Cine minte? La ce oră au ajuns echipajele SMURD la locul tragediei? Cînd a fost făcut apelul la 112?

Ceasul de pe ecranul televizorului arata 23.32. Emisia e pe DIGI 24.

Realizator: Buna seara, ne puteti spune ce s-a intimplat?

Adrian Marin, ISU Bucuresti: In acest moment informatiile sint dramatice, mai multe persoane intoxicate, in stop cardio-respirator, sint resuscitate de colegi din ambulantele SMURD cit si de asistenti medicali de la echipajele SABIF. Incendiul s-a petrecut pe strada Tabacari la un club de noapte si a fost anuntat prin numar unic de urgenta IN URMA CU APROXIMATIV JUMATATE DE ORA…

La o zi distanta, adica simbata, secretarul de stat Raed Arafat a declarat la Palatul Victoria că prima ambulanţă a ajuns la clubul Colectiv din Bucureşti după 11 minute de la primul apel efectuat la numărul de urgenţă 112.

Apelul a intrat la 22:32, au fost mobilizate primele forţe şi au început deplasarea către locul incendiului, sosind acolo la 22:43. Deci, de la primirea primului apel la 112 până la sosirea la faţa locului 11 minute”, a spus Arafat.

Una dintre persoanele care a scapat cu viata din clubul Colectiv, Andreea Sopa a postat detalii extrem de interesante pe contul ei de Facebook despre felul in care (nu) s-au miscat salvatorii coordonati de Arafat si aflati in directa subordine a lui Oprea.

Sopa

Punind cap la cap informatiile precum si alte declaratii ale martorilor, se contureaza ipoteza uluitoare ca apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22.32, dar ca primele echipaje capabile sa ajute victimele au fost prezente la Colectiv abia dupa 25 de minute!

Faptul ca ni se ascunde ceva e intarit si de discutia pe care jurnalistul Alex Cautis a avut-o cu una dintre asistentele implicate in operatiunile de salvare. Femeia a avut curajul sa acuze faptul ca s-a intervenit cu intirziere la locul tragediei, dar a fost amenintata!

cautis

Cine minte? La ce ora au ajuns, de fapt, ambulantele si echipajele SMURD la locul tragediei? Cind a fost facut apelul la 112?

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

35 de gânduri despre “Cine minte? La ce oră au ajuns echipajele SMURD la locul tragediei? Cînd a fost făcut apelul la 112?”

 1. HAC 05.XI.2015
  • AS DORI SA LAMURESC UN LUCRU DESTUL DE RELEVANT PENTRU CA AM AUZIT CA SE APRECIAZA INCA (DIN PARTEA UNUI REPORTER DIGI22.33[B.O.])CA PONTA SIA- DAT DEMISIA…. CA G.OPREA SI-A DAT DEMISIA , CA CRISTIAN “PIEDONE” (CARE A REFUZAT PANA ATUNCI SA-SI DEA DEMISIA )SI-A DAT DEMISIA .
  • ADAUGATI SI FAPTUL CA DIN CEA DECLARAT DRAGNEA S-A DEDUS CLAR CA PSD-UL(DRAGNEA, ZGONEA….) L-AU CAM FORTAT PE PIEDONE SA-SI DEA DEMISIA.
  • DETERMINAREA A EXISTAT SI IN CAZUL PREMIERULUI PONTA SFATUIT SA DEMISIONEZE DE CATRE OPREA, PENTRU CA INSASI PREZENTA IN GUVERN A LUI G.OPREA NU MAI ERA POSIBILA!
  • PE DE ALTA PARTE SENIORII PSD AU ARUNCAT DIN NACELA PE PONTA CARE-A DEVENIT UN SAC DE NISIP (LA FEL CA OPREA)PENTRU CA BALONUL SA SE MAI POATA INALTA SI ZBURA PE CERUL SENIN .

  • CEL CARE A FOST FORMAT DE CATRE NASTASE ADRIAN TOCMAI PENTRU SIMULAREA REFORMARII PSD-ULUI SI A SOCIETATII ROMANESTI
  • A FOST EXTREM DE DERANJAT PENTRU CA
  • S-A RENUNTAT LA SERVICIILE LUI DE CATRE ANTRENORUL DRAGNEA SI ALTII (ANTRENOR SECUND)DIN STAFUL TEHNIC.

  • SPUN ACEASTA CXU ATAT MAI MULT CU CAT EL A MINTIT PUBLIC CAND A DECLARAT CA NIMENI NU ESTE DE NEINLOCUIT , SI NICI EL !
  • NIMENI NU SI-A DAT SEAMA SCHIMBUL DE MESAJE INTRE PONTA SI NASTASE,PONTA TRANSMITANDU-I MENTORULUI SAU CA NU ARE CUM SA NU DEMISIONEZE DIN FUNCTIA DE PREMIER DIN CAUZA CA PRIN PREZENTA SA IN FRUNTEA GUVERNULUI I SE IMPUTA FAPTUL CA PUNE IN PERICOL IMAGINEA , CREDIBILITATEA PARTIDULUI DIN PERSPECTIVA ALEGERILOR CARE BAT LA USA!
  • DE CE INSISTA ADRIAN NASTASE FATA DE PUPILUL SAU, SA RAMANA IN FUNCTIA DE PREMIER, APELAND IN CONTINUARE LA METODA POLITICIANISTA BINECUNOSCUTA A “FACERII PE PROSTUL “?
  • NASTASE SE TEME SA NU RAMANA DESCOPERIT IN DOSARUL MICROSOFT IN CARE EL,FOSTUL PREMIER A FOST CEL CARE A LUAT CEL MAI MARE COMISION!
  • CALITATEA AVUTA DE PONTA IN GUVERN DE PRIMUL INTRE MINISTRI (LA HOTIE)A FACUT CA ADRIAN NASTASE SA NU FIE CHEMAT LA D.N.A. IN DOSARUL MICROSOFT!
  • IN SEARA ACEASTA AM PLECAT MAI DEVREME PE LA ORA 22,13 CACI NU MAI PUTEAM SA MAI MERG PE JOS ATATIA KILOMETRI ASA CUM AM PROCEDAT NOAPTEA TRECUTA .
  SE PRETINDE DE CATRE MAFIA PSD INTERESATA DE MENTINEREA LUI BANICIOIU SI CAZANCIUC LA CONDUCEREA ACELORASI MINISTERE(AL SANATATII SI JUSTITIEI ) SI IN VIITOREA COMPONENTA A GUVERNULUI,CA ACESTIA AR FI TEHNOCRATI SI CA DE ACEEA AR TREBUI MENTINUTI IN POZITIILE RESPECTIVE.
  PASTRAREA LUI CAZANCIUC LA CONDUCEREA MINISTERULUI JUSTITIEI ESTE UNA STRATEGICA -ASA CUM AM DOVEDIT PANA ACUM – PENTRU FRAUDAREA ALEGERILOR VIITOARE INTRUCAT MINISTRUL EDUCATIEI, MINISTRUL SANATATII SUNT LEGATI ORGANIC IN PLANUL DE ACTIUNE DE FRAUDARE AL ALEGERILOR .
  • IN REALITATE PENALII PSD- UNPR- PC- ALDE-PNL , PUSCARIABILI NU VOR O SANCTIUNE PENALA DE PESTE 7ANI
  • MIZAND PE TRAFICUL DE INFLUENTA AL CELOR 3 MAFIOTI (TIBERIU NITU ROBERT CAZANCIUC,M. TUDOSE )ASOCIATI CU MAFIA DIN C.S.M. IN URMA CARUIA AR PRIMI PEDEPSE DE PANA IN 5 ANI SI AR IESI DIN INCHISOARE PRIN VIITORUL DECRET DE GRATIERE CE URMEAZA SA SE DEA PENTRU SALVAREA ACESTOR ADEVARATI DUSMANI AI POPORULUI!
  • V-ATI PUS INTREBAREA CUM SE EXPLICA FAPTUL CA PROPAGANDISTII ANTENEI 3 SUNT IN PIATA UNIVERSITATII ?
  • DIN MOMENT CE PREMIERUL PONTA SI VICEPREMIERUL OPREA , ADICA NASUL SI FINUL NU MAI OCUPA FUNCTIILE DE FORTA ALE GUVERNULUI,EI RAMAN OARECUM NEPROTEJATI IN MOD ABSOLUT PANA IN 27 FEBRUARIE 2016.SI ATUNCI S-A REPROFILAT PE ASA – ZISA “SOLIDARITATE CU MANIFESTANTII,IN CONDITIILE IN CARE EMAILURILE MELE CATRE POPOR DIN PERIOADA 2009-2012-2015 AU FOST MUSAMALIZATE PE BLOGURILE EMISIUNILOR ANTENEI 3CARE AU FOST TEHNIC MODIFICATA ASTFEL INCAT EU CARE AVEAM ADRESA DE EMAIL INVALIDATA LA SUGESTIA SECURISTULUI VASILE DANCU -DE MAFIA CYBERNETICA A PSD-UNPR –PC- ALDE PENTRU A IMPIEDICA IN CONTINUARE EXECUTAREA SILITA A SEDIULUI INTACT, ANTENA 1 SI 3 DE CARE S-A LEPADAT IN MOD VERBAL SI PUBLIC LAURA CODRUTA KOVESI SPRE SATISFACTIA MAFIEI MASS-MEDIA!

  • 05.XI.2015
  • HOMOROCEANU ADRIAN

 2. • V-ATI PUS INTREBAREA CUM SE EXPLICA FAPTUL CA PROPAGANDISTII ANTENEI 3 SUNT IN PIATA UNIVERSITATII ?
  • DIN MOMENT CE PREMIERUL PONTA SI VICEPREMIERUL OPREA , ADICA NASUL SI FINUL NU MAI OCUPA FUNCTIILE DE FORTA ALE GUVERNULUI,EI RAMAN OARECUM NEPROTEJATI IN MOD ABSOLUT PANA IN 27 FEBRUARIE 2016.SI ATUNCI S-A REPROFILAT PE ASA – ZISA “SOLIDARITATE CU MANIFESTANTII,IN CONDITIILE IN CARE EMAILURILE MELE CATRE POPOR DIN PERIOADA 2009-2012-2015 AU FOST MUSAMALIZATE PE BLOGURILE EMISIUNILOR ANTENEI 3CARE AU FOST TEHNIC MODIFICATA ASTFEL INCAT EU CARE AVEAM ADRESA DE EMAIL INVALIDATA LA SUGESTIA SECURISTULUI VASILE DANCU -DE MAFIA CYBERNETICA A PSD-UNPR –PC- ALDE PENTRU A IMPIEDICA IN CONTINUARE EXECUTAREA SILITA A SEDIULUI INTACT, ANTENA 1 SI 3 DE CARE S-A LEPADAT IN MOD VERBAL SI PUBLIC LAURA CODRUTA KOVESI SPRE SATISFACTIA MAFIEI MASS-MEDIA.
  • ACELE CUVINTE AU CONSTITUIT MESAJUL(DAT PRIN INTERMEDIUL DIGI 24) CATRE PONTA SI OPREA
  • DE CE CREDETI CA A DECLARAT KOVESI CA EA A FACUT CE DEPINDEA DE EA LEGAT DE SEDIUL GRIVCO ANTENA 1 SI 3?

  • TOCMAI PENTRU CA KOVESI STIA DESPRE MANEVRA PONTA – OPREA LEGATA DE ACHIZITIONAREA DE CATRE MINISTERUL DE INTERNE A SEDIULUI ANTENA 1,3 SI GRIVCO, SEDII PRELUATE DE STAT DE LA COLONELUL D.I.E. DAN VOICULESCU NECONDAMNAT PENTRU FURTUL MILIOANELOR DE DOLARI DIN CONTURILE SECURITATII (DE CARE SE FOLOSEA CLANUL CEAUSESCUPANA IN 22. XII.1989) DIN CARE A FOST CONSTRUIT IMPERIUL MEDIATIC VOICULESCU PENTRU MENTINEREA REGIMULUI NEOCOMUNIST CRIMINAL COORDONAT DE TANDEMUL NASTASE -PONTA –DANCU –IOHANNIS SI ALTE BESTII !
  • 05.XI.2015
  • HOMOROCEANU ADRIAN


 3. • Ora 17
  • Ce tupeu sa iasa tocmai el (7 case)cu un mesaj catre cei pe care-i denumeste “strada” declarand “ CORUPTIA UCIDE !”
  • Adica Hotii striga hotii!
  • CORÚPT adj. 1. decăzut, , imoral, nerușinat, pervertit, stricat, vicios, (livr.) libertin, (rar) deșănțat, (pop. și fam.) parșiv, (pop.) deșucheat, (înv. și reg.) rușinat, (reg.) șucheat, teșmenit, (înv.) aselghicesc, demoralizat, spurcat, (fig.) putred. (Om ~.) 2. deformat, stricat. (Forme lexicale ~.)
  Sursa: Sinonime (2002)

  • lașitate f. 1. starea celui laș; 2. faptă josnică, nedemnă.Sursa: Șăineanu, ed. a VI-a (1929) |

  • *lașitáte f. (fr. lâcheté). Frică rușinoasă. Defectu de a fi laș. Mișelie, faptă josnică și nedemnă. Sursa: Scriban (1939

  • INCAPÁBIL adj., s. 1. adj. v. inapt. 2. adj., s. v. neputincios. 3. adj., s. ignorant, incompetent, necapabil, nechemat, neisprăvit, nepregătit, nepriceput, neștiutor, prost, (fam.) ageamiu. (Un meseriaș ~.) 4. adj. neputincios. (~ de a face ceva.) Sursa: Sinonime (2002)

  • Acestea sunt (Malin)capacitatile d-nului IOHANNIS.
  • Asa ca stim déjà raspunsul la intrebarea” Avea IOHANNIS curajul sa intre impreuna cu altcineva intr-un club de noapte din BUCURESTI CARÉ SA NU DISPUS CU MAI MULTE DETECTOARE DE FUM , INSTINCTOARE DE STINGERE A FOCULUI SI MAI MULTE IESIRI DE URGENTA ?”

 4. 06.XI.2015 HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL
  PRIN NUMIREA UNUI PREMIER INTERIMAR TIMP DE 45 DE ZILE DIN PARTEA PSD-ULUI(CAMPEAN),PRESEDINTELE IOHANNIS ISI BATE JOC DE CEI IESITI IN STRADA PENTRU EXISTENTA UNUI ADEVARAT STAT DE DREPT FUNCTIUONAL , PENTRU EFECTIVITATEA GARANTARII VALORILOR SUPREME INSCRISE IN CONSTITUTIE .
  TERTIPUL DE CARE A UZAT IOHANNIS LA SFATUL SEFULUI ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE LUI MIHALACHE ESTE URMATORUL “MAI INTAI IESE LA PRESA INTR-O POZITIE DOMINATOARE PRESEDINTA PNL ALINA GORGHIU
  CU SOLUTIA SALVATOARE A ALEGERILOR ANTICIPATE(CARE IN SINE NU ESTE CEVA RAI).
  LA CONSULTAREA PRESEDINTELUI ROMANIEI IOHANIS CU PNL-UL ,NU SE PROPUNE CANDIDAT DIN PARTEA PNL PENTRU PREMIERUL INTERIMAR.
  “SI PRESEDINTELE IOHANNIS A MERS PE ACEASI IDEE”
  (PSD-ISTUL RIZEA
  LA INTELEGERE CU PNL SI CU PRESEDINTELE IOHANNIS, NICI PSD-UL NU PROPUNE ACUM,(CUM I-A PLACUT LUI DRAGNEA SA PUNA ACCENTUL PE ACEST CUVANT CE SEMNIFICA PREZENTUL CONTINUU(CELE 45 DE ZILE )CU ROLUL DE MESAJ CATRE MANOLACHE -KLAUS WERNER… [DUPA SFATUL LUI VASILE DANCU])CANDIDAT DE PREMIER INTERIMAR
  DUPA CE A AVUT LOC DEZAMORSAREA INFORMATIEI MELE INCENDIARE(PRIVIND NUMIREA SFATUITORULUI VASILE DANCU DAT DE GOL MAI DE MULTISOR DE ION CRISTOIU), INCEPUTA JOI 05.XI.15 PRIN NUMIREA CELE 45 DE ZILE,URMEAZA SA FIE INSTALAT PREMIER PRETINSUL TEHNOCRAT, FOSTUL VICEPRESDINTE PSD VASILE DANCU.

  IOHANNIS VA COBORA IN STRADA(VINERI SAU SAMBATA )
  CAND MARIAN MUNTEANU VA FI IAR IN STRADA(PIATA UNIVERSITATII) .IATA DE CE INCA DIN 04.XI.MARIAN MUNTEANU AM INTELES CA A VENIT IN PIATA UNIVERSITATII!
  MAI AM UN INDICIU, DAR VREAU SA-L LAS SA SE COACA PENTRU CA VINE DE LA UN IMPOSTOR (CE-A PRIMIT MESAJUL DESPRE PRIMIREA LA COTROCENI A CATORVA REPREZENTANTI RELEVANTI DIN PIATA UNIVERSDITATII)CARE ESTE IN LEGATURA CU MARIAN MUNTERANU ,HIAR DACA A PRETINS CA NU AR FI CAND I-AN SPUS-O IN FATA.

  IN FINAL SE VA SPUNE DE CATRE REPREZENTANTII PSD -UNPR –PC- ALDE -ALTE MINORITATI NATIONALE ,DAR SI DE CATRE PNL CA NU MAI ARE ROST CU 6 LUNI DE ZILE INAINTE SA SE MAI FACA ALEGERI ANTICIPATE !

  A SESIZAT OPINIA PUBLICA, PROTESTARII DIN PIATA UNIVERSITATII, CE SEMNIFICATIE ASCUNSA A AVUT TUSITUL DIPLOMAT REPETAT AL DENTISTULUI MINISTRU P.S.D. AL SANATATII PUBLICE (~20.00)ADRESAT DE LA DISTANTA REALIZATOAREI EMISIUNII DE LA POSTUL DE TELEVIZIUNE “REALITATEA”, ANDREI MIRON?
  DUPA CE REALIZATOAREA A FOST INFORMATA(DE MINISTRU) CA CEI 5 AU RANI USOARE FIIND DUSI CU AMBULANTELE,ACEASTA A CERUT DETALII, FARA SA SPUNA EXPLICIT DESPRE CEI 10 DESPRE CARE SE AUZISE CA AR FI FOST SUB DARAMATURILE CLADIRII UNDE A AVUT LOC EXPLOZIA DIN BRASOV ?

  S-A GRABIT BANICIOIU SA AJUNGA LA BRASOV IN VEDEREA CENZURARII INFORMATIILOR NEGATIVE,SI IN NICI UN CAZ PENTRU SALVAREA CELOR 10 BRASOVENI !
  MINISTRUL SANATATII NICOLAE BANICIOIU DOREA SA IMBRATISEZE SOLUTIA MUSAMALIZARII –SI PRIN INTERMEDIUL PRESEI ANEXATE- A INFORMATIEI DESPRE CEI 10,DESPRE CARE LA ORA RESPECTIVEI CONVORBIRI TELEFONICE BANICIOIU NU STIA DACA VOR MAI FI GASITI IN VIATA SAU NU !

  PRIN ATITUDINEA MANIFESTATA ARATATA MAI SUS, A CELUI CARE A FOST PANA ACUM 3 ANI LA TINERETUL SOCIAL DEMOCRAT ,NICOLAE BANICIOIU S-A DAT DE GOL CA A INVATAT DE LA SENIORII PSD SA AIBA UN COMPORTAMENT IRESPONSABIL FATA DE SEMENI SI CA ESTE NEDEMN SA OCUPE FUNCTIA PUBLICA DE MARE RESPONSABILITATE OCUPATA .ACEEA DE MINISTRU AL SANATATII!

  DUPA AFIRMATIA LUI STRIBLEA :”GUVERNUL CE SE VA FORMA VA FI JUMATATE PSD,JUMATATE PNL”,PENTRU A ACOPERI INTELEGEREA INFRACTIONALA DINTRE IOHANNIS SI DRAGNEA PRIVIND IMPARTIREA PUTERII GUVERNAMENTALE,INVITATUL ION CRISTOIU A TINUT SA ACCENTUEZE LUI STRIBLEA FAPTUL CA PSD-UL NU A PIERDUT PUTEREA GUVERNAMENTALA, CI A CEDAT CELOR CU CARE AU CONSTITUIT U.S.L.,JUMATATE DIN COMPONENTA GUVERNULUI, SPUNAND “GUVERN IMPUS DE STRADA“!
  06.XI.15 HAC

 5. noaptea dintre 06.XI.2015 2015 HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

  A 4-A SEARA IN STRADA
  DUPA SELECTAREA PRIVILEGIATA A CELOR 20 DIN CEI PESTE 25 DE MII DE PROTESTATARI.
  “Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
  Sa ajung-a fi stapâna si pe tara si pe noi!
  Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natura,
  Tot ce e perfid si lacom,
  Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
  Incât fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
  Bâlbâiti cu gura strâmba sunt stapânii astei natii!

  Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!
  I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni!
  Si aceasta ciuma-n lume si aceste creaturi
  Nici rusine n-au sa ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocara,
  Indraznesc ca sa rosteasca pâna si numele tau… tara!
  La Paris, în lupanare de cinisme si de lene,
  Cu femeile-i pierdute si-n orgiile-i obscene,
  Acolo v-ati pus averea, tineretele la stos…
  Ce a scos din voi Apusul, când nimic nu e de scos?””

  INTREBARREA LEGITIMA PE CARE-O SA V-O PUN ESTE URMATOAREA :CATI DINTRE CEI 20 AU FOST IN STRADA DIN ZIUA DE 3.XI PANA IN ZIUA DE 5.XI.NOAPTEA TARZIU IN TOATE CELE CELE 3 ZILE SI SI-AU FACUT VIZIBILA PREZENTA PRIN ATITUDINI DE DIZIDENTA LA ADRESA SISTEMULUI “PILE ,CUNOSTINTE SI RELATII” DETERMINAND CADEREA REGIMULUI NEOCOMUNIST PONTA?

  MESAJUL “STRADA N-ARE LIDERI”ESTE DAT
  PENTRU CA CEI ASEMENEA CELOR 20 COLABORATIONISTI AI PRESEDINTELUI IOHANNIS SA NU FIE COINTERESATI MATERIAL DE CATRE POLITRUCII DE LA BUTOANE,INTERESATI ILEGAL IN SUPRAVIETUIREA REGIMULUI NEOCOMUNIST MURIBUND SI IN PUTREFACTIE .
  06.XI.2015 Iohannis, acuzat de DIVERSIUNE
  „Grupul de la Cotroceni nu a fost mandatat de nimeni să participe la negocieri în numele nostru. Nu au rezolvat nimic în numele nostru. Singurul rezultat a fost că domnul Iohannis a promis că va veni în Piaţa Universităţii. Noi vrem o schimbare a întregii clase politice, nu discuţii cu reprezentanţi ai ONG-urilor şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile”, spune o tânără aflată în Piaţa Universităţii vineri seară.

  A patra zi de proteste, la o săptămână de la tragedia din Colectiv. Piaţa Universităţii, din nou BLOCATĂ

  UPDATE 21.30 În Piaţa Universităţii a fost amplasată o scenă, pe care mai multe persoane au urcat şi au încercat să ţină discursuri, ceea ce a generat un val de nemulţumire şi huiduieli din partea celor prezenţi. La un moment dat, multe persoane s-au îmbrâncit pe scenă, iar o persoană care avea un microfon s-a îndreptat spre mulţime pentru a le oferi oamenilor şansa de a-şi spune părerea.
  UPDATE 21.00 Numărul protestatarilor de la Universitate a ajuns la aproximativ 8.000, potrivit România TV. În ţară s-au adunat din nou mii de oameni. La Constanţa şi Iaşi au ieşit în stradă aproximativ 5.000 de persoane. Peste cinci sute de persoane au protestat, joi seara, la Alba Iulia, Blaj, Cugir și Sebeș, cei prezenți scandând lozinci împotriva corupției și a partidelor politice. La Slatina au ieşit în stradă în jur de 300 de oameni, la fel ca la Suceava.http://www.romaniatv.net/live/a-patra-zi-de-proteste-la-o-saptamana-de-la-tragedia-din-colectiv_255441.html#ixzz3qlRhfMvb
  CE RAPORT DE CAUZALITATE EXISTA INTRE
  INDEMNUL ADRESAT COLABORATIONISTILOR DE ASTAZI 06.XI.15 AL PRESEDINTELUI KLAUS WERNER IOHANNIS DE A PARASI PIATA UNIVERSITATII SI – A SE IMPLICA PROPAGANDISTIC O.N.G.-IST DOAR LA NIVELUL IMAGINII PREZIDENTIALE “CORUPTIA UCIDE”,
  SI MONTAREA IN PIATA UNIVERSITATII A SCENEI PE CARE URMEAZA SA EVOLUEZE CIRCA 25 DE MINUTE IN ZIUA DE MIERCURI ACTORUL CANDIDAT AJUNS PRESEDINTE AL PNL-ISTILOR ?

  97% DINTRE PROTESTATARII DE ASTAZI AU CONTESTAT PREZENTA SCENEI NECERUTE DE CATRE CEI ETICHETATI DE PRESEDINTE DREPT OAMENI AI STRAZII!

  DACA A EXISTAT O SINGURA VOCE IN DATA DE 04.XI CARE S-A REFERIT LA NECESITATEA INSTALARII UNEI SCENE,ATUNCI ESTE VADITA PREMEDITAREA ADUCERII EI PENTRU CA CEL DE 1,92M INALTIME NUMARAND 6,242.825 VOTURI (DIN CARE MULTE IN CAPITALA )CARE AVEA SA VINA IN CURAND IN PIATA UNIVERSITATII, NU DOREA SA SE ADRESEZE PROTESTATARILOR DE PE POZITII EGALE DE INALTIME, CI DE PE PIEDESTALUL SCENEI . PIEDESTÁL ~uri n. Postament pentru fixarea unei statui sau a unui obiect decorativ; soclu. [Pl. și pedestale] /<fr. piédestal Sursa: NODEX (2002)

  “Privitor ca la teatru
  Tu în lume să te-nchipui:
  Joace unul şi pe patru,
  Totuşi tu ghici-vei chipu-i,
  Şi de plânge, de se ceartă,
  Tu în colţ petreci în tine
  Şi-nţelegi din a lor artă
  Ce e rău şi ce e bine.”

  LIDERI NU POT FI DOAR CEI SELECTATI DE CATRE FOSTUL OFITER AL DIRECTIEI DE INFORMATII EXTERNE MIHALACHE CARE AU CAZUT LA INTELEGERE ,MOTIV PENTRU CARE DUPA 4 MINUTE DUPA INTRAREA PRESEDINTELUI IOHANNIS IN INCAPEREA UNDE VENISERA CEI 20 DE PRIVILEGIATI,ACESTA A CERUT ZIARISTILOR SA
  PARASEASCA INCAPEREA PENTRU A NU SE FACE PUBLICE CELE DISCUTATE ACOLO DE IOHANNIS SI CEI CARE DATORITA INDEPLINIRII CONDITIEI DE REPREZENTATIVITATE CERUTE DE IOHANNIS,AU CAPACITATEA DE-A DETERMINA ELIBERAREA PIETII UNIVERSITATII,ASTFEL CREANDU-SE CONDITII PENTRU CA IN 4.XII.2015 SUB PRETEXTUL MINCINOS AL INREGISTRARII PROGRESELOR IN J.A.I.-UL MAFIOT,SA SE CEARA CU TUPEU FARA MARGINI IN CONSILIUL J.A.I.ADERAREA STATULUI AGRESOR CU PROPRII CETATENI -LA SPATIUL SCHENGEN .
  MAI STIE CINEVA CARE STE PRESEDINTELE CARE A CERUT DEJAJAREA PIETEI UNIVERSITATII ?
  ILIESCU !

  CINE L-A SFATUIT PE ILIESCU ATUNCI ?ADRIAN NASTASE !
  CEL CARE-L CONDUCE IN PROPORTIE DE 100%PE IOHANNIS, MIHALACHE, E OMUL LUI NASTASE!
  LIDERI DE OPINIE SUNT TOTI CEI CARE AM IESIT IN STRADA LA KILOMETRUL 0 AL DEMOCRATIEI DENUMIT IN 22 DECMBRIE 1989 ZONA LIBERA DE NEOCOMUNISM.

  CEI NEMULTUMITI DE LIPSA LOCURILOR DE MUNCA,DE LIPSA DE RASPUNDERE PANALA A CELOR CE-AU JEFUIT ROMANIA TIMP DE 25 DE ANI ,DE PERPETUA MAJORARE NEJUSTIFICATA A PRETURILOR SI A TARIFELOR LA BUNURI SI SERVICII ,DE CRESTEREA NIVELULUI TAXELOR SI A IMPOZITELOR EXISTENTE SI STABILIREA DE TAXE NOI , DE SIMULAREA STATULUI DE DREPT ,
  DE STATUL SOCIAL ,
  DE NIVELUL DE TRAI,
  DE VIOLAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI SI A LIBERTATILOR CETATENESTI ,
  DE CRESTEREA ALARMANTA A CHELTUIELILOR PENTRU INARMARE,
  DE INSTRAINAREA CATRE U.S.A., RUSIA…A RESURSELOR NATURALE ALE SUBSOLULUI ALE ROMANIEI PENTRU CARE SE CERE REVIZUIREA CONSTIT!UTIEI.
  Proprietatea ARTICOLUL 136
  (1) Proprietatea este publică sau privată.
  (2) Proprietatea publică este garantată şi ocrotită prin lege şi aparţine statului sau unităţilor administrativ-teritoriale.
  (3) Bogăţiile de interes public ale subsolului, spaţiul aerian, apele cu potenţial energetic valorificabil, de interes naţional, plajele, marea teritorială, resursele naturale ale zonei economice şi ale platoului continental, precum şi alte bunuri stabilite de legea organică, fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice.
  (4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile. În condiţiile legii organice, ele pot fi date în administrare regiilor autonome ori instituţiilor publice sau pot fi concesionate ori închiriate; de asemenea, ele pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică.
  (5) Proprietatea privată este inviolabilă, în condiţiile legii organice.

  CA PRESEDINTE DE TARA NU POTI SA PUI O TANARA SA-TI ADRESEZE UN MESAJ PRIN CARE
  ACEASTA CHIPURILE ITI CERE SA MODIFICI CONSTITUTIA,RECTE ART.136ALIN 4!

  Iniţiativa revizuirii ARTICOLUL 150
  (1) Revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului, de cel puţin o pătrime din numărul deputaţilor sau al senatorilor, precum şi de cel puţin 500.000 de cetăţeni cu drept de vot.
  (2) Cetăţenii care iniţiază revizuirea Constituţiei trebuie să provină din cel puţin jumătate din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe sau în municipiul Bucureşti trebuie să fie înregistrate cel puţin 20.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative

  ACEASTA MAI ALES CU CAT INAINTE DE-A DEPUNE JURAMANTUL DE INVESTIRE IN FUNCTIA SUPREMA IN STAT, INCERCI SA OCOLESTI,ELUDEZI APLICAREA TEXTULUI CONSTITUTIONAL PRIVITOR LA INALTA TRADARE , DUCANDU-TE IN U.S.A. SI PROMITAND “MAREA CU SAREA “.
  Punerea sub acuzare ARTICOLUL 96
  (1) Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.
  (2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
  (3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.
  (4) Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare
  Înfăptuirea justiţiei ARTICOLUL 124
  (1) Justiţia se înfăptuieşte în numele legii.
  (2) Justiţia este unică, imparţială şi egală pentru toţi.
  (3) Judecătorii sunt independenţi şi se supun numai legii.
  Limitele revizuirii ARTICOLUL 152
  (1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.
  (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora.

  De ce pleaca presedintele Iohannis in Statele Unite: un sejur de patru zile la New York si o primire foarte scurta la Casa Alba/ Mizele primei vizite oficiale peste ocean
  de Dan Tapalaga, Adina Florea HotNews.ro
  Miercuri, 23 septembrie 2015,
  “ Potrivit surselor HotNews.ro, in plan economic, interesul americanilor se concentreaza in zona energiei, in special pe politica statului roman fata de nivelul redeventelor. "Va avea loc o intalnire cu oameni de afaceri americani. Vor fi cel putini 15 investitori importanti din SUA, iar acestia vor sa se asigure si ca lupta anticoruptie continua", au precizat pentru HotNews.ro surse diplomatice. Potrivit surselor, printre acesti investitori se numara reprezentantii celui mai mare acţionar al Fondului Proprietatea, fondul de hedging Elliott Associates.

  Relevant in acest sens este mesajul publicat cu cateva zile inainte de vizita presedintelui Iohannis de catre Mark Meyer, presedintele Camerei de Comert Romano-Americane:

  "Politicienii de rang inalt se duceau la Washington, D.C. dar, in cea mai mare parte, ignorau New York-ul, capitala financiara si de afaceri a natiunii noastre. Iar cand veneau la New York, o faceau pentru relatii multinationale legate de ONU si pierdeau un timp pretios care putea fi folosit pentru contacte bilaterale frecventand magazinele si cluburile de jazz. Am fost insa asigurat recent de Ministerul Afacerilor Externe si oficiali de la Palatul Cotroceni ca Romania intentioneaza sa se concentreze pe promovarea atragerii investitiilor americane si ca o va face prin vizitele unor demnitari de rang inalt".

  Problema presedintelui Iohannis este ca nu se poate angaja la mai nimic in fata investitorilor americani cata vreme guvernul de la Bucuresti are alta culoare politica iar partidul sefului statului este in opozitie cu putine sanse de a veni la putere inainte de alegerile din 2016. Prin urmare, Klaus Iohannis nu poate promite investitorilor americani nici revizuirea redeventelor, nici alte masuri concrete care sunt in sarcina Guvernului. Presedintele Romaniei nu are, potrivit Constitutiei, atributii executive.

  Una din mizele vizitei va fi o scurta intrevedere cu Obama, eventual in marja adunarii generale a ONU, insa nu este clar daca aceasta va avea loc. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca presedintele Iohannis a insistat inca de la inceputul mandatului pentru a obtine o primire oficiala la Casa Alba de catre presedintele Statelor Unite. Acest lucru se pare ca nu a fost posibil, cel putin pana la acest moment.”
  CE A REZOLVAT ASTAZI IOHANNIS IN URMA ARANJAMENTELOR CU CEI 20 DE SELECTATI DE MIHALACHE CA FIIND REPREZENTANTII PIETEI UNIVERSITATII,UNICUL SFATUITOR PSD-IST VOPSIT IN PNL-IST DIN 2009 SI INSTALAT SEF AL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE CU PRETUL INSELARII INTELECTUALILOR ANTEDECEMBRISTI CEI CERUSERA PRESEDINTELUI SA NU-L UNGA SEF AL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE PE-UN ANTIDEMOCRATIC SI-UN ANTIAMERICAN?

  ATUNCI PRESEDINTELE IOHANNIS I-A PACALIT PE INTELECTUALI CARORA LI S-A SPUS( -TOT ASA CUM NE-A SPUS SI NOUA INAINTE DE –A PRIMI S.M.S.CU 6 ORE INAINTE DE ORA 24, ORA FINALA DE DESEMNARE A REPREZENTANTILOR PIETEI UNIVERSITATII)- DE CATRE IOHANNIS CA O SA TINA CONT DE PROTESTUL INTELECTUALILOR IMPLICATI IN REDRESAREA SOCIETATII .

  N-AU MAI EXISTAT LA KILOMETRUL 0 AL DEMOCRATIEI (UNDE AU FOST ASASINATI INCOMOZI , NEVINOVATI IN 22 DECEMBRIE 1989DE CATRE COMUNIST SI SECURISTI I) 25 DE MII DE PROTESTATARI IN STRADA,
  CI DOAR VREO 5000.

  DE CE CREDETI CA PRESEDINTELE IOHANNIS A TINUT SA PRECIZEZE IN COMUNICATUL FACUT DE MIHALACHE “NU VOI SPUNE NICI ORA, NICI ZIUA CAND VOI MERGE IN PIATA UNIVERSITATII?”(TOT ASA CUM A PROCEDAT,MA REFER LA ORA,. CAND A VENIT LA POSTUL DE TELEVIZIUNE REALITATEA LA RARES BOGDAN,IOHANNIS TEMANDU-SE CA VA VENI IMEDIAT IN FATA CAMERELOR DE LUAT VEDERI ALE LUI COZMIN GUSA SI PONTA SI NU-I VA FACE FATA TIRULUI ACESTUIA!)

  CA SA NU FIE PREZENTI IN STRADA ATAT DE MULTE PERSOANE CARE SA-I PUNA INTREBATRI INCOMODE CELUI CARE TREBUIE SA FIE PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR .
  CACI ACOLO IN PIATA UNIVERSITATII MIHALACHE NU O SA POATA SA-I SOPTEASCA PRESEDINTELUI RASPIUNSURILE LA INTREBARI !
  PREGATIREA PENTRU MINCIUNIADA SE FACE IN ACESTE ZILE ,PRECUM S-A PETRECUT IN INTALNIRILE TELEVIZATE DINTRE CEI DOI CONTRACANDIDATI PRINCIPALI(PONTA – IOHANNIS ) LA PRESEDENTIA ROMANIEI.

  INSTIGAREA LA FORMULAREA SI DEPUNEREA LA DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE A UNUI DENUNT IMPOTRIVA VINOVATULUI PIEDONE,A FOST MODALITATEA LAUREI CODRUTA KOVESI DE A CERE DE LA PROCURORUL GENERAL TIBERIU NITU AL PARCHETULUI DE PE LANGA I.C.C.J. DOSARUL INCENDIULUI DE LA CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV IN CARE ERA IMPLICAT PRIMARUL U.N.P.R. CRISTIAN PIEDONE.

  . ” În 1989, am ieşit şi eu în stradă, împreună cu toţi ceilalţi oameni care au urmat imediat semnalul dat la Timişoara”, povesteşte Iohannis. Părinţii săi au emigrat în Germania după 1989. “… Ei au plecat în Germania fiind deja pensionari”,

  Numai daca ai grade pe umar si faci parte dintr-un plan de actiune al securitatii puse in slujba comunistilor nu pleci din ROMANIA odata cu parintii!

  SE DOREA DE CATRE PSD –UNPR INCLUSIV FOLOSIREA INFRACTORILOR AMNISTIATI CU STATE VEHI IMPOTRIVA MANIFESTANTILOR REVOLTATI DE MUSAMILZAREA DOSARELOR REVOLUTIEI SI AL MINERIADELOR .19 Noiembrie 2014 respingerea de catre Parlament a legii Amnistiei.

  Noaptea dintre 06.SI 07.XI.2015

  06.XI.2015 HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

 6. principiul transparentei
  Principiu ce trebuie respectat in aplicarea Legii 544/2001 si prin care autoritatile si institutiile publice au obligatia sa isi desfasoare activitatea intr-o maniera deschisa fata de public, in care accesul liber si neingradit la informatiile de interes public sa constituie regula, iar limitarea accesului la informatie sa constituie exceptia, in conditiile legii.
  (Art. 2 Lit. a Norma metodologica de aplicare a Legii 544/2001)

 7. 09.XI.2015

  SMECHERII POLITRUCI AU PROSTIT PE MANIFESTANTII DIN PIATA UNIVERSITATII IN CE PRIVESTE CELE DOUA RANDURI DE ASA – ZISE CONSULTARI DINTRE PRESEDINTELE IOHANNIS SI REPREZENTANTII PARTIDELOR POLITICE,CA SI DINTRE PRESEDINTELE ROMANIEI SI CEI 20 DE SELECTATI DE MIHALACHE, SEFUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE IN CONDITIILE IN CARE FINUL LUI TARICEANU, BOGDAN OLTEANU CE ERA PREGATIT PRECUM UN CARTUS PE TEAVA INCA DIN ANUL 2009 , PENTRU A SE PROSTI M MANIFESTANTII PIETEI UNIVERSITATII CA NEOCOMUNISTUL PROPUS DE U.D.M.R.PENTRU FUNCTIA
  DE PREMIER ,AR FI TEHNOCRAT SI NU UN POLITRUC.

  IOHANNIS S-A DAT DE GOL CHIAR IN CELE MAXIM 15 FRAZE CU CATIVA PROTESTATARI,
  “SOLUTIA VA VENI TOT DIN INTERIORUL PARTIDELOR “.
  CARE VA SA ZICA PNL-PSD- ALDE SP-AU PREFACUT CA N-AU PROPUNERI PENTRUN PTREMIER, PENTRU CA ULTERIUOR SA VINA IOHANNIS CARE A ACCENTUAT PUBLIUC CA REPREZENTANTII PARTIDELOR N-AU FACUT PROPUNERI PENTRU PREMIER ,PENTRU A PRFOSTI STRADA IN SENSUL CA IOHANNIS AR FI ALES PE MAFIOTUL BOGDAN OLTEANU CARE AR FI UN TEHNOCRAT DUPA 3 ANI SI 9 LUNI DE B.N.R.IN RAPORT DE ACTIVITATEA IN PNL DIN 1991 PANA IN 2009 !
  DUPA CE AM POSTAT ATAT PE SITE-UL LUI TARICEANU CAT SI PE SITE-UL LUI BOGDAN OLTEANU,FINUL A FOST SFATUIT DE NASUL SAU CA PE FILIERA POLITICA P.N.L.SA PLECE IN OCTOMBRIE 2009 LA B.N.R. PENTRU SUPRAVEGHEREA GUVERNATORULUI SI OCUPAREA POSTULUI DE NEGOCIERE CU F.M.I.IAR DACA SE IVESTE O SITUATIE IN CARE TREWBUIE SA OCUPE UN POST SI MAI IMPOTANT, VA FI SCOS DIN MANECA PRECUM UN AS DE CATRE ACESTI TRISORI.

  CE GHINION PE POPORUL ROMAN SA AIBA PARTE DE 25 DE ANI LA CONDUCEREA STATULUI, A MAJORITATII INSTITUTIILOR PUBLICE, NUMAI DE COMUNISTI SI NEOCOMUNISTI, DE AGENTI AI SECURITATII, INFORMATORI , COLABORATORI CAMUFLATI IN “OAMENI DE BINE “.

  PRESEDINTELE A.L.D.E. , PRESEDINTE AL SENATULUI ANTON POPESCU TARICEANU,FIU VITREG AL SECURISTULUI AMEDEO LAZARESCU, ESTE FOLOSIT DE CATRE MAFIA P.S.D.-U.N.P.R. – P.C.-U.D.M.R.PENTRU NUMIREA DE CATRE PRESEDINTFELE ROMANIRE
  IN FATA PRESIUNILOR POLITICE DIN PARTEA MAFIEI PRIMARILOR DE SECTOARE I.S.U. SI A DAT AVIZUL PENTRU ANVELOPAREA CU MATERIALE IEFTINE CARE SE APRIND USOR IN CAZUL INCENDIERII POLISTIRENULUI CU CARE S-AU ANVELOPAT SI SE ANVELOPEAZA BLOCURILE,MAI ALES IN SECTORUL 3 CHIAR SI IMPOTRIVA REFUZULUI PROPRIETARILOR OBLIGATI SA PLATEASCA ANI DE ZILE DOBANZI LA DOBANZI LUATE DE PRIMARIA SECTORULUI 3 IN NUMELE ASOCIATIEI DE PROPRIETARI (DE EXEMPLU PRISACA DORNEI NR. 4 BL D4 AP 30)CARE SE RASFRANG IN CAPUL PROPRIETARILOR TRECUTI AUTOMAT IN LISTA DE INTRETINERE CU SUMA LUNARA DE 20 DE LEI TRECUTA LA RUBRICA FOND DE REPARATII!

  ACESTE MANOPERE DOLOSIVE AU LOC CU COMPLICITATEA CODRUTEI KOVESI SEFA DIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE SESIZATA INCA DIN 2013CU MASURILE PREPARATORII SI IN 01 SEPTEMBRIE 2015 CU PLANGERE PENALA. IN LOC SA SOLUTIONEZE SITUATIA PE CARE AM DOVEDIT-O

  NU IN MOD INTAMPLATOR A APARUT IN CONVORBIREA TELEFONICA LA 13,21DE PE B1TV A FOSTUL CRIMINALIST ANTONESCU CARE APARE LA POSTUL DE TELEVIZIUNE REALITATEA. MA REFER LA FAPTUL CA EU AM MAI SCRIS DE ZECI DE ORI DESPRE ACEASTA , CA SI PANA IN ORA 13.55!SUPRAVEGHETORII MEI TEHNICO-OPERATIV PE INTERNET AU COMUNICAT ULTERIOR CELUI CARE A IESIT IN MAAS – MEDIA CU SUSTINERA POTRIVIT CAREIA AR FI INGIFUG
  PRIN INTERVENTIA FOSTULUI CRIMINALIST, S-A INCERCAT DUCEREA IN EROARE A OPINIEI PUBLICE PRIN MASS MEDIA,CUM CA FIRMELE FOLOSESC MATERIALE INGIFUGE DE ANVELOPAT BLOCURI !

  IN REALITATE , POLISTIRENUL CU CARE FIRMA PRIMARULUI SECTORULUI 3 ROBERT NEGOITA A ANVELOPAT SI BLOCUL D4 IN CARE DOMICILIEZ NU ESTE INGIFUG !
  .
  DUPA CE AM SCRIS DESPRE ACESTE ADEVARURI EVIDENTE A APARUT PE SCHELA ETAJULUI 1DIN FATA GARSONIEREI NR. 30 UN BALOT DE INGIFUG CU CARE
  S-A ANVELOPAT DOAR IN FATA GARSONIEREI PRESEDINTELUI SI A VICEPRESEDINTEI BLOCULUI!
  NEPROFESIONALISMUL SI REAUA CREDINTA A MINISTRULUI SANATATII, PSD-ISTUL NICOLAE BANICIOIU SI DOCTORII CATRE S-AU OCUPAT DE CEI ARSI LA CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV, CE ULTERIOR AU MURIT AU AVUT IN SANGE ACID CIANHIDRIC IN PROPRTII MAI MULT DECAT LETALE .
  DOVADA CA MEDICII DIN ROMANIA AU STIUT DESPRE EXISTENTA IN PLAMANI – PRIN INHALARE- A GAZUL CIANHIDRIC CE DETERMINA STOP NEURO RESPIRATOR
  ESTE FACIL DOVEDIBILA DACA AR EXISTA BUNA – CREDINTA SI NU REA – CREDINTA DIN PARTEA SEFEI D.N.A.-ULUI, (LAURA CODRUTA JOVESI)MAI ALES PENTRU CA EU AM DEPUIS LA PLANGEREA PENALA TRIMISA BANDITESTE DE CATRE NITU SI SEFUL SERVICIU DE LA PARCHETUL DE PE LANGA ICCJ LA PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 3 DE UNDE IMEDIAT A FOST CLASATA IN MOD CRIMINAL LA ORDIN POLITIC , UN TABEL DIN MEDICINA LEGALA CU ANTIDOTURILE LA OTRAVURI!!

  DE CE NICOLAE BANICIOIU A INTERZIS MEDICILOR UNDE AU FOST DUSI CEI ARSI –
  SUB PRETEXTUL TRAMBITATEI FALSEI DIAGNOSTICARI TRAMBITATE NESTABILIZARII HEMODINAMICE?…..DACA AR FI FACUT CEEA CE AR TREBUI SA FACA, MEDICII LEGISTI DIN STRAINATATE N-AR MAI FI PUTUT FI INFLUENTATI PRIN INTERMEDIUL SANTAJULUI – PRECUM SE PROCEDEAZA IN ROMANIA – PENTRU REZULTATEA CONTRAFACUTE IN CE PRIVESTE CAUZA REALA A MORTII (ACID CIANHIDRIC)CELOR CE-AU SUFERIT LEZIUNI PRIN INHALARE SI ARSURI PE CORP DIN CAUZA NEGLIJENTEI CRIMINALE A CELOFR LACOMI SI A CORUPTIEI A FUNCTIONARILOR PUBLICI DIN PRIMARII !
  Romania a cerut ajutorul UE pentru 80 de raniti in a 6-a zi dupa tragedia din Colectiv. Cateva intrebari esentiale despre mutarea pacientilor in alte tari
  de Cristian Pantazi, Vlad Mixich HotNews.ro
  Vineri, 6 Nov 2015 Actualitate | Esenţial
  Joi, in a sasea zi de la tragedia din clubul Colectiv, Romania a cerut ajutorul Comisiei Europene pentru mutarea unora dintre pacientii aflati in stare grava in spitalele din Bucuresti. Intre timp, guvernul a cautat ajutor la nivel bilateral, cu tari membre UE, fara sa apeleze la un mecanism special al UE pentru situatii de urgenta. Nu stim in acest moment daca solutia mecanismului comun al UE era mai rapida decat solutia bilaterala, dar faptele ne arata ca, la sapte zile de la incendiu, foarte putini pacienti aflati in stare grava sau critica au fost mutati din Romania in spitale din Europa.

  EFECTELE NEGATIVE ALE GAZULUI CIANHIDRIC SI A ALTOR GAZE LA DISTANTA IN TIMP!

  Raportul medicilor legiști: „Monoxid de carbon şi acid cianhidric peste valorile letale în cazul a 18 dintre victimele din Colectiv”POSTAT: 09 Noiembrie 2015, Ora 14:16
  Analizele toxicologice efectuate în cazul celor 26 de victime de la faţa locului, din Colectiv, arată că acestea aveau în sânge concentraţii de monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică, iar 18 dintre ele concentraţii peste valorile letale.

  Iată cum arată comunicatul de la IML:

  „În urma analizelor toxicologice efectuate în Institutul Naţional de Medicină Legală Mînă Minovici Bucureşti privind cele 26 de cazuri de deces la faţă locului în evenimentul de la Clubul Colectiv din dată de vineri 30.10.2015 putem să aducem următoarele informaţii pentru opinia publică:

  1. Pe lângă leziunile postcombustionale (arsuri) analizele toxicologice efectuate până în prezent arată că toate victimele prezintă concentraţii în sânge de monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică, 18 dintre victime prezentând concentraţii peste valorile letale.

  2. Toate victimele au fost expuse în grad diferit la concentraţii ridicate de funingine, aerosoli şi gaze toxice generate în incendiu, între care monoxidul de carbon şi acidul cianhidric sunt dovedite că prezente

  3. În aceste tipuri de incendii rezultă însă şi alte tipuri de substanţe toxice: poliuretanul (ex. bureţi folosiţi în antifonare, etc.) şi poliacrilonitrilul (ex. fibre folosite la etansarea racordurilor de ţeavă) generează acid cianhidric şi izocianati, oxizi de azot, oxizi de sulf, policlorura de vinil (ex. plastice de orice fel) generează hipoclorit, acid clorhidric, acid fluorhidric, cauciucul generează hidrogen sulfit, acroleină, aldehide, benzen, fenoli, bioxid de sulf, etc. Pentru punerea în evidenţă în corpul decedaţilor a prezenţei posibile a acestor substanţe continuăm investigaţiile toxicologice.

  4. La toate substanţele enumerate mai sus efectele toxice se manifestă imediat, că urmare a acţiunii directe, dar multe dintre aceste substanţe determina în corpul uman şi manifestări toxice la distanţă în timp faţă de expunerea iniţială ceea ce face că multe dintre persoanele care se află internate în spital să prezinte o patologie combinată postcombustionala şi toxică”.
  46 de oameni au murit și 25 sunt încă în stare critică

  Numărul morților din Colectiv a ajuns la 46, după ce alte trei persoane au murit duminică dimineața. Și sâmbătă au decedat nouă persoane, dintre care două (bodyguardul clubului și o italiancă) după ce au fost transportate la un spital din Olanda. 84 oameni sunt încă internaţi în Bucureşti, dintre care 25 în stare critică şi gravă.
  : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/raport-medici-legisti-iml-victime-colectiv-557544.html#ixzz3r00QPkWz

  RELUATI SECVENTA DIN CARE UN CITITOR DE GANDURI POATE INTELEGE CA O DOCTORITA A AVUT TEMEREA CA PACIENTUL A PUTEA SPUNE UNUI MEDIC STRAIN IN LIMBA STRAINA CEVA RAU DESPRE MEDICII ROMANI INTERESATI IN ASCUNDEREA ADEVARULUI DESPRE RAUL CE SE ASTEAPTA IN CONTINUARE FATA DE PACIENTI PREZENTI LA CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV !
  IN TOATE CELE 10 ZILE PACIENTII SI APARETINATORII LOR AU FOST DUSI IN EROARE VIZAVI DE SITUATIA MEDICALA CONCRETA A PACIENTILOR !
  AZI IOHANIS A REFUZAT PROMULGAREA ACORDULUI DE TRIMITERE IN 3 TRANSE A 150 DE MILIOANE DE EURO CATRE MOLDOVA DIN CAUZA NEOPORTUNITATII ACESTUIA ,A INCERTITUDINII REALIZARII REFORMEI,IN TIMP CE COMISIA EUROPEANA DA FONDURI BANESTI STATULUI NEOCOMUNIST ROMAN CARE ISI BATE JOC DE ELE !

  SITUATIA DE FATA MAI ALES A PRESEI ESTE FOARTE ASEMANATOARE- CU CEA DE LA EVENIMENTEL!E SANGEROASE DIN DECEMBRIE 1989,CAND LUCRATORII IN TELEVIZIUNE INFORMAU IN MOD TRUNCHEAT OPINIA PUBLICA PENTRU A SALVA REGIMUL COMUNIST CRIMINAL !
  SALVEAZA “IN DRACI “ MAFIA SECURITATII CYBERNETICE CELE SCRISE DE MINE .GUVERNATORUL BNR MUGUR ISARESCU A FOST SANTAJAT DE CATRE PONTA PRIN INTERMEDIUL AGENTIEI NATIONALE DE INTEGRITATE DUPA CE PRESEDINTELE EI A FOST DECAPITAT.

  ISARESCU NU A COMPLETAT IN CADRUL DECLARATIEI DE AVERE TOT CE AVEA IN PROPRIETATE !S0A FACUT PUBLICITATE DE CATRE TELEVIZIUNILE LUI PONTA ACEST ASPECT SANTAJABILE PENTRU A FI INFLUEMNNTAT ISARESCU SA-L INDICE PE BOGDAN OLTEANU . LUCIAN CROITORU ESTE UN CANDIDAT REZONABIL PENTRU FUNCTIA DE PREMIER !
  IATA DE CE IL SUSTINE PE BOGDAN OLTEANU LA FUNCTIA DE PREMIER .
  HAC
  09.XI.2015

 8. “VREAU O TARA CA AFARA
  SA NU MA TRAGA NIMENI PE SFOARA “
  HAC 09.XI.15 DOAR “O VORBA SA-TI MAI SPUN” PANA SA PLEC IN PIATA UNIVERSITATII !

  PENTRU CA NU ATI DAT ATENTIA CUVENITA ASUPRA COMPORTAMENTULUI VERBAL AL PRESEDINTELUI IOHANNIS IMEDIAT CE A INTRAT IN INCAPEREA UNDE ASTEPTAU REPREZENTANTII P.S.D.ANTI STRADA LA INTALNIREA CU CAPII P.S.D. ERA DE OBSERVAT CA LA O SECUNDA DUPA ASEZAREA PE SCAUNE, IOHANNIS NU A MAI DAT COMANDA IN CLAR,”MULTUMESC PRESEI ,(SUBINTELEGANDU-SE CA TREBUIE SA PLECE DIN INCAPERE PENTRU CA DISCUTIILE NU AR FI TRANSPARENTE,CI A APELAT LA UN FALS PRIN OMISIUNE IN CADRUL MESAJULUI VERBAL :”VA MULTUMESC PENTRU PARTICIPARE !”

  OARE CUI A ADRESAT MESAJUL VOCAL PRESEDINTELE IOHANNIS ?
  FARA SUPARARE AS SPUNE INTREBAREA URMATOARE:
  CUM AR FI PUTUT SA SUBINTELEAGA REPREZENTANTII PRESEI, CA DESPRE REPREZENTANTII PRESEI ESTE VORBA CAND FOARTE MULTE ASPECTE RELAVANTE APROAPE LA VEDERE NU LE OBSERVA ZI DE ZI ?

  INAINTE DE VENIREA LA COTROCENI A DELEGATIEI PSD , SEFUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE MIHALACHE, CARE NU A MAI STAT LA MASA DE LUCRU CHIAR LANGA PRESEDINTELE IOHANNIS , A LUAT CATIVA DINTRE JURNALISTI SI I-A PRELUCRAT IN CEEA CE PRIVESTE VIITOAREA COMANDA A PRESEDINTELUI IOHANNIS LA CARE AR TREBUI SA PERCUTEZE JURNALISTII PREZENTI CE O SA SE IA UNUII DUPA CEDILALTI SI SA NU MISTE IN FRONT!
  S-A INTAMPLAT CUMVA IN CELE 11 LUNI DE ZILE DE CAND IOHANNIS ESTE PRESEDINTE CA VREUN JURNALIST SA IASA DIN FRONT SI SA CEARA PRESEDINTELUI INVESTIT LAMURIRI JUSTIFICATE REFERITOARE LA CAUZA REALA PENTRU CARE PRESA TREBUIE SA IASA DIN SALA IN CARE SE DISCUTA PROBLEMELE PUBLICE SI CARE TREBUIE SA FIE ADUSE LA CUNOSTINTA ELECTORATULUI CEEA CE PRESUPUNE INDEPLINIREA CONDITIEI PUBLICITATII,IN ACEASI MASURA CUM TREBUIE SA FIE SI SEDINTELE PARLAMENTULUI IN CARE PRESEDINTELE IOHANNIS A DEPUS JURAMANTUL DE CREDINTA ?!
  DACA N-ATI FOST IN STARE SA VEDERI INTR-O FRACTIUNE DE SECUNDA CEEA CE UN FOTOGRAF DE EXCEPTIE VEDE,VA RECOMAND SA PRIVITI LA SECVENTA DE LA INCEPUTSI O SA OBSERVATI FAPTUL CA DUPA DAREA COMENZII PRESEDINTELUI A EXISTAT IMEDIAT UN SCHIMB DE PRIVIRI DINSPRE MIHALACHE INSPRE IOHANNIS ,AMBII RAZAND SATISFACATOR LA INVINSII CE-AU TREBUIT SA PARASESC TERENUL DE LUIPTA FARA LUPTA , CHIAR BATJOCORITOR LA ADRESA CELOR CE S-AU EXECUTAT DE INDATA POLITICULUI !
  PE DIGI 24 LA ORA 18.30 S-A VORBIT DESPRE NECESITATEA CA NOUL PREMIER “AR TREBUI SA AIBA UN PREMIER CU SPRIJIN POLITIC CARE SA CONDUCA UN GUVERN CU SPRIJIN POLITIC !”

  PRESEDENTIA NU ESTE MOSIA LUI IOHANNIS IAR CETATENII ROMANI NU POT FI CONSIDERATI SCLAVI FARA LANTURI IN PROPRIETATEA STAPANULUI DE SCLAVI .
  DE UNDE. DE CAND, CAT DE BINE – IL STIE IOHANNIS PE BOGDAN OLTEANU DE VREA SA-L NUMEASCA PREMIER?DE LA ANTON POPESCU TARICEANU ? DE LA CRIN ATONESCU
  ALUZIE LA OBSERVATOR :“NU STIU. NU CITESC GANDURILE”
  LIVIU DRAGNEA .
  09.XI.2015 ORA 19.00HAC

 9. NU VA BUCURATI (PREA REPEDE) CA NU ATI FOST O VICTIMA LA Colectiv. Oricand, sistemul din Romania va poate rapune !!! Am simtit asta pe propria piele, la o banala plimbare cu metroul, cand tocmai ce ne pregateam sa ajungem in statia Aviatorilor, trenul s-a franat brusc si a oprit, 70% fiind inca in tunel. AU URMAT CCA. 10 MINUTE DE ASTEPTARE, cu metroul ticsit avand usile inchise si FARA NICIO EXPLICATIE din partea personalului trenului cu privire la situatia in care ne aflam. MAI MULT, AM INCERCAT SA APELAM LA BUTOANELE DE SOS DIN METROU, INSA FARA NICIUN EFECT.NIMANUI NU-I PASA DE NOI, PUR SI SIMPLU ZACEAM ACOLO IN METROU CU TOTII, CA O MARE TURMA DE ANIMALE PE CARE LE ASTEPTA SACRIFICAREA, care ar fi putut sa arda de vii ca niste sobolani. Am dovada ca SISTEMUL din Romania nu a invatat NIMIC din tragedia celor jertfiti in Colectiv! Nu informare pentru oamenii din metrou cu privire la ce se intampla, nu raspuns la butoanele SOS, nu proceduri aplicate in caz de urgenta! NIMIC!!! Doar bunul Dumnezeu a binevoit sa nu se intample ceva grav in seara asta. In rest, rusine METROREX si Sistemului din Romania, ca nu s-a invvatat NIMIC din drama celor ~50 de morti de la Colectiv. Probabil, pentru domnii invechiti dar cu scaune calde si confortabile din conducerea unor mamuti ai Statului – asa cum este Metrorex – pierderea a cca. 50 de suflete reprezinta o motivatie infima pentru a schimba ceva in modul in cate functioneaza tara asta.

 10. 10.XI.2015 HAC

  Vrand sa scape de cateva intrebari (de genul “Puteati sa preveniti producerea tragediei de la Clubul Colectiv?”)venite din partea catorva jurnalisti, deputatul PONTA a scapat de cate o intrebare deranjanta, printr-un tertip de smecher in baza caruia in Parlament el nu repezinta nici un elector,el este acum persoana privata !

  CE ZICETI DESPRE O INTREBARE CARE AR TREBUI SA PRIMEASCA UN RASPUNS

  DACA D.N.A.-UL AR FI INCEPUT URMARIREA PENALA IN CAUZA PENALA FORMATA DIN DOSARUL PRIVIND FAPTELE PENALE VECHI SAVARSITE DE VICTOR VIOREL PONTA, CE DABEA ACUM LI SE DAU ATENTIA CUVENITA,MAFIA PSD-UNPR-PC-ALDE NU MAI PUTEA SA FRAUDEZE IN 2012 ALEGERILE DIN VARA(LOCALE) SI IARNA(PARLAMENTARE IAR ELECTORII NU AR MAI FI TREBUIT SA PLATEASCA PENTRU 580 DE PARLAMENTARI IN LOC E DE 300,MAI ALES DACA SE LUAU IN CONSIDERARE REZULTATELE REFERENDUMULUI DIN 2009MACAR PRIVIND NUMARUL DE PARLAMENTARI).
  CINE A FOST LA CONDUCEREA D.N.A.-ULUI SI A APRECIAT CA INTERESUL PERSONAL ESTE MAI IMPORTANT DECAT INTERESUL PUBLIC ?

  Daca vrem sa ne amintim ce s-a petrecut din 07mai 2012pana in dupa- amiaza de astazi,mai ales in mediul justitie si afaceri interne(fost capitol de negociere la aderarea in U.E. de o importanta deosebita ca obiectiv pentru candidatul statul roman ) vom vedea cat de valabila este constatarea de mai jos: “Un sistem juridic poate fi anulat în câteva luni – aşa cum s-a întâmplat imediat după preluarea puterii de către Partid – dar nu poate fi recreat printr-un proces invers tot în câteva luni.

  Haideti sa mai vedem inca o constatare esentiala din raportul de condamnare a comunismului redactat de comisia prezidentiala si ignorant de comunistii si neocomunistii ajunsi in 2012 in PARLAMENT. “in communism sistemul judiciar era lipsit de orice urmă de independenţă.
  În aceste condiţii, legislaţia României comuniste nu poate purta numele de sistem juridic, ci mai degrabă de haos juridic. Consecinţele acestor situaţii sunt vizibile încă şi astăzi. Haosul legislativ, dificultăţile sistemului judiciar şi neîncrederea în legi şi în aplicarea lor sunt rezultatul cel mai profund produs…. este mai mult decât evident că faptele comise de către agenţii regimului comunist pot fi calificate ca infracţiuni, inclusiv în baza legislaţiei de la momentul comiterii lor. Tot astfel, văzând consecinţele acelor fapte, se poate trage concluzia că anumite persoane din structurile regimului se fac vinovate de acte care pot fi calificate drept crime contra umanităţii. Potrivit art. 356 Cod penal şi a Convenţiei pentru prevenirea şi reprimarea crimei de genocid ratificată de România la 4 noiembrie 1950, constituie infracţiune de genocid: „Săvârşirea în scopul de a distruge în întregime sau în parte o colectivitate…. a vreuneia dintre următoarele fapte: a) uciderea membrilor colectivităţii sau grupului; b) vătămarea gravă a integrităţii fizice sau mintale a membrilor colectivităţii sau grupului;
  Faţă de faptele enumerate în acest raport este o certitudine că fapte de genocid au fost comise în perioada 1945-1989, astfel încât regimul comunist poate fi calificat ca fiind unul criminal faţă de propriul popor..”

  POT FI CALIFICATI COMUNISTI CEI CARE AU MUSAMALIZAT
  CRIMELE DIN 22 DECEMBRIE 1989 SI MINERIADE DE POT DI CONSIDERATE DE CATRE COMISIA EUROPEANA CA FIIND PROGRESE IN J.AI. CELE SAVARSITE DE CATRE AUTORITATILE JUDICIARE DE DUPA 1989 PANA IN PREZENT FATA DE PROPRII CETATENI ?
  Dupa ce-am trimis ieri si azi noapte materialele scrise privind musamalizarea de catre “medicii criminali “a efectelor cianurii inhalate in raport de cei arsi in Clubul Colectiv , securitatea cybernetica a PSD-UNPR – PC – ALDE mi-a virusat iar leptopul!

  Antena 3 (si nu numai ), se foloseste de INTERVIEVATII din PIATA UNIVERSITATII .
  DE CE PANA ACUM NU
  S-APROCEDAT LA FEL PENTRU A NU SE AJUNGE AICI?

  RECOMANDAREA “E MAI USOR SA PREVII DECAT SA VINDECI”,ESTE VALABILA IN ORICE DOMENIU!

  10.XI.2015 HAC

 11. Castiga bani de acasa! Cautam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Castiga bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: corisioan@yahoo.com

 12. Cel ce cunoaște meșteșugurile vicleanului și nu ignoră tăbărîrile războaielor nevăzute, este și el o altă candelă învăluită de lumina cunoștinței, putând zice cu dreptate împreună cu marele Apostol „Căci nu ne sunt necunoscute gândurile lui”.

 13. PE 23.XI. AM AUZIT SI VAZUT LA DIFERITE POSTURI DE TELEVIZIUNE DESPRE ESCALA FACUTA IN ROMANIA A CELOR DOI OFICIALI AI U.E .(DONALD TUSK SI JUNCHER)PENTRU A SE INTALNI CU AGENTUL ACOPERIT AL D.I.E.(CIOLOS ),CACI DE ACEEA CIOLOS FUSESE MAI INAINTE INFILTRAT PE LANGA PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE IN CALITATE DE CONSILIER PERSONAL AL LUI JUNCKER.
  CEI 6 MILIOANE DE ELECTORI ,VOTANTI AI LUI IOHANNIS SUB PROMISIUNEA CA NOUL PRESEDINTE VA VENI LA PUTERE IMPREUNA CU PREMIERUL CATALIN PREDOIU,AU FOST INSELATI CU PROMISIUNEA MINCINOASA DE CARE CEL CARE A DECLARAT CA VA “FI ALT FEL DE PRESEDINTE”,(NU UN JUCATOR, CI “O FRUNZA IN VANT “CA SA NU SPUN UN IMPOSTOR)NU S-A TINUT DE CUVANT DIN MOMENT CE JOCUL A FOST FACUT DIN AFARA TARII .
  DATI SINCRONUL IN CARE IOHANNIS DECLARA CA SE VA TINE DE CUVANT FATA DE ELECTORATUL CARE L-A ALES, CU NUMIREA LUI PREDOIU IN FUNCTIA DE PREMIER!
  EVIDENT CA ESCALA PE AEROPORTUL DIN OTOPENI –IN DRUM SPRE TURCIA A AVUT ROLUL DE- A TRANSMITE PREMIERULUI INTERIMAR( PSD-ISTUL CAMPEANU) VENIT IMPREUNA CU PREMIERUL DESEMNAT (CIOLOS )CA EL CIOLOS ESTE AGREAT DE MAFIA COMISIEI EUROPENE SI CA AR TREBUI VOTAT SI DE PSD (NU DOAR DE UNPR) IN VEDEREA INDEPLINIRII OBIECTIVELOR MAFIEI SECURITATII:1)PUNEREA PE ORDINEA DE ZI A CONSILIULUI J.A.I.(4-5 XII.15) DE CATRE PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN DONALD TUSK PROBLEMA ADERARII ROMANIEI LA SCHENGEN !
  PENTRU CA NU MA BUCUR DE O JUSTITIE IMPARTIALA MA VAD NEVOIT SA FAC LA CNSAS CERERE DE VERIFICARE A CALITATII DE FOST SI ACTUAL COLABORATOR AL SECURITATII ,A LUI CIOLOS IN VEDEREA CONSTESTARII ULTERIOARE A CONTINUTULUI FALS AL ADRESEI PRIN CARE SE PRETINDE CA NU EXISTA DATE DIN CARE SA REZULTE FAPTUL CA DACIAN CIOLOS A COLABORAT CU ORGANELE DE SECURITATE.
  TOT INFORMATOR AL SECURITATII TE NUMESTI SI DACA AI INFORMAT D.I.E.TIMP DE .3 ANI DE ZILE( DIN 1987 PANA IN 1990,) CU ATAT MAI MULT CU CAT DIN 2005 PANA IN PREZENT CEEA CE AI FACUT NU S-A CIRCUMSCRIS LINIEI NORMALE DE RESPECTAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI .CI DIMPOTRIVA,PRIN TRAFICUL TAU DE INFLURENTA FATA DE CAPII OFICIALI AI COMISIEI EUROPENE ,(PRESEDINTE SI VICEPRESEDINTELE C,E,) AI PERMIS DESFIINTAREA DREPTURILOR OMULUI !
  ADICA TRADATORII DE NEAM SI TARA ,TRAFICANTII DE INFLUENTA CARE AU PRELUAT MODELUL LUI ADRIAN NASTASE(DE- A SE CASATORI CU FEMEI STRAINE SAU CU O ANUMITA SITUATIE PENTRU A PARVENI SI-A DEVENI DIN INFORMATOR , AGENT DE INFLUENTA ), PRIMESC IMPORTANTE FUNCTII IN STAT PRETINZANDU-SE CA SUNT TEHNOCRATI ,IAR EU SUNT ARUNCAT LA GUNOI DE ASTFEL DE GUNOAIE MORALE PRECUM PONTA SI CIOLOS!
  S-AU INTALNIT HOTII CU PROSTII?
  STIIND CE BINE E VAZUT IN M.A.E. SI S.R.I. ,PONTA SE TEMEA CA CIOLOS SA NU-I IA LOCUL !
  Dacian Cioloș (n. 27 iulie 1969, Zalău “ După absolvirea în 1987 a studiilor medii la Liceul agroindustrial din Șimleul Silvaniei, specializarea Horticultură și Viticultură, a urmat cursurile Facultății de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj (1989-1994), obținând diploma de inginer horticultor. A urmat apoi studii de agronomie aprofundată, specializarea „Sisteme de producție și Dezvoltare rurală” la École nationale supérieure agronomique (ENSAR) din Rennes, Franța, beneficiind de o bursă guvernamentală franceză (1995-1996) și un master științific (DEA) în „Economia dezvoltării agricole, agro-alimentare și rurale” la École nationale supérieure agronomique(ENSAM) și Université Montpellier I (1996-1997). Începând din anul 2000, este doctorand în economia dezvoltării agricole, agroalimentare și rurale la Institutul Național de Cercetări Agronomice (INRA) din cadrul École nationale supérieure agronomique de Montpellier (ENSAM).
  În perioada studenției a fost reprezentant al studenților în senatul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară și în consiliul de administrație al Facultății de Horticultură din Cluj (1990-1995), coordonator al programului de stagii pentru studențiiUSAMV Cluj în ferme agricole din Franța (1992-1995) și inițiator și membru fondator al asociației profesionale AGROECOLOGIA (1995). În anul 2000 a devenit membru al Grupului din Bruges, grup european independent de analize și propuneri privind politica agricolă comună a Uniunii Europene.
  A urmat stagii practice totalizând 13 luni în ferme de agricultură ecologică sub egida Federației Regionale a Agricultorilor Ecologici din Bretagne – Franța (1991-1996), studiind administrarea fermelor agricole familiale, principiile agriculturii durabile, organizarea interprofesională a agriculturii ecologice în Franța. A activat la Centrul Internațional de Cooperare pentru Dezvoltare Agricolă – CICDA Paris – Montreuil, Franța (august – septembrie 1995) ocupându-se de pregătirea unui proiect de cooperare descentralizată Savoia – Argeș pentru dezvoltare rurală, proiect de a carui implementare s-a si ocupat timp de doi ani. A activat in calitate de inginer stagiar la Camera Județeană de Agricultură Aveyron – Franța (februarie – septembrie 1997), ocupându-se cu elaborarea lucrării de diplomă DAA „Analiza și evaluarea experienței de dezvoltare agricolă și rurală în Nord Aveyron”.
  Activitatea profesională]
  După absolvirea masteratului a lucrat ca agroeconomist stagiar la Comisia Europeană de la Bruxelles, în cadrul Diviziei de Dezvoltare rurală a Direcției Generale de Agricultură (martie–iulie 1997, aprilie 1999), ocupându-se cu pregătirea programului SAPARD – elaborarea cadrului de reglementare și a dispozitivului administrativ de implementare în statele eligibile. Pentru o perioadă (martie 1998 – octombrie 1999) este directorul Programului de dezvoltare rurală locală în Argeș, în cadrul cooperării descentralizare dintre Consiliul General Savoia (FR) și Consiliul Județean Argeș – CICDA. Lucrează apoi coordonator al programelor de cooperare franco-române în dezvoltare agricolă și rurală la Centrul Internațional de Cooperare pentru Dezvoltare Agricolă – CICDA in cooperare cu Asociația Naționala de Dezvoltare Agricolă – ANDA, Franța (noiembrie 1999 – decembrie 2001).
  Între anii 2002–2003 a lucrat la Comisia Europeană, Delegația CE în România, ca manager în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale SAPARD.[2]
  Activitatea politică
  Începând din ianuarie 2005 a activat în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale, mai întâi pe postul de consilier al ministrului Decebal Traian Remeș, ca reprezentant în Comitetul Special Agricol la Consiliul European (ianuarie 2005 – mai 2007), apoi ca subsecretar de stat pentru Afaceri Europene (mai – octombrie 2007) pentru ca în final sa ocupe funtia de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale în perioada 11 octombrie 2007 – 22 decembrie 2008 în guvernul Călin Popescu-Tăriceanu. Nu face parte din nici un partid politic.
  În data de 9 februarie 2010 Parlamentul European a acordat votul de învestitură Comisiei Europene condusă de José Manuel Barroso. După încetarea mandatului comisiei Barroso, Cioloș a ocupat funcția de consilier al noului președinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.
  Viața particulară[|
  Din anul 2000 este căsătorit cu Valérie Cioloș-Villemin.[1][3] Nunta a avut loc la Zalău.[4] Dacian Cioloș vorbește ca limbi străine franceza și engleza.
  Note
  ^ a b Cioloș, de pe hotarul din Pericei la Palatul Victoria, Adevărul, 10 noiembrie 2015
  1. ^ Cine este Dacian Cioloș, românul de pe lista lui Barroso, wall-stret.ro, 30 noiembrie 2009
  2. ^ The farm manager. The European commissioner for agriculture promises reform In Politico.eu, de Dan Alexe.Accesat la 10 noiembrie 2015
  3. ^ Soția lui Dacian Cioloș, Adevărul, 10 noiembrie 2015
  Legături externe]
  • QUIZ UE – Ce a făcut Dacian Cioloș pentru România?, 10 septembrie 2014, Gândul
  Articole biografice
  • Studentul Cioloș nu era un tocilar, 27 ianuarie 2010, Evenimentul zilei
  • Dacian Cioloș, comisar european de nota 10, 15 ianuarie 2010, Evenimentul zilei
  • Financial Times îi dă lui Cioloș patru stele din cinci, 18 Ianuarie 2010, Evenimentul zilei
  Interviuri
  • Dacian Cioloș : „La noi, politica agricolă s-a schimbat an de an“, 22 februarie 2010, Ovidiu Nahoi, Ion M. Ioniță, Adevărul
  • Dacian Cioloș: „Prețurile mondiale cresc din cauza speculatorilor“, 8 februarie 2011, Ovidiu Nahoi, Ana Maria Tolbaru, Adevărul
  • Dacian Cioloș, comisar european pentru Agricultură: „România îngrijorează Comisia Europeană“, 3 mai 2011, Ovidiu Nahoi, Adevărul

 14. NEOCOMUNISMUL , FORMA RAFINATA DE TOTALITARISM CAMUFLAT IN STAT DE DREPT INCURAJATA DE MAFIA DIN UE – USA SI REPREZENTANTII CORUPTI AI STATELOR MEMBRE UE.

  * néo- (eo 2 sil.), prefix care înseamnă „noŭ” și care vine din vgr. néos. Sursa: Scriban (1939)
  “Neocomunismul în România https://ro.wikipedia.org/wiki/Neocomunism
  Această nouă doctrină așa-zis politică, a apărut în România după Evenimentele din Decembrie 1989.
  S-a născut ca urmare a ascensiunii rapide în funcții politice de prim rang a unor foști membrii influenți, dar de linia a doua ai Partidului Comunist Român, a foștilor ofițeri de securitate, a unor așa-ziși disidenți ai regimului sau unor indivizi condamnați de statul socialist pentru infracțiuni de drept comun.
  Având același scop, acela de a ajunge cât mai repede la conducerea statului și de a umple vidul de putere creat, aceștia au beneficiat de acces nelimitat la resursele economico-strategice ale fostului stat socialist și au reușit, în foarte scurt timp, să acapareze puterea politică, autopropunandu-se și alegându-se reciproc în funcțiile de conducere ale statului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *