Cine minte? La ce oră au ajuns echipajele SMURD la locul tragediei? Cînd a fost făcut apelul la 112?

Ceasul de pe ecranul televizorului arata 23.32. Emisia e pe DIGI 24.

Realizator: Buna seara, ne puteti spune ce s-a intimplat?

Adrian Marin, ISU Bucuresti: In acest moment informatiile sint dramatice, mai multe persoane intoxicate, in stop cardio-respirator, sint resuscitate de colegi din ambulantele SMURD cit si de asistenti medicali de la echipajele SABIF. Incendiul s-a petrecut pe strada Tabacari la un club de noapte si a fost anuntat prin numar unic de urgenta IN URMA CU APROXIMATIV JUMATATE DE ORA…

La o zi distanta, adica simbata, secretarul de stat Raed Arafat a declarat la Palatul Victoria că prima ambulanţă a ajuns la clubul Colectiv din Bucureşti după 11 minute de la primul apel efectuat la numărul de urgenţă 112.

Apelul a intrat la 22:32, au fost mobilizate primele forţe şi au început deplasarea către locul incendiului, sosind acolo la 22:43. Deci, de la primirea primului apel la 112 până la sosirea la faţa locului 11 minute”, a spus Arafat.

Una dintre persoanele care a scapat cu viata din clubul Colectiv, Andreea Sopa a postat detalii extrem de interesante pe contul ei de Facebook despre felul in care (nu) s-au miscat salvatorii coordonati de Arafat si aflati in directa subordine a lui Oprea.

Sopa

Punind cap la cap informatiile precum si alte declaratii ale martorilor, se contureaza ipoteza uluitoare ca apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22.32, dar ca primele echipaje capabile sa ajute victimele au fost prezente la Colectiv abia dupa 25 de minute!

Faptul ca ni se ascunde ceva e intarit si de discutia pe care jurnalistul Alex Cautis a avut-o cu una dintre asistentele implicate in operatiunile de salvare. Femeia a avut curajul sa acuze faptul ca s-a intervenit cu intirziere la locul tragediei, dar a fost amenintata!

cautis

Cine minte? La ce ora au ajuns, de fapt, ambulantele si echipajele SMURD la locul tragediei? Cind a fost facut apelul la 112?

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/oanacom/turcescu.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

35 de gânduri despre “Cine minte? La ce oră au ajuns echipajele SMURD la locul tragediei? Cînd a fost făcut apelul la 112?”

  1. 2016 Japan Style High Quality Linen Casual Slacks Harem Pants This Japanese Actress Wore a Lovely Lace Wedding Gown Like You've Never Seen Before Womens Clothing,Discount Clothes,Cheap Fashion Clothing ,When your best friend Discount Woman Handbags () and matchmaker is also one of the best designers around, you know you've got it made — your wedding dress will be special. In the case of Japanese model-turned-actress Tao Okamoto, who plays Mercy in Batman v Superman: Dawn of Justice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *