EXCLUSIV: Cum funcționează rețeaua postacilor din UNPR. Zuzu și Lady in Red (foto)

Faceti cunostinta cu Cosmin Ciorei, preşedintele Organizaţiei de Tineret a UNPR Olt şi consilier local si cu Laura Diana Dobrescu, zisa ”Zuzu”, preşedintele Organizaţiei Studenţilor UNPR Olt, coordonator al Regiunii Sud-Vest Oltenia, vicepreşedinte în Biroul Naţional al Studenţilor UNPR. Cei doi, asa cum vedeti in captura de mai jos sint intr-o relatie, dupa cum zice profilul de Facebook al lui Ciorei.

UNPR 8Domnul Ciorei conduce o unitate de postaci uneperisti in grupul inchis de pe Facebook numit „Progresistii 2015„:

UNPR 3In contextul „crizei Oprea”, Ciornei transmite urmatorul ordin pe unitate:

UNPR 2Retineti, Ciornei anunta ca „va monitoriza activitatea„! Dar ce scria senatorul UNPR Ion Toma atit de important? Eh, sint convins ca nici prin minte nu v-ar fi trecut: un mesaj de sustinere pentru… domnul Oprea, evident! Si, foaaaarte important, Toma dadea si semnalul de lupta impotriva gropilor, semnal receptat instant de Antena 3!UNPR 9Comentariile postate rapid pe pagina lui Toma amintesc de mesajele din Epoca de Aur:

UNPR 10

Postacii uneperisti sint rapid monitorizati si primesc indicatii pretioase de la o anume Diana Elena:

UNPR 1Asa, ca sa ne amuzam un pic, iata cum arata Diana Elena, doamna cu indicatiile „editoriale”:

Diana ElenaCa sa dea exemplu, Ciorei si prietena lui Diana Dobrescu distribuie rapid mesajele lui Toma:

UNPR 5 UNPR 7

 

 

 

 

 

Finalul e glorios si explica avintul sindicalistilor politisti de a-l apara pe Oprea: senatorul Toma da semnalul ca sindicatele sint cu ”Gheneralul”:

UNPR 4Si, desigur, postacii incep din nou sa distribuie mesajul…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

20 de gânduri despre “EXCLUSIV: Cum funcționează rețeaua postacilor din UNPR. Zuzu și Lady in Red (foto)”

  1. ………vreau sa-i amintesc domnului „consul” de Marsilia (pe care-l apreciez mult} ca modestia infrumuseteaza omul si ca nu e cazul sa-i atace mereu pe ……..RT si MM{ oameni” destupati” la minte ca si el} Si-apoi…..lauda de sine nu miroase a bine ! lasa-ne domnule „consul” sa te-apreciem noi,ca doar ai atata eleganta in gandire…..

  2. eu am lipsit total de la votul asta : am fost atat de pdetiura de lume incat n-am avut nici juma de ora duminica sa merg la vot. Oricum sunt imunizata la iluzii politice.Dar chestia cu numararea voturilor sau renumararea lor inca, asta nu e semn bun deloc.Teoretic n-au scuza, fiindca nu suntem ditamai USA sa se tot numere pana cand iese Bush junior presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *