PENAL ADRIAN IORDACHE CARE A INTORS-O ODATA CU RIDICAREA CELUI CARUIA II PLATESTE ANUAL 100 DE MII DE EURO TAXA DE PROTECTIE PRIN A ASA RUDA,IN SCOPUL STABILITATII PE FUNCTIA DE CONDUCERE SI IMPUNITATE IN FATA LEGII INCA DIN ANUL 2008.
  ESTE RUSINOS SA TE FACI CA NU VEZI CA , CUM A VENIT AMBASADORUL U.S.A. IN ROMANIA SI A VORBIT DESPRE CORUPTIE ,CUM SORIN OPRESCU INCEARCA SA SE FACE REMARCAT PRIN FAPTUL CA I S-AR FI FACUT RAU PENTRU CA AFLASE [PRIN INTERMEDIARI DE INCREDERE PE RELATIA GEORGE MAIOR CA “SUNTEM PE BUNE CU CEL CE-A VENIT SA-SI PREZINTE SCRISORILE DE ACREDITARE”!
  CALCULUL LUI GEORGE MAIOR AL LUI PONTA SI TARICEANU A FOST SA- L INLATURE DIN VIATA PUBLICA PE BASESCU , DORIND CA DE EI SA DEPINDA INFLUENTAREA MERSULUI J.A.I.DIN ROMANIA.
  EU CRED CA DETIN O INFORMATIE APTA SA POATA REDESCHIDE DOSARUL INCHIS DE CATRE PROCURORUL REPUBLICII TIBERIU NITU IN CE PRIVESTED CAZUL PANAIT-PONTA! SI DESPRE ACEASTA AM DISCUTAT PUTIN IN PARC, IAR CIRIPITOAREA VERTEBRATA BLONDA(VIORICA GEORGESCU) A CIRIPIT IMEDIAT LA URECHEA DREAPTA A INSTIGATORULUI LA ASASINAREA COLEGULUI DE BIROU PROCUROR CRISTIAN PANAIT DE LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J..

 4. DE CE CREDETI CA PONTA L-A RUGAT MAI DE MULT PE DRAGNEA SA-I ASIGURE LUI BANICIOIU- ASA CUM A FACUT SI CU CRIN ANTONESCU- ALEGEREA CA PARLAMENTAR DE TELEORMAN?
  PENTRU CA NICOLAE BANICIOIU SA MONITOROZEZE “OM LA OM “CE FACE DRAGNEA IN TELEORMAN.

  RETETA A INVATAT-O PONTA DE LA MENTORUL SAU ADRIAN NASTASE CARE
  CARE A FOLOSIT-O CAM 20 DE ANI IN RAPORT DE ION ILIESCU .
  NUMAI CA DRAGMEA S-A CASIA-A CAM DAT SEAMA CAT DE CAT DE ACEST ADEVAR INCA DIN SEARA CAND PONTA A PIERDUT PREZIDENTIALELE CASTIGATE DE IOHANNIS. .
  PUTETI SIMTI ACEST LUCRU DACA REVEDETI IMAGINILE DE ATUNCI CAND PONTA EVITA SA SE BAZEZE PE DRAGNEA , GANDINDU-SE LA MOMENTUL CAND SI LUI PREMIERULUI II VA VENI RANDUL IN DOSARUL SOVA LA D.N.A .
  PONTA A RECUNOSCUT
  CA “L-AM SPRIJINIT PE ROBERT NEGOITA SA FIE LA PRIMARIA SECTOR 3”.

  1. Dragnea după parerea mea e un DINU PATURICA al sec .XXI !A stiut întotdeauna ce trebuie.sa facă pentru a ajunge la PUTERE
   A fost insa împiedicat de lăcomie , a facut compromisuri care nu întotdeauna ajuta la indeplinirea idealurilor , nu ajuta cariera.

 5. PROBABIL CA O SA MI SE REPROSEZE STILUL MEU ULTRATRANSPAERENT CARE AR FACE DIFICILA STRANGEREA PROBELOR AVAND IN VEDERE ZILNICA PUNERE DE ACORD A SUSTINERILOR AUTOAREI SI INSTIGATOAREI DUPA CE ACESTEA AU FOST INFORMATE IN PREALABIL DE SUSTINERILE MELE SCRISE TRIMISE TOT ZILNIC LA RARES BOGDAN OBLIGAT DIN NOUDE REPRESALII VIITOARE PRECUM DAN DIACONESCU FONDATORUL P.P.-D.D. SA NU -MI MAI DEA POSIBILITATEA POSTARII IN CLARA A COMENTARIILOR MELE.
  PAI TOCMAI ACEASTA PERFECTA PUNERE DE ACORD ATUTUROR PARTICIPANTILOR LA SAAVARSIREA DE INFRACTIUNI IMPOTRIVA MEA ESTE DOVADA DEPLINA A SUPRAVEGHERII MELE TEHNICO OPERATIVE IN SCOPUL ZADARNICIRII AFLARII ADEVARTULUI IN PLANGEREA PENALA DE DEPUSA LA DNA,
  PENTRU A NU SE MAI DISCUTA IDE CATRE REALIZATORIL RARES BOGDAN IN CADRUL EMISIUNII “JOCURI DE PUTERE ”DESPRE CEL MAI CORUPT EDIL SUSPENDAT AL MUNICIPIULUI BUCURESTI, S-A OFERIT DIN PARTEA UNUL APROPIAT AL CELUI RAMAS IN ANALELE BUCURESTENE CA “DOCTOR SPAGA”O ALTA VERSIUNE ORALA FATA DE CELE AUZITE SI IESITE IN PUBLIC SUB FORMA DE ZVON PRECUM SE PETRECEA PANA IN 22 DECMBRIE 1989,MERGANDU-SE PANA ACOLO INCAT SA NU SE MAI REGASEASCA CELE SPUSE DE ACUZATUL SORIN OPRESCU(DESPRE RARES BOGDAN) SI OBLIGATORIU DE CONSEMNAT IN CAIETUL GREFIERULUI DE SEDINTA
  PANA LA SFARSITUL EMISIUNII S-A MAI PRESARAT PUTINA SARE PE RANA DESCHISA A LUI RARES PE CALEA UNUI EMAIL TRIMIS DE COLEGA SA LAVINIA SANDRU, O ADMIRATOARE A LUI SORIN OPRESCU .
  CU GANDUL MA INTORC LA DAN DIACONESCU CRUIA I SE SPIUNEA SI LUI SA NU MAI IMI OFERE POSIBILITATEA SA POSTEZ PENTRU CA SA NU SE RAZBUNE PE EL PONTA SI OPRESCU PRIN INCHIDEREA TELEVIZIUNII OTV, SAU PRIN –ACEL FURT DE BANI, ORI PRIN TENTATIVELE DE OMOR PREMEDITAT PUSE LA CALE FATA DE DAN DIACONESCU CE URMA SA SE AFLE IN UNA DINTRE ACELE MASINI DINTRE CARE CEL PUTIN UNA AVEA VOITE DEFECTIUNI LA DIRECTIE SI/ SAU FRANARE )ALE LUI SAU ALE TELEVIZIUNII.
  DAR CIN EPOSTA IN CALAR PE OTV ARTICOLE INCENDIARE DIN LUMEA REALA A JUSTITIEI ?
  NIMENI ALTUL DECAT EU !
  DE CE CREDETI CA ERA NECESAR IN OPINIA REGIMULUI TOTALITAR CA JURNALISTUL INCOMOD DAN DIACONESCU CARE A CANDIDAT IMPOTRIVA PREMIERULUI VICTOR PONTA CA D.D. SA FIE INCHIS INAINTE DE MOMENTUL CAND SE PUTEA INTAMPLA VREUN EVENIMNENT DEOSEBIT DAR NEDORIT PENTRU PUTEREA NEOCOMUNISTA,PRECUM ESTE ACESTA LEGAT DE ARESTAREA LUI SORIN OPRESCU SAU SI TRIMITEREA IN JUDECATA A LUI VICTOR PONTA ?
  PENTRU A NU MAI EXISTA JURNALISTI -CARE IN CADRUL UNICULUI MIJLOC DE COMUNICARE IN MASA(B1TV, MAI RAR REALITATEA TV), CARE SA COMENTEZE ACESTE EVENIMENTE !
  SIMILITUDINEA MODUSULUI OPERANDIS IN CAZUL MORTII TATALUI MEU SI-A TENTATIVELOR DE ASASINAT INDREPTATE ASUPRA MEA SI ALE LUI DAN DIACONESCU CERCUL DE SUSPECTI LA CEI INDICATI DE MINE IN PLANGEREA PENALA ASA CUM A FOST PRECIZATA .
  NU INTAMPLATOR FURTUL SI TENTATIVELE DE OMOR SUNT CELE CE SE REGASESC SI IN CAZUL MEU AVAND ACEIASI DOI PRINCIPALI DUSMANI CA SI DAN DIACONESCU(CARE DERANJA PE CEI DOI CU DEZVALUIRILE FACUTE PUBLICE SI CARE ARATAU ADEVARATA FATA MURDARA A
  ACESTOR DOUA IMPOSTORI CE POZEAZA IN FETE MARI ALE POLITICII DIN ROMANIA: VICTOR VIOREL PONTA SI SORIN OPRESCU !
  “CAPETELE TUTURORA AU PRODUS CEVA IM VIATA, PE CAND CAPUL DUMITALE A PRODUS NUMAI MATREATA!”
  PONTA SI-A INTREBAT TATAL SOCRU DACA ESTE BINE SA PROCEDEZE PRIN DISCREDITAREA MAMEI MELE IN CEDEREA PERDERII CREDIBILITATIII SPUSELOR EI IN INSPRE MINE .
  PENTRU CA NU SUNTETI CITITORI DE GANDURI CA MINE VA AJUT DANDU-VA UN INDICIU PE CARE IL VETI REGASI IN EXPRIMAREA LUI ILIE SARBU(~“NU AM PROBLEME CU CAPUL”) CHIAR IN MOMENTUL IN CARE A FOST FORMAL INTERVIEVAT DE CATRE DE CATRE COMISIA PARLAMENTARA IN SCOPUL CA TATAL SOCRU SA OCUPE RESPECTIVA FUNCTIE DE VICEPRESEDINTE AL CURTII DE CONTURI DIN INTERIORUL CAREIA SA-SI TRAFICE INFLUENTA IN VEDEREA FACERII DE DOSARE POLITICE ASA CUM A LASAT SA SE INTELEAGA.
  DUPA CUM SE POATE OBSERVA INTOTDEAUNA PONTA A AVUT NEVOIE DE CEL PUTIN UN INSTIGATOR DOMINANT PRECUM NASTASE, OPREA, TATAL SOCRU,IMBATRANIT IN CODOSII,UN INDRUMATOR DE LUCRARE DIAVOLEASCA SITUATA PE O SCARA A RAULUI.
  PANA SI VIORICA GEORGESCU I-A FOST INDRUMATOR LUI PONTA IN LUCRAREA RAULUI FACUT IMPOTRIVA MEA ,DIN MOMENT CE ACEASTA ESTE SI ACUM MEMBRA PSD DUPA CE A EXECUTAT ORDINELE CRIMINALE ALE LUI PONTA SI BANICIOIU.
  PRINTR-UN DIAGNOSTIC PREZUMTIV DAT DE UN MEDIC DE FAMILIE PRECUM ODETT GHEORGHITEANU CARE HABAR NU ARE DE NEUROLOGIE SI PSIHIATRIE.
  AM TRIMIS EMAIL-URI LA DIGI 24 IN PERIOADA 30 NOIEMBRIE 2014-29MARTIE 2015 IN CARE AM SCRIS SI UN MATERIAL PRIN CARE ARATAM CA ODETT GHERGHITEANU PE ATUNCI SI MEDICUL DE FAMILIE AL ANCAI STANESCU,AR FI VRUT SA-I DEA TRIMITERE LA NEUROLOG ANCAI PENTRU CA NEUROLOGUL STROE SA-I DEA CONCEDIUL MEDICAL IN SCOPUL REFACERII ANCAI CARE SE PLANGE CA ESTE MEREU OBOSITA DE LA SERVICIU .

 6. SUBSEMNATUL HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL,
  CU C.N.P.1641029400331,CU DOMICILIUL DIN C.I.IN STR.,PRISACA DORNEI NR. 4 BL. D4 SC 1 ET 1 AP 30 ,DAR IN FAPT LA MAMA MEA CU UN PICIOR IN GROAPA, DOMICILIATA IN STR.PRISACA DORNEI NR. 8 BL D6 PARTER GARSONIERA NR. 18.IN CALITATE DE VICTIMA A INFRACTIUNILOR DE CORUPTIE CU CARACTER CONTINUU SUCCESIV DIN STATUL AL CARUI CETATEAN FARA DREPTURI RECUNOSCUTE SUNT,
  FORMULEZ SI DEPUN IN TEMEIUL ART.289 COD PROCEDURA PENALA PREZENTA

  PRECIZARE 3 A PLANGERII PENALE

  INTELEGAND SA ADAUG GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT MENTIONAT SI PE AL 9-LEA MEMBRU COMPONENT AL ACESTUIA,PE MARIUS TUDOSE PRESEDINTE AL CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII IESIT LA SUPRAFATA DE CAND PRESEDINTELE IOHANNIS A PARTICIPAT PENTRU PRIMA DATA LA SEDINTA C.S.M.-ULUI SI CAND S-A REITERAT STRINGENTA REALIZARII OBIECTIVULUI DE ADERARE IN SPATIUL SCHENGEN URMARIT DE CRIMINALA MAFIE A SECURITATII ASOCIATE MAFIEI JUDICIARE – A STATULUI AGRESOR- CU-AI SAI CETATENI DEZVALUITORI AI ABUZURILOR AUTORITATILOR SALE SI-AL ALTOR ENTITATI .
  PLASAREA IN CEA MAI IMPORTANTA FUNCTIE JUDICIARA PRIN INTERMEDIUL TRAFICARII INFLUENTEI PREMIERULUI PONTA ASUPRA CELORLALTI MEMBRI AI C.S.M. JUDECATORI SI PROCURORI(INCLUSIV PE CALEA PRESEDINTILOR ACESTOR ASOCIATII PROFESIONALE ), ARE CA URMARE PERICULOASA PARAZITAREA ATRIBUTIILOR ACESTEI FUNCTII CHEIE IN VEDEREA NEREALIZARII SCOPULUI ACESTUI ORGANISM PREVAZUT DE CONSTITUTIE SI CARE ARE MENIREA POTRIVIT LEGII FUNDAMENTALE DE A ASIGURA INDEPENDENTA JUSTITIEI .
  MINNICIOIU ISTRUL SANATATII NICOLAE BANICIOIU A PROPUS ACEL TEXT DE LEGE CARE PERMITE ALEGEREA DOCTORULUI SPECIALIST TOCMAI PENTRU C IN MOMENBTUL CAND COORDONATORUL TINERILOR SIOCIAL DEMOCRATI AJUNSI IN FUNCTII DE DECIZIE ,SA SE INVOCE ACESTA POSIBILITATE CA RE NU ARE NICI O LEGATURA CU STAREA DE ARST PRECEVENTIV .CI SE APLICA DOAR IN CAZUL PACIOENTILOR IN STARE DE LIBERTATE.!ALINEAT FACUT PENTRU SORIJN OPRESCU SI NU PENTRU CEI MULTI .
  SCOPUL FINAL URMARIT DE MAFIA PSD-UNPR PC -PLR IN LEGATURA CU SUPREMATIA DETINUTA IN C.S.M.,ESTE NETRAGEREA LA RASPUNDERE PENALA A POLITICIENILOR SITUATI DEASUPRA LEGILOR TARII SI A CONSTITUTIEI SI CARE MU DOAR CA LE SFIDEAZA DE 25 DE ANI ASA CUM AU FACUTA –O SI IN COMUNISMUL DECLARAT,DAR INDEAMNA MAI ALES PE MEMBRI MARCANTI AI PARTIDULUI LA NERESPECTAREA OBLIGATIEI DE RESPECTARE A ACESTORA- MOTIVAND CA PARLAMENTARII MAJORITATI COMUNISTI SI NEOCOMUNISTI HOTARASC GRATIEREA SI AMINISTIEREA FAPTELOR PENALE SAVARSITE- RETINUTE CA NEFIIND COMISE CU VIOLENTA SI CARE N-AR AVEA LEGATURA CU CORUPTIA,TOCMAI PENTRU CA IN CEL MAI NEFERICIT CAZ SA LI SE DEA O PEDEAPSA SUB 5 ANI DE ZILE PENTRU A BENEFICIA DE ACEASTA CLEMENTA .
  CHIAR INSTIGATOAREA SI COMPLICEA TRECERII LA COMITEREA FURTULUI DE ACTE A CONVINS-O IN PREALABIL PE VIITOAREA AUTOARE A FURTULUI , CA IN CEL MAI REA SITUATIE (SI DOAR DACA D.N.A.-UL ISI EXERCITA ROLUL ACTIV ) ELE PRIMESC 3ANI SI SCAPA PRIN GRATIEREA FACUTA DE CAZANCIUC CARE TRECE DE FORMA LA U.N.P.R.PENTRU DUCEREA IN EROARE A ELECTORATULUI ASTFEL INCAT ACESTA SA NU-SI DEA SEAMA DE SCOPUL ACESTEISCHIMBARI DE INREGIMENTARE POLITICA ,ACEA DE A NETRAGERE LA RASPUNDERE A CELOR RECRUTATI IN P.S.D. PE CRITERII DE INFRACTIONALITATE –ASA CUM ADEVARAT GLASUIA -PANA SA-SI DEA SUFLAREA -IRADIATUL ANTONIE IORGOVAN CARE A VORBIT LA B1TV DESPRE CRIMINALITATEA CONDUCATORILOR ACESTUI PARTID DIN CARE FACE PARTE,IN PRINCIPAL A LUI ADRIAN NASTASE, A LUI SORIN OPRESCU SI GABRIEL OPREA,SI-A LUI ILIE SARBU.
  UNDE MAI PUI CA CEI CERTATI CU LEGEA MIZEAZA SI PE TRATAMENTUL PREFERENTIAL VENIT DIN PARTEA SEFULUI DE PENITENCIAR CARE AR FACE PARTE DIN COMISIA CE EVALUEAZA COMPORTAMENTUL IN LOCUL DE DETINERE.
  IN BLOCUL D4 LOCUIESTE UN ETNIC ROM MEMBRU PSD CARE MA- AMENINTA DE MULTRE ORI CU BASTONUL CU ELECTROSOCURI ORI DE CATE ORI TRECE PE ETAJUL 1 .
  IN RAPORT DE CEL CU PRENUME CRISTI, CE UMBLA NEBARBIERIT ,SI ARE LA 110 DE KILOGRAME,CE LOCUIESTE LA ETAJUL 7 SAU 8,EU SUNT PUS IN IMPOSIBILITATE SA POT AFLA NUMELE SI PRENUMELE SAU CA SI ALE NAMILEI CE STRANGE ARUNCATELE STICLE DE PLASTIC DE PE CULOARUL ETAJULUI 1 –CE CONSTITUIE DREPT PSEUDO PRETEXT AL PREZENTEI SALE PE ACEST ETAJ(DESTINAT DOAR LOCATARILOR DOMICILIATI LA GARSONIERELE DE PE ETAJ )
  DIN CAUZA CA LISTA DE INTRETINERE INTOCMITA DE PRESEDINTA COMITETULUI EXECUTIV AL ASOCIATIEI DE PROPRIETARI STELA GRADINARU NU CUPRINDE IN MOD INTENTIONAT DIN AUGUST 2006(CAND M-AM MUTAT EU IN BLOCUL D4)NUMELE SI PRENUMELE LOCATARILOR
  AM SCRIS DE SUTE DE MII DE ORI, ZILNIC ,TIMP DE 9ANI DE ZILE ACESTE REALITATI,FIIND TRATAT CU INDIFERANTA DE FIARA PENTRU CA UNELTELE SECURITATII COORDONATE DE GEORGE MAIOR CUMPARA BUNAVOINTA DESTINATARILOR TRIMITERILOR PE CALEA EMAILURILOR ,PRETINZAND CA EU AS FI NEBUN SI NU CA EI SUNT CRIMINALI.
  IMEDIAT DUPA CE AM CITAT DIN DECLARATIA DUMITREI LILIANA, ETNICUL ROM STRIGAT CU PRENUMELE CRISTI,A TRAS FIRELE DE CABLU DIGI TV CARE TRECEAU PE DEASUPRA TOCULUI USII GARSONIEREI NR.30 IMPIEDICAND DE ATUNCI INTRAREA IN CASA A SUBSEMNATULUI . TREBUIE SA AI O ANUMITA INALTIME SI O ANUMITA FORTA INTENSIFICATA DE NERVI (PENTRU CA AI PUTEA FI DESCOPERIT CA IMPREUNA CU VICEPRESEDINTELE DRAGOMIR VICTOR AI INSTIGAT LA TENTATIVA DE OMOR A UNEI FETE NEVINOVATE )RIDICAND MAINILE IN SUS SA TE AGATI DE ACELE FIRE STRANSE IN NISTE SUPORTURI DE PLASTIC SI SA LE DAI JOS DE LA LOCUL LOR .SOLICIT O CERCETARE LA FATA LOCULUI ATAT PENTRU A CONSTATA DISTRUGEREA PRODUSA IN URMA INUNDARII CONTROLATE CONTINUE INCA DIN OCTOMBRIE 2002PANA IN PREZENT URMATE DE CADEREA TAVANULUI LA BAIE CAM DE 8 ORI CAT SI PENTRU OBSERVAREA CELOR MAI SUS AMINTITE .
  EVIDENT CA PANA ATUNCI SE VA REMEDIA SMULGEREA FIRELOR DE CABLU CE A FOST POSIBILA ODATA CU OPRIREA CAMEREI DE LUAT VEDERI DE LA GARSONIERA NR. 34(UNDE A FOST OMORATA O FEMEIE PRIN 19.XII. 2008)CARE A FUNCTIONAT IN MOMENTUL SMULGERII FIRELOR, DAR A FOST OPRITA ULTERIOR.
  DACA EXISTA PANA ACUM JUSTITIE IN ROMANIA SE VOR CONVINGE MACAR ACUM CEI CARORA LE ADRESEZ ACESTE RANDURI .
  MENTIONEZ TOTODATA CA AM ANEXAT PRECEDENTEI TRIMITERI POSTALE PE CALEA RECOMANDATEI CU CONFIRMARE DE PRIMIRE FELURITE ACTE IN COPIE IN DOVEDIREA SUSTINERILOR SCRISE.
  SORIN OPRESCU PRETINDE CA NU I SE MAI RIDICA NIVELUL POLITIC IN PREZENTA VIZITATOAREI SALE IUBITA SA,A CEREI EXISTENTA ERA NEGATA ATUNCI CAND DAN DIACONESCU FACEA ASTFEL DE REFERIRI LA OTV , DISPONIBILITATI BANESTI PE CARE NU LE MAI IA DE CAND SORIN MIRCEA NU MAI POATE SA IA MITA LA ARESTUL CAPITALEI, CI EVENTUAL SA DEA MITA.
  PRETINZAND CA OPRESCU TREBUIE INTERNAT,AVOCATUL POPORULUI VICTOR CIORBEA A INTRAT IN ROLUL DE AMBULANTA ,CEEA CE N-A FACUT IN CAZUL MEU SI AL MAMEI MELE DIN DECEMBRIE 2012 PANA IN PREZENT !
  VICTOR CIORBEA SI-A INDEPLINIT MISIUNEA CU CARE A FOST TRIMIS PE TRIMISUL IN JUDECATA PREMIERUL VICTOR VIOREL PONTA .CEL CARE A FOST PREMIER SI CARE A DISPUS IN MOD CRIMINAL DESFIINTAREA COMBINATELOR DE CRESTEREA PORCILOR, A AVUT ACEASI FUNCTIE PUBLICA CA CEL NEDEMN CE FACE PE BOLNAVUL, PRECUM PROCEDA
  NOTORIUL MAFIOT PRINS IN FINAL CU PROBLEME FISCALE.
  IN ACEA VREME (CACI VICTOR CIORBEA INDEPLINEA UN CUMUL DE FUNCTII SI PRIMAR GENERAL SI PREMIER )MI S-A CERUT MITA DE CATRE DIRECTORII OVIDIU PREDESCU SI ANA SANDU PENTRU CA PRIMARUL GENERAL DE ATUNCI SA SEMNEZE CONTRACOST DISPOZITIA DE ANGAJARE.AM SPUS ATUNCI CELOR DOI CARE MI-AU CERUT MITA ,CA NELUAND MITA DIN PARTEA AVOCATILOR CONTRA JOCULUI DUBLU -NU AM BANI SA DAU MITA NICI PRIMARULUI GENERAL(PENTRU EXERCITAREA ATRIBUTIILOR PREVAZUTE DE LEGEA NR. 69/1996[A ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE]) SI NICI DIRECTORILOR D.G.J.C.L. DIN P.M.B..
  DIRECTOAREA DIRECTIEI LEGISLATIE ANA SANDU MI-A SPUS IN 13 APRILIE 1997CA IN CIUDA FAPTULUI CA AM LUAT EXAMENUL IN VEDEREA ANGAJARII PENTRU OCUPAREA POSTULUI SCOS LA CONCURS DIN LUNA FEBRUARIE 1997PENTRU OCUPAREA LUI DE CATRE RADU DINULESCU CARE N-A LUAT IN FEBRUARIE EXAMENUL DE LICENTA,CAND NEPOTUL UNEI PERSOANE FOARTE IMPORTANTE SE VA PREZENTA PENTRU OCUPAREA POSTULUI ,VA TREBUI SA PLEC INAPOI LA PRIMARIA SECTORULUI 3.
  NEAVAND BANII CERUTI CU TITLU DE MITA DE CATRE CEI DOI DIRECTORI AI DIRECTIEI JURIDIC ,DIRECTOREA DIRECTIEI DE PERSONAL IOSEFINA BUGEANU A TRANSFORMAT POSTUL OCUPAT DE MINE ,CEL CONSILIER JURIDIC DE REPREZENTARE A INTERESELOR P.M.B. LA CURTEA DE APEL BUCURESTI EXISTENT IN ORGANIGRAMA AVAND GRADATIA 1 A IN POST DE CONSILIER JURIDIC GRADATIA 4!
  MOMENTUL IN CARE SE PREZINTA LA D.G.J.C.L. DIN P.M.B.
  RADU DINULESCU ,NEPOTUL CAUTATULUI PRIN INTERPOL ALEXANDRU DINULESCU, DIRECTORUL BANCOOP-ULUI UNDE SPALA P.D.S.R.-UL BANII MURDARI.
  TOCMAI PENTRU CA NU S-AU LUAT DIN PARTEA PARCHETULUI NATIONAL ANTICORUPTIE MASURI IN MOMENTUL CAND AM SESIZAT ACESTE STARI DE FAPT ,S-AU CONTINUAT SI AMPLIFICAT
  ABUZURILE IMPOTRIVA MEA.

 7. SORIN OPRESCU S-A TEMUT CA DACA AR FI VORBA SA SE VADA INTRE 4 OCHI CUM MANDRA NU I SE VA MAI RIDICA NIVELUL POLITIC IN PREZENTA VIZITATOAREI SALE,A CEREI EXISTENTA ERA NEGATA ATUNCI CAND DAN DIACONESCU FACEA ASTFEL DE REFERIRI LA OTV ARATAND CHELTUIELILE EXORBITANTE FACUTE DE OPRESCU PENTRU CEA DESPRE CARE OPRESCU SE PSEUDOJUSTIFICA CA NU AR PUTEA SA AIBA RELATII DE ACEL FEL LA CARE SE REFEREA OMUL DE PRESA DAN DIACONESCU, RESPECTIV CU O FATA CARE AR AVEA VARSTA COPILULUI LUI OPRESCU.
  DE CE OPRESCU DADEA DE INTELES MAI MULT SAU MAI PUTIN IN MOD PORCOS CA NU MAI POATE LASA GRAVIDE FEMEILE CU CARE ARE RELATII?
  II ERA FRICA CA PARTENERELE SALE SA NU CUMVA SA CEARA PENSIE DE INTRETINERE IN CAZUL NASTERII UNOR COPII CONCEPUTI SI NASCUTI DIN RELATIA SEXUALA CU EL.
  EXISTA DECI RECUNOASTEREA IMPLICITA DIN PARTEA EDILULUI CA “STIE,VREA SI POATE” .
  PRIN 1993,ADICA CU UN AN INAINTE DE TERMINAREA FACULTATII, AM CUMPARAT DE LA STAND MINI-LIBRARIE DIN CADRUL FACULTATII DE DREPT O CARTE NUMITA “COMPORTAMENTUL SEXUAL ABERANT” SCRISA DE DOCTORUL MIHAI SELARU.
  CUM PE PSIHIATRUL FLORIN TUDOSE L-AU ASASINAT, IAR ALTI SPECIALISTI NU AU CURAJUL SA CUVANTEZE DESPRE CELE GANDITE DE CATRE CEL CE UILTERIOR A FOST ASASINAT ,SA VEDEM CINE SE INCADREAZA IN CONCEPTUL DE GERONTOFILIE VERITABILA, ADICA IN COMPORTAMENTUL SEXUAL ,EXCITATIA SEXUALA A PERSOANELOR INAINTATE IN VARSTA PREDOMINANT IN PREZENTA TINERELOR SAU AL CONTACTELOR HETEROSEXUALE ALE TINERELOR PREDOMINANT CU PERSOANELE VARSTNICE?
  DESIGUR INTERESUL FINANCIAR JOACA UN ROL DEOSEBIT CE NU POATE FI NEGLIJAT DE UN FIN OBSERVATOR IN CE PRIVESTE PRACTICA ALEGERII PARTENERULUI SAU AL PARTENEREI ,FIIND RELEVANT SI NUMARUL DE PARTENERI SCHIMBATI INTR-O ANUME PERIOADA DE TIMP IN CARE A AVUT LOC O EVOLUTIE PROFESIONALA MATERIALA A CELOR OBSERVATI .
  TARICEANU PRESEDINTELE SENATULUI CUNOSCUT SUB PORECLA “ INIMA ZBURDALNICA”,
  ZGONEA PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR,NICHITA PSD-ISTUL DE LA IASI …SI LISTA RAMANE DESCHISA ….
  NU PUTEM AVEA DECAT O REACTIE DE DEZGUST FATA DE ASTFEL DE PERSOANE CARE MAIPREZINTA SI-UN ASTFEL DE ANTECEDENTE .

 8. Politia politica a lui Sorin Oprescu l-a informat despre ce am postat eu azi noapte.ADEVARUL IL SUPARA PE CEL CARE AU …
  “Deviatiile comportamentului sexual sunt stari patologice cu manifestari multiple sau unic sexuale care urmaresc satisfacerea unei dorinte aberante,pe cai nenaturale fara respectarea partenerului , a unitatii cuplului sau a proprii sanatati.
  -nu au niciodata scop reproductiv si nu reusesc sa aduca celui care practica aceste forme de activitate sexual a satisfactia deplina a vietii sexuale.
  -Sadismul-este o perversiune sexuala in care individul realizeaza orgasmul numai prin provocarea durerii la partener. Cauzele deviatiilor de comportament sexual:
  -consecinta unor afectiuni pshihice grave
  -consecinta unor defectiuni in procesul educational si mai ales o lipsa de urmarire a evolutiei adolescentului.
  -boli organice,tulburari endocrine.
  Consecinta deviatiilor de comportament :
  -excluderea individului din contextual familiei
  -situarea lui la periferia societatii sau in afara acesteia
  -prezenta individului pe banca acuzatiilor pentru delicte cele mai grave ducand uneori chiar si la crima.
  Parafilia se mai numeste si deviatie sexuala, deviatia (para-) consta in ceva spre care este atrasa(-filia) persoana.

  Elementul esential in parafilie il constituie impulsurile sexuale intense, care se repeta si fanteziile excitante sexual, care implica obiecte neumane, suferinta sau umilirea de catre sine a partenerului
  . Aceste deviatii de la un comportament sexual normal se pot asocia cu unele anomalii cantitative, ca de exemplu impotenta si frigiditatea. In unele cazuri, in incercarea initiala a persoanei de a depasi insuficienta excitabilitate normala cu ajutorul unor fantezii erotice conduce in timp la fixarea acestora, mai tarziu apare imposibilitatea desfasurarii unui act sexual normal fara a apela la ajutorul lor, ajungandu-se in final la practicarea modalitatii de safisfacere anormala a continutului acestor fantezii erotice.
  Conferinţa „Psihiatria ca formă de represiune”

  „Mai există încă azi cineva care se gândește că se pot găsi în România forțe sociale capabile să pună în primejdie sistemul nostru socialist? Cred că nu. (…) Firește, pot să mai existe nebuni, dar societatea noastră socialistă dispune de mijloacele necesare, inclusiv cămașa de forță. (…) Nădăjduim că într-un viitor apropiat vom discuta problema perfecționării activității de ocrotire a sănătății în cadrul unei Plenare a Comitetului Central al Partidului. Chiar acești nebuni pot fi tratați cu mijloace mai moderne, pentru a nu trebui să recurgem la cămașa de forță.” Nicolae Ceaușescu, 1 octombrie 1968

 9. CATRE DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE
  STRUCTURA CENTRALA
  DOAMNA PROCUROR SEF LAURA CODRUTA KOVESI ,

  SUBSEMNATUL HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL,
  CU C.N.P.1641029400331,CU DOMICILIUL DIN C.I.IN STR.,PRISACA DORNEI NR. 4 BL. D4 SC 1 ET 1 AP 30 ,DAR IN FAPT LA MAMA MEA CU UN PICIOR IN GROAPA, DOMICILIATA IN STR.PRISACA DORNEI NR. 8 BL D6 PARTER GARSONIERA NR. 18.IN CALITATE DE VICTIMA A INFRACTIUNILOR DE CORUPTIE CU CARACTER CONTINUU SUCCESIV DIN STATUL AL CARUI CETATEAN FARA DREPTURI RECUNOSCUTE SUNT,
  FORMULEZ SI DEPUN IN TEMEIUL ART.289 COD PROCEDURA PENALA PREZENTA

  PRECIZARE 4 A
  PLANGERII PENALE
  CE LEGATURA EXISTA INTRE TORTURA LA CARE SE REFERA AVOCATUL POPORULUI V.CIORBEA CARE A PUS MANA IN CADRUL UNEI CONFERINTE INTERNATIOANALE PE O FUNCTIE DE CONDUCERE IN CADRUL OMBUDSMAN-ULUI EUROPEAN (UNDE AM SESIZAT SI EU IN 2008 SI 2008 CA SI ENE NICANOR GEORGE )SI CEL DIN AREST PREVENTIV SORIN OPRESCU?
  ABSOLUT NICI UNA ! DAR IN ACEASTA NOUA CALITATE PROGRAMAT STABILITA PENTRU A FI OBTINUTA IN VEDEREA SALVARII DE LA BULAU A MARILOR INFRACTORI ,CHIAR DACA S-A ACOPERIT DE SCRIPTE PRECUM O FACEA IN CADRUL PROCURATURII COMUNISTE,V.CIORBEA A ABUZAT DE FUNCTIA AVUTA PENTRU A INVOCA IN FAVOAREA LUI SORIN OPRESCU O ASA – ZISA “SITUATIE DE URGENTA“ VAZUTA DOAR DE V.CIORBEA CARE TRIMISESE IN PREALABIL O ECHIPA DECONTROL FORMATA DIN 3,4 PERSOANE CARE A PERCEPUT “URGENTA” IN CAZUL PERSONULITATII MAFIOTULUI OPRESCU .
  “CINE ISI ASUMA RASPUNDEREA” SA MINTA IN RAPORT?
  DE CE NU SPUNE CIORBEA CA DUPA CE PRIMISE UN RAPORT SUBTIRE A CERUT ECHIPEI DE CONTROL UN RAPORT IN EXTENSO PENTRU A PUTEA SA FIE CREDIBIL IN FATA OPINIEI PUBLICE CU OCAZIA INVITARII LA ANTENA 3,POST LA CARE MULTI LUCRATORI DE INFORMATII AU FOST PLATITI IN EURO DIN BANII MURDARI OBTINUTI DE CEL CERCETAT SI DABEA ACUM AFLAT IN ARESTUL PREVENTIV ?
  CAND NU-I CONVINE SA VADA CEVA , AVOCATUL POPORULUI (SESIZAT IN ZADAR SI DE MINE )INSTITUTIA SPUNE “NU INTRA IN ATRIBUTIILE NOASTRE. “
  DE UNDE SI PANA UNDE SA EXISTE O INCALCARE A DREPTURILOR OMULUI IN CAZUL LUI SORIN OPRESCU CARE SOLICITA PRIVILEGII SI LA HRANA ?
  PENTRU MENTINEREA PUTERII LOCALE DETINUTE LA NIVELUL MUNICIPIULUI BUCURESTI PRIJ PRIMARUL SUSPENDAT OPRESCU CUNOSCUT IN ZEFLEMEA DREPT
  ” INDEPENDENTUL” ,PATRULATERUL ROSU PSD-UNPR-PC-PLR DEPUNE EFORTURI SUSTINUTE IN CAZUL OPRESCU CU RISCUL VIZIBILITATII MANIFESTARILOR CORUPTIEI IN JUSTITIE,PRECUM :”- trafic de influenţă,- influenţarea cercetărilor penale,- influenţarea deciziilor judiciare”avand experienta dobandita in cazul NASTASE, VOICULESCU!
  /
  “ Arma cea mai diabolică şi mai eficientă este organizarea, prin corupţie, a confuziei.”
  INTERPRETARE CORELATA PENTRU UN RAPORT DE URGENTA IN EXTENSO A CELUI CE AVUT NEBUNIA DE A AVEA CURAJ.
  OBLIGATIA LEGALA EXISTA DOAR IN CAZUL CERCETATULUI SORIN OPRESCU DE UNDE A AUZIT LA ANTENA 3 (DANA GRECU)UNDE PRESEDINTELE SENATULUI A TINUT SA SE MAI CONSTITUIE INCA O COMISIE PARLAMEMNTARA PENTRU A NU SE MAI SPUNE CA TARICEANU A SARIT IN FAVOAREA NERASPUNDERII PENALE A LUI PONTA SI OPRESCU,TOT ASA CUM CEL CE DETINE FUNCTIA DATA DE V.V.PONTA ,DE AVOCAT AL POPORULUI, A AVUT MEREU –DUPA PROPRIA-I DECLARATIE, ”NEBUNIA DE A AVEA CURAJ”.

  IN ROMANIA IN CEI 25 DE ANI DE NEOCOMUNISM EXISTA O CERTITUDINE : NU EXISTA VREUN ORGANISM INDEPENDENT ,EXISTA DOAR “VORBE GOALE CE DIN COADA AU SA SUNE “PENTRU A SE ACOPERI ACTELE INTERESATE .
  – Soluţionarea crizei (de sistem şi de legitimitate) presupune refacerea completă a cadrului politico-legislativ de desfăşurare a procesului de privatizare, prin redistribuirea într-un cadru de moralitate şi legalitate a avuţiei naţionale confiscate abuziv de fosta clasă politică.
  “Cea mai serioasa amenintare pentru Romania o constituie „crima strategica”, se arata intr-un document elaborat de Ministerul de Interne (MI).Printre vulnerabilitatile interne care pot influenta dezvoltarea „crimei strategice” se numara: …..accentuarea fenomenelor de coruptie si de administrare deficitara a resurselor publice. “http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2003-03-26/Crima+strategica
  Ana Blandiana, Organizarea confuziei, „România liberă” din 16.09.2000
  Problema degradării tuturor mecanismelor şi tuturor funcţiunilor, a disoluţiei, la Ileana Mălăncioiu, în „Adevărul” 7.10.2000
  TE-AI CAM DAT DE GOL SINGUR MUSIU :”AM MODIFICAT ANUL TRECUT LEGEA “CU DEDICATIA OPRESCU SI ALTI BIG FISH!
  15 septembrie 2004.Nr. 365. CONVENŢIA NAŢIUNILOR UNITE ÎMPOTRIVA CORUPŢIE
  ARTICOLUL 19Abuzul de funcţii
  Fiecare stat parte are în vedere să adopte măsurile legislative şi alte măsuri care se dovedesc a fi necesare pentru a atribui caracterul de infracţiune, în cazul în care actele au fost săvârşite cu intenţie, faptei unui agent public de a abuza de funcţiile sau de postul său, adică de a îndeplini ori de a se abţine să îndeplinească, în exerciţiul funcţiilor sale, un act cu încălcarea legii, cu scopul de a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altă persoană sau entitate.

  i
  Eficienţa combaterii corupţiei constă în transparenţa activităţii funcţionarului public, care înseamnă liberul acces la informaţii.

  CRIMA STRATEGICĂ = combinaţie profund legată de crima organizată, trafic droguri şi terorism; ea atacă sistemul legislativ şi puterea legitimă.
  – Douglas Menarchik, „Crima strategică şi strategia de securitate naţională a României”.
  – În sensul Convenţiei O.N.U. împotriva criminalităţii transnaţionale organizate adoptate la N.Y. la 15 noiembrie 2000, expresia grup infracţional organizat desemnează un grup structurat alcătuit din trei sau mai multe persoane, care există de o anumită perioadă şi acţionează în înţelegere, în scopul săvârşirii uneia ori mai multor infracţiuni grave sau infracţiuni prevăzute de această convenţie, pentru a obţine, direct sau indirect, un avantaj financiar sau un alt avantaj material.
  Expresia infracţiune gravă înseamnă un act care constituie o infracţiune pasibilă de o pedeapsă privativă de libertate mai mare de 4 ani sau de o pedeapsă mai grea.
  Expresia grup structurat desemnează un grup care nu s-a constituit la întâmplare pentru a comite neapărat o infracţiune şi care nu deţine neapărat un anumit rol de continuitate sau de structură elaborată pentru membrii săi.
  (Convenţia a fost ratificată prin L.nr. 565/2002, M. Of. nr. 813/8.11.2002)
  CRIMINALITATEA ORGANIZATĂ = orice faptă ilicită comisă de o organizaţie criminală definită ca o asociaţie structurată, de mai mult de două persoane, formată în timp şi acţionând într-o manieră concertată în vederea comiterii de infracţiuni pentru care se prevede o pedeapsă privativă de libertate cu limita maximă de cel puţin 4 ani ori cu o pedeapsă mai gravă, aceste infracţiuni constituind un scop în sine sau un mijloc pentru a obţine unele avantaje patrimoniale ori, după caz, pentru a influenţa în mod ilicit funcţionarea autorităţilor publice (art. 2 L. 50/2001, Convenţia Română/Belgia privind cooperarea poliţienească, M.Of. nr. 136/2001).
  26.IX.15 HAC

 10. 29..IX.2015 ora 10,53 V.V.PONTA FACE TRIMITERE CATRE VIITORUL PREMIER”:“…..POATE AUDE SI DOMNUL PREDOIU!”
  EU CRED CA VORBELE CELUI CARE VA PIERDE SINECURA IN FEBRUARIE 2016,DETERMINATE DE SITUATIA ASEMANATOARE CU CEA IN CARE SE AFLA ELENA CEAUSESCU CARE,CAND ERA INVINUITA DE CONTURILE CONSTITUITE DE SECURITATE DIN CARE SE ALIMENTA FAMILIA CEAUSESCU PANA IN 21DECEMBRIE 1989 SPUNEA “TE AUDE COLEGII MEI INTELECTUALII.. “
  PONTA NU A OBSERVAT CELE SPUSE DE “FOSTA ELENA”,EL A PRELUAT EXPRESIA VERBALA IN CARE FIFGUREAZA TERMENUL “AUDE” DIN MATERIALELE POSTATE DE MINE PE SITE-UL PLAGIATORULUI CARE NU A RASPUNS PENAL NICI IN ACEASTA CAUZA PENALA !
  CE ATI OBSERVAT DIN DISCURSUL PRESEDINTELUI SENATULUI TARICEANU?
  “A RESPECTAT CU SFINTENIE” ORDINELE PRIMITE DE LA MAFIA P.S.D.ASOCIATA MAFIILOR UNPR – PLR- PC- MINORITATI CONLOCUITOARE CARE AU INTERES ILEGAL SA VOTEZE PENTRU O GUVERNARE A LUI PONTA DE 3 ANI SI 9 LUNI DE ZILE .
  LUPII MORALISTI SE REGASESC IN ACEASTA HAITA PATRULATERA CARE FACE VICTIME DE 25 DE ANI DE ZILE IN OILE CARE DIN CAUZA TERORII AU UN NEINCETAT SPIRIT DE TURMA .
  DE CE S-A REVOLTAT AZI TARICEANU ?
  CUMVA PENTRU CA TARICEANU COORDONATORUL DIN UMBRA AL LUI GEREA PUS IN FUNCTIA DE MINISTRU ECONOMIEI, S-A SPERIAT CA D.N.A.-UL AR PUTEA FACE LEGATURA DINTRE PLR-ISTUL NICOLESCU, FOST VICEPRIMAR DIN P.M.B.(SOLIDAR CU CEL CARE NU VREA IN AREST PREVENTIV) DEVENIT SEF AL UNEI ENTITATI CARE S-A VRUT A FI IN SUBORDINEA P.M.B.
  TARICEANU DA MESAJE DE TEAMA CA DNA-UL ESTE PE URMELE LUI DIN MOMENT CE AU PUS MANA PE MAFIOTUL SORIN OPRESCU-IN APARAREA CARUIA A SARIT CA ARS DE TEAMA SA NU CUMVA SA PIARDA COMISIONUL NECUVENIT PROMIS DE PREMIERIUL PONTA LA INTELEGERE INFRACTIONALA CU PRIMARUL GENERAL SORIN OPRESCU!
  SINGUR S-A ACUZAT CEL(VICTOR CIORBEA) CE S-A SCUZAT IN EMISIUNEA ALESSANDREI STOICESCU DE LA ANTENA 3 AL CAREI SEDIU NU A FOST CONFISCAT DE CATRE A.N.A.F DIN CAUZA TRAFICULUI DE INFLUENTA AL PENALULUI PREMIER CARE SE FOLOSESTE DE ACEST POST PROPAGANDIST DE TELEVIZIUNE PENTRU A CONTINUA SPALAREA PE CREIER A ELECTORATULUI !
  Victor Ponta a cerut Avocatului Poporului sa atace un OUG semnat de el. Radu Nicolae, Centrul de Resurse Juridice: Este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgent
  de Dan Tapalaga
  20-04-2015 17:23 – Politic
  Premierul Victor Ponta a cerut, luni, Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu exceptia de necunstitutionalitate a Ordonantei de Urgenta nr 7/ 2015 privind stabilirea destinatiei unor bunuri imobile confiscate. In solicitarea adresata Avocatului Poporului, premierul Ponta arata ca guvernul este hotarat sa rezolve problema cresterii gradului de valorificare a bunurilor confiscate si un act normativ care sa raspunda „tuturor exigentelor legii fundamentale si interesului public”. Centrul de Resurse Juridice a sesizat vineri Avocatul Poporului. Radu Nicolae, manager de programe la CRJ, a declarat, pentru Hotnews.ro, ca este „o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta si sa ceara Avocatul Poporului sa-i conteste constitutionalitatea”
  Explicatiile lui Ciorbea dupa criticile Comisiei Europene: Avocatul Poporului nu ataca legile sau ordonantele Guvernului „care au un pronunţat caracter politic sau electoral”, in anul 2014
  de Claudiu Zamfir
  29-01-2015 13:40 – Esential
  Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, declara, joi, ca isi asuma mentiunile Comisiei Europene din Raportul Mecaismului de Cooperare si Verificare (MCV) pe justitie si explica lipsa actiunilor sale de a ataca la Curtea Constitutionala anumite ordonante de urgenta ale Guvernului Ponta prin faptul ca, in anul 2014, „la nivelul instituţiei Avocatului Poporului exista practica” de a nu se „implica în controlul de constituţionalitate a Legilor sau Ordonanţelor de urgenţă ale Guvernului care au un pronunţat caracter politic sau electoral”.
  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12018258-institutul-cantacuzino-cercetat-avocatul-poporului-pentru-producerea-unor-vaccinuri.hnstitutul Cantacuzino, cercetat de Avocatul Poporului pentru neproducerea unor vaccinuri
  de DP HotNews.ro
  Marţi, 17 aprilie 2012, 10:34 Economie | Finanţe & Bănci
  DE CE ASA-ZISA INRAUTATIRE A STARII DE SANATATE A TAURULUI COMUNAL ,A MAFIOTULUI SORIN OPRESCU ESTE MAI IMPORTANTA PENTRU MAFIA P.S.D.-U.N.P.R.-P.L.R. – P.C. DECAT INRAITATIREA STARII DE SANATATE A INTREGULUI POPOR?!
  OPRESCU DAR SI SPRIJINITORII LUI DIN PATRULATERUL ROSU,SAU ASCUNS IN SPATELE MASTII PUSE DE CANDIDATUL “INDEPENDENT” LA PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI PENTRU A NU SE FACE LEGATURA INFRACTIONALA DINTRE TOTI MEMBRI GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT!
  PREMIERUL PONTA S-A DAT DE GOL CHIAR AZI IN CADRUL APARARII IMPOTRIVA SUSTINERII MOTIUNII DE CENZURA,SPUNAND “NU E BUN OPRESCU…..’’
  DE TEAMA SA NU II IDENTIFIC ALALTAIERI SI IERI PE TOTI COMPONENTII GRUPULUI CRIMINAL ORGANIZAT DE CE AU FACUT IERI UN PAS INAPOI DIN PERSPECTIVA MOTIUNII DE AZI IN VEDEREA CADERII GUVERNULUIU PONTA.
  IN LOCUL UNUI MINISTRU CINSTIT AL SANATATII SI IN LOCUL UNUI DEMN SI PROFESIONIST AVOCAT AL POPORULUI,PSD-UL A PLASAT UN CORUPT DE SPECIALITATE NICOLAE BANICIOIU CARE IN S-A ASOCIAT LA SAVARSIREA DE INFRACTIUNI CU AVOCATUL POPORULUI CARE NU A CONTINUAT DEMERSURILE AVOCATULUI POPORUILUI DE DINAINTEA SA IN LEGATURA CU VACCINURILE ANTICANDIDA CE NU SE MAI PRODUC LA INSTITUTUDE CANTACUZINO EXACT DIN MOMENTUL IN CARE PSD-UL ISI PREGATEA TERENUL FAVORABIL VENIRII SALE LA PUTERE SI CAND EU AM FOST OTRAVIT IN 26.02.2012.
  CAND M-AM DUS CU MAICAMEA ULTIMA DATA LA INSTITUTUL CANTACUZINO(21.IX.2015)MI S-A SPUS PE UN TON GRETOS CA DACA N-AVEM TRIMITERI DE LA MEDICUL DE FAMILIE NU AVEM CE SA DISCUTAM . APOI MI S-A SPUS CA NU EXISTA VACCIN ANTICANDIDA.
  AM INTREBAT DE CE NU MAI PRODUCE INSTITUTUL CANTACUZINO ANATOXINA STAFILOCOCIA INCA DIN VREMEA PREMIERULUI ADRIAN NASTASE CARE ARE INTERESUL SA AIBA UN MINISTRU AL SANATATII DOCIL CARE NU VEDE NU AUDE SI AARE BUZELE CUSUTE CU FIR DE AUR.
  PRIN LIPSA PROGRAMELOR DE VACCINARE,PRIN INTERMEDIUL NEPRODUCERII UNOR ASTFEL DE VACCINURI,SE URMARESTE ,SE PUNE IN PERICOL DREPTUL LA VIATA A MILIOANE DE CETATENI PRINTRE CARE MA NUMAR!
  . documente
  comunicat-13-aprilie-2012
  (17 Apr 2012) PDF, 424KB
  Avocatul poporului ancheteaza Institutul Cantacuzino pentru ne-producerea unor vaccinuri, se arata intr-un comunicat remis HotNews.r. „Dupa mai multe luni de zile, in cadrui institutiei Avocatul Poporului se desfasoara o ancheta proprie, referitoare la neproducerea unor vaccinuri: (stafilococic D – in dilutii produs original romanesc, folosit in tratamentul infectiilor stafilococice, antigripal, antituberculos, polidin, cantastim, antidifteric, antitetanic), de catre Institutul Cantacuzino, ceea ce in opinia noastra reprezinta o incalcare grava a dreptului fundamental la sanatate si o afectare, intr-o anumita masura, a sigurantei nationale a Romaniei”, se arata in comunicat.

  Citeste si „Fantoma de la Institutul Cantacuzino

  „O asemenea stare de lucruri are ca efect pericolul producerii unor epidemii ale caror efecte nu ar putea fi inlaturate in lipsa vaccinurilor mentionate. Ceea ce pare grav este faptul ca Institutul Cantacuzino ar fi beneficiat de fonduri care puteau fi utilizate pentru dezvoltarea procedurilor de producere a vaccinurilor. Cu toate ca am solicitat de circa doua saptamani informatiile necesare, institutul nu a comunicat nimic in acest sens. Potrivit prevederilor art. 59 alin. (2) din Constitutie, autoritatile publice sunt obligate sa asigure Avocatului Poporului sprijinul necesar in exercitarea atributiilor sale, dar acest sprijin nu ne-a fost acordat nici de Institut, nici de Ministerul Sanatatii si nici de alte autoritati publice cu mare responsabilitate in societatea romaneasca. De altfel, in acest sens, in luna februarie 2012, am avut o intrevedere cu domnul Ladislau Ritli, ministrul Sanatatii, intrevedere care a ramas fara niciun rezultat, in timp ce situatia vaccinurilor s-a agravat continuu. Mai mult, peste lipsa vaccinurilor enumerate, odata cu venirea primaverii a aparut necesitatea vaccinului antiviperin, care nu se mai produce nici el”, mai arata documentul.

  Ca urmare, se mai precizeaza in text, cu costuri foarte mari, vaccinurile care nu se mai produc trebuie sa fie achizitionate de pe piata libera interna sau/si externa. Consecintele asupra bugetului sunt si vor fi evident negative. Desigur ca, Avocatul Poporului a luat o serie de masuri, printre care discutarea acestei grave probleme cu doi academicieni ai Academiei de Stiinte Medicale si solicitarea presedintelui acestei academii de a se organiza o dezbatere pe tema in discutie. Aceste discutii si dezbateri le consideram si avem speranta ca vor fi benefice pentru clarificarea necesitatii producerii vaccinurilor in cauza, al caror numar se ridica in prezent la circa 300. Pentru a raspunde eventualelor interpelari, trebuie sa mentionam ca neindeplinirea de care Institutul Cantacuzino a unor conditii impuse de Uniunea Europeana trebuie sa fie imputata celor care aveau sarcini in acest sens. In acelasi timp, ar fi trebuit deja sa se demareze procedurile prevazute de reglementarile europene, ceea ce nu s-a facut, dar speram ca macar in viitorul apropiat sa se initieze demersuri in acest scop. Ce este de faicut? Credem ca este necesar ca Ministerul Sanatatii sa ia masurile de rigoare cat mai urgent, iar intre acestea ar trebui sa se regaseasca si imbunatatirea managementului Institutului Cantacuzino. Aceasta atitudine a Ministerului Sanatatii este necesara si pentru situatia sociala din interiorul Institutului Cantacuzino. Avocatul Poporului va continua ancheta sa proprie, referitoare la incetarea producerii vaccinurilor, si in final, fata de situatia grava care s-a creat, va trebui sa emita o recomandare celor care au obligatii in procesul de producere a vaccinurilor.
  Curtea Constitutionala a acceptat constestatia lui Voiculescu la legea CNSAS

  Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii se va desfiinta
  de Andreea Pora HotNews.ro
  Joi, 31 ianuarie 2008, 15:27
  Curtea Constitutionala a acceptat joi exceptiile de neconstitutionalitate ridicate de Dan Voiculescu la Legea 187. Este vorba de trei de articole care vizeaza existenta institutiei. Avocatul Poporului, Ioan Muraru, a sustinut desfiintarea CNSAS in termeni de ” eliminarea acestui venin anticonstitutional”. De la publicarea deciziei in Monitorul Oficial, CNSAS isi va inceta activitatea. Votul Curtii a fost in unanimitate pentru acceptarea exceptiilor lui Voiculescu.

  Curtea Constitutionala a declarat drept neconstitutionale articolele 7, 8 si 9 din Legea 187, potrivit careia functioneaza CNSAS. Cele trei articole se refera la infiintarea Consiliului, componenta Colegiului si revocarea membrilor acestuia.

  Consecinta este ca imediat dupa publicarea deciziei Curtii in Monitorul Oficial, institutia va ramine fara baza legala si toate actele emise nu vor mai avea putere juridica. Cu alte cuvinte, CNSAS isi va inceta activitatea.

  Potrivit articolului 147 din Constitutie, in termen de 45 de zile Parlamentul ar trebui sa modifice legea in asa fel incit sa o puna in concordanta cu decizia Curtii. O alta solutie ar fi ca Guvernul sa emita o Ordonanta de urgenta, care insa trebuie sa respecte decizia CC.
  Ambele variante sint insa complicate, juristii contactati de HotNews.ro spun ca unul din articolele declarate neconstitutionale este chiar cel de infiintare a CNSAS, cu alte cuvinte se contesta chiar existenta institutiei.

  Votul Curtii a fost unamin in favorea acceptarii exceptiilor ridicate de Voiculescu, inclusiv cel al lui Augustin Zegrean, reprezentantul PD la Curte. Petre Ninosu nu a participat la vot, deoarece a plecat din sedinta, dupa ce a adormit de doua ori in timpul ei.

  Potrivit unor surse de la Curtea Constitutionala, atit Ioan Muraru, Avocatul poporului, cit si Nicolae Cochinescu, fost presedinte al Curtii, in calitate de raportor, au sustinut argumentatia lui Dan Voiculescu, pledind pentru neconstitutionalitatea celor trei articole.

  Avocatul Poporului si-a prezentat punctul de vedere intr-o „terminologie straina de un dosar aflat in stare de judecata si de Curtea Constitutionala”, spun sursele citate.

  El si-a incheiat argumentatia prin urmatoarea fraza ” Curtea Constitutionala este datoare sa elimine din legislatia romaneasca acest venin anticonstitutional”.

  Muraru, ca si Cochinescu, au sustinut exceptiile ridicate de Voiculescu, considerind ca prevederile Constitutiei din 2003 „interzic instantele extraordinare si limiteaza existenta jurisdictilor exterioare puterilor judecatoresti”, CNSAS aflindu-se in aceasta situatie.

  Punctul de vedere exprimat de Guvern a fost pentru respingerea exceptiilor ridicate de Voiculescu, iar Parlamentul nu a trimis nimic.

  Sergiu Andon, avocatul lui Dan Voiculescu, a incercat sa obtina o noua aminare a judecarii pe fond, trimitind un certificat medical. Cererea lui a fost respinsa. Citeva ore mai tirziu, Sergiu Andon evolua la televiziuni.

  Procesul in care Dan Voiculescu a contestat decizia de politica politica data de CNSAS se va reintoarece la Curtea de Apel.

  Mircea Dinescu: ” Servitorii lui Ceausescu sint tari”.

  „Un fost securist si un fost sef de sectie la Scinteia au omorit CNSAS. Servitorii lui Ceausescu sint tari. Se intrerupe toata activitatea CNSAS, se pune cruce la toate dosarele ofiterilor si turnatorilor. Vreau sa vad cum iese societatea civila in strada impotriva acestor sobolani”.

  Claudiu Secasiu: ” Se suspenda dreptul cetateanului la propriul trecut”

  „Desfiintarea institutiei blocheaza accesul cetateanului la propriul dosar si dreptul de a-si cunoaste tortionarul. Ne intoarcem in 1997, la discutiile privind oportunitatea deconspirarii Securitatii. Va fi o lupta indelungata pentru lege. Constatam dupa 8 ani ca o lege este neconstitutionala, este ceva nemaiintilnit”.

  LIdia Barbulescu, presedinta CSM: ” Verdictele CNSAS sint lovite de nulitate”

  Lidia Barbulescu sustine ca verdictele date de CNSAS de la infiintare si pina acum sint lovite de nulitate. ” Este o greseala a se spune ca deciziile Curtii Constitutionale au obligativitate numai pentru viitor, pentru ca aceste decizii constata neconstitutionalitatea unor legi ori a unui text de lege si este ca si cum acestea nu ar fi existat. Nu se poate vorbi de neretroactivitatea unei legi ca urmare a deciziilor CC, cu atit mai mult in cazul de fata, vin si spun ca aceasta institutitie a actionat in afara legii fundamentale”, a declarat Lidia Barbulescu citata de Mediafax.

  Ioan Stanomir, profesor de drept constitutional: ” E ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic in acesti ani”

  Ioan Stanomir considera ca din punct de vedere stric tehnic un organism declarat neconstitutional are o problema cu deciziile pronuntate anterior. ” Logic se contureaza ca intreaga lui activitate de dupa 1999 este problematica din punct de vedere constitutional, incit daca se merge pe linia sugerata de Curte, deciziile CNSAS nu au relevanta pentru ca au fost date in baza unei legi contrare legii fundamentale. E ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat in toata aceasta perioada”.
  Consecintele desfiintarii CNSAS
  Peste 2000 de turnatori si ofiteri de securitate care au primit in acesti ani verdicte de la CNSAS vor fi albiti ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale.
  CNSAS a facut cele mai multe deconspirari in 2006 si 2007, de zeci de ori mai multe decit in anii precedenti. Motivul este simplu, SRI si celelalte servicii au fost obligate ca urmare a dispozitiei presedintelui Basescu sa predea arhivele.
  Verdicte de politie politica:
  2006
  • 158 ofiteri de securitate
  • 270 informatori
  2007
  • 381 ofiteri de securitate
  • 101 informatori
  • 341 informatori comunicati cetatenilor la cerere
  1. Tortionarii albiti
  Printre sefii serviciilor secrete care au fost deconspirati de CNSAS se numara:
  Nicolae Plesita, fostul sef al Directiei de Informatii Externe in perioada 1980-1984, cel care a coordonat actiunile impotriva postului de radio Europa Libera si s-a ocupat direct de actiunea de reprimare a lui Paul Goma.
  Ilie Merce, fost colonel de securitate, a lucrat din 1981 la Directia I, sectorul arta-cultura. In anii 1985-1986, conduce compartimenul Eterul, destinat sa combata posturile de radio straine care emiteau in limba romana. In 1986, este numit sef al Securitatii in judetul Buzau. A ramas in SRI pina in 1996, cind este trecut in rezerva, fiind acuzat ca furniza informatii PRM.
  Goran Gheorghe, colonel, fost sef al Securitatii Maramures. In anul 1977 era maior in Directia Cercetari Penale. In perioada 1981-1985 a fost loctiitorul sefului Securitatii Maramures, apoi, in 1985 locotenent-colonel Goran Gheorghe a fost numit seful Securitatii Maramures. Din 1986, a fost seful Securitatii municipiului Bucuresti (avea grad de colonel), pozitie pe care o ocupa si in 1989.
  2. Informatori celebri cu verdict nul
  Rodica Stanoiu, cunoscuta de Securitate sub numele de cod „Sanda”, fost ministru al Justiei, a contestat decizia la Curtea de Apel, motivind ca dosarul este fabricat si ca scrisul de pe notele informative nu este al ei, desi expertiza grafologica a dovedit constrariul. „Sanda” isi turna colegele de serviciu si avea angajament.
  Mona Musca, alias „Dana”, a dat Securitatii 15 note informative despre studentii straini. A negat ca a facut politie politica si a contestat decizia in Tribunal, dar a pierdut procesul. Musca avea angajament si este singurul parlamentar care a parasit politica si forul legislativ din acest motiv.
  Florica Bejinariu, judecator in CSM, se afla in proces de constestatie a deciziei de politie politica la Curtea de Apel, proces care, probabil, ca si in celelalte cazuri, se va suspenda.
  Constantin Blaceanu Stolnici, alias „Laurentiu”, nu si-a recunoscut vinovatia, desi din dosar a reiesit ca a colaborat ani de zile cu Securitatea, fiind chiar remunerat pentru serviciile aduse. A fost cazul care a produs cea mai mare vilva anul trecut.

  Verdicte de colaborare cu Securitatea au mai primit o serie de jurnalisti, precum Cornel Ivanciuc, cunoscuti oameni de cultura, Sorin Antohi, Eugen Uricaru, Mircea Iorgulescu, Cezar Ivanescu, Dan Chiachir, Dan Amedeo Lazarescu sau ambasadorul Romaniei la Viena, Andrei Hoisie. Lista este cu mult mai lunga. Ei i se adauga inaltii prelati, printre care Pimen, Andreicut, Corneanu, care au primit anul trecut de la CNSAS verdict de colaborare.
  3. Blocarea dosarelor aflate pe teava CNSAS
  Decizia Curtii pune lacat dosarelor aflate in lucru la CNSAS. Este vorba in primul rind de dosarele magistratilor, a caror verificare se apropia de final. Deja o serie de judecatori si procurori au primit verdict, dar asa cum spune Constantin Ticu Dumitrescu ar fi urmat citeva nume de rasunet. Printre acestea, inclusiv citeva de la Curtea Constitutionala.
  4. Candidatii la alegeri scapa neverificati
  Faptul ca legea a fost declarata neconstitutionala cu doar citeva luni inainte de alegerile locale, va face ca miile de candidati sa ramina neverificati. La fel se va intimpla si cu cei pentru alegerile generale.
  5. Accesul la propriul dosar, interzis
  Sutele de oameni care asteapta sa-si vada dosarul de urmarire intocmit de fosta Securitate vor fi lipsiti de acest drept prin desfiintarea CNSAS. La fel, institutia nu va mai putea da curs cererilor cetatenilor de a fi deconspirati cei care i-au turnat sau bagat in puscarie.

  .

  29.IX.2015 HAC

 11. AM ALES SA CONCEP ENUMERAREA FUNCTIILOR CHEIE IN CARE ACESTIA AU FOST DISTRIBUITI LA MOMENTUL PSIHOLOGIC IN RAPORT DE PERICULOZITATEA TITULARILOR ACESTORA,DAR SI FATA DE MOMENTUL GANDIT AL INTRARII LOR IN SCENA POLITICA INTERNA SI INTERNATIONALA
  IN FUNCTIE DE SCOPUL URMARIT DIN DECEMBRIE 2004PANA IN PREZENT.
  TOTI ACESTIA S-AU FOLOSIT ATAT DE TRAIAN BASESCU CAT SI DE KLAUS IOHANNIS (MAI ALE DIN DECEMBRIE 2014 –SEPTEMBRIE 2015)URMAND A SE LEPADA DE ACESTIA CE AU LEGATURI PE ESICHERUL POLITIC “DE DREAPTA” EXTERN, CAND VOR APRECIA CA NU VOR MAI FI FOLOSITORI.
  TIMP DE 9 LUNI DE ZILE CAT IOHANNIS
  NU A DERANJAT ABSOLUT DE LOC MAFIA PSD-UNPR-PC-PLR,IN JUSTITIE SI ADMINISTRATIE FACANDU-SE ABUZURI INIMAGINABILE,TRIADA FORMATA DIN PONTA – NITU SI CAZANCIUC AU FACUT DOSARE LUI TRAIAN BASESCU,SPORIND ASTFEL SPAIMA PRESEDINTELUI IOHANNIS IN RAPORT DE ROSIA HIDRA CARE SI-A PUS LA “TREABA” MONTRUASELE CAPETE CE CRESTEU PE MASURA CE ERAU TAIATE DE RAZBOINICUL EX-PRESEDINTE BASESCU,PE CARE ANIMALUL SUB FORMA DE SARPE URIAS DORESTE SA-L “PUNA PE VITEAZ CU BOTUL PE LABE”SPERAND CA MARILE PUTERI SE VOR FACE CA NU VAD .

  CITIANDU-NA VA GANDURILE SPER CA NU O SA ALEGETI CALEA MAFIOATA DE CARE VORBEA IN STENOGTAM,MELE RUSINII DATE IN VILEAG IN 2004MINISTRUL PSD RODICA STANOIU FUHGIND DE RASPUNDEREA TRAGERII LA RASPUNBDERE A PROCURFORULUI REPUBLICII A MINISTRULUI JJUSTITIEI A PRESEDINTELUI CSM.
  DACA ATI ALES MINTAL URMAND A PUNE IN PRACTICA CALEA ACESTUI COMPROMIS ASA CUM S-A PROCEDAT DE CATRE DANIEL MORAR IN CALITATE DE SEF AL DNA(PENTRU SALVAREA MAFIOTULUI DIRECTOR EXECUTIV LA P.M.B. ADRIAN IORDACHE CARE VA INSTIGA LA ASASINAREA MEA CHIAR IN NOAPTEA CAND MA VOI INTOARCE VICTORIOS DE LA STRASBOURG (MARTIE 2016)UNDE VA VENI SI EL SA ASISTE) ,INSEAMNA CA PREZUMATI CA VIZITA PRESEDINTELUI IOHANNIS IN U.S.A. PUSA LA CALE DE ASA – ZISII DIPLOMATI,IN REALITATE SECURISTI IN HAINE DUIPLOMATESTI(ASA CUM CONFIRMA MAHAI PACEPA),INTOARSA DE INSISTENT CERUTA VIZITA IN ROMANIA A PRESEDINTELUI OBAMA IN VEDEREA CORIUPERII ACESTUIA , VA REZOLVA SITUATIA J.A.I. CARE SE DATOREAZA CHIAR CELOR MAI IMPORTANTI OCUPANTI AI FUNCTIILOR PUBLICE JURIDICE DE CONDUCERE DIN ROMANIA.
  SA PRESUPUNEM PRIN ABSURD CA AUTOAREA FURTULUI VA ADUCE PANA LA URMA DOSARELE CU ACTELE FURATE . PAI DACA IN LOC SA SE ANCHETEZE CEI INDICATI CA AU PUS LA CALE BARSAVIILOE DOVEDITE ,INSEAMNA CA APELATI EXACT LA PRETEXTUL INVOCAT POTRIVIT CAREIA NU ESTE COMPETENT DNA-UL PRECUM IPOCRIT CRITICA CEA CU NUME DE COD “SANDA”,DEZVALUINDU-SE ASTFEL SOLIDARITATE INFRACTIONALA DINTRE COMPROMISELE AUTORITATI
  DE STANGA SI DE DREAPTA” CARE SE FOLOSESC DE AUTOAREA FURTULUI SI DE INSTIGATOARE PENTRU A-MI FACE RAU MIE SI MAMEI MELE .
  DIRECTIONAREA CATRE UN ALT PARCHET NECOMPETENT SA SOLUTIONEZE IMPLICAREA OCUPANTILOR FUNCTIILOR JUDICIARE REPREZINJTSA IN SINE CA NU NE AFLAM IN FATA UNUI SIMPLU INDICIU TRANFORMABIL IN PROBA , CI IN FATA UNUI ADEVARAT PLAN DE ACTIUNE IMPPOTRIVA MEA COORDONAT EXACT DE CATRE CEI INDICATI IN PLANGEREA MEA PENALA CARE NU PRIVESTE DOAR UN FURT(ASA CUM PROBABIL SE INCEARCA A SE ACREDITA ) ,CI SI NENUMARATE TENTATIVE DE OMOR PREMEDITAT, FALSURI IN EVIDENTELE POLITIZATEI CASE NATIONALE DE ASIGURARI DE SANATATE CARE A DUS LA NETRATAREA MEA DIN ANUL 2013 LA CENTRUL DE SANATATE REGINA MARIA SECTOR 3 AFLAT IN SUBORDINEA DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI SANATATE APARTINAND C.G.M.B.-ULUI ,SUB PRETEXTUL CA AS FIGURA CA ASIGURAT, DESI NU SUNT. ABUZURILE DOBEDITE SUNT EVIDENTE FIIND COMISE IN REGIM CONTINUU.
  SA NU CREDFETI CA PENTRU INCA O BATAIE DE JOC NU VETI FI RESPONSABILI DE UN RAPORT NEGATIV AL COMISIEI EUROPENE PE J.A.I.! .
  REITEREZ CA FARA ACORDUL VALABIL EXPRIMAT ,AL MEU SI AL AL MAMEI MELE DIN LUNA IUNIE 2015 FIGUREZ PE LISTA DE INTRETINERE LA RUBRICA FOND DE REPARATII CU SUMA LUNARA DE 20 DE RON FOARTE PROBABIL PE TIMP DE 5 -7ANI DE ZILE REPREZENTAND CONTRAVALOAREA ANVELOPARII SI A FERESTRELOR IN LIPSA SEMNATURII PROPRIETARULUI APARENT SI A MOSTENITORULUI TESTAMENTAR,ASTFEL VIOLANDU-SE ATAT DREPTUL DE PROPRIETATE CAT SI DREPTUL DE MOSTENIRE .
  MENTIONEZ CA GARSONIERA 30
  SUPUS UNREI VIITOARE ANVELOPARI A FOST CUMPARATA CU BANII OBTINUITI DIN VANZAREA GARSONIEREI NR, 18 DIN STR. SOLDAT TUDOR ION CARE A FOST CUMPARAT DE MINE-POTRIVIT ACTELUI PE CARE-L DEPUN ALATURAT FAPTUL CA NOTARII NU AU DORIT LA CEREREA MEA SA INSEREZE IN CONTINUTUL ACTULUI NOTARIAL PE CARE IL AUTENTIFICA SI SURSA DE PROVENIENTA A BANILOR CU CARE SE CUMPARA IMOBILUL CE FACE OBIECTUL ACTULUI NOTARIAL NU MI SE POATE REPROSA MIE, CI DOAR NOTARULUI , NOTARILOR .PENTRU GARSIONIERA NR. 30 SUPUSA ABUZIV ANVELOPARII,MAMA MEA NU A DAT DECAT O MICA DIFERENTA DE BANIINN RAPORT CU CE A LUAT DIN VANZAREA CELEILALTE GARSONIERE PE CARE EU NU O AVEAM,NEDERANJANDU-MA CA VA FI PE NUMELE MEU ATATA TIMP CAT SE PREFIGURA CA GARSONIERA SA SE TESTEZE IN FAVOAREA MEA PRINTR-UN VIITOR TESTAMENT.
  DUPA CE AM SCRIS EU LA SNA DESPRE ANVELOPAREA ABUZIVA ,VIORICA GEORGESCU A INCERCAT SA O CONVINGA PE MAMA DESPRE “NECESITATEA ANVELOPARII DACA NU VREM SA PLATIM MAI SCUMP ENERGIA TERMICALA IARNA .”
  ZILELE TRECUTE UN VECIN MI-A RELATAT DESPRE ACEASTA PORTITA DE INSELARE A LOCATARILOR CONCEPUTA DE PRESEDINTA GRADINARU SOLIDAR CU PRIMARUL LIVIU NEGOITA . PRESEDINTA GTRADINARU IMPREUNA CU VICEPRESEDINTELE DRAGOMIR MAI PREGATESC UN CARTUS PE TEAVA ,IMI VOR DESFIINTA CONSTITUTIONALUL DREPT PRIVITOR LA INVIOLABILITATEA CORESPONDENTEI PRIN SUSTRAGEREA INVITATIEI EMISE DE CURTEA EUROPEANA PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI CARE VA AVEA LOC PANA IN
  26APRILIE 2016.
  EVENIMENTELE NEGATIVE CUM AR FI ASASINAREA UNUI DISIDENT ,POT DETERMINA PIERDEREA UNEI FUNCTII INDIFERENT DE SPRIJINUL AVUTDE CEL CE ESTE OBLIGAT PRIN CONSTITUTIE SA RESPECTE JURAMANTUL DEPUS IN VEDEREA ASIGURARII RESPECTARII DREPTURILOR SI LIBERTATILOR CETATENESTI . IN CAZUL IN CARE IAR MA TRIMITETI DE LA ANA LA CAIAFA, MIZAND PE EXPLOATAREA STARIIMELE FINANCIARE IN CARE MA AFLU DIN CAUZA MAFIEI POLITICE ,JUDICIARE, A MAFIEI SECURITATII,SINGURI VA VETI DESCALIFICA CEL PUTIN MORAL SI PROFESIONAL . IN ACESTE CONDITII VOI FI OBLIGAT CA DEACUM INCOLO SA FAC PUBLIC CE GANDESTE FIECARE OCUPANT AL UNEI FUNCTII PUBLICE CARE IMI ADUCE UN PREJUDICIU .
  CU TITLU DE EXEMPLU SA NE AMINTIM PRIMA INTALNIRE OFICIALA DINTRE PRESEDINTELE IOHANNIS SI KOVESI…. .NU CREF CA A GRESIT BASESCU CAND A SPUS CE A SPUS DESPRE IOHANNIS INSTALAT IN FUNCTIA PREZIDENTIALA !SA FACI CE ZICE POPA SI NU FACE POPA, SAU ALTI SLUJITORI INCLUSIV” IEHOVISTI” AI PRESAINALTULUI DOMN.
  DACA NU SCRIU DESPRE CEVA CE STIU DESPRE FIECARE ,ACEASTA NU INSEAMNA CA NU STIU ACEL CEVA TINUT SECRET CHIAR SI TIMP INDELUNGAT!
  DNA-UL NU ESTE INDEPENDENT DCEL PUTIN DIN MOMENTUL CAND(PENTRU APROTEHA CORUPTII PSD ) A TRECUT IN SUBORDINEA PARCHETULUI DE PE LANGA ICCJ , EU SESIZAND ACEASTA CHIAR DIN ACEL MOMENT . A URMAT ASASINAREA TATAL.UI MEU SI NEBAGAREA IN SEAMA A PLANGERII MELE DATE LA PARCHETE INFERIOARE PENTRU A NU SE ATINGE DE CEI CAREA COMANDASERA ACTUL CRIMINAL SI PE CARE EU I-AM IDENTIFICAT IMEDIAT DIN MOMENT CE SCRISESEM INAINTE DE TRECEREA LA ACTUL CRIMINAL SPUNAND CA STIU CE VOR SA FACA CU TATAL MEU !
  BUCURESTI 29.IX.2015,
  ADRIAN CAMIL HOMOROCEANU

  ……………….

  LICENTIAT IN STIINTE JURIDICE,
  CONSTANTA VICTIMA A MAFIEI POLITICO-ADMINISTRATIV-JUDICIARE DIN ROMANIA DIN CAUZA FAVORIZARII INFRACTORILOR CHIAR DE CATRE REPREZENTANTII AUTORITATILOR JUDICIARE CE PUN INTERESUL LOR EGOIST SI ILEGAL DE MINTINERE A FUNCTIEI PUBLICE DE CONDUCERE INAINTEA INTERESULUI PUBLIC PRIVITOR LA DREPTURILE FUNDAMENTALE SI INTERESELE CETATENESTI.

  RED. INTR-UN EXEMPLAR TRIMIS PRIN POSTA SESIZATULUI DESTINATAR D.N.A.

 12. CORUPTII PSD FORTEAZA DIN 2010 ADERAREA LA SCHEGEN PENTRU A NU MAI AVEA NEVOIE DE VIZE CAND VOR SA –SI PIARDA URMA IN U.S.A. ASA CUM A FOST CAZUL SPALATORULUI DE BANI PENTRU P.S.D. ALEXANDRU DINULESCU,UNCHIUL LUI RADU DINULESCU DIRECTOR AL D.G.J.C.L. DIN PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI.
  CE A DECLARAT PREMIERUL PENAL PONTA IN LEGATURA CU CE SE VA PETRECE PENTRU CONSILIUL J.A.I DIN 8-9 X.2015?”BULGARIA INTAI , SI NOI DUPA ACEEA, AM PROPUS AMANAREA, SCOATEREA DE PE ORDINEA DE ZI A CONSILIULUI J.A.I.LA INTELEGERE INFRACTIONALA CU HOLLANDE ,MAI MARELE FRANTEI,CARE IN SCHIMBUL UNEI SUME FOARTE MARI DE BANI DATE DIRECT DE PONTA,S-A ANGAJAT CA PROBLEMA ADERARII ROMANIEI LA SCHENGEN SA NU SE MAI DISCUTE LA CONSILIUL J.A.I.DACA NU SE REUSESTE IN DECEMBRIE 2015SCHIMBAREA PARERII ONESTE A CELOR 3 STATE OLANDA, GERMANIA SI FINLANDA!
  DUPA CE-I CERE PAREA IN CHESTIUNEA SCHENGEN REALIZATORULUI MOISE GURAN(ADUS LA DIOGI 24 PENTRU A INCERCA SA ATRAGA TELESPECTATORII ) FARA SA VREA INTR-O PROPOZITIE REALIZATORUL DE LA DIGI 24 MIZEAZA PE SIRETENIA IMATURULUI ,COSMIN PRELIPCEANU II DA DE GOL LA ORA 21.00 PE PONTA SI HOLLAND :“EU TOT CRED CA FRANTA ESTE PRIETENA NOASTRA”
  TRAFICUL DE INFLUENTA ESTE MIJLOCUL PRIN CARE MAFIOTII REUSESC MEREU CU ATAT MAI MULT CU CAT EI SUNT SI MASONI: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/anuntul-facut-de-victor-ponta-in-privinta-consiliului-jai-de-saptamana-aceasta-se-stie-ca-decizia-nu-ne-va-fi-favorabila.html “Ponta a aratat ca Romania trebuie sa mai convinga un stat sa-i dea votul, acela nefiind Olanda, ci unul cu care presedintele Iohannis are relatii foarte bune.”

  Anuntul facut de Victor Ponta cu privire la intrarea Romaniei in Schengen. „Se stie ca decizia nu ne va fi favorabila”

  „Bineinteles (n.r.- am informatii sigure ca Romania nu va intra in Schengen). Bulgaria intai si Romania dupa aceea, dupa consultarea pe care am avut-o si cu presedintele Iohannis, am cerut din nou amanarea, reuniunea JAI cred ca este saptamana aceasta, am cerut amanarea, scoaterea de pe ordinea de zi, pentru ca stiam foarte clar. stiti ca la intrarea in Schengen nu mai e ca la refugiati, nu mai e cu vot majoritar, e cu vot unanim si stiam sigur cine va vota contra. Si daca votezi contra practic se respinge. Ori asta e realitatea, ce rost are sa vorbim despre altceva si nu este o realitate care are legatura cu situatia interna din Romania. Am vazut tot felul de trazniti care vorbesc ca nu am intrat din cauza lui Ponta. Pai ce, eu merg la Consiliul European? Merge domnul Iohannis, nu cred ca nu am intrat din cauza domnului Iohannis”, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.
  El a adaugat ca intrarea Romaniei in Schengen a fost amanata din 2011 si pana astazi „din motive de politica interna a unor state din UE”.

  “ Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut o discutie si au decis de comun acord sa accepte amanarea discutarii despre aderarea Romaniei pentru moment.

  Dupa criza refugiatilor, spatiul Schengen va trebuit regandit, iar acest lucru va dura cel putin un an si jumatate, chiar doi ani. in aceste conditii, potrivit surselor oficiale citate, Romania mai are de asteptat pana la reasezarea spatiului Schengen, dupa care si subiectul intrarii tarii noastre sa fie reluat.”
  .LA ORDINUL LUI PONTA,,IN PRESA S-A RASPANDIT IN MOD INTERESAT MINCIUNA POTRIVIT CAREIA NU GERMANIA, CI FRANTA AR FI CEA CARE A DECIS .CA DABEA IN 2017,SE VA RELUA PROBLEMA ADERARII LA SCHENGEN.
  ESTE ADEVARAT CA REPREZENTANTUL OBEDIENT SI VOCAL DIN PARTEA FRANTEI A PRELUAT PUNCTUL DE VEDERE AL GERMANIEI,DAR NU SE POATE IGNORA FAPTUL CA HOLLAND INFORMEAZA PE PONTA IMEDIAT DESPRE TOATE REACTIILE CONSIDERATE NEGATIVE ALE REPREZENTANTULUI GERMANIEI , DIN MOMENT VE PONTA SE LAUDA CA ARE INFORMATII SIGURE IMEDIAT CE HOLLANDE NU MAI ESTE LANGA ANGELA MERKEL.
  CARE VA SA ZICA NU SUNT 4 STATE UE ,CI DOAR 3 STATE DEMNE, CONSTIENTE DE RESPONSABILITATEA PE CARE TRATATELE O DAU STATELOR U.E.IMPOTRIVA CORUPTIEI TRANSFRONTALIERE PE CARE AR EXPORTA-O MAFIA J.A.I. DIN ROMANIA !.
  LA ORDINUL ILEGAL AL PREMIERULUI VICTOR VIOREL PONTA,CARE IL URASTE PE RARES BOGDAN,CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI VIZIONEAZA LA FIECARE SEDINTA EMISIUNEA “JOCURI DE PUTERE” DE LA “REALITATEA”PROPUNAND AMENDAREA CURAJOSULUI REALIZATOR DE EMISIUNE RARES BOGDAN PENTRU CA NU TACE.

 13. trădare f. 1. acțiunea de a trăda; înaltă trădare, se zice de crimele cari interesează în primul rând siguranța Statului;
  Sursa: Șăineanu, ed. a VI-a (1929
  TRĂDÁ, trădez, vb. I. 1. Tranz. A înșela în mod voit și perfid încrederea cuiva, săvârșind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu dușmanul etc. ♦ A fi neloial față de cineva sau de ceva. ♦ A se abate de la o linie de conduită, a dovedi inconsecvență față de o acțiune, de o idee etc. 2. Tranz. (Despre facultăți fizice sau psihice) A nu mai funcționa (bine), cauzând dificultăți. Memoria îl trădează. 3. Tranz. și refl. A (se) da pe față; a (se) da de gol. – Din lat. tradere (după da).
  Sursa: DEX ’09
  Pornind de la faptul cert potrivit caruia coruptia pericliteaza insasi existenta statului din moment ce vizeaza siguranta statului ,si stiind ca inalta tradare este cea prin care se pericliteaza siguranta statului,ajungem la concluzia ca abandonarea luptei continue impotriva coruptiei,directie inceputa timid in primul mandat presidential(soldat cu-o arbitrara suspendare ) si continuata in al doilea mandat (urmata de a doua abuziva suspendare)de catre presedintele ROMANIEI,d-nul TRAIAN BASESCU,poate fi privita de catre electorii pauperizati absolut ca o inalta tradare,cu atat mai mult cu cat s-a si declarat cu valoare de mesaj o idée criptat trimis contracandidatului la prezidentiale ramas premier ca: “voi fi un altfel de presedinte “.
  *trădáre f., pl. ărĭ. Acțiunea de a trăda. Înaltă trădare (fr. haute trahison), trădare prin care se periclitează siguranța statuluĭ.
  Sursa: Scriban (1939)

 14. CA SA SCOTI SAU SA PUI DIN SI IN ORDINEA DE ZI A UNEI SEDINTE
  O PROBLEMA
  TREBUIE SA AI UN INTERES.
  INTERESRUL TREBUIE SA FIE UNUL LEGAL.
  TREBUIE CERVCETAT ASADAR
  DIN MOMENT CE CONSILIU DE CONSILIU ,ERA IN MOD AGASANT INTRODUSA LA CEREREA STATULUI ROMAN SPRIJINIT DE CATE UN REPREZENTANT AL UNUI STAT A CARUI INFLUENTA A FOST CUMPARATA, PROBLEMA ADERARII LA SPATIUL SCHENGEN,ACUM CAND BULGARIA CERE- IAR FRANTA SPRIJINA SCOATEREA DE PE ORDINEA DE ZI A ACESTEI PROBLEME, SE IMPUNE SA SE VERIFICE DACA INTERESUL SCOATERII DIN ORDINEA DE ZI NU ESTE UNUL CEL PUTIN IMORAL,DACA NU CHIAR DE NATURA SA ADUCA ATINGERE INTERESELOR U.E. !
  COINTERESÁ, cointeresez, vb. I. Tranz. A face ca cineva să fie interesat într-o acțiune comună împreună cu altul (sau cu alții); a suscita interesul cuiva pentru ceva (prin recompense materiale sau morale). [Pr.: co-in-] – Din cointeresat (derivat regresiv). Cf. fr. coïnteresser.
  Sursa: DEX ’09 (2009) |
  Klaus Iohannis, declaraţie comună cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Franţei pentru aderarea la Schengen
  DE A.M.P • 10 FEB 2015 • 15:48Comenteaza
  Cele mai importante declaratii ale preşedintelui Hollande
  – am discutat subiecte politice. De exemplu, despre Uniunea Europeană, un drum pe care suntem angajaţi împreună. Joi vom avea Consiliul European şi vom aborda subiecte importante, precum securitatea. Ne-am propus ca la acest Consiliu să ajungem la un acord în privinţa controlarii pasagerilor liniilor aeriene, precum şi asupra unor decizii privind controlul pe Internet al site-urilor teroriste;
  – am vorbit cu domnul Iohannis şi despre economie. Franta e prezentă în Romania şi dorim să amplificăm această prezenţă.
  – e important să îl avem pe domnul preşedinte aici. El este un factor de unitate pentru Romania acum.

  Cele mai importante declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis

  – mă bucur că mă aflu astăzi aici, la Paris. Invitatia pe care mi-aţi adresat-o constituie un simbol puternic al relaţiei bilaterale dintre cele două state,am solicitat sprijinul Franţei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cât mai repede

  – Sper ca domnia sa va apropia si mai mult Romania de Europa, care nu ar fi completa fara ea.

  – Ma simt foarte apropiat de aceasta tara si ma bucur ca am reusit sa abordez cu dl Iohannis foarte multe subiecte.

  Klaus Iohannis:

  – Vreau sa subliniez ca mi-a facut foarte mare placere sa il intalnesc pe domnul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu care ne cunoastem de ceva vreme.

  – Sunt foarte bucuros sa va spun ca am gasit nu doar intelegere, ci si punct de vedere aproape identic cu al meu la dl presedinte Juncker pe mai multe teme importante pentru Romania.

  – Am subliniat dorinta mea si a noastra, a romanilor, de a finaliza procesul de integrare totala in Uniunea Europeana.

  – Este unul din cele mai importante obiective din mandatul meu – europenizarea completa a Romaniei.

  – Avem acelasi punct de vedere asupra tematicii Schengen.

  – Am discutat despre MCV. Peste cateva zile vom avea un nou raport pe aceasta speta. Am cazut de acord ca acest lucru ne incurajeaza sa spunem ca in urmatorii ani vom finaliza aceasta procedura cu succes, pentru ca Romania a facut progrese semnificative in consolidarea institutiilor statului. Am avut puncte de vedere identice in aceasta chestiune.

  – O tema importanta este aderarea la zona euro, un deziderat al Romaniei si romanilor.

  – Am cazut de acord ca acesta este un lucru foarte bun, de dorit, si vom lucra pe aceasta speta.

  – Am avut ocazia sa discutam despre fondurile europene si am solicitat sprijinul domnului presedinte, care ne-a fost promis.

  – Am discutat despre pactul in privinta cheltuielilor pe Aparare si a fost apreciat acest lucru.

  – Vreau sa mentionez si intalnirea pe care am avut-o inainte, cu presedintele Consiliului European, dl Donald Tusk, o intalnire foarte buna, amicala.

  – Am primit acelasi tip de raspuns si acelasi tip de deschidere.

  – Va multumesc foarte mult.

  Raspunsuri la intrebari:

  – Astazi, cei doi presedinti au impartasit ideea mea ca Romania poate si trebuie sa devina membru al spatiului Schengen.

  – Voi mai avea discutii pe aceasta tema, primele discutii in luna februarie, cu ocazia unei vizite combinate in Franta si Germania.

  .

  – Merci beaucoup!

  Iohannis s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk

  Iohannis, prima vizita la Bruxelles: Aprofundarea integrarii europene, prioritate a mandatului meu

  Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, in prima vizita oficiala externa din mandatul sau, la Bruxelles, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

  La plecarea spre Bruxelles,

  trădare f. 1. acțiunea de a trăda; înaltă trădare, se zice de crimele cari interesează în primul rând siguranța Statului;
  Sursa: Șăineanu, ed. a VI-a (1929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *