EXCLUSIV, VIDEO: Mizeria votului din Teleorman într-un film uluitor, de 15 minute

Daca aveti nervii tari va poftesc sa priviti integral cele 15 minute din filmarea de mai jos. Eu le-am vizionat si m-a apucat o sila infinita: veti vedea cum se „voteaza” in Teleorman, va veti explica- dar de aceasta data cu asupra de masura- de ce facea judetul lui Dragnea productii record de participanti la numeroasele scrutinuri din ultimii ani.

Imaginile spun totul. Eu adaug doar ca la mizeria asta participa si Politia (o sa-l vedeti pe timpitul ala de politist in imagini, incapabil sa inteleaga ca sub ochii lui se petrecea o ilegalitate). Despre cetateni, ce sa zic… Mai bine ma abtin. Stiu, veti spune ca asa e la tara peste tot in Romania. Da, aveti dreptate, dar aici sint probe video imposibil de ignorat, sint personaje usor de identificat. Sper cu tarie ca mai exista procurori care inteleg ca asa ceva nu poate fi trecut cu vederea.

Priviti:

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

11 gânduri despre “EXCLUSIV, VIDEO: Mizeria votului din Teleorman într-un film uluitor, de 15 minute”

 1. CENZURA !? Nu mai este disponibil filmul . Posteaza-l pe Youtube si Facebook in mai multe locuri (useri) sa nu-l mai „stearga” slugile comuniste.

 2. Accesand linkul de mai jos veti vedea o situatie muuult mai grava decat in filmul prezentat in articol.
  Tot despre exercitarea votului cu urna mobila este vorba. Numai ca politistul pazea urna (conform legii) aflata in masina iar membrii comisiei urnei mobile erau in casa votantului cu un clipboard in care se aflau buletinele de vot. Ralizati faptul ca in in cei 50m pana la urna mobile, se puteau intampla multe cu buletinul de vot. De la aflarea optiunii pana la anularea acestuia.
  Imi cer scuze ptr dialogul incalcit, alergasem cateva sute de metri, simteam ca nu mai am suflu plus adrenalina si surescitarea datorate evenimentului.
  De retinut faptul ca avem acreditare presa pe langa sectia respectiva de votare (Vasilati, jud Calarasi). De asemenea, solicitasem acordul presedintei comisiei sectiei respective de a insoti urna mobila. I am prins din urma si i am surprins asupra faptului.
  Aaa! Uitasem! Ulterior, a fost facuta plangere penala impotriva mea ptr violare de domiciliu ptr ca intrasem in curte. Nu stiau ca aveam acreditare si acordul presedintei ptr a-i insoti.
  http://youtu.be/mDvT9EnJBkM

 3. dimensiunea uriasa a fenomenului de fraudare a votului prin metoda urnai mobile este demonstrata de faptul ca, in aceeasi localitate (Vasilati, jud Calarasi) la alta sectie de votare, am surprins aceeasi infractiune. De data asta sub ochii politostului aflat in pragul usii in timp ce toata comisia era in pocioare urmarind cum vota batrana. Langa dansa era fiul acesteia.
  Si aici mi s a facut plangere penala ptr violare de domiciliu. Doar ca am fost inspirat, ca si in primul caz, sa am acreditare ptr sectia respectiva si, de asemenea, aveam acordul presedintelui sectiei de votare.
  http://youtu.be/cNLTaLcvi64

 4. Multumesc celui care a avut curajul sa filmeze aceasta NELEGIUIRE! Daca acest film nu ajunge pe masa sefei DNA tot degeaba! Nu credeam ca se poate asa ceva – ca onor POLITIA sa pazeasca, sa protejeze infractiunea. Si daca tot si-a facut datoria – probabil a fost si avansat (politistul respectiv). Domnule George, domnule Turcescu faceti ca acest filmulet sa ajunga la d-na Kovesi – dosarul fraudei la alegeri inca nu s-a inchis.

 5. MOMENTUL PSIHOLOGIC ALES PENTRU A FI EU LOVIT PRIN INTERMEDIUL FURTULUI DE ACTE DE CATRE SORA MEA SI A STARII DE INSANIATATE A MAMEI MELE ,ESTE VIZIBILA DAT FIIND SINCRONIZAREA ALEGERII CONTEXTULUI FAVORABIL IN CARE VICTOR PONTA SI GABRIEL OPREA VOR SA-L VALORIFICE IMN DOSARUL SCHENGEN ,DATA FIIND SITUATIA REFUGIATILOR CU CARE SE CONFRUNTA IN PREZENT COMISIA EURIOPEANA .
  EU AM SPUS IN DISCTUTIILE DIN PARC DE MAI MULTE ORI, CA STIU CA RAMAN FATA DE GUVERN SI PARLAMENT(COMISIA SCHENGEN) UN MARE INCOMOD IN PROBLEMA JUSTIFICATEI AMANARI A ADERARII LA SPATIUL SCHEGEN A STATULUI AGRESOR CARE-A RAMAS CU INRADACINATELE REFLEXE TOTALITARE INDREPTATE IMPOTRIVA PROPRIILOR CETATENI NEALINIATI !
  CITEZ DIN TEXTUL PE CARE IMI INTEMEIEZ DE ASEMENEA PLANGEREA PENALA Art. 13 DIN Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie,MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN LEGEA NR. 161/2003:”Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. “.
  SOLICIT SA AVETI IN VEDEREA SOLUTIONARII PLANGERII PENALE CU CAREA V-AM INVESTIT SI PREVEDERILE ART.13 DIN LEGEA 178/2002PE CARE A INCERCAT SA O ELUDEZE VICTOR PONTA CAND A FACUT ROTATIA DE CADRE CU DRAGNEA,ALES INTERIMAR LA CONDUCEREA PSD .
  REACTIA PREMIERULUI VICTOR PONTA IN RAPORT DE POSTUL REALITATEA ESTE SUFICIENT DE EDIFICANTA IN RAPORT DE
  INFLUENTA ASI AURTORIYTATEA ACESTUIA .
  GRUPUL CRIMINAL ORGANIZAT SI-A STERS URMELE DE PE BLOGURILE ANTENA 3, RTV, ALE SITE-URI ALE PSD, TSD,AL PRESEDINTELUI PSD .
  ESTE ASEMANATOR COMPORTAMENTUL INFRACTUIONALA AL
  ACESTOR PARTICIPANTI ,CU CEL AL
  VIORICAI GEORGESCU CARE DUPA CE A FOST ANUNTATA DE CATRE O CIRIPITOATRE DIN CADRUL ORGANULUI FISCALA CARE TREBUIA SA FACA CONTROLUL, DESPRE CONTROLUL CE O SA VINA PE TEREN LA SALONUL EI DE COAFURA IN GARSONIERA NR. 14 (DAR SI AFIICEI SALE ECONOMISTA LA …) ,A PRETINS CA POATE VREO VECINA INVIDIOASA SAU IN NEDEPLINATATEA FACULTATILOR MENTALE O FI FACUT VREO SESIZARE CA SA SE RAZBUNE PE EA,DAR AICI LOCUIESTE EA,NEFIIND SALON DE COAFURA,COZMETICA… .

  PASUL INAPOI FACUT DE FOSTUL BASCHETBALIST A FOST TARDIV PENTRU CA REZOLUTIA INFRACTIONALA A LUI V.PONTA A FOST LUATA IN MOMENTUL IN CARE RESPECTIVUL EREA PRESEDINTE AAL PSD .BA CHIAR AINCEPUT CAND PONTA ERA PRESEDINTE AL TINERETULUI SOCIAL DEMOCRAT SECONDAT IN COMITEREA DE INFRACTIUNI DE BANICIOIU SI NEGOITA ,TRUPA COORDONATA DE SORIN OPRESCU-ASA CUM AM ARATAT INCA DIN ANUL 2010,ARGUMENTAND IN POSTARILE DE PE INTERNET(SI DE LA POSTUL DE TELEVIZIUNE REALITATEA CA SI A REALIZATORULUI DE TELEVIZIUNE RARES BOGDAN) CA PRELUAREA TRUPEI DE TINERET SOACIAL DEMOCRAT S-A FACUT PE CONSIDERENTUL CA ADRIAN NASTASE VA FI IN CORZI TREBUIND CA CINEVA CU EXPERIENTA IN DOMENIUL INFRACTIONAL SA COORDONEZE AFACERILE MURDARE BALE SENIORILOR PRIN BAGAREA IN FATA A JUNIORILOR .
  DECI MOMENTUL IN CARE A FOST LUATA REZOLUTIA INFRACTIONALA DE CATRE PONTA,CARE A DAT O.K.-UL VIORICAI GEORGESCU IMPOTRIVA MEA,S-A FACUT CU MULT TIMP INAINTE DE A SE PRODUCE ROTATIA DE CADRE DESPRE CARE AM VORBIT MAI SUS.
  SUNT FAPTE NOTORII CACI EU AM POSTAT ACESTE REALIATI CHIAR SI PE SITE-UL PSD SI TNL ,DAR SI PE AL PSD,SPERAND CA LE VOI BLOCA TRECEREA LA ACTUL CRIMINAL .DAR UNDE NU ESTE NICI O FARAMA DE CONSTIINTA, NU AI NICI O SANSA DE INDREPTARE A INDIVIDULUI PLECAT INTR-O ANUMITA DIRECTIE PE AXA RAULUI.
  BA CHIAR I-AM REPETAT PSD-ISTEI VIORICAI GEORGESCU CA EU AM POSTAT PE SITE-URILE LUI VICTOR PONTA SI DACIANEI SARBU , ASA CA EI NU POT PRETINDE CA NU STIU , DESI IES DIN ACESTE MURDARII FACUTE DE PARTIDUL PE CARE-L CONDUCE , PRETINZAND CA .”NU E TREABA MEA”. ALTA DOVADA A IMPLICARII PSD-ULUI O CONSTITUIE FAPTUL CA, VIORICA GEORGESCU I-A SPUS IN PARC ANCAI STANESCU URMATAORELE :“ACUM ESTE MOMENTUL SA-TI IEI PARTEA TA, CAT TIMP MAI ESTE INCA PONTA PREMIER SI P.S.D. LA GUVERNARE .”

  “VREAU CA EI SA TRAIASCA BINE!DACA NU AU INTELES …”
  REFERIREA O FACEA “BAROSANUL” SORIN OPRESCU INAINTE DE A FI RETINUT SI ULTERIOR ARESTAT PREVENTIV, LA MAGISTRATII CARE O SA SE PRONUNTE IN DOSARUL PRIVIND FAPTELE SALE REPROBABILE CARE SE VOR IMBOGATI DIN BANII LUI MURDARI DATI DREPT MITA DACA IL VORS SCOATE NEVINOVAT PE CEL CU MAINILE MURDERE DE ATATA MITA CERUTA SI PRIMITA INCA DIN PRIMA ZI DE MANDAT DE LA IORDACHE ADRIAN PENTRU CA ACESTA SA RAMANA PE POSTUL DE DIRECTOR EXECUTIV DIN CADRUL D.G.J.C.L. A P.M.B…NU FAC REFERIRE LA CONSTIINTA PENTRU CA EA NUA EXISTAT NICIODATA LA ACEST SPECIMEN PRIMEJDIOS PENTRU MEMBRII SOCIETALI CARORA NU LI SE ASIGURA APARAREA DREPTURILOR DE LEGE PROTEGUITE DIN PARTEAMAGISTRATILOR CE POPUL;EAZA INSTANTELE DE JUDECATA EXISTENTE IN SOCIETATEA INCHISA PE CARE-O MANIPULEAZA DIN IULIE 2008 IN MOD ARBITRAR .

  SUPARAT CA POSTUL DE TELEVIZIUNE REALITATEA CONSACRA EMISIUNE PRIVIND AFACERILE MURDARE ALE RETINUTULUI PRIMAR GENERAL SORIN OPRESCU ,PRENMIERUL VICTOR PONTA AMENINTA IN DATA DE 08.IX.2015: “VETI VEDEA MAINE CE II FAC REALITATII”.
  ART.13 SPALAREA DE BANI REZULTATI DIN ACTE DE CORUPTIE.

  IN LOC SA BENEFICIEZ DIN PARTEA D.N.A. DE PREVEDERILE MAI JOS ARATATE ,DIN 1997IN MOD CONTINUU,AM FOST HYPER-OSTRACIZAT SI SUPUS ATATOR ABUZURI , TENTATIVE DE ASASINAT PE CARE LE EVALUEZ LA SUMA DE 1 MIL DE EURO IN MONEDA NATIONALA.IN GENERAL VIATA UNEI PERSOANE ESTE ESTIMATA LA SUMA BANEASCA DE 3MILIOANE DE EURO. DIN ACEASTA PERSPECTIVA VALORICA,IN CALITATE DE PERSOANA CONSIDERATA DE AUTORITATILE NEO COMUNISTE DREPT”INCOMOD”, AM EVALUAT PREJUDICIUL DE MAI SUS.
  CU DOUA SAPTAMANI INAINTE DE RETINEREA CORUPTYULUI SORIN OPRESCU , ATAT PREMIERUL VICTOR POINTA .CAT SI MINISTRUL D EINTRENE ,GABRIEL OPREA , DAR SI PRESDINTELE DENATULUI ANTOPN POPESCUB TARICEANU STIAU DESPRE EVENTUALITATEA POSIBILEI RETINERI A PRIMARULUI GENERAL SPAGAR SORIN OPRESCU .DOVEDESC ACEST LUCRU PRIN FAPTUL CA AM CITIT ACESTE GANDURI ALE PE CORTEXUL LUI TARICEANU, DAR SI PRIN INTERMEDIUL LIMBAJULUI TRUPULUI LUI INVITATULUI TARICEANU LA EMISIUNEA “PUNCTUL DE INTALNIRE” A REALIZATORULUI DE EMISIUNE RADU TUDOR CARE MI-A TRANSMIS SUBLINIMAL SA NU LOVESC IN PRIMARUL CE SE POATE AFLA IN CURAND INTR-UN MOMENT DE DIFICULTATE DIN PARTEA DNA-ULUI.ARANNJAMENTUL PRIVEA O PROMISIUNE SUBLINIMALA IN FAVOAREA MEA ,CARTE AS PUTEA FACE PARTE DIN APARATUL DE LUCRU AL PARLAMENTULUI, PE PROBLEME JURIDICE SUB CONDITIA SA-MI VAD DE TREABA MEA,A NEAMESTECULUI IN TREBURILE LOR INTERNE,IN DOSARUL SORIN OPRESCU ,ASA CUM AM MAI PROCEDAT SPRIJINANDU-L PE ENE NICANOR GEORGE MANDATAT DE FIUL SAU ENE DRAGOS MARIAN .

  DIN CAUZA JOCULUI DUBLU AL PERSOANELOR CE-AU OCUPAT INALTE FUNCTII PUBLICE IN STATUL ROMAN . IN ADMINISTRATIA CENTRALA SI LOCALA ,IATA DE CE NU A REUSIT PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU SA REFORMEZE J.A.I.-UL DIN ROMANIA !

  ART.13.SPALAREA BANILOR REZULTATI DIN DELICTE DE CORUPTIE

  STE 141…..CAPTURAREA SI CONFISCAREA PRODUSELOR CRIMEI,NOIEMBRIE 1990 .

 6. 14.IX.2015DUPA AMIAZA
  CRED CA UNELE DIN CELE MAI IMPORTANTE NESPUSE PANA ACUM DINTRE CELE DISCUTATE DE MINE SI GEORGEASCA IN PARC PANA LA TRECEREA LA ACTUL FURTULUI , SUNT CELE DE MAI JOS :
  “JURNALISTII ANTENEI 3 AU PLECAT IN TERITORIU SA INSTIGE OAMENII NEMULTUMITI SA IASA AFARA DIN CASE LA MOMENTUL IN CARE VA FI PIUSA IN EXECUTARE HOTARAREA JUDECATORESCA DE CONFISCARE A SEDIULUI ANTENA 3. DE ALTFEL PRIN MESAJELE MELE CATRE POSTUL LUI DAN VOICULESCU CARE INCEARCA SA INVRAJBEASCA NOUL PNL IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU ,EU AM DAT DE INTELES SUFICIENT DE CLAR JURNALISTILOR DE LA POSTUL CARE IL APARA CONTRA COST DIN DECEMBRIE 2008PE MAFIOTUL SORIN OPRESCU ,PE PONTA , PE ADRIAN NASTASE,PE ADRIAN IORDACHE ,PE MAGISTRATII CORUPTI CA LE STIU GANDURILE SI CA LE PREVIZIONEZ ACTIUNILE. “
  UN ALT ASPECT DEOSEBIT DE IMPORTANT A FOST CEL REFERITOTR LA INTERVENTIA MALEFICA A MINISTRULUI PSD AL SANATATII IN STOPAREA EMISIUNILOR ESENTIAL CE AVEAU CA SUBIECT DE PRESA MOARTEA COPILEI DE NUMAI 11 ANI,A MINOREI NEPOATE A ASTRONAUTULUI CARE A FOST RUGAT DE BANICIOIU SA TRANSMITA ANTENEI 3 CA EL NU DEPUNE NICI O PLANGERE IMPOTRIVA MEDICULUI DE PE SALVARE PENTRU CA ACESTA SA FIE TRAS LA RASPUNDERE PENALA PENTRU MOARTEA NEPOATEI SALE ,DEASEMENEA A CERUT DIRECTORULUI MIHAI GADEA CA PREZENTATOAREA MIHAELA BARZILA SA NU MAI DISCUTE LA EMISIUENREA “ESENTIAL “DESPRE SUSPECTA MOARTE A NEPOATEI SALE ACUM IN CONTEXTUL
  LEGII LEGALIZARII MITEI IN DOMENIUL MEDICAL.
  INSASI FRUMOASA PREZENTATOARE NE-A RELATAT ACEST ADEVAR TRECUT CU VEDEREA DE ANCHETATORII CARE S-AU GRABIT LA ORDINUL LUI TIBERIU NITU PROCURORUL GENERAL AL REPUBLICII,SA PORNEASCA O ANCHETA PENALA DOAR PENTRU A STINGE DEZBATEREA PUBLICA SI NU PENTRU A STABILII ADEVARUL OBIECTIV RAPORTAT MAI ALES LA FALSUL SI UZUL DE FALS MEDICAL AL PRETINSEI APARITII DE NECROZE(PETE) PE CORPUL NEVINOVAT DUPA CE DOCTORUL DE LA AMBULANTA AR FI CONSULTAT-O PE ANGELICA FIINTA CE A DECEDAT DIN CAUZA ACTIUNII CONCERTATE A AGENTILOR PATOGENI .
  DACA NU DEZBRACI UN COPIL IN VEDEREA CONSULTARII DE FATA CU PARINTII LUI ,CUM SA OBSERVI LOCALIZAREA SI NUMARUL ORI MARIMEA NECROZELOR,INTINDEREA LOR PE SUPRAFATA TRUPULUI PE TRUPUL FETITEI PENTRU A INTELEGE CA CREIERUL A FOST INVADAT DE AGENTII PATOGENI PRECUM SALMONELA SI STREPTOCOCUL CARE-U COMPROMIS SISTEMUL IMUNITAR DETERMINAND IN MOD INEVITABIL MOARTEA CARE URMA SA FIE DOAR O PROBLEMA DE TIMP DIN MOMENT CE NU S-A INTERVENIT MEDICAL IN TIMP UTIL IN MOD RESPONSABIL ?
  IN REALITATE SA VA SPUN CUM AU DECURS LUCRURILE .
  DESI ERA IN STARE DE LETARGIE DOCTORUL A SPUS CA N-AR TREBUI SA SCOALE DIN SOMN PE MICUTA .
  PANA LA URMA “CONSULTUL” S-A LIMITAT LA ASCULTAREA SUPERFICIAL A PLAMANILOR , LA LUAREA TEMPERATURII,LA INDRUMARE FA AAAAAAA MARE MARE,SI POATE LA O INJECTIE SI ATAT !
  PAI ACEA LIPSA A POFTEI DE MANCARE ,ACEA TEMPERATURA MARE CARE O ARDEA PE FETITA CARE A RELEVAT ACEST SIMTOM EDIFICANT, ERA INDICIUL UNEI INFECTII GENERALIZATE IN TOT CORPUL SI NU A UNEI STARI PASAGERE.
  DUPA MAXIM 5 ORE MICUTA A MURIT CU ZILE DIN CAUZA ACESTUI MEDIC CRIMINAL.
  CE A RASPUNS AZI “SPAGATONE” UNUIA CARE L-A STRIGAT PE ACEST NUME LA IESIREA DIN DUBITA ?”NICIODATA N-AM LUAT, MA!
  PAI ATUNCI DE CE ERAI CUNOSCUT IN SPITALUL UNIVERSITAR DENUMIT SPITALUL LUI OPRESCU,DREPT ” NOTORIUL DOCTORUL SPAGA ?”
  DOCTORUL SPAGA CARE ARE APARAT DE BRUIAJ DE PE VREMEA CAND OPERA LA SPITALUL UNIVERSITAR, A DEVENIT IN IULIE 2008 PRIMARUL GENERAL SPAGA, CARE MACAR CA RARINCA AR TREBUI SA STEA 6 LUNI DE ZILE IN ARESTUL PREVENTIV DIN BECIUL DOMNESC SI APOI INTR-UN PENITENCIAR DE MAXIMA SIGURANTA IMPREUNA CU CEI DE TEAPA LUI PENTRU CA COLECTIVITATEA LOCALA BUCURESTEANA SA SCAPE DE ACEASTA PROGENITURA SECURIST COMUNISTA,ACEASTA RAIE DE CARE NU MAI SCAPAM DIN 2008 !

 7. …cine e …mai vinovat,…cine VOTEAZA,…sau cine …ELUDEAZA…legea,…sau cine…a „CONCEPUT”..legea in „FORMA”,…care permite,…aceste … REALITATI,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *