EXCLUSIV: Cum funcționează rețeaua postacilor din UNPR. Zuzu și Lady in Red (foto)

Faceti cunostinta cu Cosmin Ciorei, preşedintele Organizaţiei de Tineret a UNPR Olt şi consilier local si cu Laura Diana Dobrescu, zisa ”Zuzu”, preşedintele Organizaţiei Studenţilor UNPR Olt, coordonator al Regiunii Sud-Vest Oltenia, vicepreşedinte în Biroul Naţional al Studenţilor UNPR. Cei doi, asa cum vedeti in captura de mai jos sint intr-o relatie, dupa cum zice profilul de Facebook al lui Ciorei.

UNPR 8Domnul Ciorei conduce o unitate de postaci uneperisti in grupul inchis de pe Facebook numit „Progresistii 2015„:

UNPR 3In contextul „crizei Oprea”, Ciornei transmite urmatorul ordin pe unitate:

UNPR 2Retineti, Ciornei anunta ca „va monitoriza activitatea„! Dar ce scria senatorul UNPR Ion Toma atit de important? Eh, sint convins ca nici prin minte nu v-ar fi trecut: un mesaj de sustinere pentru… domnul Oprea, evident! Si, foaaaarte important, Toma dadea si semnalul de lupta impotriva gropilor, semnal receptat instant de Antena 3!UNPR 9Comentariile postate rapid pe pagina lui Toma amintesc de mesajele din Epoca de Aur:

UNPR 10

Postacii uneperisti sint rapid monitorizati si primesc indicatii pretioase de la o anume Diana Elena:

UNPR 1Asa, ca sa ne amuzam un pic, iata cum arata Diana Elena, doamna cu indicatiile „editoriale”:

Diana ElenaCa sa dea exemplu, Ciorei si prietena lui Diana Dobrescu distribuie rapid mesajele lui Toma:

UNPR 5 UNPR 7

 

 

 

 

 

Finalul e glorios si explica avintul sindicalistilor politisti de a-l apara pe Oprea: senatorul Toma da semnalul ca sindicatele sint cu ”Gheneralul”:

UNPR 4Si, desigur, postacii incep din nou sa distribuie mesajul…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

20 de gânduri despre “EXCLUSIV: Cum funcționează rețeaua postacilor din UNPR. Zuzu și Lady in Red (foto)”

 1. Pai arata bine tipa.
  Tu, nu mai stiu unde am vazut o poza de te uitai crunt la obiectiv, ca un pakistanez. Da esti ok.
  Aseara, la Realitatea TV, domnul ala din sindicatul politistilor s-a schimbat la fata cand ai pomenit de restaurant. Ai aparut la timp, cam incepuse nenea ala sa-si impuna punctul de vedere in studio. Pacat ca n-ai disparut la timp de langa Basescu. Da zi si tu un Doamne Ajuta, nu se stie niciodata.

 2. SECURITATII .
  IN LEGATURA CU ACCIDENTUL MORTAL AL UNUI TANAR POLITIST DIN COLOANA OFICIALA ILEGALA DE CARE A BENEFICIAT MINISTRUL DE INTERNE GABRIEL OPREA,E DE RETINUT CA TEXTUL SCURTEI DECLARAT A FOST CONCEPUT DE FOSTUL PROCUROR GENERAL INSCAUNAT DE ADRIAN NASTASE IN TIMPUL MANDATULUI ERFECTUAT PANA IN NOIEMBRIE 2004.
  SA VEDEM MINCIUNILE DIN DECLARATIA OFITERULUI DE SECURITATE POLITICA COMUNISTA: “DEPLASAREA A FOST EFECTUATA IN SCOP PROFESIONAL….NU AM STIUT CE S-A INTAMPLAT “.ACUM CATEVA ZILE ERA LA DECLARATII LANGA GABRIEL OPREA OPREA SEFUL SECURITATII ILIE BOTOS INSCAUNAT DE FINUL PREMIERUL PONTA PENTRU PROTECTIA INFORMATIVA A NASULUI GABRIEL . PENTRU MUSAMALIZAREA ANCHETEI LEGATE DE ACCIDENTUL RESPECTIV BOTOS A PROPUS MINISTRULUI DE INTRENE OPREA MODIFICAREA NORMELOR REFERITOARE LA COLOANELE OFICIALE ,RESPECTIV CE DEMNITARI AU DREPTUL SA BENEFICIEZE DA COLOANA OFICIALA.
  PENTRU CA CEI MULTI CONSIDERATI PROSTI DE CATRE GUVERNANTII COMUNISTI , SA FIE IARASI DUSI DE NAS LEGAT SI DE CAUZELE PREZUMATE (VITEZA EXCESIVA DE 100 DE KM /ORA IN LOCALITATE )ALE ACCIDENTULUI AUTO OCAZIONAT DE DEPLASAREA MINISTRULUI DE INTERNE,OBSERVAM CA A VENIT AZI26.X.15 LA DECLARATII MINISTRUL OPREA LA SOLICITAREA PRESEDINTELUI IOHANNIS STIMULAT PUTIN IN REALIZAREA DECLARATIILOR SI DE IOHANNIS DAR SI DE ALTII.
  CONTINUAND PRACTICA COMUNISTILOR SECURISTI ANTEDECEMBRISTI CE APLICAU STAMPILA “STRICT SECRET SAU SECRET DE STAT “PE DECRETELE – LEGE ALE CONSILIULUI DE STAT, MINISTRUL GABRIEL OPREA CARE A TACUT DE 5 ZILE DE LA MOARTEA CELUI CARE IL INSOTEA(ACUM SPUS PE NUME[BOGDAN] NUMIT MELODRAMATIC PENTRU CA OPINIA PUBLICA SA FIE DUSA PE PISTE FALSE )IN TIMP CE IN SPATELE REFLECTOARELOR O SAPTAMAOPRES-A PROCEDAT LA SECRETIZAREA ANEXELOR DIN ACTUL NORMATIV CARE NU A FACUT OBIECTUL UNEI CAMPANII DE PRESA PE MASUIRA MANOPERELOR DOLOSIVE ALE PREMIERULUI PONTA , VICEPREMIERULUI OPREA , SEFULUI DIRECTIEI DE INFORMATIILOR MILITARE , CACI NU MAI POT VENI COMENTARII OBIECTIVE SPRE ASCULTATORII SI TELESPECTATORII MIJLOACELOR DE COMUNICARE IN MASA DIN MOMENT CE ZIARISTII AU FOST COOPTATICOINTERESATI MATERIAL DIN OCTOMBRIE 2006 PANA IN LUNA APRILIE 2015DE DIRECTORUL SRI GEORGE MAIOR JURNALISTII TELEVIZIUNILOE DIN ROMANIA .

 3. Perioada: 1980 – 1983
  Calificarea/diploma obţinută: Ofiter
  Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formare: Scoala Militara de Ofiteri Activi „N. Balcescu” Sibiu, specializarea intendenta.

  Nota: Aici apare arma intendenta, specializarea logistica – numai ca termenul „logistica” este inclus in terminologie abia dupa inceperea procedurilor de aderare la NATO, fiind trecut astfel in CV pt. a da mai bine la opinia publica.

  Perioada: 1983 – 1990
  Funcţia sau postul ocupat: Ofiter Economist
  Numele şi adresa angajatorului: M.Ap.N.

  Nota: Este imposibil sa fi fost ofiter-economist sau a facut o „manevra”. Pt. a fi ofiter-economist, trebuia sa fi avut la baza formarii profesionale, studii economice (A.S.E.). Armata nu a format ofiteri-economisti decat dupa anul 1992, cand fostele scoli militare de ofiteri au fost transformate in institute militare (ulterior in academii). Ofiterii-economisti proveneau din absolventi ai unor facultati civile de profil, activati ulterior in armata. Deci, in acea perioada G. Oprea a fost un simplu ofiter de intendenta, ocupand eventual cu „relatii” o functie de „ofiter-economist”.

  Perioada: 1985 – 1990
  Calificarea/diploma obţinută: Jurist
  Disciplinele principale studiate/competenţe profesionale dobândite: Stiinte Juridice/Drept
  Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formare: Universitatea Bucuresti/Facultatea de drept.

  Nota: Observam 3 lucruri: a avut „pile” – nu oricine primea aprobare in ’85 sa urmeze o facultate civila, a absolvit practic o facultate de drept  comunist (in ’90 inca nu era schimbat nimic din programa  de drept comunist, fiind eliminate de la predare doar pasajele cu citate din plenarele C.C. ale P.C.R. ), a urmat facultatea la F.F. – cunoscut fiind faptul ca o pregatire la F.F. este cu mult inferioara decat in cazul urmarii unei facultati la zi.

  Perioada: 1990 – 1993
  Funcţia sau postul ocupat: Ofiter de Justitie Militara

  Nota: Tare faza! Abia termina dreptul la F.F. si in ziua a 2-a, este si numit jurist. Aici apare o intoxicare care sa dea bine la CV. Pt. opinia publica, denumirea „ofiter de justitie militara” conduce la ideea ca G. Oprea ar fost magistrat militar. In realitate, ofiter de justitie militara este si orice consilier juridic care lucreaza in armata. Cum nimeni nu si-a aduce aminte ca G. Oprea sa fi fost magistrat, rezulta ca a fost un simplu consilier juridic. Bine ca nu a ajuns magistrat, altfel la stiinta lui cine stie cati militari nevinovati mai nenorocea si din cadrul celor in activitate, pe cei in rezerva „aranjandu-ne” oricum prin aportul adus la desfiintarea pensiilor militare dupa deschiderea acestui drept de pensie. In ceea ce priveste pe cei in rezerva, nici nu e de mirare cum a procedat, a aplicat si el ce a inteles din studiile de drept comunist absolvite la F.F. candva.

  Perioada: 1993 – 2001. Funcţia sau postul ocupat: PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA .PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA. PAUZA .PAUZA. PAUZA. PAUZA. MENOPAUZA. ANDROPAUZA. JENANT, G. OPREA!

  Nota: In niciun CV nu gasim absolut nimic despre cei 8 ani. 2 variante plauzibile: si-a dat demisia din armata sau a fost dat afara din armata. Asadar, in 1993 dupa 13 ani de serviciu militar (3 scoala militara, plus 10 ca ofiter) G. Oprea si-a incheiat marea cariera militara cu gradul de capitan, deci ca ofiter inferior in cadrul trupelor „auxiliare”. Acest fapt rezulta si de aici!

  Anul: 1997
  Calificarea/diploma obţinută: Absolvent al Colegiului National de Aparare.
  Disciplinele principale studiate/competenţe profesionale dobândite: Curs Postuniversitar pe teme de Securitate Nationala.
  Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formare: Colegiul National de Aparare.

  Nota! La prima vedere, in CV se creeaza impresia ca ar fi urmat Colegiul National de Aparare (fosta A.Î.S.M.) in sensul perfectionarii ofiterilor de comanda si de stat major. Nu este adevarat! Este vorba de fapt despre un simplu curs organizat la C.N.Ap.  urmat in calitate de civil la  Colegiul National de Aparare – curs urmat si de diverse alte starlete, popi, politicieni (inclusiv Elena Udrea), fara prezenta obligatorie. Alte detalii picante despre C.N.Ap. – aici! 

  1. cu un astfel de CV … te gandesti ca ai de a face cu o fiinta supra omeneasca, exceptionala, geniala, numai ca, figura, comportamentul si atitudinile il tradeaza si pentru mine acest Oprea nu spune nimic.

 4. Anul 2001 – Salt ilegal de la capitan la general-maior, cu sfidarea intregii armate.  

  Dupa 8 ani de la trecerea in rezerva cu gradul de capitan,  G. Oprea este reactivat si nu oricum: cu gradul de general-maior. Si de justitie militara, desi activase numai 3 ani in domeniu. Pentru acest fapt este necesar un „spate” mult prea solid, si ceva la fel de mult trafic de influenta. Pe de alta parte, avansarea s-a facut cu incalcarea unor prevederi din Ghidul Carierei Militare si din Legea nr. 80/1995 (Statutul Cadrelor Militare) – introduse in vigoare dupa stas NATO. Care erau aceste prevederi in anul 2001? Sa nu mai fie ca in comunism cand cine avea pile putea fi avansat oricand si oricum, introducandu-se stagii minime in grad, astfel: sublocotenent/aspirant – 3 ani,  pt. celelalte grade de la locotenent la lt.colonel/cpt. comandor –  de 5 ani, de la colonel/comandor in sus – fara stagiu in grad. Ori, G. Oprea a fost activat cu gradul de general-maior, sarind etapele maior si lt. colonel cu stagii minime in grad (5 ani fiecare), ceea ce este ilegal. De fapt, G. Oprea nici in gradul de capitan nu are stagiul minim obligatoriu, acesta fiind tot de 5 ani, iar G. Oprea a detinut respectivul grad 2 ani. Pe de alta parte G. Oprea a sarit pur si simplu si peste gradele de colonel si general de brigada. Ultimele grade nu impun stagii minime, insa obligatoriu trebuie sa porti acele grade inainte de deveni general-maior. Mai este un aspect. G. Oprea reprezinta o sfidare a tuturor militarilor de cariera, cu precadere a fostilor sai colegi din anul 1993, care din cauza Ghidului Carierei Militare si a Legii nr. 80/1995 (Statutul Cadrelor Militare), nu puteau atinge gradul de colonel mai devreme de anul 2005. Daramite de general-maior.

  In concluzie, daca tot a fost sa fie activat, G. Oprea ar fi trebuit activat cu gradul de capitan, sa isi indeplineasca stagiile minime in gradele de capitan, maior si lt. colonel. Maxime puteau fi oricat – dupa merite si posibilitatile armatei de avansare. Dupa care, prin 2005 ar fi putut fi avansat la gradul de colonel si abia dupa aceasta etapa putea sa i se atribuie primul grad de general, daca merita – desigur! Dar dupa moralitatea acestuia, este evident ca daca ar fi urmat o cale normala a carierei militare, G. Oprea nici acum nu ar fi depasit gradul de capitan.

  Nota! Nu are legatura cu G. Oprea, dar poate fi relevant asupra unui aspect legat de reactivari si functii fictive. Candva in zona anilor ’95-’97, undeva la o unitate militara din Romania s-a prezentat repartizat intr-o functie nou-inventata din zona „auxiliara”, ca fiind reactivat, un ofiter oarecare. Cam atipic pt. armata dupa frizura cu zulufi, dar cu toate documentele in regula. La vreo 3-4 ani de la intamplare, cu ocazia schimbarii statului de incadrare a unitatii, S.M.G. a descoperit ca individul nu era in evidenta de personal a S.M.G., si nici functia acestuia nu exista in statul unitatii din evidenta S.M.G. Nu era niciun spion. Pur si simplu, cineva din zona gri a armatei facuse o „manarie” penala sa il reactiveze pe individ, numai ca „manaria” a fost superficiala – dupa cum s-a dovedit cu ocazia schimbarii statelor de organizare. Precis nu a fost singurul caz.

  1. ei bine, tot in maniera asta si in politie se fac avansari inainte de termen PRIN ORDIN AL MINISTRULUI ceea ce este ilegal. Uitati-va in politie > este plina de comisari sefi (colonei)

 5. Perioada 2001 – 2003. Dubii mari: ori general-maior de justitie activ, ori prefect, ori director la C.N.Ap.?

  Funcţia sau postul ocupat: General-maior de justitie militara activ. In realitate, in perioada respectiva nu a avut nimic de-a face cu justitia. Din 2001 până în 2002, Gabriel Oprea a îndeplinit funcția de secretar de stat și președinte al Administrației Naționale a Rezervelor Statului. Legat de Rezervele Statului, cunoscatorii stiu ca este o functie de capatuiala (de exemplu, la inundatii sau deszapeziri se pot smenui cantitati impresionante de combustibili, materiale de constructii etc. care trec in stocurile firmelor de partid, gratis. Aici intra si completarea stocurilor fara licitatii). O prima mare problema! Dar intre anii 2001-2002 G. Oprea apare incadrat si ca director adjunct la C.N.Ap. De retinut: in 2002 a absolvit un curs la acel colegiu si Victor Ponta – in urma caruia a ajuns si el capitan, specializat in ce altceva decat in justitie militara – exact ca naşul lui.  Apare insa o problema si mai mare. Atat in CV de aici, cat si aici, cat si in altele – G. Oprea apare si ca ofiter activ si ca prefect intre anii 2002-2003! Un militar si activ si prefect? D.p.d.v. al Legii nr. 80/1995 (Statutul Cadrelor Militare) – este imposibil. Prefectul este desemnat politic, iar militarii nu pot fi numiti in functii politice. Ce sa mai spunem, perioda 2001-2003 este extrem de dubioasa ca de altfel intreaga activitate si cariera a lui G. Oprea! Nu ramane decat sa admitem ca in 2003 iar a trecut rezerva. In total: maxim 15 ani de serviciu militar, din care 3 scoala militara si maxim 12 ani de ofiter „auxiliar”. Cu ultim grad militar in activitate de general-maior, grad la care militarii de cariera nu ajung nici dupa 30 de ani, iar cei mai multi niciodata!

  Perioada 2004-2009. General cu 4 stele dupa 15 ani de serviciu militar si acela prin zona gri a armatei. In lipsa transparentei, sursele si CV-urile dau nastere la confuzii. De exemplu, aici este precizat ca ar fi fost activat in 2001 cu gradul de colonel, nu de general-maior, iar in acest CV scrie negru pe alb ca a fost activat direct ca general-maior de justitie (general cu 2 stele). Nu prea conteaza asa mult, la urma urmei e sfidator oricum si sa fii avansat colonel din capitan si sa fii avansat ulterior si cu 2 grade de general in nici 2 ani. Aici  este precizat  ca a fost trecut in rezerva in 2003 cu gradul de general-maior, iar in anul 2008 a primit a 3-a stea (general-locotenent), in rezerva fiind. La numai un an mai tarziu – in 2009, a luat si pe cea de-a 4-a stea (acordata de Basescu) si care este cea de general de armata. Ca la bazar! Dupa maxim 15 ani de serviciu militar si in trupele auxiliare, si la numai 47 de ani varsta. In conditiile in care Generalul Patton si-a primit a 4-a stea dupa participarea la 2 razboaie mondiale, la 60 de ani si dupa 36 de ani de serviciu militar, iar pe ultima abia dupa capitularea Berlinului.

  Smecheria cu reactivarea

  Presupunem ca in cei 8 ani cat a avut intrerupere in cariera, a lucrat pe undeva. In baza Legii nr. 164/2001 la noua trecere in rezerva din 2003, avea si drept la pensie militara (conditia: minim 20 ani vechime, din care minim 10 in armata). Intrucat a ramas in activitate numai 2 ani dupa reactivare, devine evident ca s-a reangajat numai sa poate trece din nou in rezerva. Deci a avut un scop precis, iar acesta nu putea fi decat acordarea dreptului la pensie militara si mai ales sa prinda ceva malai. Malaiul? Conform O.U.G. nr. 1/1998 s-a ales (mai mult ca sigur ca „s-a dat” disponibilizat) si  cu o plata compensatorie in valoarea a 20 de solde brute de general-maior (acordate pt. vechime mai mare de 15 ani). La care, in baza Legii nr. 138/1999, art. 31 (1) s-au mai adaugat inca 10 solde de general-maior ca ajutor neimpozabil. La care, in baza Legii nr. 138/1999, art. 31 (2) s-au mai adaugat inca 26 solde de general-maior [(diferenta intre 55 ani si 42 ani) x 2 solde]. Total: 56 de solde brute de general-maior.  Se apropie de suta de mii de euro, nu?

 6. la amaritii de buticari care fac si ei cite 10000 de euro pe an se duc toti dracii in control dar la ei ???
  lua-i ar dracu …………

 7. Băi, Roberte, lasă-i doamne-iartă-mă pe aceti nemernici. Ce te mai miră că UNPR-ul și-a tras o gașcă de fomiști care pentru 10 lei să posteze pe forumuri? La fel a făcut și Udrea. Uite, spre exemplu, eu am informații că, madam Udrea, care este patroana Ev. Zilei, unde publici și tu, descoperitule, este cea care taie postările de pe forumul acestui ziar. Ce te mai miri, mă? La fel face și pe mizeria ei de pagină de la facebook. Ea nu are curajul tău. Taie toate mesajele nasoale și care nu o gâdilă. Le lasă numai pe alea care-i fac pe plac. Și?, uită-te acolo să vezi adevăratele jigodii ale acestei țări, du-te pe paginile de facebook ale tuturor javrelor de politicieni romîni, și ai să-i vezi pe „frații” noștri români, cum le sărută mâinile acestor nemernici. Te bați cu morile de vânt. Și că veni vorba ! Ți-ai făcut televiziune aia tare pe internet?, că ne amenințai mai acum un an că o să ne faci praf și pulbere cu televiziunea ta pe internet finanțată de „adevărații” români. Î ? Unde ești cu projectu ista?

 8. HAC 31.X.2015… COLECTÍV, -Ă, . 2. Comun, obștesc, social. //s.n. Grup de oameni care lucrează în același loc de producție, având interese și concepții comune,supunându-se unei discipline liber consimțite și acceptând o conducere unică. III. S. f. (În trecut) Cooperativă Agricolă de Producție. – ….Din frÎn colectiv. Roadele muncii în colectiv dovedesc milioanelor de țărani muncitori că drumul pe care îl arată partidul este singurul care îi va scăpa definitiv de sărăcie și exploatare chiaburească, sin¬gura cale care duce la belșug și fericire. SCÎNTEIA, 1953, nr. 2571. . collectif, Sursa: DEX ’09
  Colectiv de redacție = totalitatea celor care lu¬crează la redactarea unui periodic sau a unei lucrări științi-fice. Colectiv de catedră = totalitatea cadrelor didactice din învățămîntul superior, grupate în jurul unei catedre.De o mare atenție trebuie să se bucure din partea comi¬tetelor de partid colectivele de catedră, lectorii, propagan¬diștii. SCÎNTEIA, 1953, nr. 2755.
  Sursa: DLRLC (1955-1957)……….“la colectiva tovarasi “caci degeaba incearca sa americanizeze prin pronuntie unii prezentatori (Digi 24)denumirea clubului
  unde logic vorbind nu avea cum sa nu se produca un astfel de incendiu , pentru a acoperi ce este in dinauntrul clubului astfel vopsit sub sloganul “Grija (comunista) fata de oameni”(votantii prostiti)in fapt indiferenta neocomunistilor fata de oameni) . Inspectoratul General al Politiei a luat declaratii de la participantii la distractia de noapte soldat cu incendiul ce-a provocat morti si raniti si le-a interzis celor 3 patroni sa dea declaratii reporterilor Digi 24 sa dea detalii despre starea de legalitate sau ilegalitate in care se afla Clubul COLECT la data de dinainte de incendiul ce-a generat morti si raniti .preluarea dosarului de la sectia de politire de sdector la parchetul general de pe alnga iccj de catre PROCURORUL GENERAL YTIBERIU NITU ,dovedeste interesul ilegal avut de acesta de a-i scapa de raspunderea penala , de inchisoare pe cei ce-au semnat pe actele Clubului COLECTIV facand posibila desfiintarea dreptului la viata a participantilor din moment ce exista atatia morti si raniti . Interesul ilegal al Procurorului General al Republicii de a prelua acest dosar consta in protectia ilegala al acestor mari infractori gen G.Oprea ,(al carui dosar a ajuns tot in manile inalbitorului “Tata Nitu”) “Piedone“(care prin denumirea autodata vrea sa inspire o pretinsa lupta cu fenomenul coruptiei mentinut de catre clasa politica decazuta )este acela de a candida si anul viitor la alegerile pentru primar din partea Partidului Conservator controlat din inchisoare de catre puscariasul Dan Voiculescu. ..Asadar unele dosare cu interes se iau de la D.N.A. ,se aduc la tovarasul NITU “ ”care s-a spalat pe maini precum Pilat “pentru a le trimite la parchetul de sector care va musamaliza murdaria ce nu mai trebuie sa iasa la suprafata ,iar altele dimpotriva, se iau de la sector si se aduc la centru pentru a-i face scapati pe cei vinovati . …..
  Metoda ascensorul”sau PLANUL UNIC NATIONAL” reprezinta o utila dar grea mostenire insusita de la regimul Adrian Nastase …
  Observam ca se petrec lucrurile absolut la fel ca in 1990, cand se ingreuna pe cat posibil ajungerea informatiilor catre public despre mortii si ranitii de la revolutie si mineriade ajunsi in spitale sau externati dupa o zi sau doua pentru a diminua adevaratele proportii generate de indiferenta criminala din partea semenilor ajunsi in functii publice si pe care le folosesc in interes personal si de grup infractional organizat …….Ce s-a petrecut (netragerea la raspundere pentru sangele varsat )cu dosarul revolutiei se va petrece si cu dosarul ce-ar putea fi denumit incendiul de la Clubul Iadului (Colect) .…Mita institutionalizata este raspunsul modului de functionare al acestui club de noapte COLECTIV din moment ce nu avea autorizatie de functionare OBTINUTA de la la pompieri,tocmai pentru ca se stia ca organizand distractii de noapte cu peste 44o de persoane in loc de maximum 8o cat erau trecuti in declaratia pe propria RASPUNDERE,in lipsa detectoarelor de incendiu ,fara suficiente stingatoare de incendiu,fara atatea iesiri de urgenta ce ar trebui sa fie proportional cu numarul participantilor la distractia iadului de pe pamant pentru a contracara efectele in caz de incendiu- nu are cum sa primeasca OK-ul de la POMPIERI .Totul porneste de la o pacatul binecunoscut in regimurile in care se desfiinteaza dreptul la siguranta si dreptul la viata al omului.Aceasta initiala violarea drepturilor omului pleaca sau cel putin se ingemaneaza cu dorinta de inavutire imediata a unor pacatosi pe seama altor pacatosi care sunt dornici de senzatii tari ,de distractii nocturne eventual chiar si cu pretul vietii. …… “Profitul” obtinut pe calea unei evidente evaziuni fiscale,din moment ce restul de bani obtinuti de la 8ode persoane participante legal la mai mult de 400 de participanti, erau insusiti dupa impartirea facuta intre cei 3 patroni ai Clubului Colectiv …… Din acest surplus ilegal se platea spaga lunara de rigoare Primarului PIEDONE dar si Primarului SORIN OPRESCU prin functionarii publici de la disciplina in constructii care strangeau colecta si-o varsau conducatorului institutiei publice ori altor organe ce potrivit legii trebuiau sa faca controale ritmice si integrale in vederea prevenirii unor consecinte nedorite, de genul celui care s-au si produs (zeci si/sau sute de raniti )…….. EXISTA UN GRUP FORMAT EXACT DIN CEI 11 PONTA ,OPREA, BANICIOIU, NITU, TUDOSE , OPRESCU ,NASTASE….KOVESI … INTERESAT SA NU SE DIVULGE CATRE B1TV SI DIGI 24 DATE DESPRE
  CELE CE STAU IN SPATELE MORTILOR SI RANITILOR !
  U PACE ,PACE INTRE ATATEA DOBITOACE !
  HAC 31.X.2015

 9. DESI S-A PROMIS MONICAI MACOVEI(IN SCHIMBUL CEDARII CELOR 5% DIN VOTURILE OBTINUTE IN PRIMUL TUR)EFECTIVITATEA CONTINUARII LUPTEI ANTICORUPTIE AM FOST INSELATI IN NOIEMBRIE 2014 DE CATRE CANDIDADATUL P.N.L.KLAUS WERNER IOHANNIS AJUNS PRESEDINTE AL ROMANIEI (SI AL P.N.L.-ISTILOR )SI PARLAMENTARII PNL,IN ACELASI FEL CUM AM FOST PACALITI IN NOIEMBRIE 1996 DE CATRE CANDIDATUL PNTCD EMIL CONSTANTINESCU SI PREMIERUL VICTOR PONTA !
  DE CE NU SA ADRESAT PRESEDINTELE IOHANNIS SEFEI DNA-ULUIINAINTE DE A PRODUCE CONSECINTE NEGATIVE ASUPRA MEA .EA TREBUIA DEMISA DE CAND A FOST PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI,CACI NU A FOST DEMNA DE A CONDUCE INSTITUTII PUBLICE DE O ASEMENEA IMPORTANTA.
  FOSTUL SEF AL DIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE ,DANIEL MORAR A AVUT DREPTATE CAND A AFIRMAT CA LAURA CODRUTA KOVESI NU ESTE SPECIALIZATA IN ANTICORUPTIE, .DOSARUL PENAL AVAND CA OBIECT ASASINAREA TATALUI MEU SI DOSARUL MEU RECENT,SUNT DOVEZI PALPABILE CA LAURA CODRUTA KOVESI ESTE SPECIALIZATA IN SIMULATII ! EI,LAUREI CODRUTA NU-I PASA DE ALTII, II PASA DOAR DE EA!
  “PUTEAU SI TREBUIAU SA PREVINA !“ LA INTREBAREA CU TRIMITERE LA CLUBUL COLECTIV, PRIMARUL PIEDONE S-A DAT DE GOL IN MOD ABSOLUT , A FOLOSIT O PSEUDO-JUSTIFICARE( “SI CLADIREA SI TERENUL SUNT IN PROPRIETATE PRIVATA “)CARE INDICA NEINDOIELNIC PREMEDITAREA SEMNARII ACTELOR (80 DE CLIENTI)DE CATRE FUNCTIONARII PUBLICI DIN CADRUL PRIMARIEI SECTOR 4 BUCURESTI PENTRU CA LA O ADICA(INCENDIU) SA INVOCE EXACT CUM S-A SCUZAT! I S-A SPUS UNUIA DINTRE CEI 3 PATRONI DE CATRE “PRIMARUL PIEDONE” “TI-O DAU PE BARBA TA”!?EU SPUN CA DA!
  CEI INSELATI DE IOHANNIKS AR TREBUI SA MANIFESTE LA PIATA UNIVERTSITATII !
  MESAJUL LUI IOHANNIS ESTE O SIMULATIE PRECUM ACTIVITATEA DNA-ULUI DE LA INCEPUTURILE SALE SI PANA ASTAZI DIN CAUZA CONDUCERII POLITICE PROPUSE SI NUMITE .
  IN SCURTUL SPEACH,PRESEDINTELE IOHANNIS A PRETINS CA NU I-A CHEMAT NIMENI PE MEDICII CE-AR FI VENIT LA SPITAL SA OFERE ASISTENTA MEDICALA ARSILOR IN ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA ,SI CA AR FI VENIT DIN PROPRIE INITIATIVA.
  MEDICII SI ASISTENTII MEDICALI CARE AU VENIT LA SPITAL FARA A FI CHEMATI , SI VOLUNTARII CEI CARE AU SDTAT PESTE PROGRAM ORE IN PLUS,SUNT DE RESPECTAT PENTRU CA SUNT MERITORII !
  IN REALITATE ,CA SA-SI PASTREZE MANDATUL DE MINISTRU AL SANATATII, CARE SE CLATINA CAM DE MULT (DE CAND S0A LEGALIZAT REINTRODUCEREA OFICIALA A SPAGII ALTFEL DENUMITA )AU FOST CHEMATI TELEFONIC MEDICII DE ACASA DIN ORDINUL LUI NICOLAE BANICIOIU, PROMITANDU-LE SI PRIN MESAJ PUBLIC SEMI-CIFRAT CA ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA LI SE VA PLATI MEDICILOR CE VIN LA SERVICIU PRECUM O ZI DE VINERI.
  CHIAR DACA IN GENERAL MEDICII AU PRACTICA DE A ACTIONA ASUPRA CONSECINTELOR BOLILOR SI NU ASUPRA CAUZELOR ESENTIALE SI-A FACTORILOR FAVORIZANTI , NU SE POATE LUA FATA OPINIEI PUBLICE ACTIONAND ASUPRA EFECTELOR PENTRU CA P.S.D.-UL SA NU SCADA IN SONDAJELE ELECTORALE PENTRU PRESTATIA AVUTA LA UN ASTFEL DE TEST VIOLENT ,ORICUM COMANDATE DE MAFIOTI POLITRUCI SI PLATITE DIN BANII MURDARI DATI “SOCIOLOGULUI” VASILE DANCU FOST VICEPRESEDINTE P.S.D. !
  !IATA DE CE MINISTRII SANATATII ,MINISTRII JUSTITIEI TREBUIE SA NU AIBA AFINITATI POLITICE, DARAMITE SA FIE MEMBRII DE PARTID !
  NUMAI DACA RESPECTIVII CANDIDATI LA OCUPAREA ACESTUI GEN SUNT NISTE SOMITATI IN MATERIE , SI SUNT PERSOANE MORALE , NU MAI ESTE ATAT DE RELEVANTA AFINITATEA POLITICA I

 10. Castiga bani de acasa! Cautam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Castiga bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: corisioan@yahoo.com

 11. pai daca esti sluga credincioasa si stii sa pupi dosurile la momentul potrivit, ajungi SUS DE TOT. Caderea va fi asa de „faina” ca nici praful nu mai ramane. A sosit momentul de PAUZA pentru oprea ( de la verbul a opri, stagna, prohibi, interzice) Slava cerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *